A sta fali Marini...???insomnia78 wrote: Pa sta su trebali. Izabrati Marinu
Ima daleko veca muda od Makrona.
A sta fali Marini...???insomnia78 wrote: Pa sta su trebali. Izabrati Marinu
Ja se za razliku od tebe ne pravim da razumijem vise zasto neko protestuje od nekog ko je tamo.Challenger_ wrote:Idi do protestanata i reci im da im da je Jež sa Klixa rekao da ne seru više i da idu kući.insomnia78 wrote:Pa sta su trebali. Izabrati Marinu
Nećemo tako Dino.jeza u ledja wrote:Kad pak protestuju po Bliskom Istoku onda si bio zato da idu kucama mudrice mala.
Sta velis?Challenger_ wrote:Velike se stvari valjaju iza brda Batice._BataZiv_0809 wrote:Prejakomislim da mi je ovo treca najdraza himna
A pritom nisam neki ljubitelj Francuza uopste.
Aha, jest, Muslimanska Braca su fransiza Al Kaide.Challenger_ wrote:Nećemo tako Dino.jeza u ledja wrote:Kad pak protestuju po Bliskom Istoku onda si bio zato da idu kucama mudrice mala.
Ja sam, naravno, PROTIV DEMOKRATIZACIJE ZEMALJA FRANŠIZAMA AL QAEDE, a to su radili, iza scene, tvoji favoriti, od one glupače za koju si glasao do njenih finansijera.
Ovi protesti su, suštinski, upreni protiv tih bolesnika i psihopata.
cuj nece, ima snimaka hipter, mlate ih po petorica policajaca na jednog ubise Boga u njima, ali u sporednim ulicama gdje nema kamera osim telefonskih tu i tamoNadzornik wrote:Francuzi,policija i voska ne zele da tuku svoj narod ali ce izgleda ´Legija stranaca´ da se izivljava nad francuzima a po naredbi
legalno izabranog predsjednika.
Upravo o tome govorim,ko se krije u policijskim uniformama..???dječak sa šibicama wrote:
cuj nece, ima snimaka hipter, mlate ih po petorica policajaca na jednog ubise Boga u njima, ali u sporednim ulicama gdje nema kamera osim telefonskih tu i tamo
CIA i SorosNadzornik wrote:Upravo o tome govorim,ko se krije u policijskim uniformama..???dječak sa šibicama wrote:
cuj nece, ima snimaka hipter, mlate ih po petorica policajaca na jednog ubise Boga u njima, ali u sporednim ulicama gdje nema kamera osim telefonskih tu i tamo
Sta se keslas jado,da i ti nisi dobio pendrek po ledjima...insomnia78 wrote:
Toooooooo Roki,u sridu...jeza u ledja wrote: CIA i Soros
Fakat je vrijeme da se ti maknes sa ovog foruma. Totalno beskoristan likNadzornik wrote:Sta se keslas jado,da i ti nisi dobio pendrek po ledjima...insomnia78 wrote:
Da te malo citiram:insomnia78 wrote: Fakat je vrijeme da se ti maknes sa ovog foruma. Totalno beskoristan lik
Nema većih huligana od onih koji sa njima upravljaju, od političara do njihovih finansijera. To su huligani prve kategorije.¤ jelena ¤ wrote:Aha....huligani, huligani....pale imovinu običnh građana....
Uh, kako bi mi potušili ove nemire....ne bi im više palo na pamet ni da se ispred granapa požale na vlast, a kamoli na ulice izađu da protestuju...
Sljedbenici Zavahirija i Bandere su ljudsko smeće, diskriminatorno i genocidno smeće. To je raja tvojih favorita.jeza u ledja wrote:Aha, jest, Muslimanska Braca su fransiza Al Kaide.
I u Ukrajini kad su protestovali, onda se radilo o placenicima ili fasistima.
Sve si fino znao ko je lazni ko je pravi protestant. Bolje od njih, jel.
Bravo za post. Najiritantniji lik na forumu. 90% postova mu je smajli i neko trolanje neinteligentno. Ne zna sklopit smislenu recenicu, citam ga vec godinama..Nadzornik wrote:Da te malo citiram:insomnia78 wrote: Fakat je vrijeme da se ti maknes sa ovog foruma. Totalno beskoristan lik
![]()
![]()
Jest al je zato Sisi, saudijska pudlica, zlato od covjeka.Challenger_ wrote:Sljedbenici Zavahirija i Bandere su ljudsko smeće, diskriminatorno i genocidno smeće. To je raja tvojih favorita.jeza u ledja wrote:Aha, jest, Muslimanska Braca su fransiza Al Kaide.
I u Ukrajini kad su protestovali, onda se radilo o placenicima ili fasistima.
Sve si fino znao ko je lazni ko je pravi protestant. Bolje od njih, jel.
Tu stoku porediti sa ovim ljudima u Francuskoj može samo nepametan i nemoralan, kumulativno.