Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Grean wrote:Nije im los ovaj stadion. Jel' ono rece 40 miliona €.
Ipak po meni niko nije bolje odradio stadione od Svicaraca za EP, St. Galen ubjedljivo najbolji stadion iz ove klase stadiona do 30.000 mjesta
Pa evo ako gledas na SK1 upravo komentator isprica o tome, 40 mil je kostao stadion, ali ovdje igraju sve utakmice dok ne zavrse novi od 70k mjesta na drugoj lokaciji. Ukratko da ne prepricavam sve
Grean wrote:Nije im los ovaj stadion. Jel' ono rece 40 miliona €.
Ipak po meni niko nije bolje odradio stadione od Svicaraca za EP, St. Galen ubjedljivo najbolji stadion iz ove klase stadiona do 30.000 mjesta
Pa evo ako gledas na SK1 upravo komentator isprica o tome, 40 mil je kostao stadion, ali ovdje igraju sve utakmice dok ne zavrse novi od 70k mjesta na drugoj lokaciji. Ukratko da ne prepricavam sve
Cuj to. Kod mene na SK1 nekakva odbojka
Moguce, ima ih vise...mislim da je kod mene SK1 srbija, a taj gdje je odbojka je SK hrvatska...ili obrnuto...
@Sime_Cipol eha taj Puskas...meni smjesno bi, ja gledam ovaj gdje igraju i ibretim se vidi reko sto su fin stadion napravili...kad ovaj prica grade jos bolji
denimb wrote:@Sime_Cipol eha taj Puskas...meni smjesno bi, ja gledam ovaj gdje igraju i ibretim se vidi reko sto su fin stadion napravili...kad ovaj prica grade jos bolji
denimb wrote:@Sime_Cipol eha taj Puskas...meni smjesno bi, ja gledam ovaj gdje igraju i ibretim se vidi reko sto su fin stadion napravili...kad ovaj prica grade jos bolji
Novi nacionalni stadion u Budimpešti, Mađari prave na mjestu starog (Puškaš Arena), koji je imao atletsku stazu i takođe velik kapacitet. Taj je do temelja srušen i na njegovom mjestu se uveliko gadi stadion za nacionalni tim, koji će biti isključivo fudbalski.
Stari stadion:
Izgled novog stadiona:
Utakmica koju gledamo igra se na stadionu Groupama Arena, inače stadionu Ferencvaroša:
Propustio sam napisati da se odmah na početku drugog poluvremena ispravio za ono Lovrenovo gaženje onog mađarskog nesretnika.
I opet kažem, drag mi je lik i meni stvarno ne smetaju njegove fule i palamuđenja, samo mi zanimljivo da ovdje s vama dijelim njegove bisere
Propustio sam napisati da se odmah na početku drugog poluvremena ispravio za ono Lovrenovo gaženje onog mađarskog nesretnika.
I opet kažem, drag mi je lik i meni stvarno ne smetaju njegove fule i palamuđenja, samo mi zanimljivo da ovdje s vama dijelim njegove bisere
Isti sam ti takav da ne kažem nešto drugo što bih drugima rado rekao
Baho majstore nevjerovatno opasno senzacija , poštovani gledaoci
Kriza na vidiku .....hajmo Dojčland uberimo tulipane za crne dane