Je li cetiri puta?sherbett wrote:Cuj nekoliko putaHakiz wrote:Upravo. Nekoliko puta.pirmin wrote:
Sad kad kaze dvaestisest. :kokice:
Kriza srednjih godina
- Edin H.
#326 Re: Kriza srednjih godina
-
Tromblon
#327 Re: Kriza srednjih godina
Gdje posts I sliku ovog majmuna upropasti mi Dan a Ni svanulo nije.Edin H. wrote:Valja li mi ova mundura![]()
-
Tromblon
#328 Re: Kriza srednjih godina
Na zapadu grohnu poslije 25._BataZiv_0809 wrote:Zene kod nas zaista brze grohnu.dobar osjecaj wrote:Od čega ove vaše vršnjakinje (ako ste vršnjaci) u toj dobi izgledaju već starije od vas? Je li to fakat tako ili se često ne vidite u ogledalu?Hakiz wrote: a tebi 40 i u golfu 2 ti na suvozačkom sjedištu partnerica koja već izgleda starije od tebe i kontate kojim ćete putem do Neuma.
Pitam jer često slušam kolegu nešto starije dobi koji stalno govori da su mu žene njegovih godina ženturače, da izgledaju staro. Meni i on realno izgleda kao neko baš te dobi koje jeste.
- Ramzess Veliki
#329 Re: Kriza srednjih godina
Od toga ne boluju u mojoj familiji ...djevojka bez imena wrote:Ramzess Veliki wrote:Sta je to?djevojka bez imena wrote: Možda je kriva andropauza?
Stanje koje se naziva muška menopauza.
- dječak sa šibicama
#330 Re: Kriza srednjih godina
Kaze stara narodna nije vazno koliko godina imas u zivotu vec koliko zivota imas u godinama.
Medjutim, da je i to nategnuta teza, govore primjeri zena (naprimjer zena) koje na silu hoce uvjeriti pu(k)canstvo da se odlicno nose sa svojim godinama, njoj recimo 45-50 satra se jadna po drustvenim mrezama da se predstavi kao mlada u dusi, puna zivota, veselja i radosti, sto ne znaci da nije ali prilicno prenapadno i prenaglaseno za nekoga ko zaista u vjeruje u ono sto tvrdi.
Medjutim, da je i to nategnuta teza, govore primjeri zena (naprimjer zena) koje na silu hoce uvjeriti pu(k)canstvo da se odlicno nose sa svojim godinama, njoj recimo 45-50 satra se jadna po drustvenim mrezama da se predstavi kao mlada u dusi, puna zivota, veselja i radosti, sto ne znaci da nije ali prilicno prenapadno i prenaglaseno za nekoga ko zaista u vjeruje u ono sto tvrdi.
-
moonca
- dječak sa šibicama
#332 Re: Kriza srednjih godina
Ovakve testove prevarim bez zamaranja.
Cuj koja boja mi je najdraza, pa naravno da depresivna osoba kaze siva boja, vesela osoba zaokruzi "dugine boje". Picu i pomfrit vole "mladi u dusi", starkelje jedu supu i buraniju
Stereotipne ankete.
Cuj koja boja mi je najdraza, pa naravno da depresivna osoba kaze siva boja, vesela osoba zaokruzi "dugine boje". Picu i pomfrit vole "mladi u dusi", starkelje jedu supu i buraniju
Stereotipne ankete.
-
hAZNADAR
#333 Re: Kriza srednjih godina
Ne moze se sve gledati kroz potenciju, libido,.... muski se velikom vecinom pale na mlade zene i ako im padne muskost u srednjim godinama to je vise zato sto partnerica nije toliko hot kao nekad.djevojka bez imena wrote:Ramzess Veliki wrote:Sta je to?djevojka bez imena wrote: Možda je kriva andropauza?
Stanje koje se naziva muška menopauza.
Kriza srednjih godina je kad covjek biva svjesniji smrti i da ga to ceka - pored starosti. A otprilike u tim godinama idu roditelji, tetke, amidze, roditelji prijatelja,.... na vjecna lovista i svjedok si njihove starosti i svega negativnog sto uz to ide.
Pa muski samo zakljuce da se ne smije gubiti vrijeme i valja iskoristiti svaki minut dok jos imas snage i kuveta. Ista stvar i sa zenama - samo sto zahvaljujuci razlicitim arsinima mahale - muski imaju malo vise slobode da se glupiraju.
I sve sto muski rade u srednjim godinama a mimo standarda i ocekivanja je prosto to sto zele, nesto sto su zeljeli pa odlagali,..
Ja sam izabrao najjeftiniji nacin glupiranja posto je skupo i opasno imati sportski auto, ljubavnicu, markiranu odjecu, voziti skirol,.... upisao tecaj elektricne gitare i ide mi dobro,... djeci jest ono malo blam kad se odvrnem i mlatim glavom al valjda sam sebi najpreci.
Last edited by hAZNADAR on 29/08/2018 15:51, edited 1 time in total.
- Ramzess Veliki
#334 Re: Kriza srednjih godina
Kaze da sam maloljetan i da nemam pristup testu ...moonca wrote:Evo ti test , pa vidi koliko si zbilja star![]()
https://zena.blic.rs/zdravlje/test-koli ... ri/7sw66lk
-
moonca
#335 Re: Kriza srednjih godina
Ne slazem se s tobom.
mislila sam na -djecaka sa sibicama
Last edited by moonca on 29/08/2018 15:41, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#336 Re: Kriza srednjih godina
Veli mi da imam 18 godina.moonca wrote:Evo ti test , pa vidi koliko si zbilja star![]()
https://zena.blic.rs/zdravlje/test-koli ... ri/7sw66lk
Fala testu, ziv bio iJopet me testiro.
- djevojka bez imena
#337 Re: Kriza srednjih godina
hAZNADAR wrote:
Ne moze se sve gledati kroz potenciju, libido,...
Pa muski samo zakljuce da se ne smije gubiti vrijeme i valja iskoristiti svaki minut dok jos imas snage i kuveta. Ista stvar i sa zenama - samo sto zahvaljujuci razlicitim arsinima mahale - muski imaju malo vise slobode da se glupiraju.
Jesam li dobro razumjela? Pad libida koji je inače do u tančine medicinski objašnjen i dijagnosticiran i terapijski obrađen, ne dešava se zbog gubitka testosterona, i ostalih muskih hormona, uzrokovanog starenjem, već je to zato što partnerica više nije hot?
-
Zizi505
#338 Re: Kriza srednjih godina
djevojka bez imena wrote:hAZNADAR wrote:
Jesam li dobro razumjela? Pad libida koji je inače do u tančine medicinski objašnjen i dijagnosticiran i terapijski obrađen, ne dešava se zbog gubitka testosterona, i ostalih muskih hormona, uzrokovanog starenjem, već je to zato što partnerica više nije hot?
![]()
Ovo je izgleda onaj tip muškaraca slabića koji svoju nemoć objašnjavaju nekim navodno nedostacima kod žena
- pustopoljina
#339 Re: Kriza srednjih godina
djevojka bez imena wrote:hAZNADAR wrote:
![]()
...hajde bolan, neko vise voli infarkt pod dvadesetogodisnjakinjom, nego da mu sezdesetogodisnjakinja donosi tablete i vodu da ih popije i brani trecu baklavu u istom danu.
- pirmin
#340 Re: Kriza srednjih godina
Kaze zene pocinju propadati od 25te a on se ne skida sa teme MILF.zizi505 wrote:djevojka bez imena wrote:
Ovo je izgleda onaj tip muškaraca slabića koji svoju nemoć objašnjavaju nekim navodno nedostacima kod žena
-
Fudo387
#341 Re: Kriza srednjih godina
pustopoljina wrote:djevojka bez imena wrote:hAZNADAR wrote:
![]()
...hajde bolan, neko vise voli infarkt pod dvadesetogodisnjakinjom, nego da mu sezdesetogodisnjakinja donosi tablete i vodu da ih popije i brani trecu baklavu u istom danu.
Pa realno, ta prva opcija je bolja.
- pustopoljina
#342 Re: Kriza srednjih godina
pa ne znam fakat...i meni zvuci ovako rokerskije, al' bgm kad se neko fakat razboli, niko ne zeli mriti, svako bi jos bar malo da pozivi.
-
Fudo387
#343 Re: Kriza srednjih godina
Mah, cemu je vakat tome je i vrijemepustopoljina wrote:pa ne znam fakat...i meni zvuci ovako rokerskije, al' bgm kad se neko fakat razboli, niko ne zeli mriti, svako bi jos bar malo da pozivi.
Izmedju torture baklavama od strane nervozne bakice, biram taj tvoj gore infarkt.
- pustopoljina
#344 Re: Kriza srednjih godina
nemoj samo da ti tvoja bakica procita postFudo387 wrote:Mah, cemu je vakat tome je i vrijemepustopoljina wrote:pa ne znam fakat...i meni zvuci ovako rokerskije, al' bgm kad se neko fakat razboli, niko ne zeli mriti, svako bi jos bar malo da pozivi.![]()
Izmedju torture baklavama od strane nervozne bakice, biram taj tvoj gore infarkt.
-
Fudo387
#345 Re: Kriza srednjih godina
pustopoljina wrote:nemoj samo da ti tvoja bakica procita postFudo387 wrote:Mah, cemu je vakat tome je i vrijemepustopoljina wrote:pa ne znam fakat...i meni zvuci ovako rokerskije, al' bgm kad se neko fakat razboli, niko ne zeli mriti, svako bi jos bar malo da pozivi.![]()
Izmedju torture baklavama od strane nervozne bakice, biram taj tvoj gore infarkt., mozda ti se i posreci
- djevojka bez imena
#346 Re: Kriza srednjih godina
Misliš da će te zapasti takva sreća?Fudo387 wrote:Mah, cemu je vakat tome je i vrijemepustopoljina wrote:pa ne znam fakat...i meni zvuci ovako rokerskije, al' bgm kad se neko fakat razboli, niko ne zeli mriti, svako bi jos bar malo da pozivi.![]()
-
hAZNADAR
#347 Re: Kriza srednjih godina
zizi505 wrote:djevojka bez imena wrote:hAZNADAR wrote:
![]()
De vi prvo skontajte koje su to srednje godine ili godine glupiranja ako cemo tematski.
Koliko je meni poznato muska menopauza koju kacite nastupa u kasnijoj dobi, obicno tamo poslije 60-te a i to ne kod svih muskih.
A srednje godine gdje se muski krenu furati su obicno 40-te, 50-te kako kod koga. I tvrdim osnovano da muski koji je u srednjim godinama kupio motor, sportsko auto, flertuje ili svalera, nabacio tetovazu, moderan friz, marku, vozi skirol,... nema problema sa erekcijom. Istina nije kao u mladica ali funkcionise na drugi nacin koji je po mnogima interesantniji nego prije.
A naravno da jos bolje funkcionise sa mladjim zgodnim curama. Muski se jednostavno pale vise na mladje zgodne cure i dobar dio glupiranja u srednjim godinama je svjesno ili nesvjesno lov na mladje cure. Neki zbog straha od vremena koje fura sebi priuste nesto sto zele poput motora, gitare,...i da uzivaju sto vise - a neki odasilju signale zenama da imaju love, materijalna sigurnost, da imaju snage i mladalackig duha.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#348 Re: Kriza srednjih godina
jugoslovenski stereotipi o godinama
-
Hakiz
#349 Re: Kriza srednjih godina
Ne baš niko, ima nas svakakvih, ali skoro niko. To je jedna od onih stvari o kojoj jedno govorimo a suprotno radimo.pustopoljina wrote:pa ne znam fakat...i meni zvuci ovako rokerskije, al' bgm kad se neko fakat razboli, niko ne zeli mriti, svako bi jos bar malo da pozivi.
A na ovoj stranici: https://bluesexcuse.southburnett.com.au ... oflife.htm
Pročitati koji je ispravan način umiranja za bluzera. Za rokera bi trebao biti sličan, ali današnji rokeri su na liposukciji toliko često skoro koliko i ocvale nekadašnje filmske dive.
I u to ime:
-
ovo_mi_je_nick
#350 Re: Kriza srednjih godina
zizi505 wrote:djevojka bez imena wrote:hAZNADAR wrote:
![]()
Vidim duge grudi do iznad koljena, suhonjave, smežurane i ne digne mi se.
Vidim oble, tvrde kao dinje, bradavice kao ventil od Scanie i digne mi se do pod vrat.
Jel to do testosterona, pada, nivoa, stresa, godina ili samo do objekta koji gledam ? Ma hajte molim vas.