Friendzone
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Seyfo
#326 Re: Friendzone
Friendzone je veliko zlo ljudskog roda a i čovječanstvo trpi postojanje istog.
-
djana h
#328 Re: Friendzone
Je li friendzone i ranije postojala ili je to neki izum novog doba 
- spreca
#329 Re: Friendzone
ma nema toga ...lazu 
- spreca
#331 Re: Friendzone
to ovi muljatori kazu da postoji
...a mi posteni odma kazemo da je to lazh 
-
djana h
#332 Re: Friendzone
To je tospreca wrote:to ovi muljatori kazu da postoji...a mi posteni odma kazemo da je to lazh
- spreca
#333 Re: Friendzone
ma to mi je poznato ko svoj dzep...svi se kunu u to dok ih ne uhvatis na djeludjana77 wrote:To je tospreca wrote:to ovi muljatori kazu da postoji...a mi posteni odma kazemo da je to lazh
-
kiligonzales
#334 Re: Friendzone
Ono kad ti u tvojim 18-oj kaze "ti si fin, ali ne mogu biti s tobom", a ti je pozelis zatuci daskom.
Poslje je tesko ne biti osvetoljubiv na krivim adresama
Dobro je pa covjek sazrijeva vremenom.
Poslje je tesko ne biti osvetoljubiv na krivim adresama
- Xavier1
#335 Re: Friendzone
Ako dosta provodis vremena sa nekom djevojkom znaci da si mentalno odgovarate. Jos ako nema momka, a sa tobom ne zeli nista, jasno je da si joj ruzan i odbojan.kiligonzales wrote:Ono kad ti u tvojim 18-oj kaze "ti si fin, ali ne mogu biti s tobom", a ti je pozelis zatuci daskom.![]()
Poslje je tesko ne biti osvetoljubiv na krivim adresama![]()
To fin je kulturan nacin da ti kaze ovo gore. Ili kad ti kaze zasluzujes bolje.
- triconja
#336 Re: Friendzone
Hajmo hipoteticki, zamisli da je ona jedna od onijeh za koje se kae "blago kuci koju ona masi", eee znaci proso si da nisi mogo boljeXavier1 wrote:Ako dosta provodis vremena sa nekom djevojkom znaci da si mentalno odgovarate. Jos ako nema momka, a sa tobom ne zeli nista, jasno je da si joj ruzan i odbojan.kiligonzales wrote:Ono kad ti u tvojim 18-oj kaze "ti si fin, ali ne mogu biti s tobom", a ti je pozelis zatuci daskom.![]()
- cendlerbing
#337 Re: Friendzone
Pa, što je problem ako cura traži način da ti kaže na neki bezbolniji način da joj se ne sviđaš?
Da kaže u facu kako si ružan il glup, onda bi bila nafurana kučka. Ovako je samo ona za koju ti je "blago što te je mašila".
Ono...u ime svih žena koje su frendzonirale svakog muškarca koji ovo čita....izvinite što nam se niste svidjeli.
Da kaže u facu kako si ružan il glup, onda bi bila nafurana kučka. Ovako je samo ona za koju ti je "blago što te je mašila".
Ono...u ime svih žena koje su frendzonirale svakog muškarca koji ovo čita....izvinite što nam se niste svidjeli.
- amar1994
#339 Re: Friendzone
nije problem , problem je kad zavlaci , ima i postenih , "ne svidjas mi se ili nisi moj tip i zdravo"cendlerbing wrote:Pa, što je problem ako cura traži način da ti kaže na neki bezbolniji način da joj se ne sviđaš?
friendzone je ubleha sto se mene tice
-
kiligonzales
#340 Re: Friendzone
Ma bilo nekad davno tako... Ali valjalo je to mlado srce da podnosi hahaXavier1 wrote:Ako dosta provodis vremena sa nekom djevojkom znaci da si mentalno odgovarate. Jos ako nema momka, a sa tobom ne zeli nista, jasno je da si joj ruzan i odbojan.kiligonzales wrote:Ono kad ti u tvojim 18-oj kaze "ti si fin, ali ne mogu biti s tobom", a ti je pozelis zatuci daskom.![]()
- Xavier1
#341 Re: Friendzone
Ma realno su danasnje cure bas umisljene. Kod vecine da bi imao prolaz moras biti ili maneken ili lovator. Malo je reci da ste umisljene.cendlerbing wrote:Pa, što je problem ako cura traži način da ti kaže na neki bezbolniji način da joj se ne sviđaš?
-
sekerbay
#342 Re: Friendzone
Da mi je makar u tu friendzone da dođem 
-
moonca
#343 Re: Friendzone
Zar ti nisi ko' maneken?Xavier1 wrote:Ma realno su danasnje cure bas umisljene. Kod vecine da bi imao prolaz moras biti ili maneken ili lovator. Malo je reci da ste umisljene.cendlerbing wrote:Pa, što je problem ako cura traži način da ti kaže na neki bezbolniji način da joj se ne sviđaš?
- cendlerbing
#344 Re: Friendzone
Joj, Monco...moonca wrote:Zar ti nisi ko' maneken?Xavier1 wrote: Ma realno su danasnje cure bas umisljene. Kod vecine da bi imao prolaz moras biti ili maneken ili lovator. Malo je reci da ste umisljene.
Xavier, biraj pri sebi, što se kaže.
- spreca
#345 Re: Friendzone
i ja to kazem....a posle bi se snas(a)lisekerbay wrote:Da mi je makar u tu friendzone da dođem
- spreca
#346 Re: Friendzone
jesam ja ali j'opet dzabamoonca wrote:
Zar ti nisi ko' maneken?
-
ovo_mi_je_nick
#347 Re: Friendzone
Ma samo da treniraš nogomet pa bilo to i u nekoj Drugoj ligi i pričaš joj da je tako i Pjanić počeocendlerbing wrote:Joj, Monco...moonca wrote:Zar ti nisi ko' maneken?Xavier1 wrote: Ma realno su danasnje cure bas umisljene. Kod vecine da bi imao prolaz moras biti ili maneken ili lovator. Malo je reci da ste umisljene.
Xavier, biraj pri sebi, što se kaže.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#348 Re: Friendzone
nada je kurvaXavier1 wrote:Nije mi jasno kako neki zavrse u ovome. Ako vidis da joj nisi zanimljiv prekines odnos i trazis dalje.
godi društvo
"raste ugled" ak si s nekom dobrom trebom iako te iskorištava ali ne seksualno
nemaš što pametnije
ganjaš joj frendicu
- mousstapha
#349 Re: Friendzone
Friendzone je portal za novi friendzone 
- MarlboroGold
#350 Re: Friendzone
Jbg što duže čekaš sa pravim namjerama normalno je da će te staviti u friendzone i da to prijateljstvo ne želi razjebati... treba biti direktan od samog starta. Ne želi vezu - hajd zdravo i ideš dalje.
Oni komentari ti si fin i sve to, ali... to i nema neke veze sa friendzone jer se može i na samom početku čuti. Jednostavno nisi materijal za momka i opet hajd zdravo idemo dalje.
Oni komentari ti si fin i sve to, ali... to i nema neke veze sa friendzone jer se može i na samom početku čuti. Jednostavno nisi materijal za momka i opet hajd zdravo idemo dalje.