Friendzone

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Seyfo

#326 Re: Friendzone

Post by Seyfo »

Friendzone je veliko zlo ljudskog roda a i čovječanstvo trpi postojanje istog.
AmiĐa_Idriz

#327 Re: Friendzone

Post by AmiĐa_Idriz »

pratim
djana h

#328 Re: Friendzone

Post by djana h »

Je li friendzone i ranije postojala ili je to neki izum novog doba :D
spreca

#329 Re: Friendzone

Post by spreca »

ma nema toga ...lazu :mrgreen:
djana h

#330 Re: Friendzone

Post by djana h »

Tako nešto i ja mislim :lol:
spreca

#331 Re: Friendzone

Post by spreca »

to ovi muljatori kazu da postoji :oops: ...a mi posteni odma kazemo da je to lazh :lol:
djana h

#332 Re: Friendzone

Post by djana h »

spreca wrote:to ovi muljatori kazu da postoji :oops: ...a mi posteni odma kazemo da je to lazh :lol:
To je to :lol:
spreca

#333 Re: Friendzone

Post by spreca »

djana77 wrote:
spreca wrote:to ovi muljatori kazu da postoji :oops: ...a mi posteni odma kazemo da je to lazh :lol:
To je to :lol:
ma to mi je poznato ko svoj dzep...svi se kunu u to dok ih ne uhvatis na djelu :lol: :lol:
kiligonzales

#334 Re: Friendzone

Post by kiligonzales »

Ono kad ti u tvojim 18-oj kaze "ti si fin, ali ne mogu biti s tobom", a ti je pozelis zatuci daskom. :lol:

Poslje je tesko ne biti osvetoljubiv na krivim adresama :D

Dobro je pa covjek sazrijeva vremenom.
Xavier1

#335 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

kiligonzales wrote:Ono kad ti u tvojim 18-oj kaze "ti si fin, ali ne mogu biti s tobom", a ti je pozelis zatuci daskom. :lol:

Ako dosta provodis vremena sa nekom djevojkom znaci da si mentalno odgovarate. Jos ako nema momka, a sa tobom ne zeli nista, jasno je da si joj ruzan i odbojan.
To fin je kulturan nacin da ti kaze ovo gore. Ili kad ti kaze zasluzujes bolje. :lol:
triconja

#336 Re: Friendzone

Post by triconja »

Xavier1 wrote:
kiligonzales wrote:Ono kad ti u tvojim 18-oj kaze "ti si fin, ali ne mogu biti s tobom", a ti je pozelis zatuci daskom. :lol:

Ako dosta provodis vremena sa nekom djevojkom znaci da si mentalno odgovarate. Jos ako nema momka, a sa tobom ne zeli nista, jasno je da si joj ruzan i odbojan.
To fin je kulturan nacin da ti kaze ovo gore. Ili kad ti kaze zasluzujes bolje. :lol:
Hajmo hipoteticki, zamisli da je ona jedna od onijeh za koje se kae "blago kuci koju ona masi", eee znaci proso si da nisi mogo bolje :D
cendlerbing

#337 Re: Friendzone

Post by cendlerbing »

Pa, što je problem ako cura traži način da ti kaže na neki bezbolniji način da joj se ne sviđaš?
Da kaže u facu kako si ružan il glup, onda bi bila nafurana kučka. Ovako je samo ona za koju ti je "blago što te je mašila".

Ono...u ime svih žena koje su frendzonirale svakog muškarca koji ovo čita....izvinite što nam se niste svidjeli.
insomnia78

#338 Re: Friendzone

Post by insomnia78 »

Vise je to od toga
amar1994

#339 Re: Friendzone

Post by amar1994 »

cendlerbing wrote:Pa, što je problem ako cura traži način da ti kaže na neki bezbolniji način da joj se ne sviđaš?
Da kaže u facu kako si ružan il glup, onda bi bila nafurana kučka. Ovako je samo ona za koju ti je "blago što te je mašila".

Ono...u ime svih žena koje su frendzonirale svakog muškarca koji ovo čita....izvinite što nam se niste svidjeli.
nije problem , problem je kad zavlaci , ima i postenih , "ne svidjas mi se ili nisi moj tip i zdravo" :D :D

friendzone je ubleha sto se mene tice :lol:
kiligonzales

#340 Re: Friendzone

Post by kiligonzales »

Xavier1 wrote:

Ma bilo nekad davno tako... Ali valjalo je to mlado srce da podnosi haha
Xavier1

#341 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

cendlerbing wrote:Pa, što je problem ako cura traži način da ti kaže na neki bezbolniji način da joj se ne sviđaš?

Ma realno su danasnje cure bas umisljene. Kod vecine da bi imao prolaz moras biti ili maneken ili lovator. Malo je reci da ste umisljene. :zzzz:
sekerbay

#342 Re: Friendzone

Post by sekerbay »

Da mi je makar u tu friendzone da dođem :(
moonca

#343 Re: Friendzone

Post by moonca »

Xavier1 wrote:

Ma realno su danasnje cure bas umisljene. Kod vecine da bi imao prolaz moras biti ili maneken ili lovator. Malo je reci da ste umisljene. :zzzz:
Zar ti nisi ko' maneken? :)
cendlerbing

#344 Re: Friendzone

Post by cendlerbing »

moonca wrote:
Xavier1 wrote: Ma realno su danasnje cure bas umisljene. Kod vecine da bi imao prolaz moras biti ili maneken ili lovator. Malo je reci da ste umisljene. :zzzz:
Joj, Monco... :pisnula:

Xavier, biraj pri sebi, što se kaže. :mrgreen:
spreca

#345 Re: Friendzone

Post by spreca »

sekerbay wrote:Da mi je makar u tu friendzone da dođem :(
i ja to kazem....a posle bi se snas(a)li :lol: :lol: :lol:
spreca

#346 Re: Friendzone

Post by spreca »

moonca wrote:
jesam ja ali j'opet dzaba :lol:....kakav ba maneken....nismo ti mi pederi :lol: :lol: :lol: :lol:
ovo_mi_je_nick

#347 Re: Friendzone

Post by ovo_mi_je_nick »

cendlerbing wrote:
moonca wrote:
Xavier1 wrote: Ma realno su danasnje cure bas umisljene. Kod vecine da bi imao prolaz moras biti ili maneken ili lovator. Malo je reci da ste umisljene. :zzzz:
Joj, Monco... :pisnula:

Xavier, biraj pri sebi, što se kaže. :mrgreen:
Ma samo da treniraš nogomet pa bilo to i u nekoj Drugoj ligi i pričaš joj da je tako i Pjanić počeo :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#348 Re: Friendzone

Post by Truba »

Xavier1 wrote:Nije mi jasno kako neki zavrse u ovome. Ako vidis da joj nisi zanimljiv prekines odnos i trazis dalje.
nada je kurva
godi društvo
"raste ugled" ak si s nekom dobrom trebom iako te iskorištava ali ne seksualno :D
nemaš što pametnije
ganjaš joj frendicu :D
mousstapha

#349 Re: Friendzone

Post by mousstapha »

Friendzone je portal za novi friendzone :D
MarlboroGold

#350 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

Jbg što duže čekaš sa pravim namjerama normalno je da će te staviti u friendzone i da to prijateljstvo ne želi razjebati... treba biti direktan od samog starta. Ne želi vezu - hajd zdravo i ideš dalje.

Oni komentari ti si fin i sve to, ali... to i nema neke veze sa friendzone jer se može i na samom početku čuti. Jednostavno nisi materijal za momka i opet hajd zdravo idemo dalje.
Post Reply