problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- duminjo
#326 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Eno sada ogorcen. joj ako te torbicom 
- HAVANA
#327 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Ok.Zena mi je djevica.A nije.Connaisseur Karlin wrote:djevica jesi, iako djevac vise nisiHAVANA wrote:Meni kazu da sam djevica a nisam.
- HAVANA
#328 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Spojile se djevice.Sve cisto i uredno. 
- cendlerbing
#329 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Smatram da postoje ljudi koji se bolje uklapaju sa onima koji su drukčiji, u po nečemu, čak i suprotnost od njih. Ja se mnogo čemu držim sredine pa zato mislim da bi se najbolje snašla s nekim ko je sa mnom u toj sredini. Ugrubo da predstavim, hladi me inferiornost u odnosu na nekog, hladi me superiornost u odnosu na nekog. Trebam nekog ko će se znati nositi sa mnom a i ja sa njim. Ne znam...možda sam, što rekao dumi, rekla svašta a da ništa nisam rekla.MarlboroGold wrote:Od svega po nešto. Veoma kompatibilnacendlerbing wrote: Pa, lav.![]()
Ako pitaš koji sam ja znak...a nisam, iskreno, baš toliko upoznata sa svim osobinama horoskopskih znakova da bih probrala po tome.
- cendlerbing
#330 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
U tvojoj situaciji, neko bi je non stop pokazivao...ti samo ponekad. Kad se uozbiljiš.duminjo wrote:Eno sada ogorcen. joj ako te torbicom
- duminjo
#331 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Ma nije meni toliko ni lose. Razradio sam Se, sad samo odradjujem. Ono, na pocetku je Malo bolilo, ko i svakogacendlerbing wrote:U tvojoj situaciji, neko bi je non stop pokazivao...ti samo ponekad. Kad se uozbiljiš.duminjo wrote:Eno sada ogorcen. joj ako te torbicom
- cendlerbing
#332 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Jesi ti slušao onu Tijaninu pjesmu "Reset"? 
- duminjo
#333 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Hajmo pustiti ljude da Malo pisu O temi 
Et ja Se napiso, dosta Od mene
Et ja Se napiso, dosta Od mene
- Njanjavi
#334 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Eto cojk sam potvrdio sta rekoh par strana prije.
Jebo si macka pod rep ako se prostres, to nijednoj nije napeto.
Moras malo povuci potegni.
Zena ko i djete, gonice dok vidi da moze, dok ne podvuces crtu, ma u biti nije ni zena samo, insan je takav i jebajiga.
Zena ko i djete, gonice dok vidi da moze, dok ne podvuces crtu, ma u biti nije ni zena samo, insan je takav i jebajiga.
- MarlboroGold
#335 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Možeš ti u nečemu biti inferiorna, ali zato će i on vjerovatno biti u nečemu drugom. Isto vrijedi za superiornost. Tako se balansira i dolazi do neke sredine o kojoj sam govorio. Težiš nečemu što je sasvim normalno. Ako ćemo uzeti kao primjer brak na koji se naprijed navedeno može primjeniti, onda su ti brakovi zdravi i teže ka nekom savršenstvu, iako pravi savršeni brak ne postoji i to je bajka za malu djecu.cendlerbing wrote:Smatram da postoje ljudi koji se bolje uklapaju sa onima koji su drukčiji, u po nečemu, čak i suprotnost od njih. Ja se mnogo čemu držim sredine pa zato mislim da bi se najbolje snašla s nekim ko je sa mnom u toj sredini. Ugrubo da predstavim, hladi me inferiornost u odnosu na nekog, hladi me superiornost u odnosu na nekog. Trebam nekog ko će se znati nositi sa mnom a i ja sa njim. Ne znam...možda sam, što rekao dumi, rekla svašta a da ništa nisam rekla.MarlboroGold wrote:Od svega po nešto. Veoma kompatibilnacendlerbing wrote: Pa, lav.![]()
Ako pitaš koji sam ja znak...a nisam, iskreno, baš toliko upoznata sa svim osobinama horoskopskih znakova da bih probrala po tome.
Naravno, ovo se ne može primjeniti na osobe koje su u svemu inferiorne ili superiorne ili to žele biti... ma da to mnogima odgovara.
- cendlerbing
#336 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Znam Maliboro, na to sam i mislila...to i je sredina.
Ne može se to baš u svakoj sitnici gledati niti mjeriti ali onako...otprilike.
- cendlerbing
#337 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Kad bi poslušao pjesmu, znao bi da i u njoj stoji poveznica za ovu temu.cendlerbing wrote:Jesi ti slušao onu Tijaninu pjesmu "Reset"?
- MarlboroGold
#338 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
cendlerbing wrote:Znam Maliboro, na to sam i mislila...to i je sredina.Ne može se to baš u svakoj sitnici gledati niti mjeriti ali onako...otprilike.
Dosadan sam samom sebi sa ozbiljnim temama. Odo malo na religiju
- duminjo
#339 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Kad dodjem kuci, odma ide tijanacendlerbing wrote:Kad bi poslušao pjesmu, znao bi da i u njoj stoji poveznica za ovu temu.cendlerbing wrote:Jesi ti slušao onu Tijaninu pjesmu "Reset"?
- cendlerbing
#340 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
To se ne ogleda samo kod žena ni samo kod muškaraca, kao ni samo u vezama kao odnosima dvoje ljudi. Imaš i prijatelja koji će te uzimati onoliko koliko daš, i to lako i neosjetno pređe granicu prijateljstva i postane npr, jednostrano iskorištavanje. Treba se davati, bez toga se ne može ni očekivati isto od nekog drugog ali nema ništa loše u tome da se negdje podvuče granica, kad je riječ i u uzimanju i u davanju.Njanjavi wrote:Eto cojk sam potvrdio sta rekoh par strana prije.
I, vidiš, ti to nazivaš sa "povuci i potegni", a haj mi molim te reci, da li si ikad imao vezu ili bar izlazio sa djevojkom koja je bila spremna da ti sve da i da sve bude po tvom i da li ti je to odgovaralo?
- cendlerbing
#341 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Oj, on ide na religiju kad hoće neozbiljno da foruma.MarlboroGold wrote:cendlerbing wrote:Znam Maliboro, na to sam i mislila...to i je sredina.Ne može se to baš u svakoj sitnici gledati niti mjeriti ali onako...otprilike.
![]()
Dosadan sam samom sebi sa ozbiljnim temama. Odo malo na religiju
Haj na atribute zalutaj nekad.
- Connaisseur Karlin
#342 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
tako je, zato ni vama ne treab smetati kad vam zena povremeno podvuce crtuNjanjavi wrote:Eto cojk sam potvrdio sta rekoh par strana prije.
- MarlboroGold
#343 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Kad ih nađemcendlerbing wrote:Oj, on ide na religiju kad hoće neozbiljno da foruma.MarlboroGold wrote:cendlerbing wrote:Znam Maliboro, na to sam i mislila...to i je sredina.Ne može se to baš u svakoj sitnici gledati niti mjeriti ali onako...otprilike.
![]()
Dosadan sam samom sebi sa ozbiljnim temama. Odo malo na religiju![]()
Haj na atribute zalutaj nekad.
Ozbiljno, pojma nisam imao da je u dijelu bez cenzure. Inače slabo zalazim u taj dio foruma
- Njanjavi
#344 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Nisam, nit bi, nit me lozi.cendlerbing wrote:To se ne ogleda samo kod žena ni samo kod muškaraca, kao ni samo u vezama kao odnosima dvoje ljudi. Imaš i prijatelja koji će te uzimati onoliko koliko daš, i to lako i neosjetno pređe granicu prijateljstva i postane npr, jednostrano iskorištavanje. Treba se davati, bez toga se ne može ni očekivati isto od nekog drugog ali nema ništa loše u tome da se negdje podvuče granica, kad je riječ i u uzimanju i u davanju.Njanjavi wrote:Eto cojk sam potvrdio sta rekoh par strana prije.
I, vidiš, ti to nazivaš sa "povuci i potegni", a haj mi molim te reci, da li si ikad imao vezu ili bar izlazio sa djevojkom koja je bila spremna da ti sve da i da sve bude po tvom i da li ti je to odgovaralo?
Pa ja ni kera ne dresiram da me tako slijepo slusa a kamol zensko jbte
- cendlerbing
#345 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Pa eto, po tvom ispade da i ti voliš povuci potegni...
- Njanjavi
#346 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Pa normalno da volim, gdje ja napisah da ne volim to?
Nista ljepse vec kad imas ukoljicu curu koja se zna svadjat.
Mani me mutavih i tihih insana, oma se najezim
Nista ljepse vec kad imas ukoljicu curu koja se zna svadjat.
Mani me mutavih i tihih insana, oma se najezim
- cendlerbing
#347 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Stvarno se voliš svađati? Ja još nisam naišla na momka koji se htio upustit u tu vratolomiju sa mnom...sve nešta izbjegavaju... 
- MarlboroGold
#348 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Ja za malo da jednom dobijem šerpu u glavu zbog svađe.
Gađaš li ti prvim predmetom kojeg dohvatiš?
- Njanjavi
#349 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Ne nameci se odma tako ofirno, fataj se kuhinje prvo, kakav sendvic sklepaj pa onda mozemo pricat o svadji 
- Connaisseur Karlin
#350 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
a tebe to uzbudjuje , to je kao neki super kool dozivljajMarlboroGold wrote:Ja za malo da jednom dobijem šerpu u glavu zbog svađe.
joj, nema nista gore kad se neko obracunava sa predemtima