automatski poslije toga dobijes koljenom u jaja ....irac300 wrote:Da joj plecku odvalim.duminjo wrote:Hugne te irac Pa te lupi lopatom Po ledjima
instiktivno
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
automatski poslije toga dobijes koljenom u jaja ....irac300 wrote:Da joj plecku odvalim.duminjo wrote:Hugne te irac Pa te lupi lopatom Po ledjima
Znao sam ja da od sveg muškinja tebe treba izbjegavatBloo wrote: automatski poslije toga dobijes koljenom u jaja ....
instiktivnosamoodržanje
uvrijeđena i povrijeđenamad_max_ba wrote:Znao sam ja da od sveg muškinja tebe treba izbjegavatBloo wrote: automatski poslije toga dobijes koljenom u jaja ....
instiktivnosamoodržanje
![]()
![]()
![]()
![]()
đe mi taraba na tastaturi
samokajem
samoodržanje
i tako to![]()
![]()
![]()
odmakni na dužinu pendrekaBloo wrote:uvrijeđena i povrijeđenamad_max_ba wrote:Znao sam ja da od sveg muškinja tebe treba izbjegavatBloo wrote: automatski poslije toga dobijes koljenom u jaja ....
instiktivnosamoodržanje
![]()
![]()
![]()
![]()
đe mi taraba na tastaturi
samokajem
samoodržanje
i tako to![]()
![]()
![]()
zagrliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimad_max_ba wrote: odmakni na dužinu pendreka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
greškamoonca wrote:Jel slicna duzina i ako kazemo-belegije.![]()
![]()
:hug:Bloo wrote:zagrliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimad_max_ba wrote: odmakni na dužinu pendreka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesi hejter
MoRe, cim navratis iz Lijepe nase na prostor Tuzlanskog kantona.sherbett wrote:Jel mogu ja prva isprobati?irac300 wrote:Nesto kontam, sad ste mi ubacili tu musicu u vezi pozdravljanja. Neka ce mucenica prilkom iduceg pozdravljnja sa mnom naHebat zbog vas par forumasica.
sherbett wrote:Znaci.. nikadirac300 wrote:
MoRe, cim navratis iz Lijepe nase na prostor Tuzlanskog kantona.
Belegija je velka, 20 centi kruh ti daomoonca wrote:Jel slicna duzina i ako kazemo-belegije.![]()
![]()
Ma ustrtarila Šerba, konta, ovaj je baš budaletina, polomit će me.dale cooper wrote:sherbett wrote:Znaci.. nikadirac300 wrote:
MoRe, cim navratis iz Lijepe nase na prostor Tuzlanskog kantona.![]()
Što nas ba ne voliš?
Jesu te haman sarajlije preveslale i nalagale o tuzlacima i ostalim iz TK
![]()
Nije, njih smo zaboraviliCaneBos wrote:Jel ko spomenuo one nadobudne?
Heeeeejsherbett wrote: Ma jok.. dapace. Imam dojam da ste bolji od Sarajlijafiniji.. mirniji.. hrabriji
![]()
Nego nikako me put ne nanosi u TK
triconja wrote:Belegija je velka, 20 centi kruh ti daomoonca wrote:Jel slicna duzina i ako kazemo-belegije.![]()
![]()
, znaci nije
Kako se majstorski izvuče.sherbett wrote:Ma jok.. dapace. Imam dojam da ste bolji od Sarajlijadale cooper wrote:
![]()
Što nas ba ne voliš?
Jesu te haman sarajlije preveslale i nalagale o tuzlacima i ostalim iz TK
![]()
finiji.. mirniji.. hrabriji
![]()
Nego nikako me put ne nanosi u TK
Ha?sherbett wrote:Sarma, nisi ti mene ocito upoznaoirac300 wrote: Ma ustrtarila Šerba, konta, ovaj je baš budaletina, polomit će me.
Trudim se svim silamaheat wrote:mene zaobici u sirokom luku
Mensecini da je on to Ircu reko, al haj znajBloo wrote:Trudim se svim silamaheat wrote:mene zaobici u sirokom luku
Što meni, nije Irac peder?!Zejnep wrote:Mensecini da je on to Ircu reko, al haj znajBloo wrote:Trudim se svim silamaheat wrote:mene zaobici u sirokom luku
@Bloo mojne se truditi, mores trudna ostatiZejnep wrote:Mensecini da je on to Ircu reko, al haj znajBloo wrote:Trudim se svim silamaheat wrote:mene zaobici u sirokom luku
Zejnep wrote:Pa jbts, citirajte sevako ne znam ko je kome sta rekao
Da je nanotehnologija uznapredovalamoonca wrote:triconja wrote:Belegija je velka, 20 centi kruh ti daomoonca wrote:Jel slicna duzina i ako kazemo-belegije.![]()
![]()
, znaci nije
![]()
Sta hoces da kazes s tim??