Jos kada bi podastrla te anale bilo bi bolje. I sta to nije psihicki u redu sa osobom. 13 god nije vise djecacic - mozda neki koji malko kasne u razvoju - ali vecina tada izraste u musko sa svim sto ide uz to.Connaisseur Karlin wrote:
pa to je OK, no zasto ti nisi imao stariju djevojku 3 ili 5 gdina stariju od tebe, npr. ja znam biloje takvih primjera, i to je sve bilo normlano
to nije dilema price, problem je kad djecacic od 13 godina postane centar paznje zeni, a koja mu moze biti majka , i jer nesto zaista nije psihicki uredu sa takvom osobom, to je vise puta dokazano u strucnim analima
Ne govorimo o vezi vec avanturi. Iako i veze dobro funkcionisu sa par decenija razlike kod odraslijih gdje je i mladja strana vec imala razlicita iskustva i izabrala stariju osobu.
Na duze staze kao veza tolika razlika moze biti problem mladjima ako nisu imali druga iskustva - poput 13-godisnjaka. Ali ako je u pitanju kratka avantura - sto da ne?
Iz muske perspektive to izgleda jednostavno. Tinejdzeri gore od zelje za sexom sa starom kokom koja im moze biti majka. Svi osnovci sanjare o nastavnici hemije ili cega vec jer svaka skola ima zgodnu nastavnicu. Svaka mahala u gradovima ima neku svoju stariju Micu Radodajku kod koje mnogi momcici navrate da nauce tehniku.
Kratke sex avanture sa razlicitim tipovima je dobra stvar.
Mislim da svako prije braka treba probati razlicite tipove. Sto psiholoske tipove sto starije i mladje i to vise godina, sto druge nacije i rase, .... naravno ako postoji zelja i hemija.