Francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hAZNADAR

#326 Re: Francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos?

Post by hAZNADAR »

Connaisseur Karlin wrote:
pa to je OK, no zasto ti nisi imao stariju djevojku 3 ili 5 gdina stariju od tebe, npr. ja znam biloje takvih primjera, i to je sve bilo normlano

to nije dilema price, problem je kad djecacic od 13 godina postane centar paznje zeni, a koja mu moze biti majka , i jer nesto zaista nije psihicki uredu sa takvom osobom, to je vise puta dokazano u strucnim analima :)
Jos kada bi podastrla te anale bilo bi bolje. I sta to nije psihicki u redu sa osobom. 13 god nije vise djecacic - mozda neki koji malko kasne u razvoju - ali vecina tada izraste u musko sa svim sto ide uz to.

Ne govorimo o vezi vec avanturi. Iako i veze dobro funkcionisu sa par decenija razlike kod odraslijih gdje je i mladja strana vec imala razlicita iskustva i izabrala stariju osobu.
Na duze staze kao veza tolika razlika moze biti problem mladjima ako nisu imali druga iskustva - poput 13-godisnjaka. Ali ako je u pitanju kratka avantura - sto da ne?
Iz muske perspektive to izgleda jednostavno. Tinejdzeri gore od zelje za sexom sa starom kokom koja im moze biti majka. Svi osnovci sanjare o nastavnici hemije ili cega vec jer svaka skola ima zgodnu nastavnicu. Svaka mahala u gradovima ima neku svoju stariju Micu Radodajku kod koje mnogi momcici navrate da nauce tehniku. :D Jer kod tih starki ide sve lakse i bolje. Kada si u semi sa nekom vrsnjakinjom moras je satima obradjivati, pa nagovarati, pa uvjeravati da ce sve biti OK, da ti moze vjerovati, non-stop odgovarati na jedno te isto glupo pitanje dal me volis, da se neces hvaliti drugima, pa postepeno rukom i oprezno da ne pozuris previse i shebes sve, mic po mic,.. umori se covjek. A sa starkom sve lakse i brze. Da ne spominjem odredjene tehnike koje malo koja 13-snjakina zna i edikaciju gdje te starka nauci fintama koje pomno i detaljno memorises i u nekoj drugoj prilici sa drugom ispadnes macan. :D

Kratke sex avanture sa razlicitim tipovima je dobra stvar.
Mislim da svako prije braka treba probati razlicite tipove. Sto psiholoske tipove sto starije i mladje i to vise godina, sto druge nacije i rase, .... naravno ako postoji zelja i hemija.
Connaisseur Karlin

#327 Re: Francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos?

Post by Connaisseur Karlin »

hAZNADAR wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
pa to je OK, no zasto ti nisi imao stariju djevojku 3 ili 5 gdina stariju od tebe, npr. ja znam biloje takvih primjera, i to je sve bilo normlano

to nije dilema price, problem je kad djecacic od 13 godina postane centar paznje zeni, a koja mu moze biti majka , i jer nesto zaista nije psihicki uredu sa takvom osobom, to je vise puta dokazano u strucnim analima :)
Jos kada bi podastrla te anale bilo bi bolje. I sta to nije psihicki u redu sa osobom. 13 god nije vise djecacic - mozda neki koji malko kasne u razvoju - ali vecina tada izraste u musko sa svim sto ide uz to.

Ne govorimo o vezi vec avanturi. Iako i veze dobro funkcionisu sa par decenija razlike kod odraslijih gdje je i mladja strana vec imala razlicita iskustva i izabrala stariju osobu.
Na duze staze kao veza tolika razlika moze biti problem mladjima ako nisu imali druga iskustva - poput 13-godisnjaka. Ali ako je u pitanju kratka avantura - sto da ne?
Iz muske perspektive to izgleda jednostavno. Tinejdzeri gore od zelje za sexom sa starom kokom koja im moze biti majka. Svi osnovci sanjare o nastavnici hemije ili cega vec jer svaka skola ima zgodnu nastavnicu. Svaka mahala u gradovima ima neku svoju stariju Micu Radodajku kod koje mnogi momcici navrate da nauce tehniku. :D Jer kod tih starki ide sve lakse i bolje. Kada si u semi sa nekom vrsnjakinjom moras je satima obradjivati, pa nagovarati, pa uvjeravati da ce sve biti OK, da ti moze vjerovati, non-stop odgovarati na jedno te isto glupo pitanje dal me volis, da se neces hvaliti drugima, pa postepeno rukom i oprezno da ne pozuris previse i shebes sve, mic po mic,.. umori se covjek. A sa starkom sve lakse i brze. Da ne spominjem odredjene tehnike koje malo koja 13-snjakina zna i edikaciju gdje te starka nauci fintama koje pomno i detaljno memorises i u nekoj drugoj prilici sa drugom ispadnes macan. :D

Kratke sex avanture sa razlicitim tipovima je dobra stvar.
Mislim da svako prije braka treba probati razlicite tipove. Sto psiholoske tipove sto starije i mladje i to vise godina, sto druge nacije i rase, .... naravno ako postoji zelja i hemija.
pa nije problem, vec je plus imati osobu koja ima seksulano iskustvo, i ja to potpuno razumijem

no to nije problem debate na temi :)

moje prvoeksperimantleno isksutvo, bez finalnog seksulanog cina je bilo sa osobom jednu godinu starija od mene,, ti ekspreimenti bez penisa u vagini su zabavni, tek kad malo bolje sebe upoznas, eh tad se prelazi nasljedecu fazu, no za skeualni cin kod mene je bila osoba starija od mene, oko 4 godine :) meni su znatno starije osobe bile jednsotavno stare i neprivlacne, narocito osobe ,a koje su mi mogle biti otac

kazulani seks je super ,ali i za to treba pronaci kompatibilnu osobu

super se razumijemo, ali mislim da je problem na temi sa imigrantima u frnacuskoj i njhovim cudnim zeljama :)
triconja

#328 Re: Francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos?

Post by triconja »

spreca wrote:
triconja wrote:
spreca wrote:Ucenica 8 razreda dovedena u Hitnu zbog "posle ljubavnih utjeha"sa 17 godisnjakom

http://social.ren.tv/blog/43329433027/S ... Lenoblasti

В Ленинградской области ученица восьмого класса оказалась в приемном покое после любовных утех с 17-летним парнем.

Как стало известно РЕН ТВ, девочка получила некоторые травмы после интима со своим знакомым.

Врачи оценивают состояние пострадавшей как удовлетворительное. Она получает амбулаторное лечение.
Lenjin da valja ne bi bio rus

Taj ce lik dobiti zatvora ihaj haj, pedofil po njihovom zakonu.
Nece i on je maloljetan...bukvalno su razlike godina dvije
Vidi stvarno, nesto ja ko prevodio ovaj tekst a ni bosanski jos fino ne znam :lol: :thumbup:
spreca

#329 Re: Francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos?

Post by spreca »

triconja wrote: Vidi stvarno, nesto ja ko prevodio ovaj tekst a ni bosanski jos fino ne znam :lol: :thumbup:
Pa zasto sam ti ja ovdje :lol: :lol:
insomnia78

#330 Re: Francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos?

Post by insomnia78 »

Francuska će seks s osobom ispod 15 godina automatski smatrati silovanjem
http://www.klix.ba/clanak/180302101
Eto, propade vam pokusaj pravdanja
Streptokok

#331 Re: Francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos?

Post by Streptokok »

insomnia78 wrote:Francuska će seks s osobom ispod 15 godina automatski smatrati silovanjem
Sto si guzio, guzio si.
nema me tamo

#332 Re: Francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos?

Post by nema me tamo »

Sve od 13 je ok.
insomnia78

#333 Re: Francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos?

Post by insomnia78 »

Dobro je ba sa pedofilijom
Edin H.

#334 Re: Francuska mijenja granicu pristanka na spolni odnos?

Post by Edin H. »

insomnia78 wrote:Francuska će seks s osobom ispod 15 godina automatski smatrati silovanjem
Trebalo bi valjda 16 da bude.
Post Reply