harač wrote:masis logiku citave ove price. ono sto magicna knjiga ne moze predvidjeti jeste koliko ce se kamenja donijeti (recimo s marsa), ili u koliko ce se sletjeti (recimo na mars).nemezis wrote:
Wikipedia kaze da su donijeli 21.55 kg.
Ova stranica kaze da su poletjeli u 17:54:00.
https://history.nasa.gov/SP-4029/Apollo ... meline.htm
a kad pocinjes sa vec poznatih brojeva (kakvi god oni bili), u bilo kojoj knjizi sa dovoljno rijeci i brojeva mozes naci dokaz za bilo koji broj (21.55, 21.57, 22.64, 21.47 etc.)
iznad imad desetak knjiga, od desetak razlicitih autora, koji kodiranjem starohebrejskog ili starogrckog, dokazuju da je yahwe ili sveti duh predvidio sve od smrti saddama husseina, do offside-a protiv nigerije, do 9/11
kad se to desi onda cemo vidjetiili u koliko ce se sletjeti (recimo na mars).
Mars je i onako naznacen i njegov satelit Deimos u Kur'anu
evo vidi
1. slova jedno do drugog Mars i Deimos (Dimus) jedino Zajedno se pojavljuju u suri Pjescane dine (cijeli Mars je od pjescanih dina)
2. Dimus se pojavljuje u ajetu 30 od 35 ajeta u toj suri Pjescane dine, Dimusu treba otprilike 30 sahata od obidje Mars.
nemozes, nije to tako bas kako ti mislis.a kad pocinjes sa vec poznatih brojeva (kakvi god oni bili), u bilo kojoj knjizi sa dovoljno rijeci i brojeva mozes naci dokaz za bilo koji broj (21.55, 21.57, 22.64, 21.47 etc.)
ti to meni iznosis samo da bi kontrirao, jer imas drugih argumenata, a ja ti samo mogu reci, donesi dokaz za njihove tvrdnje da pa vidimo jasno i cisto jeli to to, ili palamudjenje. nemoj mi oni kazu u knjizi ovo ono, jasno i precizno mi donesi pa da svi provjerimo, vidis kako ja donosim direktno iz Kur'ana kad trazite dokaz, hocu tako i ti da doneses nama ovdje.koji kodiranjem starohebrejskog ili starogrckog, dokazuju da je yahwe ili sveti duh predvidio sve od smrti saddama husseina, do offside-a protiv nigerije, do 9/11