ako me kojim slucajem put nanese ovdjesuperiska wrote:Molim da se kafanskom covjeku javi ako se neko upari. Slomi nam se on potencirajuci
Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kafanski_covjek
#326 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
-
moonca
#327 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Tomahawk11 wrote:Samo ti prati
Kojim si dobrom ti ovdje ?
- Zejnep
#328 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pa i da se upari, šta? Kad mogu oženjeni ne znam što razvedeni ne bi mogli.kafanski_covjek wrote:ako me kojim slucajem put nanese ovdjesuperiska wrote:Molim da se kafanskom covjeku javi ako se neko upari. Slomi nam se on potencirajuci
- kafanski_covjek
#329 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
nisam nista lose mislio, samo nazvati pravim imenom
jos samo da organizujete i okupljanja

jos samo da organizujete i okupljanja
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#330 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Gledam da mi nema žene na temimoonca wrote:Tomahawk11 wrote:Samo ti prati![]()
-
Paco
#331 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
kafanski_covjek wrote:temu preimenovati "Svi mi razvedeni - spasimo se"![]()
O, yeah!kafanski_covjek wrote:nisam nista lose mislio, samo nazvati pravim imenom![]()
jos samo da organizujete i okupljanja![]()
Vratimo se u doba inkvizicije. Ili, jos bolje, da ne idemo tako daleko u proslost, napravimo neku novu Spinalongu i izolujmo razvedene kao gubavce i veliku posast. Nazovimo stvari pravim imenom. Sjajno!
Uvijek su me fascinirale osobe koje sve znaju i koje samouvjereno, bez obzira na to koliko besmislica izgovore u jednoj jedinoj recenici, stvari nazivaju pravim imenom
- superiska
#332 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma pijanica, pusti sta pricaPaco wrote:kafanski_covjek wrote:temu preimenovati "Svi mi razvedeni - spasimo se"
O, yeah!kafanski_covjek wrote:nisam nista lose mislio, samo nazvati pravim imenom![]()
jos samo da organizujete i okupljanja![]()
Vratimo se u doba inkvizicije. Ili, jos bolje, da ne idemo tako daleko u proslost, napravimo neku novu Spinalongu i izolujmo razvedene kao gubavce i veliku posast. Nazovimo stvari pravim imenom. Sjajno!
Uvijek su me fascinirale osobe koje sve znaju i koje samouvjereno, bez obzira na to koliko besmislica izgovore u jednoj jedinoj recenici, stvari nazivaju pravim imenom
- kafanski_covjek
#333 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
konobar...daj kafani sta pije a meni ponovi 
-
moonca
#334 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
i ja pratim , da li pate ovi 'raspusteni'Tomahawk11 wrote:Gledam da mi nema žene na temimoonca wrote:Tomahawk11 wrote:Samo ti prati![]()
-
Paco
#335 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Vratis se par stranica u rikverc i provjeris. Ima nekoliko detaljnih objasnjenja. Pa niko nije kamen, jbt. Nekako je normalno da ce patiti (vise ili manje, ali ce patiti). Ipak, u vecini slucajeva veca je patnja biti u nezdravom braku, ali ocigledno je da svako patnju "lijeci" na drugaciji nacinmoonca wrote: i ja pratim , da li pate ovi 'raspusteni'![]()
- BarbaDue
#336 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Rado dijelim iskusne savjete o problematici u kojoj se nađe populacija koja posjećuje ovu temu 
-
Paco
#337 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Imam neki osjecaj da bi, kada bismo imali statisticki prikaz, rezultati posjecenosti ove teme isli uveliko u korist onih koji su (jos uvijek) u brakuBarbaDue wrote:Rado dijelim iskusne savjete o problematici u kojoj se nađe populacija koja posjećuje ovu temu
- BarbaDue
#338 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Za ostale ne znam, ali ja sam itekako kompetentan 
-
Paco
#339 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Da cujem, koje su ti reference?
Po meni je za sada ona gospodja sto je razvedena duze od 20 godina sampion ove igre

Po meni je za sada ona gospodja sto je razvedena duze od 20 godina sampion ove igre
- BarbaDue
#340 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Biti razveden 20 godina je čisto neznanje.
Po meni pravo umijeće je biti u braku, izaći iz njega ako je potrebno pa ponovo ući u brak kada dođe vrijeme za to.
Po meni pravo umijeće je biti u braku, izaći iz njega ako je potrebno pa ponovo ući u brak kada dođe vrijeme za to.
-
Paco
#341 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
A kad je pravo vrijeme? Koji su to optimalni uslovi koji se trebaju ispuniti pa da dodje "pravo vrijeme"? Funkcionise li "drugi brak" na relaciji razvedena / nikad ozenjena ili udata osoba?
Jbg, rekao si da kao iskusan po ovom pitanju rado dijelis savjete
. Trpi sad...i dijeli 
Jbg, rekao si da kao iskusan po ovom pitanju rado dijelis savjete
- BarbaDue
#342 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Imam odgovore na sva tvoja pitanja iz prve ruke
međutim previše sam iskusan da bi ovako specifične savjete dijelio kao humanitarnu pomoć u ratu. 
Svako od vas treba drugačiji savjet.
Svako od vas treba drugačiji savjet.
- superiska
#343 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Sto ti je umjece razvijanja biznisa...
Salijevam stravu razvedenima
-
Paco
#344 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
A jarane, da si napis'o "vrlo povoljno" ili "po akcijskim cijenama..." znao bih na sto mislis 
-
moonca
#345 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Kad se zenite/ udajete iz strasti i ljubavi- biti ce razvoda.Paco wrote:Vratis se par stranica u rikverc i provjeris. Ima nekoliko detaljnih objasnjenja. Pa niko nije kamen, jbt. Nekako je normalno da ce patiti (vise ili manje, ali ce patiti). Ipak, u vecini slucajeva veca je patnja biti u nezdravom braku, ali ocigledno je da svako patnju "lijeci" na drugaciji nacinmoonca wrote: i ja pratim , da li pate ovi 'raspusteni'![]()
-
krater
#346 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
10 po 10 maraka. Imaju bolju satnicu od inzinjera. Jos ako se radi sa dijasporom...Pa bolan ja znam hodju vilu je izgradio, a posao naravno obavlja u staroj baraci da narod misli da je sirotinja. On vozi starog golfa, djeca sve novija auta. To se ide po hadju svake godine i to komplet porodica. Fin i posten mumin nassuperiska wrote:Sto ti je umjece razvijanja biznisa...![]()
![]()
-
Paco
#347 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nisam bas siguran da sam shvatio poruku (mozda zato sto jos uvijek cijedim prvu jutarnju, dusu joj vadim).moonca wrote:Kad se zenite/ udajete iz strasti i ljubavi- biti ce razvoda.Paco wrote:Vratis se par stranica u rikverc i provjeris. Ima nekoliko detaljnih objasnjenja. Pa niko nije kamen, jbt. Nekako je normalno da ce patiti (vise ili manje, ali ce patiti). Ipak, u vecini slucajeva veca je patnja biti u nezdravom braku, ali ocigledno je da svako patnju "lijeci" na drugaciji nacinmoonca wrote: i ja pratim , da li pate ovi 'raspusteni'![]()
Smatram da je sasvim uredu u brak stupiti zbog toga sto ima strasti i ljubavi (uzajamne). Medjutim, tesko je razluciti ove pojmove i osjecaje od osjecaja puke zaljubljenosti, a obicno je to period u ranim 20-im kada mnogi i stupaju u brak (kao recimo - ja) i kada misle "to je to".
Ali nema veze, sve je to skola, sve je to zivot i sudbina.
- superiska
#348 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Taj je još i skromankrater wrote:10 po 10 maraka. Imaju bolju satnicu od inzinjera. Jos ako se radi sa dijasporom...Pa bolan ja znam hodju vilu je izgradio, a posao naravno obavlja u staroj baraci da narod misli da je sirotinja. On vozi starog golfa, djeca sve novija auta. To se ide po hadju svake godine i to komplet porodica. Fin i posten mumin nassuperiska wrote:Sto ti je umjece razvijanja biznisa...![]()
![]()
Skoro sam čula za slučaj plaćanja od 100 KM - uzimanje lopatom. Zamisli tek kakve ovaj ima kule i gradove
-
krater
#349 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ti su instant kratko traju. Jaci su ovi skromni koliko im das od ruke..superiska wrote:Taj je još i skromankrater wrote:10 po 10 maraka. Imaju bolju satnicu od inzinjera. Jos ako se radi sa dijasporom...Pa bolan ja znam hodju vilu je izgradio, a posao naravno obavlja u staroj baraci da narod misli da je sirotinja. On vozi starog golfa, djeca sve novija auta. To se ide po hadju svake godine i to komplet porodica. Fin i posten mumin nassuperiska wrote:Sto ti je umjece razvijanja biznisa...![]()
![]()
Salijevam stravu razvedenima![]()
Skoro sam čula za slučaj plaćanja od 100 KM - uzimanje lopatom. Zamisli tek kakve ovaj ima kule i gradove
Pa ti zakaze 101 seansu po 10 km.
-
moonca
#350 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Paco wrote:Nisam bas siguran da sam shvatio poruku (mozda zato sto jos uvijek cijedim prvu jutarnju, dusu joj vadim).moonca wrote:Kad se zenite/ udajete iz strasti i ljubavi- biti ce razvoda.Paco wrote:
Vratis se par stranica u rikverc i provjeris. Ima nekoliko detaljnih objasnjenja. Pa niko nije kamen, jbt. Nekako je normalno da ce patiti (vise ili manje, ali ce patiti). Ipak, u vecini slucajeva veca je patnja biti u nezdravom braku, ali ocigledno je da svako patnju "lijeci" na drugaciji nacin
Smatram da je sasvim uredu u brak stupiti zbog toga sto ima strasti i ljubavi (uzajamne). Medjutim, tesko je razluciti ove pojmove i osjecaje od osjecaja puke zaljubljenosti, a obicno je to period u ranim 20-im kada mnogi i stupaju u brak (kao recimo - ja) i kada misle "to je to".
Ali nema veze, sve je to skola, sve je to zivot i sudbina.
Evo, i ja crpkam prvu jutarnju.
Tako je najbolje shvatiti.
Mislim da su dvadesete prerane za brak, ali su dobre ako zalite imati djecicu.