Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post Reply
GeeTnT

#326 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by GeeTnT »

LipeCvat wrote:
GeeTnT wrote:Stovatelji sinn fein opcije u akciji...kak je to divno.

Ps. Uzmite si sobu.

Đes prašinar?
Kako ovo završi?

Code: Select all

http://net.hr/danas/divljaci-sestorica-hrvatskih-mladica-pustila-plin-na-ulazu-u-dzamiju-i-vrijedali-bosnjake/
..to pitaj nositelja europskih vrijednosti ...ja sam ti pogresna adresa.
damirovich

#327 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by damirovich »

Hafis wrote:

Ps. Uzmite si sobu.
Doduše, kao što rekoh gore - računala je na veći postotak prašinara.
Evo jednoga, klasika :thumbup:
Sta je bilo s onom Sarom, nasla se u zenskoj solidarnosti sa Elmom? I nju neki nas ostavio pa pati za njim? ili je nedaj boze bas nacionalista?
SaraFina

#328 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:
Doture ti kao "telektualac " , oliti akademski gradjanin..nositelj EU vrijednosti, europejac sa čistom teksturom lica, itd itd već sich doprinio temi dovoljno.
"Kolega " Letrik već je kvotao nemjerljiv doprinos tvoje intelektualne veličine :D

Ne raubacuj se molim te više ni intelektuanimmmmmmmm mislima ni stručnim terminima. Kopaš se.
Nisam upće bitan ja i moj ''intelektualni'' doprinos ovoj glupoj temi.
Mislim da tvoja osoba zaslužuje da bude podrvgnuta analizi. Jer priznaj, ovako nešto ne radi se slučajno. Stvarno treba imati motivaciju i treba biti dovoljno zloban. Iskrene čestitke, mislim da na ovom forumu nemaš premca. Ovakvo nešto i na tvom omiljenom Poskoku kojeg tako često citiraš, ne bi nitko uspio ni zamisliti a ne realizirati. Stvarno si vrh u ovakvim stvarima.
Vrati se na prvih par stranica ove teme, pročitaj svoje komentare i komentare nekolicine prašinara koji nisu skontali o čemu se radi pa su napisali doista nekolio impresivnih postova.
Ja bih se na tvom mjestu samobanirao i nakon izvjesnog vremena opet pojavio s nekim novim nickom i onda sve ispočetka.
Jer od sad kada god nešto napišeš, ja uvijek dobijem fleš i sjetim se sudbine nesretne Elme nad kojom je učinjeno etničko čišćenje na krilima islamofobije. Jebote život, koje ona izvore čita, još dalje iskrivljuje, dosoljava i plasira na društvenu mrežu. Svaka čast još jednom :thumbup:

Nisam spinala temom. Bila sam gnjevna. Da jesam tema sedmicu ne bi potonula na drugu stranu :D
Minimum.
A ti kad pod nekim drugim nickom budeš lagao zanimanje, mani se Doktor ili odvjetnik.

Budi u stilu Radeljaka nešto.
Provale te :)
Hafis

#329 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Hafis wrote:
SaraFina wrote:
Doture ti kao "telektualac " , oliti akademski gradjanin..nositelj EU vrijednosti, europejac sa čistom teksturom lica, itd itd već sich doprinio temi dovoljno.
"Kolega " Letrik već je kvotao nemjerljiv doprinos tvoje intelektualne veličine :D

Ne raubacuj se molim te više ni intelektuanimmmmmmmm mislima ni stručnim terminima. Kopaš se.
Nisam upće bitan ja i moj ''intelektualni'' doprinos ovoj glupoj temi.
Mislim da tvoja osoba zaslužuje da bude podrvgnuta analizi. Jer priznaj, ovako nešto ne radi se slučajno. Stvarno treba imati motivaciju i treba biti dovoljno zloban. Iskrene čestitke, mislim da na ovom forumu nemaš premca. Ovakvo nešto i na tvom omiljenom Poskoku kojeg tako često citiraš, ne bi nitko uspio ni zamisliti a ne realizirati. Stvarno si vrh u ovakvim stvarima.
Vrati se na prvih par stranica ove teme, pročitaj svoje komentare i komentare nekolicine prašinara koji nisu skontali o čemu se radi pa su napisali doista nekolio impresivnih postova.
Ja bih se na tvom mjestu samobanirao i nakon izvjesnog vremena opet pojavio s nekim novim nickom i onda sve ispočetka.
Jer od sad kada god nešto napišeš, ja uvijek dobijem fleš i sjetim se sudbine nesretne Elme nad kojom je učinjeno etničko čišćenje na krilima islamofobije. Jebote život, koje ona izvore čita, još dalje iskrivljuje, dosoljava i plasira na društvenu mrežu. Svaka čast još jednom :thumbup:

Nisam spinala temom. Bila sam gnjevna. Da jesam tema sedmicu ne bi potonula na drugu stranu :D
Minimum.
A ti kad pod nekim drugim nickom budeš lagao zanimanje, mani se Doktor ili odvjetnik.

Budi u stilu Radeljaka nešto.
Provale te :)
Vidiš, ja sam dosta nekonvencionalna osoba i to vas sviju dovodi u zabunu.
Hoću reći, meni nije ispod časti voditi ovdje dijalog s osobama koje doista u stvarnom životu nemam priliku susretati, a ne još i polemizirati.
Što se tiče titulara, je li to uopće bitno. Smatraj me KV limarom ako će ti biti lakše.

Što se tiče teme, kažeš ''bila si gnjevna''. Pa najveći prašinar ovdje iz onog članka je mogao vidjeti klasičan primjer ratnohuškačke propagande. Umjesto da ga osudiš kao klasično podmetanje i dizanje tenzija, ti ga još i nakitila sočnim komentarima.
GeeTnT

#330 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by GeeTnT »

...nego, sta ces ako te Dika stavi na listu za odstrel...hos ovde kmecat o ugrozbi...
Hafis

#331 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by Hafis »

GeeTnT wrote:...nego, sta ces ako te Dika stavi na listu za odstrel...hos ovde kmecat o ugrozbi...
Đes prašinar :)
Zar se još ne slavi tamo?
GeeTnT

#332 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by GeeTnT »

Hafis wrote:
GeeTnT wrote:...nego, sta ces ako te Dika stavi na listu za odstrel...hos ovde kmecat o ugrozbi...
Đes prašinar? :)
..evo raznosim se baklavom, pa kad svarim zvacu te da imas sta "valjat" i pjevusi onu onu od Seve i let3...
Hafis

#333 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by Hafis »

GeeTnT wrote:
Hafis wrote:
Đes prašinar? :)
..evo raznosim se baklavom, pa kad svarim zvacu te da imas sta "valjat" i pjevusi onu onu od Seve i let3...
Jesu li samo orasi u njoj ili si ljuljno tarane da izgleda filovanija?
GeeTnT

#334 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by GeeTnT »

...taHrana ima svoje mjesto ali ne ide u baklavu...uostalom priupitaj koga od familije, vjerujem da znaju.
LipeCvat

#335 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by LipeCvat »

GeeTnT wrote:
LipeCvat wrote:

Ps. Uzmite si sobu.

Đes prašinar?
Kako ovo završi?

http://net.hr/danas/divljaci-sestorica-hrvatskih-mladica-pustila-plin-na-ulazu-u-dzamiju-i-vrijedali-bosnjake/
Na ovakve Europejce misliš ??

Image
GeeTnT

#336 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by GeeTnT »

Naravno, i taj ustasa ima dokument koji dokazuje da je uvazeni clan eurpejaca...
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#337 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by emillio estevez »

GeeTnT wrote:
LipeCvat wrote:

Ps. Uzmite si sobu.

Đes prašinar?
Kako ovo završi?

Dobili su prekrsajne prijave i novcanu kaznu .
A da kazna bude veca roditelji im ukinuli dzeparac i uzelo im aute.
BHCluster

#338 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by BHCluster »

Prijetio bivšoj supruzi, pa ga njezin brat upucao u obje noge
Četrdesetčetverogodišnji Branimir Barišić iz Neuma smješten je u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar sa prostrelnim povredama obje potkoljenice, nanesenim vatrenim oružjem, a policija je zbog sumnje da ga je upucao uhapsila 36-godišnjeg Edina Džafića, brata njegove bivše nevjenčane supruge Elme.
Hosh se ti kurchiti. :lol:
nadInsan

#339 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by nadInsan »

BHCluster wrote:
Četrdesetčetverogodišnji Branimir Barišić iz Neuma smješten je u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar sa prostrelnim povredama obje potkoljenice, nanesenim vatrenim oružjem, a policija je zbog sumnje da ga je upucao uhapsila 36-godišnjeg Edina Džafića, brata njegove bivše nevjenčane supruge Elme.
Hehe, a i ona poletila da se uda za Hrvata.
BHCluster

#340 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by BHCluster »

nadInsan wrote:
BHCluster wrote:
Hehe, a i ona poletila da se uda za Hrvata.
Pa nisu bili vjencani, i kakve veze ima sto bi se neko vjencao sa Hrvatom/Hrvaticom?
Post Reply