SRBI:))

Locked
General War

#326 Re: SRBI:))

Post by General War »

hAZNADAR wrote:
General War wrote:
I tebi je djaba i patriJotskoj druzini govoriti da su ne oprani (i to ne moja strana) vec lijepo im potisali 50 +20 % teritorije Bosne, i dobro je sto ne dijelis zrak sa normalnim svijetom vec imas samo forum da se preseravas...pa onda kad dobijes dusu sakrijes se iza zrtava ko uvrijedjena mlada...i dijelis epitete, koji si ti vidovit racQu da znas ko je ko? Da mi je bio takav patriJota samnom u ratu, jugo-srbi bi ti bili najmanji problem :D
To tvoje navodno ratovanje i borba za BiH u ratu je ovdje samo paravan odakle mozes napadati na patriJote, dijasporu, pljuvati po Bosnjastvu i sprdati se sa genocidom i etnickim ciscenjem. Jer upravo je etnicko ciscenje odgovor na tvoj vic o pola rezervoara i koliko teritorija se time moze preci. Buduci da takvo sto sigurno nebi javno rekao medju veteranima - prije ce biti da je tebi forum idealno mjesto da se prodajes za nesto sto nisi i dadnes svojoj mrznji oduska. Nije ovo prvi put na temama da se na ovakav nacin javljas.

Ono ste me jedino cudi kod Bosanaca/Jugoslovena je onaj posteni dio koji vjeruje u neke ideale, i koji ne glumi nista. Kako je moguce da takvi dopustaju tebi da im pravis najvecu antireklamu.
Image
Vidis li ti ovdje jugoslovene-bosance? Sprdnja je samo tvoja logika i imputiranje necega sto nema veze sa zivotom. :-)
Citaj svoje postove pa vidi ko kome pravi ovdje antireklamu :D
Koliko je navodno to moje ratovanje to nikad neces znati, ali ja sam Tu a ti TAMO.
hAZNADAR

#327 Re: SRBI:))

Post by hAZNADAR »

Bodkin wrote:

Znaci neces mu obasniti? :D jer njegovom logikom u bosni zive samo bosanci. Ti se lomis da nam objasnis da su bosanci skriveni srbi. Ko je tu u pravu sad :D
Tvoj nastavnik sto te bio oborio na pismenom. Hajd sad razguli
Fudo387

#328 Re: SRBI:))

Post by Fudo387 »

General War wrote:Koliko je navodno to moje ratovanje to nikad neces znati, ali ja sam Tu a ti TAMO.
Jasta si, zivis k'o crv, gutas knedle svaki dan, flautas ga Bosnjama za mizernu platu i kad se spusti noc imas forum da im kazes kako ih
mrzis. Zajebano...
hAZNADAR

#329 Re: SRBI:))

Post by hAZNADAR »

General War wrote:
Vidis li ti ovdje jugoslovene-bosance? Sprdnja je samo tvoja logika i imputiranje necega sto nema veze sa zivotom. :-)
Koliko je navodno to moje ratovanje to nikad neces znati, ali ja sam Tu a ti TAMO.
Vidim jednog jugoslovena, jednog ustasu i jednog mahalskog lopova,..
Vidim okrivljenog za genocid i etnicko ciscenje koji je razlog sto ne treba vise benzina za teritoriju sa kojom se sprdas. Kao Banjalucanin jako dobro znam kako i zasto je malo veci rezervoar za benzin kod Srba, i danas istovjetnu sprdnju oko bosnjackog frtalja Bosne slusam upravo u BL.

Stoji crno na bijelo ko je sta rekao. Svoje vojevanje okaci macku o rep, kao i mjesto boravka koje samo u tvojoj glavi ima kao neki plus. Nije ti ovo prvi put ware da zlatnim ljiljanom pokusavas svom prosipanju mrznje dati opravdanje. Nije ti ovo prvi put da pokusavas stvoriti atmosferu gdje kao imas dozvolu za pljuvanje, certifikat za pljuvanje. A pricas pricu koju u snu nebi smio izjaviti medju veteranima.

Kao sto rekoh - ne cudis me ti koliko iskreni Bosanci ili Jugosloveni koji dopustaju da im pravis antireklamu. Jer postoji ocigledna razlika izmedju idealizma, naivnosti,.... i otvorenog sovinizma, primitivizma,.. kojeg ti prosipas.
General War

#330 Re: SRBI:))

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote:Koliko je navodno to moje ratovanje to nikad neces znati, ali ja sam Tu a ti TAMO.
Jasta si, zivis k'o crv, gutas knedle svaki dan, flautas ga Bosnjama za mizernu platu i kad se spusti noc imas forum da im kazes kako ih
mrzis. Zajebano...
:lol:
Rece neko preko sedam mora i sedam gora...koliko je sati kod tebe kad nam se javljas :D
Sto se tice flautanja, koliko si se ti nafaluto da te se sakrijes od Trumpa...kod tebe je citav spektar ponude tamo :lol:
General War

#331 Re: SRBI:))

Post by General War »

hAZNADAR wrote:
General War wrote:
Vidim jednog jugoslovena, jednog ustasu i jednog mahalskog lopova,..
Vidim okrivljenog za genocid i etnicko ciscenje koji je razlog sto ne treba vise benzina za teritoriju sa kojom se sprdas. Kao Banjalucanin jako dobro znam kako i zasto je malo veci rezervoar za benzin kod Srba, i danas istovjetnu sprdnju oko bosnjackog frtalja Bosne slusam upravo u BL.

Stoji crno na bijelo ko je sta rekao. Svoje vojevanje okaci macku o rep, kao i mjesto boravka koje samo u tvojoj glavi ima kao neki plus. Nije ti ovo prvi put ware da zlatnim ljiljanom pokusavas svom prosipanju mrznje dati opravdanje. Nije ti ovo prvi put da pokusavas stvoriti atmosferu gdje kao imas dozvolu za pljuvanje, certifikat za pljuvanje. A pricas pricu koju u snu nebi smio izjaviti medju veteranima.

Kao sto rekoh - ne cudis me ti koliko iskreni Bosanci ili Jugosloveni koji dopustaju da im pravis antireklamu. Jer postoji ocigledna razlika izmedju idealizma, naivnosti,.... i otvorenog sovinizma, primitivizma,.. kojeg ti prosipas.
Veterani u Bosni pricaju kako ce nahraniti porudicu uhljupe jedan, a svedski i americki patriJoti punog stomaka ali ocito drugih mentalnih problema ne skidaju se sa tema o bosancima, srbima i jugoslovenima.... :-)
Last edited by General War on 05/07/2017 19:29, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#332 Re: SRBI:))

Post by _BataZiv_0809 »

Lave ba zbriso si u Svedsku. Kad je tvom narodu trebala brojnost, ti si je umanjio. Ako ne vidis da te ta cinjenica diskvalifikuje iz bilo kakve rasprave na ovu temu, a na licnom osnovu, onda stvarno ne znam koji problem imas....
Fudo387

#333 Re: SRBI:))

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:
mrzis. Zajebano...
Rece neko preko sedam mora i sedam gora...koliko je sati kod tebe kad nam se javljas :D
Sto se tice flautanja, koliko si se ti nafaluto da te se sakrijes od Trumpa...kod tebe je citav spektar ponude tamo :lol:
Pogodilo te, a?
Ozbiljno, kako to podnosis?
Mislim, mrzis ljude sa kojima zivis, radis, odes na kafu?
Moras se lazno predstavljati iz sekunde u sekundu, i nikad ti ne dosadi?
Sto se tice Trumpa, sutra da uzmem njegovu sliku, popisam se po njoj, niko se ni okrenuti nece...nije to k'o kod nas, drugaciji je fazon.
KENJAC

#334 Re: SRBI:))

Post by KENJAC »

I.... šta odlučiste ? Kaki su Srbi ? Valjaju li izašta ?
General War

#335 Re: SRBI:))

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote:
Fudo387 wrote: Jasta si, zivis k'o crv, gutas knedle svaki dan, flautas ga Bosnjama za mizernu platu i kad se spusti noc imas forum da im kazes kako ih
mrzis. Zajebano...
Pogodilo te, a?
Ozbiljno, kako to podnosis?
Mislim, mrzis ljude sa kojima zivis, radis, odes na kafu?
Moras se lazno predstavljati iz sekunde u sekundu, i nikad ti ne dosadi?
Sto se tice Trumpa, sutra da uzmem njegovu sliku, popisam se po njoj, niko se ni okrenuti nece...nije to k'o kod nas, drugaciji je fazon.
Sta ce me pogodit bolan nebio :lol:
Ti mene zabavljas i ovo drustvo tvoje, nemas pojma ko sam, ali tvoja frustracija je ko melem, najdrazi su mi takvi...et popisaj se i reci da si bosnjak iz bosne, pa da vidimo efekat :D
Fudo387

#336 Re: SRBI:))

Post by Fudo387 »

General War wrote:Sta ce me pogodit bolan nebio Ti mene zabavljas i ovo drustvo tvoje, nemas pojma ko sam, ali tvoja frustracija je ko melem, najdrazi su mi takvi...et popisaj se i reci da si bosnjak iz bosne, pa da vidimo efekat
Al' me frustiras, sam' sto me mozdani nije opalio. :lol:
Ne razumijes bolan kako ferceraju neke stvari van tvog sela, zato razumijem sto su ti je to bauk.
Mene da neko bilo cime sputava davno bih ovo napustio, otisao bih na Mars ako treba samo necu da zivim k'o hamelj.
A tebe boli qrac, svi ti ga po vazdan mecu, kenjaju po svemu sto ti volis, i ti nista.
Malo sebi oduska das na nekom znj nebitnom forumu i dobar.
Kako majku mu ne poludis, pobijes se, kazes nesta, ljudi nemojte, nije fer?
Iz dana u dan gutas i zivis?
Neshvatljivo.
GeeTnT

#337 Re: SRBI:))

Post by GeeTnT »

LBVIEW wrote:Jugosloven se izruguje zrtvama genocida, pa kad forumasi na to ukazu optuzuje ih za skrivanje iza istih. :-)
Vrijedno bana, no bolje ne prijavljivati, cisto da se vidi ko i sto su danas Jugosloveni.
Klasika... i naravno takve treba ostaviti na "posmatranju". Nesto slicno radi i filmska produkcija kad zafali negativaca...
Connaisseur Karlin

#338 Re: SRBI:))

Post by Connaisseur Karlin »

_BataZiv_0809 wrote:Lave ba zbriso si u Svedsku. Kad je tvom narodu trebala brojnost, ti si je umanjio. Ako ne vidis da te ta cinjenica diskvalifikuje iz bilo kakve rasprave na ovu temu, a na licnom osnovu, onda stvarno ne znam koji problem imas....
a kao politika vecine ce poboljsati stanje u drzavi :-) :lol:
General War

#339 Re: SRBI:))

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote:Sta ce me pogodit bolan nebio Ti mene zabavljas i ovo drustvo tvoje, nemas pojma ko sam, ali tvoja frustracija je ko melem, najdrazi su mi takvi...et popisaj se i reci da si bosnjak iz bosne, pa da vidimo efekat
Ne razumijes bolan kako ferceraju neke stvari van tvog sela, zato razumijem sto su ti je to bauk.
Mene da neko bilo cime sputava davno bih ovo napustio, otisao bih na Mars ako treba samo necu da zivim k'o hamelj.
A tebe boli qrac, svi ti ga po vazdan mecu, kenjaju po svemu sto ti volis, i ti nista.
Neshvatljivo.
Ti zivis u nekom paralelnom univerzumu tita mi , pa to tako dozivljavas...ukini makar jednu smjenu u Burger King-u, jes da ce se teze zivit ali snaci ces se, ipak je zdravlje najvaznije a doktori preskupi anam u amerikama...ako ti je nedo bog srbin sef, jbg, vidi da promjenis radno mjesto...ili dodji vamo u bosnu, nije neka para ali bar neke ce ti stvari biti mnogo jasnije. ;-) a flautaces ga barem svom, kako ti ono kazes.
Last edited by General War on 05/07/2017 19:51, edited 1 time in total.
General War

#340 Re: SRBI:))

Post by General War »

Connaisseur Karlin wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Lave ba zbriso si u Svedsku. Kad je tvom narodu trebala brojnost, ti si je umanjio. Ako ne vidis da te ta cinjenica diskvalifikuje iz bilo kakve rasprave na ovu temu, a na licnom osnovu, onda stvarno ne znam koji problem imas....
Vidi pod ustav SR Hrvatske iz 1976 pa onaj iz 1991 :D
Fudo387

#341 Re: SRBI:))

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:
Neshvatljivo.
Ti zivis u nekom paralelnom univerzumu tita mi , pa to tako dozivljavas...ukini makar jednu smjenu u Burger King-u, jes da ce se teze zivit ali snaci ces se, ipak je zdravlje najvaznije a doktori preskupi anam u amerikama...ako ti je nedo bog srbin sef, jbg, vidi da promjenis radno mjesto...ili dodji vamo u bosnu, nije neka para ali bar neke ce ti stvari biti mnogo jasnije. ;-) a fautaces ga barem svom, kako ti ono kazes.
A nista, das priliku lokalnom luzeru da nesta kaze i on ti na najbolji nacin objasni zasto je luzer.
Ne znas bolan nista, i nek' te jebu, za bolje nisi, takav ti grah pao.
:D
Connaisseur Karlin

#342 Re: SRBI:))

General War wrote:
Vidi pod ustav SR Hrvatske iz 1976 pa onaj iz 1991 :D
sto trebam vidjeti :)
Sanjarko

#343 Re: SRBI:))

Post by Sanjarko »

Ovo za stecke je laz vjerovatno, logika nalaze da jeste. Ko ce i kako ce neko ugadit kamenje jos kamo li stecke u kucu. To nekad moglo kad su se kamene kuce i stracare gradile. Kuce kako se znam grade po Bosni odavno od elemenata bilo ciglanih ili betonskih. Nek me neko ispavi ako grijesim. Kad je neko vidio kamenu kucu po nekom selu itd.
GeeTnT

#344 Re: SRBI:))

Post by GeeTnT »

Lave, za brojnost nesrba srbi su se poprilicno trudili... time su sebe diskvalifikovali u svakom smislu...
Fudo387

#345 Re: SRBI:))

Post by Fudo387 »

Kome si ti povecao brojnost? :lol:
General War

#346 Re: SRBI:))

Post by General War »

Connaisseur Karlin wrote: sto trebam vidjeti :)
pod drzavotvornim narodima RH...pa se buc, izgubise u ustravu 91. :D Ne vjerujem da se stedjelo na tinti
Connaisseur Karlin

#347 Re: SRBI:))

General War wrote:
pod drzavotvornim narodima RH...pa se buc, izgubise u ustravu 91. :D Ne vjerujem da se stedjelo na tinti
buc :? sto?
General War

#348 Re: SRBI:))

Post by General War »

Fudo387 wrote:
Kome si ti povecao brojnost? :lol:
Evo ovog dopisnog patriJote jope :D
hAZNADAR

#349 Re: SRBI:))

Post by hAZNADAR »

Da, ispalio, razgulio, zdimio,... jos za rata u Hrvatskoj. Moj izbor - moja stvar - pojedi se od muke. Ne pricamo ovdje o ratnim operacijama i ko je kriv za izgubljene bitke - vec o opcem pljuvanju po Bosnjacima. Te turkofili, te okupatorske sluge, te skrnave stecke, te sprdnja sa genocidom, te pola rezervoara za frtalj Bosne(glavni vic u BL), te opci ponizavajuci ton.

I takvima imam pravo odgovoriti makar da sam rodjen vani, treca generacija bosnjackih imigranata, ili razgulio u ratu iz opkoljenog Sarajeva a kamoli Banjaluke. Koji si ti Q i ti i war da si umisljate privilegiju pljuvanja po Bosnjastvu zbog navodnog Zlatnog Ljiljana? Ili mjesta boravka kojeg ste sami izabrali? Halo ba, ko vam je dao certifikat i tu bolesnu ideju da ovdje odlucujete ko ima pravo glasa a ko ne? Na opcoj temi koja uopce ne kaci ni rat ni boravak da odlucujete ko je diskvalifikovan a ko privilegovan? I to na osnovu fiktivne istine koja se lako moze slagati. Kao da je problem slagati o svojoj proslosti ovdje i izigravati Ramba. Sta sutra da utvrdite da nije bilo genocida u Srebrenici, da je Alija poceo rat,.. - imate kvalifikaciju za to mozda vecu nego neko drugi?

Znamo jako dobro da serete i po ljudima koji se predstavljaju kao veterani i zive u BiH.
Pljuvacima je lako naci paravan.
General War

#350 Re: SRBI:))

Post by General War »

General War wrote:
buc :? sto?
Ma nista... :-)
Locked