hAZNADAR wrote:To tvoje navodno ratovanje i borba za BiH u ratu je ovdje samo paravan odakle mozes napadati na patriJote, dijasporu, pljuvati po Bosnjastvu i sprdati se sa genocidom i etnickim ciscenjem. Jer upravo je etnicko ciscenje odgovor na tvoj vic o pola rezervoara i koliko teritorija se time moze preci. Buduci da takvo sto sigurno nebi javno rekao medju veteranima - prije ce biti da je tebi forum idealno mjesto da se prodajes za nesto sto nisi i dadnes svojoj mrznji oduska. Nije ovo prvi put na temama da se na ovakav nacin javljas.General War wrote:
I tebi je djaba i patriJotskoj druzini govoriti da su ne oprani (i to ne moja strana) vec lijepo im potisali 50 +20 % teritorije Bosne, i dobro je sto ne dijelis zrak sa normalnim svijetom vec imas samo forum da se preseravas...pa onda kad dobijes dusu sakrijes se iza zrtava ko uvrijedjena mlada...i dijelis epitete, koji si ti vidovit racQu da znas ko je ko? Da mi je bio takav patriJota samnom u ratu, jugo-srbi bi ti bili najmanji problem
Ono ste me jedino cudi kod Bosanaca/Jugoslovena je onaj posteni dio koji vjeruje u neke ideale, i koji ne glumi nista. Kako je moguce da takvi dopustaju tebi da im pravis najvecu antireklamu.
Vidis li ti ovdje jugoslovene-bosance? Sprdnja je samo tvoja logika i imputiranje necega sto nema veze sa zivotom.
Citaj svoje postove pa vidi ko kome pravi ovdje antireklamu
Koliko je navodno to moje ratovanje to nikad neces znati, ali ja sam Tu a ti TAMO.