Tačno, što ne govori o forumskim, već o nekim drugim kapacitetima...madner wrote:
Problem je sto se na forumu vise i ozbiljnije diskutuje nego gdje bi trebalo.
- NOVA KRIZA U BOSNI!?
- Banksy
#326 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
- undefined007
#327 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
BiH je država koja trajala tri godine od 1992 do Dejtonskog, sve poslije je vještačko održavanje i anarhija.
- Grean
#328 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
To je posebna prica, kalkulise pozicija, kalkulise opozicija a sve u cilju izbora 2018.sumirprimus wrote:i ovo suti i ne talasaj, daje im nadu da ce se mirno otcijepit kad tad.
nikako mi nisu jasni.komplet politickascena iz federacije.
mislim mogu njima stranci pricat sta hoce, nije jihova drzava. nit ce oni na kraju placat ceh.
Jedini koji su pokusali nesto su Tokic i kompanija koja se sastala u hotelu Evropa povodom referenduma i onda tajac.
Sto se postrojavanja tice juzni Kipar izgura svoje i udje u EU bez Sjevernog bez ikakvog postrojavanja. Ovo zveckanje oruzjem u danasnjo Evropi je samo odraz nemoci kako jednih tako drugih. Nismo na Kavkazu pa da to prolazi. Samo principijelnost i odbrana Vasingtonskog i Dejtonskog sporazuma. Ako ne vaze onda preostaje onaj stari iz ZAVNOBiH-a.
-
mehoxy
#329 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Nece ni pomenuta politicka scena placati ceh, samo narod. Stoga ih i boli ku. Oni su se do sad za zivota namirili (nakrali)
-
sumirprimus
#330 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
malo zatalasamo cisto da vidimo sbb kbb...
al ko da zatalasa?
al ko da zatalasa?
- bingov buraz
#331 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ridjobradi je vec na koljenima spreman da ga poflauta vojvodi.risingforce wrote:Jbt koji diplomatski skandal, Nikolic je maloprije izjavio da je "RS multietnicna drzava "i na kraju je izjavio nesto kao "ne smijem da kazem sta mi je zelja u buducnosti, to ce Mile Dodik reci" (otcjepljenje)
Najavljenu posjetu Sarajevu treba podhitno sprijeciti, ionako nece biti predsjednik od ove godine, koji *urac uopste dolazi, samo kupi poene
Kompromis ovo ono
-
sumirprimus
#332 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
kad je ikad ridji prekrizio rs...
njemu samo centar u ocima

njemu samo centar u ocima
-
detroit-mercy
#333 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Forum kao i obicno naprdjuje, osudjuje i sl. Za to vrijeme, ti ono tele od predsjednika studenata UNSA laganini isposluje da UNSA vise nije organizacija nezavisna od kojkoga nego pod direktnim uticajem vlasti/politike/hodzica/popova. Mi padamo na puno manjim stvarima a bavili bi se krupnijimBanksy wrote:Tačno, što ne govori o forumskim, već o nekim drugim kapacitetima...madner wrote:
Problem je sto se na forumu vise i ozbiljnije diskutuje nego gdje bi trebalo.
-
sumirprimus
#334 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
ma lelemudamo mi ovde svakko i bez ovog.l jebo i ovo vise.
jebes protesne note.ocu poziv za mobilizaciju.
jebes protesne note.ocu poziv za mobilizaciju.
-
detroit-mercy
#335 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Pa nije bas Centar ima i onih par pripizdina po padinama gdje se grade naselja za bracu. Za ostalo ga uobicajeno zaboli kurko. U jedinstvu je snagasumirprimus wrote:kad je ikad ridji prekrizio rs...
njemu samo centar u ocima![]()
- Banksy
#336 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
VjecitiStudent wrote:Djeco dijasporaška, za vašu informaciju upravo je Haris sjebao ovu zemlju 2006., skupa sa Dodikom.Gentleman wrote:Upravo takoibizza wrote: Haris Silajdzic je upravo takav profil politicara. Druga je stvar sto je narod ovca, pa pored njega daju glas Fahri ili Bakiru. Tvrdim da bi Hsris izlobirao za ovih 6 godina mnogo vise nego sto je Bskir.
On mu je servirao nabačaj na osnovu kojeg je napravio ostatak karijere.
Od te krilatice o ''Haretu i Dodiku, blizancima zla'' davno je odustao i SDP koji ju je i lansirao. Ako smo shvatili, neki prije neki kasnije, da je Lagumdžija najveća poslijeratna prevara i izdaja BiH, onda je vrijeme i da se riješimo ubleha koje su nam servirali njegovi mediji i spin doktori. Tadašnje rušenje Silajdžića je združena akcija kleptomana Lagumdžije i inferironog Tihića, uz Fahrinu medijsku pomoć - sve s ciljem uzimanja vlasti i lopovskog paktiranja s Dodikom, što su zatim i učinili - a nakon njegovog odlaska Bosna više nikad nije imala lidera od kojeg nam se, pred svijetom, ne crvene obrazi od sramote.
Dodik je ojačao zato što se 2006. rješavalo Kosovo i Srbiji je taj gubitak trebalo kompenzirati preko RS-a, a MZ je bila vrlo voljna da to uradi. Tih godina dramatično je ojačao i Putinov utjecaj u svijetu što je, naravno, pogodovalo Srbiji i RS-u, a idiot Bush nije nikad ni naučio naći BiH na mapi svijeta. Ispostavljati Silajdžiću zasluge za Dodikov uspon je danas, s ovim znanjem i 10 godina kasnije, zaista van svake pameti.
Nakon bandita Lagumdžije, servilnog, uvlakačkog Tihića, potkapacitiranog pajaca Komšića, bezmudog minder Bakira, nedoraslog i nesigurnog Radončića, Hare, i takav kakav je, izgleda kao gromada.
-
Pilaw_Pavlaka
#337 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ovi specijalci iz Federacije mi izgledaju mnogo bolje opremljeni, valjda Americka skola:

-
sumirprimus
#338 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
pa jbo te.
slusal ko ovo.
i bog i grob, i hljeb.
pa jebem ti pleme lazljivo
slusal ko ovo.
i bog i grob, i hljeb.
- studiorum_tuzlaensis
#339 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Šta priča?sumirprimus wrote:pa jbo te.
slusal ko ovo.
i bog i grob, i hljeb.
-
sumirprimus
#340 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
bolje ne slusaj sad moram odma na vlahov prec da izbacim iz sistema
- RIZVA
#341 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Srbuj makar slamu jeo!
- Banksy
#342 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Red je da za Bakirove vreće ovaj put potegne dijaspora.mO k3 wrote:Hocete li multietnicari sa foruma ponovo nosati titine slike i kleti se u bratstvo jedinstvo kao 1992 ??
Vidim nema ih nesto na forumu pa se pitam jesu li se to spremili za demostracije??
- seln
#343 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
khm, khm...sumirprimus wrote:moram odma na vlahov prec
-
sumirprimus
#344 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
pa jebo majku jel moguce daj ovoliki smrad i ovako sere na njihovoj svecanoj akademiji?
- mO k3
#345 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
vidi nemanje okupo pas mu mater
- mO k3
#346 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
skroz sam konfjuz sta se ovo zappravo desava danas u bih srbi pravo traze belaja , cuj nemanje sta pricaBanksy wrote:Red je da za Bakirove vreće ovaj put potegne dijaspora.mO k3 wrote:Hocete li multietnicari sa foruma ponovo nosati titine slike i kleti se u bratstvo jedinstvo kao 1992 ??
Vidim nema ih nesto na forumu pa se pitam jesu li se to spremili za demostracije??
-
sumirprimus
#347 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
ovo se u mom selu samo cakijom, il metkom sapire.
tita mi mrtvog.
e moj bakire pizdohane.
tita mi mrtvog.
e moj bakire pizdohane.
- SkyLimit
#348 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Naslov članka na portalu koji je nezvanično glasilo HDZ - a BiH:
Dan Republike Srpske: RS stvorena kao odgovor na zlo nad srpskim narodom
Poslije ovog mi je čak pomalo i žao Hrvata. Ni neprijatelja nije ugodno gledati kad se ovoliko sroza.
Dan Republike Srpske: RS stvorena kao odgovor na zlo nad srpskim narodom
Poslije ovog mi je čak pomalo i žao Hrvata. Ni neprijatelja nije ugodno gledati kad se ovoliko sroza.
- Banksy
#349 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
Ima li Noleta?mO k3 wrote:skroz sam konfjuz sta se ovo zappravo desava danas u bih srbi pravo traze belaja , cuj nemanje sta pricaBanksy wrote:Red je da za Bakirove vreće ovaj put potegne dijaspora.mO k3 wrote:Hocete li multietnicari sa foruma ponovo nosati titine slike i kleti se u bratstvo jedinstvo kao 1992 ??
- mO k3
#350 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?
sigurno ce i nole ... kolektivno ludilo , da su lud narod ne bih nikada reko ,ali od danas definitivno