Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Boskero

#326 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Boskero »

.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 02:14, edited 1 time in total.
bleee_sa

#327 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by bleee_sa »

Vrati mi kino prvi maj :D
Bluemore

#328 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Bluemore »

ima li je gdje na veresiju :D
Dozer

#329 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Dozer »

E sto se ismijah tamo oko Drine, Drvenije, jalije i mare na carsiji iza 22 :lol: :lol: :lol:

Pazi sad 'vamo - ko se sjeca "diskoteke" u prostoru MZ na vrh Bstrika, gore iznad Parka princeva? :D
Mi smo gore znali otici samo da se ismijemo pocetku "noci" u 20:00, tacno :D
A pocinjalo je tako sto "DJ", ne sjecam se imena, jbg, vikne "Hajmoo! Šiz moRe da otpočMe!", i onda pokrene "light show". A light show je podrazumijevao paljenje i gasenje obicnih svjetala na 2-3 saltera pored ulaza :lol: :lol: :lol:
A muzika.... kuku majko :lol: :lol: :lol:
Nomad123

#330 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Nomad123 »

Dozer wrote:E sto se ismijah tamo oko Drine, Drvenije, jalije i mare na carsiji iza 22 :lol: :lol: :lol:

Pazi sad 'vamo - ko se sjeca "diskoteke" u prostoru MZ na vrh Bstrika, gore iznad Parka princeva? :D
Mi smo gore znali otici samo da se ismijemo pocetku "noci" u 20:00, tacno :D
A pocinjalo je tako sto "DJ", ne sjecam se imena, jbg, vikne "Hajmoo! Šiz moRe da otpočMe!", i onda pokrene "light show". A light show je podrazumijevao paljenje i gasenje obicnih svjetala na 2-3 saltera pored ulaza :lol: :lol: :lol:
A muzika.... kuku majko :lol: :lol: :lol:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
bleee_sa

#331 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by bleee_sa »

Sarajmen wrote:
bleee_sa wrote:Vrati mi kino prvi maj :D
:D
Al' bez onih kopija Bruce lea mahom sa Gorice
Ja sam tu poslije rata dosta lijepih dana proveo, što dole što gore kod Sene na spratu, tih zajebancija s Brus Lijem se ne sjećam, a ni ne mogu se sjećati vjerovatno :mrgreen:

Jes vidio stare garde u Skenderiji, i Rus bio :mrgreen: 8-)
stakasa

#332 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by stakasa »

Edin H. wrote:
uglavnomja wrote:
u svakom lsucaju, mi smo je dobili, odradili bez greske i sretni smo sto smo je imali i sto se sjecamo toga
A uz to BHT dobio opremu koja I dan danas radi kao singerica. :D
Haj nemoj zajebavat da je oprema i dan danas u funkciji
Edin H.

#333 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Edin H. »

Sarajmen wrote:
bleee_sa wrote:Vrati mi kino prvi maj :D
:D
Al' bez onih kopija Bruce lea mahom sa Gorice
Nemoj tako, bilo je pred Prvim majom dobrih, ali pred Kumrovcem cak i izuzetnih majstora borilackih vjestina, koji su pokazivali svoje majstorstvo.neposredno nakon projekcija. :skoljka:
DZONPI

#334 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by DZONPI »

Nedeljom u 14 sati Bruce Lee nakon toga marisana ispred ekipe iz Svrakina i Anexa.Naravno kino Kumrovec.
Banksy

#335 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Banksy »

Boskero wrote:
Igor Gajić: Jebeš sad milju i po!
Fuj.
uglavnomja

#336 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by uglavnomja »

ovaj jad od pokusaja podzonjavanja dezulovica nije vrijedan komentara :zzzz:
Banksy

#337 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Banksy »

Ako je priča istinita, za poentiranje svog političkog stava, koristi i ismijava prijatelja u nevolji koji mu se obratio za pomoć.
Kakav jad od čovjeka moraš biti...
Juliuscezar

#338 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Juliuscezar »

Bit ce cim razvijemo mašinu za putovanje kroz vrijeme
HAVANA

#339 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by HAVANA »

Banksy wrote:Ako je priča istinita, za poentiranje svog političkog stava, koristi i ismijava prijatelja u nevolji koji mu se obratio za pomoć.
Kakav jad od čovjeka moraš biti...
Upravo to.Smrad.
KRETSITOP

#340 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by KRETSITOP »

u ratu nesto raje pobjeglo, nesto ostalo. Oni sto su ostali se asimilirali u ovo danasnje drustvo. I to je to, kome ne odgovara i ko moze ode a kome odgovara ili jednostavno ne moze da ode asimilira se prije ili kasnije
valter.ba

#342 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by valter.ba »

.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Altsa

#343 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Altsa »

spreca wrote:
supercali wrote:
Koji grad u sloveniji da dobije?
Kranj
Kranj nije grad vec selo.
spreca

#344 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by spreca »

Altsa wrote:
spreca wrote:
supercali wrote:
Koji grad u sloveniji da dobije?
Kranj
Kranj nije grad vec selo.
Odkad ba?
Altsa

#345 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Altsa »

Ne mere biti grad sa 52.000 stanovnika da ga hebes i jos da organizuje olimpijadu. to kao da derventa kod nas organizuje ZOI.
spreca

#346 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by spreca »

Altsa wrote:Ne mere biti grad sa 52.000 stanovnika da ga hebes i jos da organizuje olimpijadu. to kao da derventa kod nas organizuje ZOI.
Nije ba ni selo......Sarajevo ako se ne varam jos uvijek u rubnim djelovima nema kanalizciju.....oskudica vode i da ne nabrajam dalje ali zato je Kranj selo......pa ni grad ne cini samo broj stanovnika......ako uzmemo u obzir da Moskva ima 4 puta vise stanovnika od BiH onda cijela bosna je jedno malo selo...........naravno da mi je draze da je tada Sa i BiH dobila Olimpijadu nego Slo........ali moramo priznati da je Slo isto tako mogla organizovati olimpijadu i nista losije od nas a mozda i bolje.....Kranj je jedan izuzetno lijep gradic(a u Slo su svi takvi)cisti uredjeni i organizovani.....tako da sve jeste ali nije selo
Altsa

#347 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Altsa »

spreca wrote:
Altsa wrote:Ne mere biti grad sa 52.000 stanovnika da ga hebes i jos da organizuje olimpijadu. to kao da derventa kod nas organizuje ZOI.
Nije ba ni selo......Sarajevo ako se ne varam jos uvijek u rubnim djelovima nema kanalizciju.....oskudica vode i da ne nabrajam dalje ali zato je Kranj selo......pa ni grad ne cini samo broj stanovnika......ako uzmemo u obzir da Moskva ima 4 puta vise stanovnika od BiH onda cijela bosna je jedno malo selo...........naravno da mi je draze da je tada Sa i BiH dobila Olimpijadu nego Slo........ali moramo priznati da je Slo isto tako mogla organizovati olimpijadu i nista losije od nas a mozda i bolje.....Kranj je jedan izuzetno lijep gradic(a u Slo su svi takvi)cisti uredjeni i organizovani.....tako da sve jeste ali nije selo
Da si rekao Ljubljana pa hajde. ne mogu mala mjesta da ne zovem vise Kranj selo organizovati nesto sto prelazilazi njegove kapacitete i mogucnosti u svakom smislu. A da su mogli slovenci organizovati ZOI nema nikakve sumnje.
spreca

#348 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by spreca »

Altsa wrote:
spreca wrote:
Da si rekao Ljubljana pa hajde. ne mogu mala mjesta da ne zovem vise Kranj selo organizovati nesto sto prelazilazi njegove kapacitete i mogucnosti u svakom smislu. A da su mogli slovenci organizovati ZOI nema nikakve sumnje.
Kranj od Lj je 10-15Km to je prakticno isto
Banksy

#349 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by Banksy »

XVII 1994 Lillehammer, Norway, population 26,639
uglavnomja

#350 Re: Vrati mi Sarajevo i staru dobru raju

Post by uglavnomja »

spreca wrote:
Altsa wrote:
spreca wrote: Nije ba ni selo......Sarajevo ako se ne varam jos uvijek u rubnim djelovima nema kanalizciju.....oskudica vode i da ne nabrajam dalje ali zato je Kranj selo......pa ni grad ne cini samo broj stanovnika......ako uzmemo u obzir da Moskva ima 4 puta vise stanovnika od BiH onda cijela bosna je jedno malo selo...........naravno da mi je draze da je tada Sa i BiH dobila Olimpijadu nego Slo........ali moramo priznati da je Slo isto tako mogla organizovati olimpijadu i nista losije od nas a mozda i bolje.....Kranj je jedan izuzetno lijep gradic(a u Slo su svi takvi)cisti uredjeni i organizovani.....tako da sve jeste ali nije selo
Kranj od Lj je 10-15Km to je prakticno isto

kranj je nebitan, bitna je kranjska gora, koja je 85 km od ljubljane
Post Reply