ne znam štaš na ovoj temi bez stažaNiemand wrote:2014 sam se registrovala, nisam klon. Neam ja godina bas da imam forumski staz iza sebe.
Leksikon foruma sax i klix
- kritichar
#326 Re: Leksikon foruma sax i klix
- supercali
#327 Re: Leksikon foruma sax i klix
Boga ti kako ti ne izadjes ne pitam te kad ces nego u 5 ili 6 odluciNiemand wrote:Boga ti respo kako ti ne dosadi?
-
Niemand
#328 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ti si uvijek bio dosadan i svadjo se sa mnom.kritichar wrote: ne znam štaš na ovoj temi bez staža
- supercali
#329 Re: Leksikon foruma sax i klix
Al zato ima bas godina da ides sa mnom na kafiNiemand wrote:2014 sam se registrovala, nisam klon. Neam ja godina bas da imam forumski staz iza sebe.
Vidis bona koliko te ganjam izadji na 5 minuta ne budi glupa ne budi dete samo na kafu i cigarete
-
Niemand
#330 Re: Leksikon foruma sax i klix
Necu.supercali wrote:Al zato ima bas godina da ides sa mnom na kafiNiemand wrote:2014 sam se registrovala, nisam klon. Neam ja godina bas da imam forumski staz iza sebe.
Vidis bona koliko te ganjam izadji na 5 minuta ne budi glupa ne budi dete samo na kafu i cigarete
- kritichar
#331 Re: Leksikon foruma sax i klix
to je više do tebe i tvoje mladostiNiemand wrote:Ti si uvijek bio dosadan i svadjo se sa mnom.kritichar wrote: ne znam štaš na ovoj temi bez staža
-
Niemand
#332 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nije.kritichar wrote:to je više do tebe i tvoje mladostiNiemand wrote:
Ti si uvijek bio dosadan i svadjo se sa mnom.
- supercali
#333 Re: Leksikon foruma sax i klix
E hoces jer na zenskom necu znaci hocuNiemand wrote:Necu.supercali wrote:Al zato ima bas godina da ides sa mnom na kafiNiemand wrote:2014 sam se registrovala, nisam klon. Neam ja godina bas da imam forumski staz iza sebe.
A sta cekas da dodjem po tebe?
-
quarterback
#334 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ozenio, razveo i vratio ovdje prije par godina, na zalost d2 je jos banovan pa nije bilo druge nego spawnovati se kao quarterbackHAVANA wrote:Sacu ja njemu procitat postove,ne moze se ono sakrit,iskocice negdje.piupiu wrote:Ma, nemoguće. Onog sam ti alter ega čitala religiozno.quarterback wrote:postovanje gospodo![]()
![]()
Šta se desilo?![]()
Jedino da se nije promijenio,ozenio...
Drago mi je da vas vidim, nekako se stara ekipa bas razisla ovdje na forumu, cini mi se, mada se i dalje dosta druzim sa svima mimo foruma, jos uvijek zimi idemo na zajednicka kuglanja u Zetru (koja smo pokrenuli na ovom forumu prije desetak godina), ponekad bacimo rostilj i volimo provoditi vrijeme zajedno kao sto smo ga provodili ovdje, forum je bar koliko ja znam iz tog nekog "mog" kruga forumasa i forumasica izrodio 3 ili 4 braka (necu spominjati imena a nickova se vise ne sjecam - osim madnera) a i ja sam 4 godine u vezi sa djevojkom sa ovog foruma, upoznali smo se taman negdje 2006 ili tako nesto ovdje ali sudbina je htjela da jedno drugome postanemo vazni malo kasnije
(sad kad se zoom respawna i opet me banuje)
- kritichar
#335 Re: Leksikon foruma sax i klix
pominjao se ridjobrki, sad je polumedijska ličnost, nakon 2 parodijska singla, forum zamijenio tviterom da izgleda ozbiljnije
- dječak sa šibicama
#336 Re: Leksikon foruma sax i klix
Cekaj, ko si ti i kada smo mi razmijenili i jedan pp?dobar osjecaj wrote:Djecak je ono sto nazivaju institucionalnim sjecanjem ovog foruma. Nakon jedne edukativne sesije s djecakom (koja je mogla biti i kontraobavjestajne svrhe_BataZiv_0809 wrote:Djecak se ubio za obavjestajca.
Ali najjaci je na temama Farma, Parovi kad se infiltrira medju raju koja to konzumira doslovno.), nikad vise nisam pozelila procitati ni odgovoriti ni na jednu privatnu poruku.
- muha_sa
#338 Re: Leksikon foruma sax i klix
ženska sa dobrim osjecajemdječak sa šibicama wrote:Cekaj, ko si ti i kada smo mi razmijenili i jedan pp?dobar osjecaj wrote:Djecak je ono sto nazivaju institucionalnim sjecanjem ovog foruma. Nakon jedne edukativne sesije s djecakom (koja je mogla biti i kontraobavjestajne svrhe_BataZiv_0809 wrote:Djecak se ubio za obavjestajca.
Ali najjaci je na temama Farma, Parovi kad se infiltrira medju raju koja to konzumira doslovno.), nikad vise nisam pozelila procitati ni odgovoriti ni na jednu privatnu poruku.
- dječak sa šibicama
#339 Re: Leksikon foruma sax i klix
Jebite se sad, ispade ja radio Mileva 
A ja cuvam brojne brojne tajne foruma, ali brojne
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#341 Re: Leksikon foruma sax i klix
Baljezgas li poslije trece pivedječak sa šibicama wrote:Jebite se sad, ispade ja radio Mileva
- HAVANA
#342 Re: Leksikon foruma sax i klix
Tu je ridji,uozbiljio se,pustio bradu,bavi se drustveno korisnim radom,pjeva samo ljubavne pjesme,svira klasicnu muziku,govori rekao,posao,dosao...KvaziExpert wrote:tu je riđobrki, upravo sam ga čitao na nekoj temi, naša stranka čini mi se
-
julisiz es grant
#343 Re: Leksikon foruma sax i klix
Jebote, tek sad čitam ovu temu prljavog Hareta o Aidi Delić i umirem
Davno mi je žena rekla za ovo, al tek sad uđoh...Hare kralju
http://forum.klix.ba/aida-delic-mujan-t80874s925.html
Davno mi je žena rekla za ovo, al tek sad uđoh...Hare kralju
http://forum.klix.ba/aida-delic-mujan-t80874s925.html
- muha_sa
#344 Re: Leksikon foruma sax i klix
HAVANA wrote:Tu je ridji,uozbiljio se,pustio bradu,bavi se drustveno korisnim radom,pjeva samo ljubavne pjesme,svira klasicnu muziku,govori rekao,posao,dosao...KvaziExpert wrote:tu je riđobrki, upravo sam ga čitao na nekoj temi, naša stranka čini mi se
u kafani na vješalici zaboravio sakao
- Banksy
#345 Re: Leksikon foruma sax i klix
Tačno, tačno tako. Baš mi fali...Gojeni H wrote:Nevjerovatna licnost. Olicenje prohujalog vremena. Premlad za nekadasnju ideologiju, prestar za ovu novu (kako god se zove).Banksy wrote:Gojeni H wrote:
Nosara (s ovim likom se imalo smisla prepirati)
![]()
![]()
Niko me na politici nije tako drsko i bezobrazno vrijeđao kao on, a opet pametan i beskrajno duhovitda mi je bio najdraži...
![]()
Ne vidim ga mjesecima, baš fali...
Stari humor i sarm.
Tvrdoglav kao mazga, nepopustljiv cak i kada zna da je u krivu.
Covjek s principima, s onim sto danas treba prevoditi na vise svjetskih jezika jer kao rijec vise ne postoji.
Dobro bi bilo da se vrati ... da ne palim motore dzaba na pokondirene tikve i wannabe-ije.
- HAVANA
#346 Re: Leksikon foruma sax i klix
muha_sa wrote:HAVANA wrote:Tu je ridji,uozbiljio se,pustio bradu,bavi se drustveno korisnim radom,pjeva samo ljubavne pjesme,svira klasicnu muziku,govori rekao,posao,dosao...KvaziExpert wrote:tu je riđobrki, upravo sam ga čitao na nekoj temi, naša stranka čini mi se![]()
u kafani na vješalici zaboravio sakao
- piupiu
#347 Re: Leksikon foruma sax i klix
HAVANA wrote:Tu je ridji,uozbiljio se,pustio bradu,bavi se drustveno korisnim radom,pjeva samo ljubavne pjesme,svira klasicnu muziku,govori rekao,posao,dosao...KvaziExpert wrote:tu je riđobrki, upravo sam ga čitao na nekoj temi, naša stranka čini mi se
- piupiu
#348 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa, gdje je nestao? Ne sjećam se da je banovan, odnosno ne mislim da jeste.Banksy wrote:Tačno, tačno tako. Baš mi fali...![]()
Druže Nosaraaaaaa, oglasi seeee!
- muha_sa
#349 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja nisam--nisam Tite mi rahmetlinosara wrote: neko me tražio![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#350 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ti si prije bio Pera Trta jelde?julisiz es grant wrote: Čuj quarterback, pa on mi djeluje sasvim normalan![]()
A Turbana ja jednom nazvo "kurban", kad on povileni "nećemo mi više nikad vama biti kurbani, šta se sprdaš s mojim imenom"...izgleda da je preživio strijeljanje, klanje, paljenje, ne znam ni ja više šta, bar su drugi koji su ga branili tada nešto tako mi rekli. Mislim da sam tada popio prvi od mnogobrojnih banova u svom forumskom životu