VjecitiStudent wrote:Banksy wrote:Banksy wrote:I, za koga u nedjelju, Vjeciti?

U nedjelju nipošto za SDP, DF i SDA.
SDP u Centru čini jezgro zločinačkog poduhvata kojeg su u Centru i ostatku grada, zajedno sa SDA sprovodili u djelo. Kasnijim prelaskom Bećirevića u DF, ta se odgovornost prelijeva i na njih.
Ostalo, kako mi stomak kaže, no obavezno treba šarati - bilo bi dobro da načelnik i većina vijeća ne budu iz iste stranke, teže će nas ojaditi.
Nije da me je neko pitao, a i nije da ću nešto promjeniti, ali u nedjelju barem izaći. Odvojiti 2 sata da se sačeka u redu, da se polako još jednom pročitaju liste.
Što se tiče OV, nikako za listu glasati. Pronaći svog ili svoje kandidate unutar JEDNE liste (one kandidate za koje misliš da im možeš "po glavi skakati" sljedeće 4 godine). Ja bih lično birao unutar liste NS (opet nikako listu zaokružiti).
Što se tiče kandidata za Načelnika... Tu ostajem pri svom prvobitnom stavu. Uvreda, čista uvreda.
Ali što bi rekao Vječiti, bolje išta zaokružiti, nego ostaviti "nezavisnim komisijama"...
Damir Nikšić.
Al' nit' se pitam, nit' šta mogu učiniti. Ali jel' može gore... Može, može i moći će.