Morel ova ako nejma orginala?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ta je samo za klitoralni orgazam.edo_79 wrote:
Matzan wrote:Ta je samo za klitoralni orgazam.edo_79 wrote:
Za vaginalni mora biti ona iz Hadzica.

Džeste koke , došao koncentrat jel ?spreca wrote:djeste trebe ...evo ja doso![]()
![]()
![]()
nisam sam doso.....ja sam doso s malim svojimTAFKAP wrote:NIje vise u modi doci sam, valja to izvest filmski... istovremeno... vaginalno...![]()
![]()
dosla jajamO k3 wrote:Džeste koke , došao koncentrat jel ?spreca wrote:djeste trebe ...evo ja doso![]()
![]()
![]()
Nije valjda da svi bare sherbumad_max_ba wrote:ček de me malo uputite kako svrši meč
sherba vs spreconi
![]()
![]()
![]()
![]()
a i onaj edo pošo mečat hapu kad je postalo inseretantno![]()
Jesi jeftin.edo_79 wrote:
Traubi-Soda je zakon za te stvari.dale cooper wrote:Mogao ju je i kenijadom zaliti.
dale cooper wrote:Mogao ju je i kenijadom zaliti.

reci HiM spreča .... sad im reci kako je namaspreca wrote:lahko je biti ljubavnik uz dobru picku....ali budi dobar uz ruzhnu![]()
![]()
![]()
niko nas ne razumi.......kad hocemo kazu sexualni manijaci ili pacenici...akd necemo (mada mi uvijek hocemo)kazu pederi ili guzicariedo_79 wrote:reci HiM spreča .... sad im reci kako je namaspreca wrote:lahko je biti ljubavnik uz dobru picku....ali budi dobar uz ruzhnu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lako se okolo k00rchit sa dobrom kokom, a nas što podmirujemo ove što nisu po ISO standardima, nas kospreca wrote:niko nas ne razumi.......kad hocemo kazu sexualni manijaci ili pacenici...akd necemo (mada mi uvijek hocemo)kazu pederi ili guzicariedo_79 wrote:reci HiM spreča .... sad im reci kako je namaspreca wrote:lahko je biti ljubavnik uz dobru picku....ali budi dobar uz ruzhnu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....gdje nam nestade MJAU i ona njena tema?