Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:A nisu bili bezopasni, jednom opucali po golu.
Evo gledam golove protiv rusa, pa oni su sretniji nego tezi, ono samo mogu zvrlj ekipe ugurat.
Zato zvrlj imaju najboljeg igraca Evrope (uz Ronalda) u svojim redovima.
Ko je ba najbolji igrac Evrope? Daj bjezi...
Eno kaze Gareth poslije gole: "Gdje ste sada misevi? (T)ko je najbolji, Fudo? "
Stari wrote:Ma ljudi ovo sa ovim Rusima je isto ko da igra neka zemljoradnička fudbalska sekcija neka zadruge.....šta ja znam....
FK Baštovan iz Brončanog Majdana ....protiv Benfice
Stari, lijepo pisi o ruskim igracima, da ne posaljem dojavu navijacima.
Ne zaboga ...nisam ja nista ponaosob napisao niti o jednom igracu Rusije.....ta vec na prvi pogled je jasno da je to sve sami fudblaski virtuoz do virtuoza - pojedinacno ....kao tim mislim imaju stanovitih neiskristaliziranosti ....usudio bih se primjetiti ...zacijelo se desila i promjena rezultata ...
hrle1976 wrote:
Ako je bio gol tada NIje Hwaka bilo tada Ja i dan danas mislim da nije presla crtu.
Al' se pika
Jedna od najcescih sifri u Engleskoj.
Pika da. Zato ga nece vise osvojiti. Svake godine sami sebe okace ko favorita i svake popasu zadacu. Ova utakmica s Slovackom je jad. Ona druga je znatno bolja. Rusi sito i reseto. Vels respekt.
Stari wrote:Ma ljudi ovo sa ovim Rusima je isto ko da igra neka zemljoradnička fudbalska sekcija neka zadruge.....šta ja znam....
Ne zaboga ...nisam ja nista ponaosob napisao niti o jednom igracu Rusije.....ta vec na prvi pogled je jasno da je to sve sami fudblaski virtuoz do virtuoza - pojedinacno ....kao tim mislim imaju stanovitih neiskristaliziranosti ....usudio bih se primjetiti ...zacijelo se desila i promjena rezultata ...
Edin H. wrote:Ma ljudi ovo sa ovim Rusima je isto ko da igra neka zemljoradnička fudbalska sekcija neka zadruge.....šta ja znam....
Nego da se desila, Bale, 3 - 0
Umjesto replike ...bih se nadovezao na raniju opservaciju ....sa najnovijom promjenom rezultata kao dodatnim argumentom ....stanovite neiskristaliziranosti su time postale i ostale ...jos jasnije ...da ne kazem jos neiskristalizovanije ....YBT-ga htio sam da ne ispadne prosto ispalo je jos gore
Pa ja
Vidio bi ja njega da je ost'o na klupi nakon sto je uvalio cetvorku Totenhemu
Dzeko igrao ne igrao nabija komplekse. Vec samo to za sebe dokazuje njegovu velicinu. Na Balkanu vrijedis koliko ti zavide i koliko te blate.
Covjek dominira i temana na EP iako uopste ne ucestvuje na EP,
Jebo majku, nesto kontam. Nema boga da bi se mi uspjeli ovoliko braniti ko ovi protiv Engleza, Portugala, Francuske...
Il bi primili neku frljoku il bi nasi pocrkali vec u 60-oj
Kad se samo sjetim komentara kada smo uzeli bod u Welsu i kako ih to nismo supjeli pregaziti i dobiti. Obadvije reprezentacije iz nase grupe idu dalje a evo Wels 100% kao prvi ami smo tom istom Welsu od 6 uzeli 4 boda......
Ne znam vala sta hocete Slovacka takticki maestralno, ljudi pomjeraju svoju odbranu ko svicarski sat, stoje u liniji ko pod linear, ja sam odusevljen, izlaze na igraca koji vodi loptu kao po naredenju, precizno i tacno.
insomnia78 wrote:Jebo majku, nesto kontam. Nema boga da bi se mi uspjeli ovoliko braniti ko ovi protiv Engleza, Portugala, Francuske...
Bring back Baka.
Dok ne naucimo igrati na rezultat sa velikima, nikakvog hajra od nas.
insomnia78 wrote:Jebo majku, nesto kontam. Nema boga da bi se mi uspjeli ovoliko braniti ko ovi protiv Engleza, Portugala, Francuske...
Bring back Baka.
Dok ne naucimo igrati na rezultat sa velikima, nikakvog hajra od nas.
Pa eto ljudi masovno negoduju kako pod Mesom ne igramo lijepo, kako nema tika taka, kako nismo prepoznazljivi jer eto ispade da sa tom tika taka decenijama dominiramo.
Ovdje na EP a pogotovo u nasoj grupi i u barazu se pokazalo opet da moras biti svjestan sta i koliko mozes i da se toga moras drzati ako hoces da imas i sansu da nesto postignes. Volio bi i ja da nam Brazil i Spanija na igri zavide ali tesko da ce da bude.