Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrle1976
#326 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Steta za Romune. Mogu se sudiji zahvaliti za ne postojeci offside. Cestitke Albaniji ali ima siromasne sanse kao treci da ide, zbog minusa 2 u gol razliki.
- shake69
#327 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Uefa casti tri dana hotelskim smjestajem albanske kapice dok ne saznaju rasplet oko treceg mjesta, boli ih briga! Sad u kurvaluke na celu s Canom! 
- burgundy
#328 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Zasluzena pobjeda Albanije,htjeli su vise pobjedu i to se vidjelo.I protiv favorizovanih Francuza i Svicaraca su pokazali da mogu igrati.Takticki spremni ali vise od svega impresionira borbenost albanaca.De Bjazi je preporodio ekipu,talijanska ruka se vidi po igri.Rumuni veci posjed i vise pasova su imali, ali nista vise od toga osim prvih 15 minuta nisu puno pokazali.I ako ne prodje dalje Albanija nisu se obrukali.
- Romanista 101%
#329 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Talijani su najbolji treneri.
- insomnia78
#330 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Inace, danas je dan očeva

- hrle1976
#331 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
burgundy wrote:Zasluzena pobjeda Albanije,htjeli su vise pobjedu i to se vidjelo.I protiv favorizovanih Francuza i Svicaraca su pokazali da mogu igrati.Takticki spremni ali vise od svega impresionira borbenost albanaca.De Bjazi je preporodio ekipu,talijanska ruka se vidi po igri.Rumuni veci posjed i vise pasova su imali, ali nista vise od toga osim prvih 15 minuta nisu puno pokazali.I ako ne prodje dalje Albanija nisu se obrukali.
Ono nije bio offside i tu bi bilo 1-1 i siguran sam da bi utakmica drugacije zavrsila. Sto je sudio sudio je.
- Edin H.
#332 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Brutalna kradja, prevara I otimacina, ali sto se nisi zalio kad je sudec pogresno Ronaldu svirao offside?hrle1976 wrote:burgundy wrote:Zasluzena pobjeda Albanije,htjeli su vise pobjedu i to se vidjelo.I protiv favorizovanih Francuza i Svicaraca su pokazali da mogu igrati.Takticki spremni ali vise od svega impresionira borbenost albanaca.De Bjazi je preporodio ekipu,talijanska ruka se vidi po igri.Rumuni veci posjed i vise pasova su imali, ali nista vise od toga osim prvih 15 minuta nisu puno pokazali.I ako ne prodje dalje Albanija nisu se obrukali.
Ono nije bio offside i tu bi bilo 1-1 i siguran sam da bi utakmica drugacije zavrsila. Sto je sudio sudio je.
- burgundy
#333 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Vidim da si navijo za rumune,jbg ofsajd ne ofsajd,mislim da je sudija dobro sudio jer nije prekidao igru.Ne mogu navijat za draculine potomke jer nista me ne veze za njih.Vise nego zasluzena pobjeda albanaca da ponovim jos jednom.hrle1976 wrote:burgundy wrote:Zasluzena pobjeda Albanije,htjeli su vise pobjedu i to se vidjelo.I protiv favorizovanih Francuza i Svicaraca su pokazali da mogu igrati.Takticki spremni ali vise od svega impresionira borbenost albanaca.De Bjazi je preporodio ekipu,talijanska ruka se vidi po igri.Rumuni veci posjed i vise pasova su imali, ali nista vise od toga osim prvih 15 minuta nisu puno pokazali.I ako ne prodje dalje Albanija nisu se obrukali.
- jeza u ledja
#334 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Tri puta gledam Svicu na ESPNu i sva tri puta spomenuse za Petkovica da je "Bosnian Croat who lived 30 years in Switzerland". Danas cak pomenuse da mu je rodni grad Sarajevo.uglavnomja wrote:s obzirom da je tekma bila truba, da se malo pozabavim vladimirom p. i wikipedijom![]()
![]()
vise razlicitih podataka ne znam da igdje ima.
uglavnom, samo kod hrvata je srbin, kod svih ostalih je hrvat, a kod rusa je i hrvat i srbintj, ima nekih 5 grazdanstava
![]()
a i broj jezika, ide od 5 do 8, i to bez 3 kom b-h-s.
- pirmin
#335 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Somuni su me razocarali, vise sam ocekivao od njih.
-
SSemir
#336 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
grohotom se smijeminsomnia78 wrote:Francuzi ovo Shaqiri izgovaraju kao šakiri
A ša ki ri (le chat qui rit) je "nasmijana mačka"
- hrle1976
#337 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Ronaldo bio u offsajdu dva metraEdin H. wrote:Brutalna kradja, prevara I otimacina, ali sto se nisi zalio kad je sudec pogresno Ronaldu svirao offside?hrle1976 wrote:burgundy wrote:Zasluzena pobjeda Albanije,htjeli su vise pobjedu i to se vidjelo.I protiv favorizovanih Francuza i Svicaraca su pokazali da mogu igrati.Takticki spremni ali vise od svega impresionira borbenost albanaca.De Bjazi je preporodio ekipu,talijanska ruka se vidi po igri.Rumuni veci posjed i vise pasova su imali, ali nista vise od toga osim prvih 15 minuta nisu puno pokazali.I ako ne prodje dalje Albanija nisu se obrukali.
- cyprus
#338 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Nego, da zaključimo...
Ovo bješe relativno dosadna grupa... Jedino što će nam ostat u pamćenju su sjajne igre Payeta i moRebitno historijski uspjeh Albanaca... Izuzimajući Payeta, Francuzi su generalno pružili blijede partije... Za očekivati je da će u sljedećim fazama dizati, ali ne dostigne li još neko Payetovu formu (bar Pogba), teško da će oni opravdati svoju ulogu favorita... Švicarska, iako neporažena, isto tako prilično blijeda... Da grupa ne bijaše ovako lagana, teško da bi i prošli... Albanci očigledno limitirani, ali su izvukli svoj maksimum i jedini su koji ovdje mogu biti zadovoljni svojim predstavama, iako postoji određena šansa da neće ići dalje... Da na prvenstvo nisu došli kako su došli, bilo bi mi pravo drago zbog njih, a ovako jednostavno ne mogu imati simpatija prema njima... Rumuni su dobro igrali prve dvije utakmice, ali sinoć ukakiše sve... Meni je samo čudno da država sa 20 miliona stanovnika i solidnom fudbalskom tradicijom, ne može producirati bar nekoliko igrača čije će ime nešto značiti u svijetu fudbala...
Ovo bješe relativno dosadna grupa... Jedino što će nam ostat u pamćenju su sjajne igre Payeta i moRebitno historijski uspjeh Albanaca... Izuzimajući Payeta, Francuzi su generalno pružili blijede partije... Za očekivati je da će u sljedećim fazama dizati, ali ne dostigne li još neko Payetovu formu (bar Pogba), teško da će oni opravdati svoju ulogu favorita... Švicarska, iako neporažena, isto tako prilično blijeda... Da grupa ne bijaše ovako lagana, teško da bi i prošli... Albanci očigledno limitirani, ali su izvukli svoj maksimum i jedini su koji ovdje mogu biti zadovoljni svojim predstavama, iako postoji određena šansa da neće ići dalje... Da na prvenstvo nisu došli kako su došli, bilo bi mi pravo drago zbog njih, a ovako jednostavno ne mogu imati simpatija prema njima... Rumuni su dobro igrali prve dvije utakmice, ali sinoć ukakiše sve... Meni je samo čudno da država sa 20 miliona stanovnika i solidnom fudbalskom tradicijom, ne može producirati bar nekoliko igrača čije će ime nešto značiti u svijetu fudbala...
- hrle1976
#339 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Zaboravio si dodati gej dresove, koji nemaju kragne i cjepaju se ko film za prekvinjae hrane.cyprus wrote:Nego, da zaključimo...
- uglavnomja
#340 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
i ovo za summa summarumhrle1976 wrote:Zaboravio si dodati gej dresove, koji nemaju kragne i cjepaju se ko film za prekvinjae hrane.cyprus wrote:Nego, da zaključimo...

-
kakonako
#341 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Moglo bi biti da je ovaj Vladimir Petkovic sin Ivice Petkovica koji je svojevremeno igrao i za Zelju i za Sarajevo,a karijeru je okoncao u Radniku iz Hadzica kao igrac i trener.Lici na njega.Mozda Hrasno zna,cini mi se da je on starija raja.uglavnomja wrote:s obzirom da je tekma bila truba, da se malo pozabavim vladimirom p. i wikipedijom![]()
![]()
uglavnom, samo kod hrvata je srbin, kod svih ostalih je hrvat, a kod rusa je i hrvat i srbintj, ima nekih 5 grazdanstava
![]()
- hrle1976
#342 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Je sin. Petkovic zna Francuski i Italijanski znatno bolje nego Njemacki. Ona varijata svicarskog-njemackoj je uzas za usi. A konji su sa dna kace, kad ga forsiraju da prica Njemackim, jer kao sto je svakoj budali u Svicarskoj poznato, novinar mora znati sva tri oficielna jezika. To sto ce se kad tad Svica rasturiti jer to zele ovi u njemackom govorecem dijelu je drugi par opanaka. Onima u Zenevi je glavni grad Parizkakonako wrote:Moglo bi biti da je ovaj Vladimir Petkovic sin Ivice Petkovica koji je svojevremeno igrao i za Zelju i za Sarajevo,a karijeru je okoncao u Radniku iz Hadzica kao igrac i trener.Lici na njega.Mozda Hrasno zna,cini mi se da je on starija raja.uglavnomja wrote:s obzirom da je tekma bila truba, da se malo pozabavim vladimirom p. i wikipedijom![]()
![]()
![]()
-
groove
#343 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
javili su se ovi iz pume, dresovi su se proizvodili u turskojomar little wrote:kao i kineski cumez u kojem su napravljeni.groove wrote:kakva je ovo veceras bila negativna reklama za pumu. neko ce jos veceras ostati bez posla
dzaba popljuva kineze
-
omar little
#344 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
opa. znaci, erdogan naredijo dase sveti svabama sta ga klevetaju ivrijedjaju.groove wrote:javili su se ovi iz pume, dresovi su se proizvodili u turskojomar little wrote:kao i kineski cumez u kojem su napravljeni.groove wrote:kakva je ovo veceras bila negativna reklama za pumu. neko ce jos veceras ostati bez posla![]()
dzaba popljuva kineze
- insomnia78
#345 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Nista bolji nije ni svicarski francuskihrle1976 wrote:Je sin. Petkovic zna Francuski i Italijanski znatno bolje nego Njemacki. Ona varijata svicarskog-njemackoj je uzas za usi. A konji su sa dna kace, kad ga forsiraju da prica Njemackim, jer kao sto je svakoj budali u Svicarskoj poznato, novinar mora znati sva tri oficielna jezika. To sto ce se kad tad Svica rasturiti jer to zele ovi u njemackom govorecem dijelu je drugi par opanaka. Onima u Zenevi je glavni grad Parizkakonako wrote:Moglo bi biti da je ovaj Vladimir Petkovic sin Ivice Petkovica koji je svojevremeno igrao i za Zelju i za Sarajevo,a karijeru je okoncao u Radniku iz Hadzica kao igrac i trener.Lici na njega.Mozda Hrasno zna,cini mi se da je on starija raja.uglavnomja wrote:s obzirom da je tekma bila truba, da se malo pozabavim vladimirom p. i wikipedijom![]()
![]()
![]()
a i broj jezika, ide od 5 do 8, i to bez 3 kom b-h-s.Zvuci poznato
Znaci Petkovic zna Italijanski i to jako dobro, onda Francuski i naravno da sad ne pisem svaki pojedinacno - Yugo jezik. Njemacki zna tuc muc. Kako sa Engleskim stoji je upitno.
- hrle1976
#346 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Kazu da ima 17 varijanti Fracnuskog u svijetu.
Dvije polarizacije u Francuskoj, dvije u Africi tako isto u Kanadi i ostalo je raspodjeljeno po svijetu.
Meni definitivno najnepriodnija varijanta je ona Quebecker i ona Sub-Saharan (neke jedva razumijem - muljaju brate). Nisam neki ekspert ali mi zvuci kao da su neki Englezi dobro savladali Franucski.
Inace ovo me neki dan ato nasmija. Inace moras ces pogledati film ako vec nisi.
Dvije polarizacije u Francuskoj, dvije u Africi tako isto u Kanadi i ostalo je raspodjeljeno po svijetu.
Meni definitivno najnepriodnija varijanta je ona Quebecker i ona Sub-Saharan (neke jedva razumijem - muljaju brate). Nisam neki ekspert ali mi zvuci kao da su neki Englezi dobro savladali Franucski.
Inace ovo me neki dan ato nasmija. Inace moras ces pogledati film ako vec nisi.
- insomnia78
#347 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Koji je ovo film
- hrle1976
- Edin H.
#349 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Ni sekunde, haveru, ako mislimo na istu situaciju.hrle1976 wrote:Ronaldo bio u offsajdu dva metraEdin H. wrote:
Brutalna kradja, prevara I otimacina, ali sto se nisi zalio kad je sudec pogresno Ronaldu svirao offside?
- jethro
#350 Re: Grupa A - Francuska, Švicarska, Rumunija, Albanija.
Xherdan Shaqiri, čiji je dres sa brojem 23 ostao netaknut, našalio se riječima: "Nadam se da Puma ne proizvodi kondome".