Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
muha_sa

#326 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by muha_sa »

uglavnomja wrote:
muha_sa wrote:nastavljena pljuvacina na Bosanke :-)

Bosanke koje su se dokazale da i u ratu mogu bit ciste, sredjene, jednom rjecju dame.

Bosanke koje su sistematski silovane--njih preko 25000 :(

sad zbog neke koja se uda za Arapa treba pljuvat Bosansku ženu :-)

mašala--samo opletite, znam ja nas jebo nas

:run:
:roll:

jah

eto se udala
ili
"udala"
za ozenjenog covjeka

sto bi bilo krivicno djelo za koje se ide u zatvor, oboje, i ozenjeni i ona koja je znala da je ozenjen. kad bi taj njen "brak" imao neku vrijednost. ali nema. samo je otac prod'o da je se rijesi, sve sa njenom djecom. ali zamotano u celafon paravjere.

fakat smo zli :roll:

nego, ne pristaje ti ova jeftina patetika ... :cry:
nek si ti meni živa i zdrava :kiss:
spreca

#327 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by spreca »

Alaj volim kad godina izda
triput vise pojeftini pizda

Sta je pjesnik htio reci :mrgreen: .........u svakoj zemlji u kojoj umire ekonomija cvjeta prostitucija i kriminal......ove sto se udaju za lovu za arape nisu izuzetak......koliko djevojaka i zena od 18 pa nadalje a neke cak i mladje legnu u krevet i lijezu sa nekim ko ima love i ko ce im mozda kupiti neku stvarcicu...neki odjevni predmet ili mozda novi mob. ili neki jeftini parfumcic ili jednostavno odvesti u restoran...one to nerade iz ljubavi.....jednostavno i one hoce imati te stvari koje si nemogu same obezbjediti.......zivot je takav i netrebamo previse uplitati se u tudji zivot i osudjivati nekoga zato sto mi to neradimo...a mi to neradimo jer ocito mozemo sebe obezbjediti svim potrebnim i onda nam je cudno zasto to neko radi......nuzda zakon mijenja
spreca

#328 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by spreca »

uglavnomja wrote:
muha_sa wrote:nastavljena pljuvacina na Bosanke :-)

Bosanke koje su se dokazale da i u ratu mogu bit ciste, sredjene, jednom rjecju dame.

Bosanke koje su sistematski silovane--njih preko 25000 :(

sad zbog neke koja se uda za Arapa treba pljuvat Bosansku ženu :-)

mašala--samo opletite, znam ja nas jebo nas

:run:
:roll:

jah

eto se udala
ili
"udala"
za ozenjenog covjeka

sto bi bilo krivicno djelo za koje se ide u zatvor, oboje, i ozenjeni i ona koja je znala da je ozenjen. kad bi taj njen "brak" imao neku vrijednost. ali nema. samo je otac prod'o da je se rijesi, sve sa njenom djecom. ali zamotano u celafon paravjere.

fakat smo zli :roll:

nego, ne pristaje ti ova jeftina patetika ... :cry:

kakve veze imaju silovane bosanke sa ovom zenom?
25.000 silovanih zena je opravdanje da ova postane druga ili treca rezervna "zena", da ne lanem pravu rijec, nekom ozenjenom strancu?
Ajd prestani valjati gluposti.......ove izrecene teze mogu licit samo na karakter onoga ko ih iznosi.....ti osudjujes i bez susa i sudstva....na ovoj temi si izreko nevidjenih gluposti....smanji dozivljaj......konstantno samo pljujes jednu stranu....ti se prvo sam sa sobom razaberi pa onda kreni od sebe
LolaLola

#329 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by LolaLola »

uglavnomja wrote:
Kinesko prkno wrote:To su licne stvari i ne "udaju"se iz bijesa, nego iz potrebe.
Ja da sam zensko,imam djecu i da moram birati izmedju prodavnice i 450 km plate,plus dolazis sjeban djeci na oci a valja ih takav podizati i nekog arapa koji ce me dva mjeseca :izet: i slati svaki mjesec milju plus razne benefecije i imas vrijeme za sebe i djecu ,izabrao bih ovo drugo.
Trebaju djeci patike,sveske za skolu,playstation ,bilo sta, sve ce to cika arap rijesiti.
Lako je iz udobnosti fotelje moralisati i srati kako treba ovako ili onako,ali zivot kad te natjera da govno pojedes ,ti ga pojedes i ides dalje.Tesko je biti samohrani roditelj u Njemackoj a kamoli samohrana majka u ovom vaktu u Bosni gdje se te zene skoro pa guraju na ivicu rugla,zovu kurvama i robovima.
Mislim da je pojedincima najveci problem sto neko dobija lovu guzovace
ne znam u sta ti spada odgajanje djece, u bijes ili potrebu, ali nekako svakom normalanom djeca su na prvom mjestu. ne samo da imaju sta jesti i obuci. nego da budu sretna, da budu prihvacena u drustvu, da zavrse skolu, ... blabla ...

i sta ta djeca dobijaju od vaspitanja, odgoja, zivotnih stvavoa u kuci u kojoj ide razgovor ovako:

"mama, dje ti je muz?
eno ga sa zenom i djecom ... "

kakve moralne primjere im daje mater? sta ce od njene djece postati? sta ce im raditi djeca u skoli kad saznaju da mama ima "poslovnog" muza koji ima zenu i djecu?
sta ce joj vrijeme sa djecom kad im je preokrenula svijet u kojem bi treabli zivjeti? koliko god bila zatvorena zajednica ipak djeca moraju ici u normalne skole, nauciti sta je brak itd ...

1. niko u bosni nije od gladi umro.

2. nema svako iphone i ipad.

izaberi opciju.

Takva djeca nece nikad ni postaviti takvu vrstu pitanja jer su jos iz doba pelena ucena da je to normalno. Ispran im je mozak od malena.

Moja i tvoja djeca bi i postavila ovakva pitanja, ali djeca odgojena u Islamu ovom danasnjem pro Saudijskom, i nece.
insomnia78

#330 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by insomnia78 »

Opa. Otkrivaju se karte?
Cemu to odgajaju djecu u islamu?
LolaLola

#331 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by LolaLola »

Nema skrivenih karata.
Procitaj sta sam napisala. Pro Saudijski Islam.
insomnia78

#332 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by insomnia78 »

Borila se braca protiv al qaide
JThomas

#334 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by JThomas »

ko prodaje svoju egzistenciju, bilo riječ o klasičnoj prostituciji, ovakvoj kvaziprostituciji, odlasku u rat kao plaćenik...?

onaj ko nema, ili misli da nema dovoljno - a bode ga u oči što drugi ima. ključ je u socijalnim razlikama i njihovoj vidljivosti. što više taj jaz raste ovoga će biti više. a nažalost ima tendenciju da rast.e..
lijepa u dusi

#335 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by lijepa u dusi »

Zene pokrivene, s djecom, vjerovatno ne bise ni imale seksa da se nisu, makar pred Bogom, udale. Istrpi ga par dana u tih svaki mjesec, dva, a obezbijedila je, ne sebi, vec avojoj djeci, iole normalan zivot. Ne znam kako objasne djeci ko je ciko koji svako malo dolazi ali me, iskreno receno, ni ne interesuje.
Udovice ili razvedene s djecom uglavnom oatanu same, neudate. Ovako dobro njima, a dobro i Arapima, imaju malo i da promijene.
Sto se tice vazenja braka, svaki brak je priznat i vazi onoliko koliko ga za ozbiljno uzimaju bracni partneri. Nekome je nista razvest se, a neko ni vezu prekinuti ne moze. Ako oni smatraju da su u braku i tako postuju prava i obaveze, mene to apsolutno ne dotice.
Vise postujem ovakav odnos, nego cinjenicu da postoje i oni koji nam, da prostite, karaju srednjoskolke i studentice, za cca 300 KM za noc, u prosjeku. Eventualno placen godisnji, ako se neka losije snadje.
spreca

#336 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by spreca »

LolaLola wrote:Nema skrivenih karata.
ne postoji takav islam....Islam je Islam.
breba

#337 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by breba »

Ne znam cemu frka. Svak sebi bira kako hoce. To su individualne odluke i dok je sve po nasem zakonu ako je njima dobro, meni zbog toga nije gore. Ha ja.
uglavnomja

#338 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by uglavnomja »

spreca wrote: Ajd prestani valjati gluposti.......ove izrecene teze mogu licit samo na karakter onoga ko ih iznosi.....ti osudjujes i bez susa i sudstva....na ovoj temi si izreko nevidjenih gluposti....smanji dozivljaj......konstantno samo pljujes jednu stranu....ti se prvo sam sa sobom razaberi pa onda kreni od sebe

po zakonu za bigamiju i poligamiju oboje bi isli u zatvor, krivicni zakon fbih.
LolaLola

#339 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by LolaLola »

spreca wrote:

Zatvori ti oci, najlakse je tako.
Za mog zivota i djetinjstva, ja u svom gradu nisam nailazila da je neka mamina peijateljica, a ni komsinica bila druga, treca ili cetvrta zena nekom maconji.
A sad vidim da nazalost prelazi u "normalu". Heeej, jos cujem kako mladi prije serijatskog vjencanja se dogovaraju oko druge, trece zene. Ali ozbiljno se to uzimana u razmatranje. :?
Prije toga nije bilo.
A nije bilo ni Saudijaca, pa zato. :-D
insomnia78

#340 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by insomnia78 »

uglavnomja wrote:
spreca wrote: Ajd prestani valjati gluposti.......ove izrecene teze mogu licit samo na karakter onoga ko ih iznosi.....ti osudjujes i bez susa i sudstva....na ovoj temi si izreko nevidjenih gluposti....smanji dozivljaj......konstantno samo pljujes jednu stranu....ti se prvo sam sa sobom razaberi pa onda kreni od sebe

Onda i svi koji imaju ljubavnike, ljubavnice takodje?
Shvatas da tu nemas sta dokazati. Ne postoji knjiga, papir, nista?
Osim eto sto je njima neki para čiko reko e, sad ste vjencani
insomnia78

#341 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by insomnia78 »

LolaLola wrote:
spreca wrote:

Za mog zivota i djetinjstva, ja u svom gradu nisam nailazila da je neka mamina peijateljica, a ni komsinica bila druga, treca ili cetvrta zena nekom maconji.
A sad vidim da nazalost prelazi u "normalu". Heeej, jos cujem kako mladi prije serijatskog vjencanja se dogovaraju oko druge, trece zene. Ali ozbiljno se to uzimana u razmatranje. :?
Prije toga nije bilo.
A da je bila ljubavnica kakom ozenjenom maconji? Nisi ni to?
Ovo za mlade i dogovaranje je presmijesno i ne zasluzuje komentar
spreca

#342 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by spreca »

uglavnomja wrote:

gdje ti ovdje vidis protiv zakonsku radnju?..........tebe samo zakon muci ili hoces malo i da moralises?......kleveta je isto kaznjiva
muha_sa

#343 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by muha_sa »

LolaLola wrote:

Prije toga nije bilo.

znaš nekog ko se udo za covjeka koji vec ima jednu, dvije, tri žene :?

koliko je tih koje su se udale za vec oženjenog Arapa--5, 55, 505, 5555 :?

šta veliš za naslov teme :? Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
lijepa u dusi

#344 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by lijepa u dusi »

LolaLola wrote:Heeej, jos cujem kako mladi prije serijatskog vjencanja se dogovaraju oko druge, trece zene. Ali ozbiljno se to uzimana u razmatranje. :?
Prije toga nije bilo.
:lol:
Ovo fkt zasluzuje komentar, ali ne mogu od smijeha
LolaLola

#345 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by LolaLola »

Znam najmanje 4 bracna para koji su se dogovarali oko dovodjenja/nedovodjenja druge zene.
Samo zato sto se ti nisi susretao s tim, ne znaci da ne postoji.

Koliko me sjecanje sluzi, ima ovdje na forumu jedna koja je druga zena jednom covjeku. Pisala je na religiji par puta.
insomnia78

#346 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by insomnia78 »

muha_sa wrote:
LolaLola wrote:

Prije toga nije bilo.

znaš nekog ko se udo za covjeka koji vec ima jednu, dvije, tri žene :?

koliko je tih koje su se udale za vec oženjenog Arapa--5, 55, 505, 5555 :?

šta veliš za naslov teme :? Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Pa vidis da tek planiraju
jao_situacije

#347 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by jao_situacije »

kakvih još vrsta islama ima
de nam pojasni malo :?
jao_situacije

#348 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by jao_situacije »

LolaLola wrote:Znam najmanje 4 bracna para koji su se dogovarali oko dovodjenja/nedovodjenja druge zene.

Koliko me sjecanje sluzi, ima ovdje na forumu jedna koja je druga zena jednom covjeku. Pisala je na religiji par puta.
i kakve to veze ima s tobom
strah te da ti muž ne dovede još jednu :zoka:
lijepa u dusi

#349 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by lijepa u dusi »

LolaLola wrote:Znam najmanje 4 bracna para koji su se dogovarali oko dovodjenja/nedovodjenja druge zene.

Dogovarali se, dakle, apsolutno me ne interesuje.
Da joj je na silu doveo jos jednu, mogla bih je zaliti.
Da vidim da je zlostavlja, mogla bih prijaviti.
Da vidim da im je lijepo, da im svima to odgovara, mogla bih se iscudjivati, nikako osudjivati.
spreca

#350 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima

Post by spreca »

LolaLola wrote:

bilo ih je koje su bile 50te zene ili muzevi sto je jos gora solucija
A sad vidim da nazalost prelazi u "normalu". Heeej, jos cujem kako mladi prije serijatskog vjencanja se dogovaraju oko druge, trece zene.
to si izmislila ili ti je neko slagao...pa valjda zivimo u istoj drzavi...nikad cuo
Ali ozbiljno se to uzimana u razmatranje. :?
Prije toga nije bilo.
A nije bilo ni Saudijaca, pa zato.
ali kurvaluka je bilo i ne manje nego danas
Post Reply