Brexit
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#326 Re: Brexit
Britanci....arogantni glupani.....precjenjuju sebe, kao i obicno.
Jebat ih. Eto neko ce plakati za njima. Pa opet im je saradjivati sa svima iz te EU, ne mogu izolovano zivjeti.
Jebat ih. Eto neko ce plakati za njima. Pa opet im je saradjivati sa svima iz te EU, ne mogu izolovano zivjeti.
- vješalica
#328 Re: Brexit
Kod nas ne postoji nikakva sansa za rat osim da izbije zbog neimastine i gladicommendatore wrote:sad ja kontam - ili cemo biti primljeni u EU ekspresno bez zajebavanja jer smo zona visokog rizika (radikalizam u porastu, porozan sigurnosni sistem itd) ili nikad necemo ni uc tako da se moze ponovo ocekivat klanica u ovom regionu....
dok ppjedinci joa uvijek misle o nacionalnom identitetu i devedesetim vladajuca rulja govana ce dobijati glasove i handriti pare za svoje retardirane kurve i uhljebe
a obicnom svijetu nek jebu celije kako je vazno i veoma vazno biti bosnjak,hrvat i srbin pa makar jezikom kontejner polirali
-
baxul
#329 Re: Brexit
Thorgerson wrote:Kakvi bolidi. Haha.
Ma britanci su ionako svoj svijet, ko ih j.
Ja samo ne kontam ove nase bosnje koji navijaju za raspad EU. Mislim kontam, vecina ih ni nema pojma sta je EU i sta je poenta iste. Pogledaju par klipova na youtube skontali da je Merkelova hitlerova kcerka i da je ustvari sve ovo napravljeno da njemacka vlada svijetom.
Pa ko je kriv hrvatima i ostalima koji se ne mogu snaci u toj uniji. I ko ce biti kriv sutra nama kada udjemo u tu uniju. Kako to da Svedska ili Finska nisu propale ulaskom u EU nego su im ekonomije procvjetale.
Uostalom osnivacima EEZ tj. EU je bilo bolje da nikoga nisu ni primili u istu.
poljska, češka, slovačka su procvjetale sa EUom i usvajanjem tržišne ekonomije.
- Drvosjeca iz Dejcica
#330 Re: Brexit
Pa naravno, fašisti, četnici sa rusofilima dočekali svoj dan. Neka uživaju ali ne zadugo.parappa wrote:jest godra ovim fasistima i rusofilima.
znaci sta sad?
raspad eu i nacionalne (egoisticke) drzave koje se bore samo za sebe... drzave koje ce biti nebitne u poredjenju sa svjetskim silama.
znaci da ce rusi, kinezi i ameri moci da se sprdaju sa njima kako kod hoce... da ih uvlace u razne ekonomske konflikte a vjerovatno i ratove.
Britanci vazda bili mimo svijeta pa neka i sada. Eto imat će priliku da uživaju izvan EU u svom blagostanju i prosperitetu, neće više imigranti moći da im uzimaju radna mjesta, način življenja...kakvi luzeri.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 24/06/2016 09:20, edited 1 time in total.
- Challenger__
#331 Re: Brexit
Bojim se, druže moj, da ne razlikuješ hladni analitički um od wishful thinking.-LIBERO- wrote:EU se nece raspasti zbog ovoga. Da ce dobiti neke neminovnu reorganizacije, to vrlo vjerovatno. Ali se raspasti nece.
Al uvijek su mi bili fascinantni pojedinci koji su likovali, navijali...i to ostrasceno, za raspad EU...bez da sagledaju detaljnije posljedice toga za sta tako zdusno navijaju...i koliko je to zapravo realno, bez obzira na njihov subjektivni pogled na to. Ali ok...simpaticno je gledati, ako nista drugo
- Challenger__
#332 Re: Brexit
Mohamad Sissoko wrote:Insiiieeemeee, unite unite Europe
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- madner
#334 Re: Brexit
Tako nekako, cilj je bio dobiti povlastice od EU a sad ovo.Black swan wrote:što bi ti rekao umjesto da matirajumadner wrote:Jah, pa do juce bila prica da ne zele opste napustiti EU nego vuku poteze kako bi EU isla u njihovom smjeru.
patirali su
- General War
#335 Re: Brexit
Nisu izasli iz NATO vec iz EU...ko ih jebe, nama ni iz djepa nit u djep, sutra novi dan.parappa wrote:jest godra ovim fasistima i rusofilima.
znaci sta sad?
raspad eu i nacionalne (egoisticke) drzave koje se bore samo za sebe... drzave koje ce biti nebitne u poredjenju sa svjetskim silama.
znaci da ce rusi, kinezi i ameri moci da se sprdaju sa njima kako kod hoce... da ih uvlace u razne ekonomske konflikte a vjerovatno i ratove.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#336 Re: Brexit
A ovih 48 % sto su glasali za EU....da se sele? 
- madner
#337 Re: Brexit
Rece multipolar dok gleda Putinov poster.Challenger__ wrote:Bojim se, druže moj, da ne razlikuješ hladni analitički um od wishful thinking.-LIBERO- wrote:EU se nece raspasti zbog ovoga. Da ce dobiti neke neminovnu reorganizacije, to vrlo vjerovatno. Ali se raspasti nece.
Al uvijek su mi bili fascinantni pojedinci koji su likovali, navijali...i to ostrasceno, za raspad EU...bez da sagledaju detaljnije posljedice toga za sta tako zdusno navijaju...i koliko je to zapravo realno, bez obzira na njihov subjektivni pogled na to. Ali ok...simpaticno je gledati, ako nista drugo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#338 Re: Brexit
odosHe anglocionisti

- madner
#339 Re: Brexit
Pa isto kao kada pobjedi ovdje SDA. Prihvatis rezultate.Tomahawk11 wrote:A ovih 48 % sto su glasali za EU....da se sele?
- Drvosjeca iz Dejcica
#340 Re: Brexit
Evo prvi danak ovoj gluposti...funta i euro u slobodnom padu... 
- Thorgerson
#341 Re: Brexit
Ja bih zato sad u inat britancima, odmah primio nas balkance i tursku. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#343 Re: Brexit
Doduse. Pobjeda je pobjeda, sad +-2%....ko da e bitnomadner wrote:Pa isto kao kada pobjedi ovdje SDA. Prihvatis rezultate.Tomahawk11 wrote:A ovih 48 % sto su glasali za EU....da se sele?
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#344 Re: Brexit
tek je pocetak... ako ukip pobijedi svasta se moze desiti. dali ce ici tako daleko na iducim izborima ostaje da se vidi.General War wrote:Nisu izasli iz NATO vec iz EU...ko ih jebe, nama ni iz djepa nit u djep, sutra novi dan.parappa wrote:jest godra ovim fasistima i rusofilima.
znaci sta sad?
sutra novi dan... ali nama se vrata za eu zatvorise.
ODE CAMERON
- Drvosjeca iz Dejcica
#345 Re: Brexit
Thorgerson wrote:Ja bih zato sad u inat britancima, odmah primio nas balkance i tursku.
Kmeee, kmeee, kmeeee

- madner
#346 Re: Brexit
Milion vise glasova da se ide, to treba prihvatiti.

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#347 Re: Brexit
mislim da je sad vrijeme za kupovinu dionica enrona 
- Drvosjeca iz Dejcica
#348 Re: Brexit
Neko u zajebanciji reće sinoć odmah im spucati vize za BiH.parappa wrote:tek je pocetak... ako ukip pobijedi svasta se moze desiti. dali ce ici tako daleko na iducim izborima ostaje da se vidi.General War wrote:Nisu izasli iz NATO vec iz EU...ko ih jebe, nama ni iz djepa nit u djep, sutra novi dan.parappa wrote:jest godra ovim fasistima i rusofilima.
znaci sta sad?
sutra novi dan... ali nama se vrata za eu zatvorise.
ODE CAMERON
- O'zone
- Globalni moderator
#349 Re: Brexit
Meni interesantno kako ovi pogodiše sve
Znači Misteriiiiii
Znači Misteriiiiii
Last edited by O'zone on 24/06/2016 09:29, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#350 Re: Brexit
Moze li mi neko u kratkim crtama objasniti, posto sam duduk za te stvari
zasto je za EU toliki problem izlazak Britanije i zasto je sad olaksan put referenduma ostalim zemljama unutar UK, nego li dok je Britanija bili untara EU-a, sto bi sad Skotima bilo lakse izaci iz okvira UK nego prije godinu dana?!
I kakve sad ima veze konkretno za nas ovaj njihov izlazak, u kojem je to smislu lose/dobro po nas.
Kazem, fakat se ne kontam toliko u te stvari, a interesuje me.
I kakve sad ima veze konkretno za nas ovaj njihov izlazak, u kojem je to smislu lose/dobro po nas.
Kazem, fakat se ne kontam toliko u te stvari, a interesuje me.