Pa se ne potuci ...

Ovo Deen sakrio dokazni materijal?SanskiBiser wrote:Ovo je navodno danasnji rendgenski snimak jednog od ucesnika tuce, zalio se na bolove u karlicnom pojasu![]()
Vidim da ti slabo pratis doticno natjecanje, to je već dosta godina unazad pravi frik šou, tako da se sve lijepo uklapazipoo wrote:Ko izabra ove delegate i ovu pjesmu ? I sta ovaj bradati glumi ? Hoce da je i Dzala i Jala, neka se odluci.
Fakat ovo bolje ni slati. Koja druzina jbt Dalala, Dzalal, Deen i Rucnik. Crtani
Da ne znam kakva je pjesma kad ih vide i susjedi ce nas izignorisati. Jos se pobise
eltroxin wrote:Ovo Deen sakrio dokazni materijal?SanskiBiser wrote:Ovo je navodno danasnji rendgenski snimak jednog od ucesnika tuce, zalio se na bolove u karlicnom pojasu![]()
Jes. Dobro sisplinter wrote:Feri na Igmanu mensečiniTroll_Happens wrote:luckylaka wrote:Evo jos malo.Otkud Saciri ovdje da ne prca Hanu(ko ce ono nategnuti)Zao mi sto ne bi i ona Mirza sa Hayat da i nju neko potkaci![]()
SRAMOTNO TUČA BH. PREDSTAVNIKA NA EUROSONGU, JALI SLOMLJEN NOS
Apr 13, 2016 16
Pjevač Šaćir Ahmeti udaren flašom u glavu
Tokom proslave rođendana bh. predstavnika na Eurosongu Fuada Backovića Deena u restoranu Eko Fis na Vlašiću došlo je do sukoba u kojem je Almir Ajanović, inače autor pjesme “Ljubav je”, nasrnuo na repera Jasmina Fazlića Jalu.
U koškanju je Jali slomljen nos, a deblji kraj izvukao je i pjevač Šaćir Ahmeti koji je udaren flašom u glavu i samo sreća ga je spasila da ne izgubi oko.
jel i ona karisik u ovom fisu fasovala od onog Muhovica sto je se sa onom corovinom vuco...
klaki wrote:Krivo Don-u sto je Jala sam pisao svoj dio i pokidao ostat pjeske u onako kretkom vremenu, pa ga ovaj napao
Iza Jale je mahala![]()
Moj jala sto se prodade
porucio bih hani da vrati konju glavu.Ridjobrki wrote:dječak sa šibicama wrote:Ali meni nikako nije jasno kako je to Fudo prosao neozljedjen.
Flašu koja je išla prema njemu je navodno Hana Hadžiavdagić u zadnji trenutak skrenula kopitom.
A i njegov babo plaća sav taj ciganluk, samo nagađam ali i to može imati veze.
Vjeruj mi da ne gledam tv nikako. Cak ga i nemam u prostoriji gdje boravim.mayab wrote:Vidim da ti slabo pratis doticno natjecanje, to je već dosta godina unazad pravi frik šou, tako da se sve lijepo uklapazipoo wrote:Ko izabra ove delegate i ovu pjesmu ? I sta ovaj bradati glumi ? Hoce da je i Dzala i Jala, neka se odluci.
Fakat ovo bolje ni slati. Koja druzina jbt Dalala, Dzalal, Deen i Rucnik. Crtani
Da ne znam kakva je pjesma kad ih vide i susjedi ce nas izignorisati. Jos se pobise![]()
Eo i njeAna Rucner
8 hrs ·
Kao članica BIH tima za Eurosong šokirana sam sinoćnjim nedoličnim ponašanjem autora naše pjesme i producenta Almira Ajanovića, koji je ozlijedio članove naše ekipe. Nas četvero (Deen, Jala, Dalal i ja) smo vrlo složni i odgovorni, međusobno se podržavamo, stojimo jedni uz druge i nastavljamo s pripremama za Eurosong.
#ljubavje Dalal Midhat Talakić Fuad Backović Deen Jala Brat
Ridjobrki wrote:dječak sa šibicama wrote:Ali meni nikako nije jasno kako je to Fudo prosao neozljedjen.
Flašu koja je išla prema njemu je navodno Hana Hadžiavdagić u zadnji trenutak skrenula kopitom.
A i njegov babo plaća sav taj ciganluk, samo nagađam ali i to može imati veze.
A inace Juice je dosao, zbog?nema me tamo wrote:Skakao po grobu?dječak sa šibicama wrote:Nije on slucajno Don Almir.
Jel sa njima bio Juice? on je pjan ko majka skakao po grobu Dragana Nikolica, tokom sahrane.
Sve eminentni umjetnici.
Gdje si to procito?
Zašto vjerujes u te gluposti.![]()
Navodno je samo vrijeđao raznorazne glumce i pjevace koji su došli samo zbog bliceva
Joooj ja kontam raja se sprda "jala brat" a on fakat jala brat.velikibrnjo wrote:Hocel se jedne godine don almir oglasiti da cujemo i njegovu stranu price
podrska Almiru
jesuisdonalmir
Eo i njeAna Rucner
8 hrs ·
Kao članica BIH tima za Eurosong šokirana sam sinoćnjim nedoličnim ponašanjem autora naše pjesme i producenta Almira Ajanovića, koji je ozlijedio članove naše ekipe. Nas četvero (Deen, Jala, Dalal i ja) smo vrlo složni i odgovorni, međusobno se podržavamo, stojimo jedni uz druge i nastavljamo s pripremama za Eurosong.
#ljubavje Dalal Midhat Talakić Fuad Backović Deen Jala Brat
Znali seThorgerson wrote:A inace Juice je dosao, zbog?nema me tamo wrote:Skakao po grobu?dječak sa šibicama wrote:Nije on slucajno Don Almir.
Jel sa njima bio Juice? on je pjan ko majka skakao po grobu Dragana Nikolica, tokom sahrane.
Sve eminentni umjetnici.
Gdje si to procito?
Zašto vjerujes u te gluposti.![]()
Navodno je samo vrijeđao raznorazne glumce i pjevace koji su došli samo zbog bliceva