Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nuovavita wrote:
Zašto....samo na čaj?
A znaš kako kad se kaže hajmo na kafu....a tamo se naruči čaj, sok, piva, žestica....tako da...
Vrlo je teško razuvjeriti i dokazati šta je posrijedi poziva.
Ti dovoljno opijas, a caj da pomogne pri cirkulaciji da ne riknem u stolici
Kako razmisljas, kada zeMsko pozove muskarca na kafu ili caj ?
esmasaric wrote:
Da li vam se iskreno ikad desilo da vas taj tip djevojke privuče, ali da vas šminka odbije? Kontam, to se može ispraviti... ja sam u srednjoj pretjerivala sa puderom, kasnije naučila mjeru, a dan danas ne znam se kako treba našminkati. Ali dobro, to sam ja.
jasta, kako nije.. prirodnu ljepotu posjeduje, a fanglom nabacuje puder...nista gore i odvratnije..
ako je insan, moze slusati sta zeli, to je najmanje bitno...
nuovavita wrote:
Zašto....samo na čaj?
A znaš kako kad se kaže hajmo na kafu....a tamo se naruči čaj, sok, piva, žestica....tako da...
Vrlo je teško razuvjeriti i dokazati šta je posrijedi poziva.
Ti dovoljno opijas, a caj da pomogne pri cirkulaciji da ne riknem u stolici
Kako razmisljas, kada zeMsko pozove muskarca na kafu ili caj ?
Jaaaoooo
A zašto ga ne bi pozvala? Samo mislim da žene pozivaju iz razloga da upoznaju muškarca kao osobu a ne kao seksualni objekat...u većini slučajeva. AKO i pozovu
klixoris wrote:
Neces mozda nikada ni saznati Takav sam ti ja sav, zagonetan Pitaj Euridiku, ona vjecito ima problema sa mnom
Al' ne volim zenicanke. Ni baletanke
Ne znam ni da li bih željela saznati
Većina muškaraca kaže da su ženske cipele jedino štikle. A da baletanke nisu ženstvene...i to razumijem
A zašto ga ne bi pozvala? Samo mislim da žene pozivaju iz razloga da upoznaju muškarca kao osobu a ne kao seksualni objekat...u većini slučajeva. AKO i pozovu
ne jauci, vec ljubi
bas tako ! zbog toga je i mnogo ljepse dozivjeti ili zasluziti taj momenat
ne jauci, vec ljubi
ne jauci, vec ljubi