Mogli bi vas dvoje na izbore skupaEuridika wrote:Mi ćemo to moderno ... uglas!heat wrote:i ja cu ti reci da mi se svidjasEuridika wrote: Brzo...onda bi red bio da I ti meni velis
il cemo obrnutim redoslijedom
![]()
![]()
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#326 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- Euridika
- Globalna šefica
#327 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Hoćemo, čim se ti kandiduješ u vlast, da imamo za koga glasati...edo_79 wrote:Mogli bi vas dvoje na izbore skupaEuridika wrote:Mi ćemo to moderno ... uglas!heat wrote:i ja cu ti reci da mi se svidjasonda bi red bio da I ti meni velis
il cemo obrnutim redoslijedom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#329 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Isto ovako nekako i ja kontam ali opet način na koji mi je saopštenom mislio sam da je ozbiljna.kokuz_sa wrote:sanse su ti iste kao da BiH iduce godine prime u EU..![]()
gdje ce te bolan zeMsko na kafu zvati..
one vole da ih ti ganjas i lovis..a ne da one sta ganjaju..
ona ako te i zovne na kafu to ti je ono da ti potvrdi da nemas sanse
A eto znamo se odranije ono iz viđenja, zovnem je na kafu i nadjemo se, elem ne znam šta da kažem kakav sam bio ali objektivno gledajući mislim da je za prvi put prošlo sasvim ok. Šalio sam se i zezo, pričao o normalnim stvarima ooo znaš kako već ide prvi put, nisam srao da sam nešto što nisam. Poslije se javim reko mislim da si kul htio bih opet s tobom na kafu kaže "može opet kafaEuridika wrote: Imaš li alternativu osim da sačekaš da vidiš hoće li ti se javiti?
I, inače, nisi dao dovoljno podataka da se može odgovoriti kvalitetno na pitanje (ako se odgovor uopće i očekuje).
- Euridika
- Globalna šefica
#330 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ako imaš mogućnost, probaj se raspitati kod nekog s njenog faksa da li je ta parcijala fakat bila. Ovo ti je jedini način, koliko ja vidim, da saznaš da li te je slagala, bez da je direktno pitaš.Jimmy McNulty wrote:A eto znamo se odranije ono iz viđenja, zovnem je na kafu i nadjemo se, elem ne znam šta da kažem kakav sam bio ali objektivno gledajući mislim da je za prvi put prošlo sasvim ok. Šalio sam se i zezo, pričao o normalnim stvarima ooo znaš kako već ide prvi put, nisam srao da sam nešto što nisam. Poslije se javim reko mislim da si kul htio bih opet s tobom na kafu kaže "može opet kafaEuridika wrote: Imaš li alternativu osim da sačekaš da vidiš hoće li ti se javiti?
I, inače, nisi dao dovoljno podataka da se može odgovoriti kvalitetno na pitanje (ako se odgovor uopće i očekuje).". Pokušam dogovorit kad tačno "zvat cu ja tebe u guzvi sam sad imam bitnu parcijalu iz matematike, uglavnom zvat ću te". Mislio sam fakat hoće ali otada tajac, prošlo već skoro 14 dana a ništa... ni da se javi na yebenom fb nit ista.
Isto, ako ste prijatelji na FB, provjeri da li je bila aktivna ovih dana. Ako stvarno uči i nema vremena za kafu, onda nema vremena ni za FB. Jer ako ima vremena za FB, ima vremena i da se javi tebi
- MOSALJOZE
#331 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Parcijale idu nakon 7 sedmica faxa

- djevojka bez imena
#332 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Cura uci.,ali ne bi bilo zgoreg da je podsjetis na obecanje, sarmerski, diskretno, i insistiraj na konkretnom odgovoru,pa ako hoce-hoce a ako ne, bas te briga, ima cura 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#333 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Bila je aktivna, upratio sam je par puta. Mislim da nema ništa od toga ali ne mogu shvatiti taj mentalni sklop kada kaže da bi htjela opet na kafu i onda se.re nešto. Fino reci kako stvari stoje i sve pet.Euridika wrote: Ako imaš mogućnost, probaj se raspitati kod nekog s njenog faksa da li je ta parcijala fakat bila. Ovo ti je jedini način, koliko ja vidim, da saznaš da li te je slagala, bez da je direktno pitaš.
Isto, ako ste prijatelji na FB, provjeri da li je bila aktivna ovih dana. Ako stvarno uči i nema vremena za kafu, onda nema vremena ni za FB. Jer ako ima vremena za FB, ima vremena i da se javi tebi. Čak i da je shvatila ono strogo - javiću se kad budem mogla na kafu, javila bi se makar kratkom porukom/pozdravom ako se to vrijeme čekanja oduži, a poželjela te je vidjeti i čuti.
Kako mrzim ovo kad čujem ima cura a ja preko pet godina samdjevojka bez imena wrote:Cura uci.,ali ne bi bilo zgoreg da je podsjetis na obecanje, sarmerski, diskretno, i insistiraj na konkretnom odgovoru,pa ako hoce-hoce a ako ne, bas te briga, ima cura
- kokuz_sa
#334 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
osnovno pravilo kod zena..imaj nekog u rezervi..Jimmy McNulty wrote: Bila je aktivna, upratio sam je par puta. Mislim da nema ništa od toga ali ne mogu shvatiti taj mentalni sklop kada kaže da bi htjela opet na kafu i onda se.re nešto. Fino reci kako stvari stoje i sve pet.
:
u ovom slucaju to si najvjerovatnije ti..
zato rijetko one nekog skroz otkace ..na direktan nacin
jednostavno ZENE..
-
Dr Baltazar
#335 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Medicina kaže u 6.sedmici anatomija, a pojedini predmeti i u 5.MOSALJOZE wrote:Parcijale idu nakon 7 sedmica faxa
-
prog321
#336 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
5 godina bez djevojke. Konačno si saznao razlog.
Ovo zadnje
Ovo zadnje
Jimmy McNulty wrote: Šalio sam se i zezo, pričao o normalnim stvarima ooo znaš kako već ide prvi put, nisam srao da sam nešto što nisam. :
- djevojka bez imena
#337 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa uradi kako sam ti rekla. 
- MOSALJOZE
#338 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Podrazumjeva se da mislim na normalne fakulteteDr Baltazar wrote:Medicina kaže u 6.sedmici anatomija, a pojedini predmeti i u 5.MOSALJOZE wrote:Parcijale idu nakon 7 sedmica faxa
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#339 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Previše sam smotan da uradim to sad šarmerski i direktno, sačekat ću još koji dan prije nego je otpišem.djevojka bez imena wrote:Pa uradi kako sam ti rekla.
-
maida95
#340 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
javi joj se i pitaj kako je prošao ispit. Možeš je onda pitati i za kafu kroz priču, ako krene da se izmotava i nalazi neke razloge zašto ne može - otpiši je. 
-
prog321
#341 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Javio ne javio isto ti je
Da te hoće vidjeti ne bi je ni uragan zaustavio.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#342 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
A javio sam se desetak puta realno prije nego smo prvi put izašli, ona na mojih desetak puta jednom.maida95 wrote:javi joj se i pitaj kako je prošao ispit. Možeš je onda pitati i za kafu kroz priču, ako krene da se izmotava i nalazi neke razloge zašto ne može - otpiši je.
i nra kraju ovo što kaže prog...
Upravo tako.prog321 wrote:Javio ne javio isto ti je
-
maida95
#343 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
pa naravno, ima i toga, ali slabo koja cura se javlja momku i zove ga na kafu u toj nekoj fazi upoznavanja. Ne kažem da ih nema, ali se to baš rijetko dešava.
Ja ti opet ovo preporučujem jer ćeš tako najprije saznati na čemu si.
Ja ti opet ovo preporučujem jer ćeš tako najprije saznati na čemu si.
- Capajebo
#344 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jebat je. Ni jedna nije vrijedna da se igra oko nje i moljaka. Ona ako hoce, sve i da ti neces, to bi bilo to. Ali ako nece, ma kolko ti htio... 
- S4mpion
#345 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Batali, i ne nasjedaj na te igrice gdje te ženska nastoji vući za nos, malo i ti zube pokaži, ne mora bit po njenom.
-
mami
#346 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
zaboravi tu zensku inace ces jos 5 god.biti sam,budes li cekao da nadje vremena za tebe
-
Nepass
#347 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nazovi je "sta ima, sta ima jos, hocemo li na kafu?"Jimmy McNulty wrote:Isto ovako nekako i ja kontam ali opet način na koji mi je saopštenom mislio sam da je ozbiljna.kokuz_sa wrote:sanse su ti iste kao da BiH iduce godine prime u EU..![]()
gdje ce te bolan zeMsko na kafu zvati..
one vole da ih ti ganjas i lovis..a ne da one sta ganjaju..
ona ako te i zovne na kafu to ti je ono da ti potvrdi da nemas sanse
A eto znamo se odranije ono iz viđenja, zovnem je na kafu i nadjemo se, elem ne znam šta da kažem kakav sam bio ali objektivno gledajući mislim da je za prvi put prošlo sasvim ok. Šalio sam se i zezo, pričao o normalnim stvarima ooo znaš kako već ide prvi put, nisam srao da sam nešto što nisam. Poslije se javim reko mislim da si kul htio bih opet s tobom na kafu kaže "može opet kafaEuridika wrote: Imaš li alternativu osim da sačekaš da vidiš hoće li ti se javiti?
I, inače, nisi dao dovoljno podataka da se može odgovoriti kvalitetno na pitanje (ako se odgovor uopće i očekuje).". Pokušam dogovorit kad tačno "zvat cu ja tebe u guzvi sam sad imam bitnu parcijalu iz matematike, uglavnom zvat ću te". Mislio sam fakat hoće ali otada tajac, prošlo već skoro 14 dana a ništa... ni da se javi na yebenom fb nit ista.
Ocigledno nije toliko zagrijana cim ne zove, a sa pozivom ces znati i pravo stanje.
- ho oponopono
#348 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...pih, opet kujizam na djelu ...
...ko fol nema herca da ti pristojno obeznani da te ne želi, jebeni privid finoće ( koju usput nabijem na tri kite)...
...ali čekaj, dok ti ispred nosa ne prošeće novog frajera...ili neutralnija varijanta odjeba čuprica "suviše si dobar za me..."
...besmisleno gubiš tajm na djevu koja se nimalo ne loži na tebe ...u protivnom ne bi silazila sa tvoje kite i ona bi tebe zvala, ne bi čekala tvoj poziv...
...ali što bi, zgodan si joj izgovor da te zavlačenjem otkači i još se ti prilagođavaš njenim potrebama... ( kao ona nema vremena bla bla...aha, kako da ne...živa istina, nema ga ali za tebe...) i tako postaješ otirač za njene frustacije i kontrolu...
...eh, ako to sebi dozvoliš onda si ti krivac, nije ona ...sve je koliko nekome dopustiš, ako želiš biti očajna gluperda, ti samo budi...tvoj izbor...
...u protivnom, počni da se ponašaš kao jebena "premija" i djeve će povjerovati u to...
...moraš biti " kučkast", ne predstavljaj se kao krpa...jer dolaziš u situacije da ti mašu šargarepom ispred nosa...a to nije lijepo zar ne...
...okej je biti fin, da se razumijemo, ali biti i otirač ...e, to je pogubno odveć...zašto...zato što ćeš skoro uvijek prećutati ono što bi eto kao druge moglo uzrujati, nećeš se nikad znati zauzimati za sebe, svoje želje i prohtjeve...
...ne zaboravi da " moćni" ljudi ne traće svoje vrijeme na spelovanje zašto žele poštovanje...oni jednostavno ne komuniciraju sa onima koji im ga ne ukazuju...
...ko fol nema herca da ti pristojno obeznani da te ne želi, jebeni privid finoće ( koju usput nabijem na tri kite)...
...ali čekaj, dok ti ispred nosa ne prošeće novog frajera...ili neutralnija varijanta odjeba čuprica "suviše si dobar za me..."
...besmisleno gubiš tajm na djevu koja se nimalo ne loži na tebe ...u protivnom ne bi silazila sa tvoje kite i ona bi tebe zvala, ne bi čekala tvoj poziv...
...ali što bi, zgodan si joj izgovor da te zavlačenjem otkači i još se ti prilagođavaš njenim potrebama... ( kao ona nema vremena bla bla...aha, kako da ne...živa istina, nema ga ali za tebe...) i tako postaješ otirač za njene frustacije i kontrolu...
...eh, ako to sebi dozvoliš onda si ti krivac, nije ona ...sve je koliko nekome dopustiš, ako želiš biti očajna gluperda, ti samo budi...tvoj izbor...
...u protivnom, počni da se ponašaš kao jebena "premija" i djeve će povjerovati u to...
...moraš biti " kučkast", ne predstavljaj se kao krpa...jer dolaziš u situacije da ti mašu šargarepom ispred nosa...a to nije lijepo zar ne...
...okej je biti fin, da se razumijemo, ali biti i otirač ...e, to je pogubno odveć...zašto...zato što ćeš skoro uvijek prećutati ono što bi eto kao druge moglo uzrujati, nećeš se nikad znati zauzimati za sebe, svoje želje i prohtjeve...
...ne zaboravi da " moćni" ljudi ne traće svoje vrijeme na spelovanje zašto žele poštovanje...oni jednostavno ne komuniciraju sa onima koji im ga ne ukazuju...
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#349 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
svaka ti cast hopice
hopice pametnice, mogu li te coknuti ?
hopice pametnice, mogu li te coknuti ?
-
prog321
#350 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jimmy, Jimmy, strategija 'budi ono sto jesi'- ocigledno ne daje rezultate. Promjeni to. Lazi iz sveg srca