SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
O'zone
Globalni moderator

#326 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Ne znam,... gledam čovjek sjedi ispred haustora kod mesnice Mujanić skupilo se par osoba oko njega, puši cigaru,trese se...asfalt klizav..znam, vozio sam po gradu čitavo jutro i kad polako voziš zna proklizat..masno.

Oderat brate kazne i vozačima i pješacima ništa ispod 200 KM pa il će se doći pameti ili će izbit buna negdje mora prokinut...
O'zone
Globalni moderator

#327 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

ranger

#328 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ranger »

O'zone wrote:Ne znam,... gledam čovjek sjedi ispred haustora kod mesnice Mujanić skupilo se par osoba oko njega, puši cigaru,trese se...asfalt klizav..znam, vozio sam po gradu čitavo jutro i kad polako voziš zna proklizat..masno.

Oderat brate kazne i vozačima i pješacima ništa ispod 200 KM pa il će se doći pameti ili će izbit buna negdje mora prokinut...
otkud covjek? zar nije riba u pitanju plavojka neka? ili je mozda clan porodice nastradale?
O'zone
Globalni moderator

#329 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

ranger wrote:
O'zone wrote:Ne znam,... gledam čovjek sjedi ispred haustora kod mesnice Mujanić skupilo se par osoba oko njega, puši cigaru,trese se...asfalt klizav..znam, vozio sam po gradu čitavo jutro i kad polako voziš zna proklizat..masno.

otkud covjek? zar nije riba u pitanju plavojka neka? ili je mozda clan porodice nastradale?
Ma bilo je više osoba tu. Ta plavuša, curica, još par tipova i ovaj jedini je čučao u čošku pušio i tresao se...pomislio sam da je vozač....nisam bio tu od početka
zateznistub

#330 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

Bianconeri1988 wrote:Biciklista koji je prije sedam dana udaren na Vracama je nazalost preselio.

Jos ostala trudna zena iza njega.
tugo moja
zateznistub

#331 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

ni eurpejci nisu onakvi jer ih je bog dao takve nego imaju jake i zdrave sisteme i drakonske kazne...
insaneinthebrain

#332 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insaneinthebrain »

koji bolesnik :-)
ovaj se ubio za jedno 15 godina u kpz zenica

Image

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160414090
Freamon Lester

#333 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Freamon Lester »

insaneinthebrain wrote:koji bolesnik :-)
ovaj se ubio za jedno 15 godina u kpz zenica

Image

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160414090
Rud Van Nistelroj? :lol:
insaneinthebrain

#334 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

sergi barjuan
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#335 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

isti rafo :lol:
O'zone
Globalni moderator

#336 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Napraviste mu karijeru :roll:
holowey

#337 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by holowey »

Bianconeri1988 wrote:Biciklista koji je prije sedam dana udaren na Vracama je nazalost preselio.

Jos ostala trudna zena iza njega.
:(
MAN-lion's coach

#338 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by MAN-lion's coach »

Ne znam zasto se novinari prave ludi prvo doticni manijak se preziva Runje kad g gavec traze nek vecu kampanju medijsku pokrenu za osobama koje policija progoni.
I nije Osijek vec Osjek se naziva naselje.
Nepass

#339 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nepass »

Bit ce registracija skuplja ali ne mora se auto registrovati...
SvojTiPos'o

#340 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SvojTiPos'o »

SvojTiPos'o wrote:Sarajevska policija još traga za Srđanom R., koji se sumnjiči da je prije deset dana u ulici Rate Dugonjića u ilidžanskom naselju Osijek, ispred njene porodične kuće, sačekao, a zatim teško pretukao dvadesetpetogodišnju Mirelu H. Djevojka je tom prilikom zadobila teške povrede glave, nakon čega je na Klinici za neurohirurgiju sarajevskog Kliničkog centra podvrgnuta operaciji i zadržana na liječenju. Srđan R. je odmah nakon napada pobjegao, te se za njim i dalje intenzivno traga.
Kako saznajemo od izvora bliskih akterima događaja, napadač je prije nego što je pretukao Mirelu H., djevojku mjesecima proganjao, jer je navodno bio zaljubljen u nju, ali ona prema njemu nije gajila iste osjećaje.

smrdim/sarajevska-policija-tr ... la-ljubav/
De ja vu.
Mogli su ovi prejaki "novinari" makar malo pretumbat.
Jedino ih vadi slika, nju su doduše od avaza klepili :mrgreen: :mrgreen:
SvojTiPos'o

#341 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SvojTiPos'o »

MAN-lion's coach wrote:Ne znam zasto se novinari prave ludi prvo doticni manijak se preziva Runje kad g gavec traze nek vecu kampanju medijsku pokrenu za osobama koje policija progoni.
I nije Osijek vec Osjek se naziva naselje.
Zvani Švabo. I čini mi se da je RunjO, a ne RunjE.
Valja to bolan naći, pobjegao u Istočnu Ilidžu...bgm ko da je na Mars uteko.

Nema ni zvanične potjernice na MUP-ovoj stranici
vješalica

#342 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

runje se lik preziva

a ima i ovaj delegat glumi ramba:
H.A., rođen 1979.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela iz člana 239. i 371. KZ F BiH (Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga i (Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija) i člana 52. ZONDINOIM-a. Izvršenim pretresom stana koji isti koristi na području općine Centar Sarajevo, pronađeno je i oduzeto sljedeće:

- jedan paketić sa materijom bijele boje koja asocira na opojnu drogu,

- 2 paketića sa zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu,

- 2 drobilice,

- pištolj marke "Zastava", cal. 6,35 mm sa okvirom,

- pištolj NN marke, nekompletan u djelovima,

- 2 optička nišana,

- 7 metaka raznog kalibra za vatreno oružje,

- jedan malokalibarski metak,

- zračna puška, cal. 5 mm,

- startni pištolj marke "Zoraki",

- jurišni prsluk sa natpisom "POLICIJA",

- 202 metka cal 9 mm manevarski stratni,

- 2 amblema sa natpisom "SIPA",

- 5 amblema sa natpisom "POLICJA KANTONA SARAJEVO",

- teleskopska palica sa futrolom,

- nož i

- rastavljena zračna puška marke "Shoot Gun - Fullstock".

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a H.A. je predat u Odsijek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju kriminalnih aktivnosti navedenog lica.
13.4 mup.ks.gov.ba
Thorgerson

#343 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Thorgerson »

Otkud Zele Lipovaca u crnoj hronici?

:D
perfect_guy

#344 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by perfect_guy »

prođoše dvije hitne u kratkom periodu. Ima li ikakvih informacija šta je?
insaneinthebrain

#345 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

pustilo fahra pa pozlilo sbbovcima od radosti :oops: :run:
Sociolog

#346 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sociolog »

Dobro je pa nema još nažalost će biti sve veći broj sudara i sudara, saboraćanih nesreća..vidim masu raje pa skoro svih generacija voze auto i surfaju po pametnim telefonima ili slicno..jednostavno mozak se ne moze koncentrirati, treba neki novi ostriji zakon na osnuv toga..gledam ispod prozora na semaforu, masa raje vozi, i u toku semafora pametni telfoni.. :( :( :( vidjet cemo polahko posljedice ovoga u buducnosti :( :( :(
AmirBaa

#347 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by AmirBaa »

Sociolog wrote:Dobro je pa nema još nažalost će biti sve veći broj sudara i sudara, saboraćanih nesreća..vidim masu raje pa skoro svih generacija voze auto i surfaju po pametnim telefonima ili slicno..jednostavno mozak se ne moze koncentrirati, treba neki novi ostriji zakon na osnuv toga..gledam ispod prozora na semaforu, masa raje vozi, i u toku semafora pametni telfoni.. :( :( :( vidjet cemo polahko posljedice ovoga u buducnosti :( :( :(
nije kriv smarthpone, kriva je glupa glava koja gleda u njega !
muha_sa

#348 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

AmirBaa wrote:
Sociolog wrote:Dobro je pa nema još nažalost će biti sve veći broj sudara i sudara, saboraćanih nesreća..vidim masu raje pa skoro svih generacija voze auto i surfaju po pametnim telefonima ili slicno..jednostavno mozak se ne moze koncentrirati, treba neki novi ostriji zakon na osnuv toga..gledam ispod prozora na semaforu, masa raje vozi, i u toku semafora pametni telfoni.. :( :( :( vidjet cemo polahko posljedice ovoga u buducnosti :( :( :(
:thumbup:
Sociolog

#349 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sociolog »

muha_sa wrote:
AmirBaa wrote:
:thumbup:

ne mali broj puta sam vidio, a sigurno i ostala raja forumashi, raja na pametnih telefonima u zadnji trenutak zakoce..a beba na suvozacevom mjestu s mamom :( :( :( šta ovi klocevi razmisljaju, razmislja li raja imalo svojim mozgom... jutro milimimetar lik 35+ a zena s bebom u narucju ne vise od 2 godine a on surfa na semafora kod kralja Fahda :-) :-) :-)

ako iko cita od raje raje što su gore u Kantonu Sarajevu predlozite DRAKONSKE kazne, za uopste koristenje pametnih telefona za vrijeme voznje, samo HITNOJ i Policiji, i nikome drugome, nek nas vile nosaju u buducnosti ako Bog da
esmasaric

#350 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by esmasaric »

Kod nas ne pišu kaznu ni za parkiranje, a kamol za smartphone...
Par puta sam čula da su nekome napisali kaznu za pričanje preko mobitela prilikom vožnje...
Ali nažalost, naši policajci će prije zaustaviti studenta koji sluša muziku preko slušalica i naplatiti mu kaznu, nego nekog babinog sina sa bijesnim autom što šalje poruke i razgovara na mob. Ne kažem da ovaj prvi ne ugrožava saobraćaj, ali....

Mislim da se kod nas ništa neće početi poštovati dok ne dođe do posljedica ...Takvi smo mi.
Post Reply