Otvaram u pregledniku instaliranom, i u Chrome android pregledniku.
U kojem pregledniku se moze gledati normalno?
Moderator: _BataZiv_0809
Ja koristim LG smart TV i imam isto ovaj problem sa žmirkanjem, tako da postavim onu strelicu na pauzu, pa onda traka stoji statično cijelo vrijeme. A bilo bi odlično da ne žmirka.Vilenjak Lego wrote:Zadnje dvije sedmice redovno gledam filmove. Sve radi i sve je ok i samo čestitke!
Ide i na Samsung smart TV, i na PC i na android tablet i svugdje radi bez problema. Svaka čast!!
Jedino što sam primjetio je na smart tv-u, u full screen mode, traka playera "žmirka". Pojavljuje se i nestaje. Da li je do playera ili do brzine konekcije ?!?!? Ali pošto je free, nakon 10 ak minuta se ni ne osjeti.
:
Žmirka i kod mene (SONY). Na početku smetalo, al kasnije navikao . .masinerija wrote:Cuo sam vec par puta da na smart tv-u ima taj bed sa žmirkanjem ali nisam mislio da toliko ljudi ima isti problem.
Trebam vidjeti u cemu je tacno bed, pa tek onda popraviti a to zahtjeva stvarno mnogo vremena.
Nije neka izvlakuša, morate me razumjeti haha. Lijep pozdrav ^^.
Drago mi je da ti se dopada website. Lijep pozdrav ^^.pink floydd wrote:šta je to sa yifi ne radi jel ?
svaka cast za neokino, prije sam vjerovao samo u torrent i bs player laganica, sad može i ovako. Super kvaliteta bez dosadnih reklama.
Zdravo druze. 360p verzija je tu za osobe koje imaju igranicen bandwidth ili starije racunare.Vizionar 1985 wrote:Dobra stranica.
Odgledao prvi put film.
Dobro je sto ima da se moze stimati rezolucija 360,720,1080
ali nebi bilo na odmet i da se doda 240 za nas koji imamo ogranicen internet.
Battleship mi uzeo 2GB potrosnje.
Jos ako bi se mogao dodati opis diskripcija filmova to bi bilo ekstra.
Da znamo o cemu se radi u filmu, kakva je radnja filma.
Ovo dvoje nebi bilo na odmet.
Inace sve pohvale za sajt jedan od boljih dosad sto sam koristio.
Mi smo licno stavili da se video odmah ucitava radi jednostavnosti. Mozda napravimo pool u buducnosti pa da raja odluci haha. Lijep pozz druze ^^.Vizionar 1985 wrote:Mozda i da se uvede da film se ne ucitava odmah kao sada pri kliku na njega
nego tek kada se udze u film i pritisne play.
Samo ne znam jel sve ovo tehnicki izvodljivo.
Zdravo druze. Mi ne mozemo da krijemo ip adresu od korisnika no vi licno mozete.TAFKAP wrote:Već sam pitao na samom početku teme ali je odgovor bio ne baš zadovoljan![]()
Da li i kako su vam zaštićeni podaci posjetioca (IP adrese etc.?)
Pozdrav iz EU, u kojoj se zna podobro načepit u slučaju kršenjenja autorskih prava.
Ma nece ti niko nista ba, ne krsis ih tiTAFKAP wrote:Već sam pitao na samom početku teme ali je odgovor bio ne baš zadovoljan![]()
Da li i kako su vam zaštićeni podaci posjetioca (IP adrese etc.?)
Pozdrav iz EU, u kojoj se zna podobro načepit u slučaju kršenjenja autorskih prava.
Ja strelicu postavim u gornji lijevi ugao ekrana(LG). Ne vidi se traka playera a strelica se ponekad vidi a ponekad ne ali mi ne smeta.derion wrote:Ja koristim LG smart TV i imam isto ovaj problem sa žmirkanjem, tako da postavim onu strelicu na pauzu, pa onda traka stoji statično cijelo vrijeme. A bilo bi odlično da ne žmirka.Vilenjak Lego wrote:Zadnje dvije sedmice redovno gledam filmove. Sve radi i sve je ok i samo čestitke!
Ide i na Samsung smart TV, i na PC i na android tablet i svugdje radi bez problema. Svaka čast!!
Jedino što sam primjetio je na smart tv-u, u full screen mode, traka playera "žmirka". Pojavljuje se i nestaje. Da li je do playera ili do brzine konekcije ?!?!? Ali pošto je free, nakon 10 ak minuta se ni ne osjeti.
:Ali je i ovako ok.
Popular torrent release group YIFY and its official YTS website have shut down permanently, trusted sources have confirmed to TorrentFreak.