nemaš ti koga dočekivati u bl,nego na autobus,pasoš u ruke pa na dočektabijashush wrote:Kako se dočekuje u Banja Luci..
Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
- and
#326 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
-
Latte
#327 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
A zbog cega je bitno da srbin ili hrvat vole repku BiH?
Ne volim ni ja repke drugih drzava.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#328 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Znaci vrlo jasno svakom iole pametnom BH celjadetu da zastava sa ljiljanima smeta Srbima i Hrvatima, da sahovnica smmeta Bosnjacima i Srbima i da 4C smeta Bosnjacima i Hrvatima jer su to bile ratne zastave pod kojima se neki pocinili genocid a neki opet strasne zlocine. I sta ti strucnjak tu nije jasno.zenit dozic wrote:Znači problem je u ljiljanima da ih nema svi bi Srbi i Hrvati navijali za BiHhrasno38 wrote:Aha opet ti ima li zakon da se ne smije koristiti 4c, sahovnica, ravnogorskog pokreta, Mica iz Doboja itd itd....meni ove sve smetaju a tebi????BHCluster wrote:Pa "legalisto" zastava sa ljiljanima da li je ona ilegalna, ima li kakav zakon po kojem se nesmije koristiti? Toliko o ovome "legalisti".
i da razjasnimo po 10-ti put jednu stvar a to je ta sinocnja zastava. Ni ja ni koliko sam primjeetio oni koji su rekli da im je zasmetala ta zastava a govorim iskljucivo o ljudima iz F BiH nisu govorili od 10 zastava sa ljiljanima nego o jednoj zastavi sa ljiljanima, macevima, stitom i natipsom ARMIJA BIH. I nemojte se vise praviti ludi i stavljati u kontekst price zastavu sa ljiljanima mada ja mislim da je ona istorija i tako je treba tretirati. U stvari nemam sta da mislim ona jeste istorija jer nije zvanicna zastava BiH.
- Leons
#329 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ljudi ovo su samo statisti ljudi kojima je vlast PCa masno platila da kofol masu srpskim zastavamaXXS wrote:Veca proslava danas bila u rudarskoj Brezi za samo jednog zmaja.tabijashush wrote:Kako se dočekuje u Banja Luci..
![]()
![]()
BiH im je u srcu
-
Latte
#330 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
I opet ostaje isto pitanje,zbog cega bi neko ko nije drzavljanin Bosne i Hercegovine imao neke posebne emocije prema reprezentaciji te zemljeRipicipi wrote:Jesi li ti prirodno retard ili si takav odnedavno?Latte wrote:A zbog cega je bitno da srbin ili hrvat vole repku BiH?
- hrasno38
#331 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ti stvarno nisi dobar ali ono nikako nisi dobar. Tos u covjece zastave dva konstitutivna naroda Bosne i Hercegovine kao sto je i nasa sa ljiljanima. Jebo vas vise i rat i zlocini i nesto sto se dogadjalo prije 20 godina...ajmo se vratiti onda unazad 70 pa da pricamo i o tim zlocinima i ko ih je cinio, pa onda na WW 1, pa onda na Tursko osvajanje BiH i nabijanja na kolceve itd itd......halo ovdje stasaju neke nove generacije i ako zelimo da ova zemlja opstane prestanite vise srati o onome u cemu niste ni ucestvovali.BHCluster wrote:Znaci nema? Nista od "legaliste" usporediti zastavu sa ljiljanima sa zastavama pod kojima je genocid pocinjen govori vise o tebi kao "legalisti" a ovo oko sahovnice ako je u pitanju zastava Republike Hrvatske onda je ok usporedba i to jeste moja poenta kontas "legalisto"?hrasno38 wrote:Aha opet ti ima li zakon da se ne smije koristiti 4c, sahovnica, ravnogorskog pokreta, Mica iz Doboja itd itd....meni ove sve smetaju a tebi????BHCluster wrote:Pa "legalisto" zastava sa ljiljanima da li je ona ilegalna, ima li kakav zakon po kojem se nesmije koristiti? Toliko o ovome "legalisti".
- and
#332 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
u nekim dijelovima bih ni sa zvaničnom zastavom ne smiješ navijati za bih, to znači da zemlja još nije oslobođenahrasno38 wrote:Ti stvarno nisi dobar ali ono nikako nisi dobar. Tos u covjece zastave dva konstitutivna naroda Bosne i Hercegovine kao sto je i nasa sa ljiljanima. Jebo vas vise i rat i zlocini i nesto sto se dogadjalo prije 20 godina...ajmo se vratiti onda unazad 70 pa da pricamo i o tim zlocinima i ko ih je cinio, pa onda na WW 1, pa onda na Tursko osvajanje BiH i nabijanja na kolceve itd itd......halo ovdje stasaju neke nove generacije i ako zelimo da ova zemlja opstane prestanite vise srati o onome u cemu niste ni ucestvovali.BHCluster wrote:Znaci nema? Nista od "legaliste" usporediti zastavu sa ljiljanima sa zastavama pod kojima je genocid pocinjen govori vise o tebi kao "legalisti" a ovo oko sahovnice ako je u pitanju zastava Republike Hrvatske onda je ok usporedba i to jeste moja poenta kontas "legalisto"?hrasno38 wrote:
Aha opet ti ima li zakon da se ne smije koristiti 4c, sahovnica, ravnogorskog pokreta, Mica iz Doboja itd itd....meni ove sve smetaju a tebi????
- XXS
#333 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Glupavo pitanje. Ima nula razloga da neko ko nije drzavljanin BIH navija za reprezentaciju.Latte wrote: I opet ostaje isto pitanje,zbog cega bi neko ko nije drzavljanin Bosne i Hercegovine imao neke posebne emocije prema reprezentaciji te zemlje
Pravo pitanje je zasto neko ko JESTE drzavljanin BIH ne navija za reprezentaciju BIH?
Naravno, moze navijati za bilo koju drugu pored navijanja za BIH.
Ja uvijek navijam za sve ex YU repke osim ako ne igraju protiv BIH.
- hrasno38
#334 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
ma super druze pusku u ruke pa oslobadjaj ili idi u ta mjesta pa se bori za BH znamenje. Dobro su rekli oni u Srebrenici...Srebrenica je interesantna samo na dan djenaze kada se dodju slikat da bi mogli postaviti slike i reci bili smo u Srebrenici!!!!and wrote: u nekim dijelovima bih ni sa zvaničnom zastavom ne smiješ navijati za bih, to znači da zemlja još nije oslobođena
Od koga ces je oslobadjati????
- BHCluster
#335 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Koliko se meni cini ta zasta sa ljiljanima je jos uvjek u sklopu OS BiH, vama je zasmetalo to sto je neko dosao sa svojom zastavom da podrzi ove zlatne momke a ne smeta sto druge dvije etnicke zajednice to nisu uradile sa svojim zastavama zasto sto im smetaju ljiljani ili pak Bosna ma znamo odgovor. Mogu ljiljani u predsjednistvo mogu u OS BiH ne mogu na stadione.hrasno38 wrote:Ti stvarno nisi dobar ali ono nikako nisi dobar. Tos u covjece zastave dva konstitutivna naroda Bosne i Hercegovine kao sto je i nasa sa ljiljanima. Jebo vas vise i rat i zlocini i nesto sto se dogadjalo prije 20 godina...ajmo se vratiti onda unazad 70 pa da pricamo i o tim zlocinima i ko ih je cinio, pa onda na WW 1, pa onda na Tursko osvajanje BiH i nabijanja na kolceve itd itd......halo ovdje stasaju neke nove generacije i ako zelimo da ova zemlja opstane prestanite vise srati o onome u cemu niste ni ucestvovali.BHCluster wrote:Znaci nema? Nista od "legaliste" usporediti zastavu sa ljiljanima sa zastavama pod kojima je genocid pocinjen govori vise o tebi kao "legalisti" a ovo oko sahovnice ako je u pitanju zastava Republike Hrvatske onda je ok usporedba i to jeste moja poenta kontas "legalisto"?hrasno38 wrote:
Aha opet ti ima li zakon da se ne smije koristiti 4c, sahovnica, ravnogorskog pokreta, Mica iz Doboja itd itd....meni ove sve smetaju a tebi????
-
Latte
#336 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ta pojava da ne navijas za repku ciji si drzavljanin je poseban oblik retardacije.XXS wrote:Glupavo pitanje. Ima nula razloga da neko ko nije drzavljanin BIH navija za reprezentaciju.Latte wrote: I opet ostaje isto pitanje,zbog cega bi neko ko nije drzavljanin Bosne i Hercegovine imao neke posebne emocije prema reprezentaciji te zemlje
Pravo pitanje je zasto neko ko JESTE drzavljanin BIH ne navija za reprezentaciju BIH?
Naravno, moze navijati za bilo koju drugu pored navijanja za BIH.
Ja uvijek navijam za sve ex YU repke osim ako ne igraju protiv BIH.
-
zenit dozic
#337 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
hrasno38 wrote:ma super druze pusku u ruke pa oslobadjaj ili idi u ta mjesta pa se bori za BH znamenje. Dobro su rekli oni u Srebrenici...Srebrenica je interesantna samo na dan djenaze kada se dodju slikat da bi mogli postaviti slike i reci bili smo u Srebrenici!!!!and wrote: u nekim dijelovima bih ni sa zvaničnom zastavom ne smiješ navijati za bih, to znači da zemlja još nije oslobođena
Evo čovjek pobija tvoju tvrdnju da oni ne navijaju za nas zbog ljiljana, a tvoj odgovor je puške u ruke
Malo si se zapetljao pokušavajući dokazat nedokazivo.
- JBT
#338 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Njegos i Musa na vrhu Europe.

Last edited by JBT on 19/08/2015 01:19, edited 1 time in total.
- hrasno38
#339 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
U koje predsjenistvo mogu kukala ti majka pa ti sam sebe topis li topis. Evo ti pa malo citaj o oruzanim snagama BiH:BHCluster wrote:Koliko se meni cini ta zasta sa ljiljanima je jos uvjek u sklopu OS BiH, vama je zasmetalo to sto je neko dosao sa svojom zastavom da podrzi ove zlatne momke a ne smeta sto druge dvije etnicke zajednice to nisu uradile sa svojim zastavama zasto sto im smetaju ljiljani ili pak Bosna ma znamo odgovor. Mogu ljiljani u predsjednistvo mogu u OS BiH ne mogu na stadione.
https://bs.wikipedia.org/wiki/Oru%C5%BE ... ercegovine
E mati moja i ja sam budala sa kojim neznalicama raspravljam.
- BHCluster
#340 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Tako ti je to kod "legalista".zenit dozic wrote:hrasno38 wrote:ma super druze pusku u ruke pa oslobadjaj ili idi u ta mjesta pa se bori za BH znamenje. Dobro su rekli oni u Srebrenici...Srebrenica je interesantna samo na dan djenaze kada se dodju slikat da bi mogli postaviti slike i reci bili smo u Srebrenici!!!!and wrote: u nekim dijelovima bih ni sa zvaničnom zastavom ne smiješ navijati za bih, to znači da zemlja još nije oslobođena
Evo čovjek pobija tvoju tvrdnju da oni ne navijaju za nas zbog ljiljana, a tvoj odgovor je puške u ruke![]()
- exliberal-ex
#341 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Dajte hljeba I igara....ok omladinci dobili zlato, svaka cast ali ova prica o docekivanju , nekim proslavama...mislim fakat jeste li vi normalni....ako je to jedina pozitivna stvar koja se desila u drzavi onda jebes drzavu.....
Da je drzava normalna rekla bi evo nagrada za sve igrace, evo nagrada za savez nastavite tako mi cemo sa savezom da se pobrinemo da ostanete u drzavnom timu, da mobilisemo buduce generacije I kraj price.......ja garantujem da ce drzava da "zaboravi" na njih vrlo brzo...do slijedecg takmicenja
neki dan sam pogledao jedan video gdje nekog repera pitaju u vezi izbjeglica I dok on odgovara mali klinac sjeda pored njega...I ovaj ga pita jel ima izbjeglica u vasem vrticu...klinac kaze ne tamo su samo djeca....ovaj ostao bez teksta, tako I za ovu djecu...pustite ih nek igraju nek se razvijaju, drugi ce krenut njihovim stopama I nece pricat o tome ko je ko nego ko je kakav rezultat postigao.
Da je drzava normalna rekla bi evo nagrada za sve igrace, evo nagrada za savez nastavite tako mi cemo sa savezom da se pobrinemo da ostanete u drzavnom timu, da mobilisemo buduce generacije I kraj price.......ja garantujem da ce drzava da "zaboravi" na njih vrlo brzo...do slijedecg takmicenja
neki dan sam pogledao jedan video gdje nekog repera pitaju u vezi izbjeglica I dok on odgovara mali klinac sjeda pored njega...I ovaj ga pita jel ima izbjeglica u vasem vrticu...klinac kaze ne tamo su samo djeca....ovaj ostao bez teksta, tako I za ovu djecu...pustite ih nek igraju nek se razvijaju, drugi ce krenut njihovim stopama I nece pricat o tome ko je ko nego ko je kakav rezultat postigao.
- hrasno38
#342 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Pa kad ti neko kaze da nesto nije oslobodjeno neces ga poslati na cevape nego u oslobadjanje neoslobodjenogzenit dozic wrote:hrasno38 wrote:ma super druze pusku u ruke pa oslobadjaj ili idi u ta mjesta pa se bori za BH znamenje. Dobro su rekli oni u Srebrenici...Srebrenica je interesantna samo na dan djenaze kada se dodju slikat da bi mogli postaviti slike i reci bili smo u Srebrenici!!!!and wrote: u nekim dijelovima bih ni sa zvaničnom zastavom ne smiješ navijati za bih, to znači da zemlja još nije oslobođena
Evo čovjek pobija tvoju tvrdnju da oni ne navijaju za nas zbog ljiljana, a tvoj odgovor je puške u ruke![]()
-
zenit dozic
#343 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ma zastava sa ljiljanima i doček tjera vodu na Dodikov mlin
Kao što bi reko Marić u paralelama, samo umjesto Sadama stavimo ljiljane, kad ljiljana ne bude...
https://www.youtube.com/watch?v=lbWlig4nUvQ
Kao što bi reko Marić u paralelama, samo umjesto Sadama stavimo ljiljane, kad ljiljana ne bude...
https://www.youtube.com/watch?v=lbWlig4nUvQ
- JBT
#344 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Kada nas cobani ("predstavnici naroda") i njihovi poltroni dijele po torovima tada se oni bogate, a mi smo najsiromasnija zemlja u Europi. Kada im se neka djeca otmu i zaigraju zajedno onda smo na vrhu Europe. I svi to gledamo, ali ima jos nekih medju nama koji to ne vide. Ili ne zele vidjeti.
-
Latte
#345 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Dva vrsna košarkasa Bosne i HercegovineJBT wrote:Njegos i Musa na vrhu Europe.
- BHCluster
#346 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Znaci u Predsjednistvu BiH u uredu iz reda Bosnjackog naroda ima zastava i grb sa ljiljanima, 2.Rendžerski Pješadijski puk OS BiH za svoje obiljezje koristi grb sa ljiljanima znaci jos uvijek je ljegalan u institucijama drzave BiH! Onda ne vidim razlog zasto nebih neko bodrio svoju repku sa takvom zastavom. "Legalista"hrasno38 wrote:U koje predsjenistvo mogu kukala ti majka pa ti sam sebe topis li topis. Evo ti pa malo citaj o oruzanim snagama BiH:BHCluster wrote:Koliko se meni cini ta zasta sa ljiljanima je jos uvjek u sklopu OS BiH, vama je zasmetalo to sto je neko dosao sa svojom zastavom da podrzi ove zlatne momke a ne smeta sto druge dvije etnicke zajednice to nisu uradile sa svojim zastavama zasto sto im smetaju ljiljani ili pak Bosna ma znamo odgovor. Mogu ljiljani u predsjednistvo mogu u OS BiH ne mogu na stadione.
- Leons
#347 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
JBT wrote:Kada nas cobani ("predstavnici naroda") i njihovi poltroni dijele po torovima tada se oni bogate, a mi smo najsiromasnija zemlja u Europi. Kada im se neka djeca otmu i zaigraju zajedno onda smo na vrhu Europe. I svi to gledamo, ali ima jos nekih medju nama koji to ne vide. Ili ne zele vidjeti.
Ne dijele nas nikakvi politicari na nikakve torove i mani se te glupave floskule.
- hrasno38
#348 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Komsic je drzao Titovu sliku u svom uredu, nekad davno Jovic Tudjmanovu.....sta pisac hoce da ti kaze da nije isto kad nesto stoji izmedju cetiri zida i u javnosti. Znaci citava A BiH spala na 2 rendzerski puk. da ti ciko nesto objasni postoji 2 rendzerski puk sa grbom ljiljana, 3 pjesadijski puk sa zastavom RS-a i 1 pjesacka pukovnija sa grbom HB i to je sve od tih obiljezja koje imaju sve tri armije.BHCluster wrote:Znaci u Predsjednistvu BiH u uredu iz reda Bosnjackog naroda ima zastava i grb sa ljiljanima, 2.Rendžerski Pješadijski puk OS BiH za svoje obiljezje koristi grb sa ljiljanima znaci jos uvijek je ljegalan u institucijama drzave BiH! Onda ne vidim razlog zasto nebih neko bodrio svoju repku sa takvom zastavom. "Legalista"hrasno38 wrote:U koje predsjenistvo mogu kukala ti majka pa ti sam sebe topis li topis. Evo ti pa malo citaj o oruzanim snagama BiH:BHCluster wrote:Koliko se meni cini ta zasta sa ljiljanima je jos uvjek u sklopu OS BiH, vama je zasmetalo to sto je neko dosao sa svojom zastavom da podrzi ove zlatne momke a ne smeta sto druge dvije etnicke zajednice to nisu uradile sa svojim zastavama zasto sto im smetaju ljiljani ili pak Bosna ma znamo odgovor. Mogu ljiljani u predsjednistvo mogu u OS BiH ne mogu na stadione.
- BHCluster
#349 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Evo vidite molim vas gdje se Musa slikao, sramota! Jos jedan razlog zasto srbi odnosno hrvati nece da navijaju za reprezentaciju BiH odmah ga treba izbaciti iz reprezentacije.
- JBT
#350 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Leons wrote:JBT wrote:Kada nas cobani ("predstavnici naroda") i njihovi poltroni dijele po torovima tada se oni bogate, a mi smo najsiromasnija zemlja u Europi. Kada im se neka djeca otmu i zaigraju zajedno onda smo na vrhu Europe. I svi to gledamo, ali ima jos nekih medju nama koji to ne vide. Ili ne zele vidjeti.
Ne dijele nas nikakvi politicari na nikakve torove i mani se te glupave floskule.
Kako koga. Vecinu dijele svojim prepadanjem i "cuvanjem nacionalnih interesa" svakog od tri tora.
Tebi konstatacija iz nekih razloga smeta, pa se okreces vrijedjanju. Dovoljno to o tebi govori. Sam sebe degradiras.