Tako sa obisao koncerte pola Grand estradnjaka. Imao neku trebulju koja se lozila na to a pi**e nije dala ako ne idem sa njom. Tako odem na to sranje i onda poslije nastupa moj dernek do jutra
Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
- SpecialOffer
#326 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ja bih isao na koncert samo ako bih imao siguricu da guzim, inace ne.
Tako sa obisao koncerte pola Grand estradnjaka. Imao neku trebulju koja se lozila na to a pi**e nije dala ako ne idem sa njom. Tako odem na to sranje i onda poslije nastupa moj dernek do jutra
- ExNihilo
#327 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Respektabilan umjetnik i pop umjetnik su, uglavnom, međusobno isključivi pojmovi.kazokazo wrote:Ma ok niti slusam lika niti bi mu isao na koncert ali kad ga uporedis sa ostalima Ex yu zvijezdama ipak je ozbiljnija pojava ...ExNihilo wrote:To što neko ide na koncert, i što trpa Dini lovu u džep, fakat me boli qrz. Ali ne mogu da pojmim da postoje ljudi se ozbiljno upinju da objasne kako je frajer neki respektabilan umjetnik ili šta već.
Pa lik je dokazano najveći plagijator u historiji umjetnosti našeg govornog područja, a možda i šire. Njegova "umjetnost" je estetski škart, koji može isplivati samo i jedino u umjetnički poharanoj zemlji, koja ne mari za kulturu "ni koliko je prašine pod noktom", i koju u širokom luku zaobilazi svaki, ali ama baš svaki, iole spomena vrijedan muzičar na planeti koju zovemo Zemlja.
Slušao se Merlin i u Yugi, ali se znalo šta su njegovi dometi. Neka vrsta pandana Plavom orkestru, sa sladunjavim pjesmicama kojima se bare emocijama zaglupljene tinejdžerke. I to je to.
Danas ga predstavljaju ko bosanskog Aristotela, bokte. Bosanska kurčina.
Ko je po tebi respektabilan pop umjetnik iz Bivse jugoslavije ?
-
Juliuscezar
#328 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
I ja idem na koncert, nemoj da ti je krivo ima nas par hiljada sa svim simptomima. Nismo svi odrasli na klasiciWildRedRose wrote:Ja ne znam za ostale koji idu, ali ja sam se pronasla od a do ef ...i ovo iza efabhnapoleon1 wrote:Znaci Dinu Merlina slusaju : a) Oni koji nisu iz Sarajeva, b) oni koji idu u čevljanoviće c) oni sa drugačijim oblikom lobanje d) naivni e) djeca f) potajno slusaju najgori turbofolk. Tema na kojoj se iskazalo najviše kompleksa u posljednjih par mjeseci. Jbt kao da ce Dino na koncertu prodavati šprice zarazene AIDSom![]()
![]()
zbog tbe i tvog posta sam napokon upoznala samu sebe![]()
- Moamer
#329 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Zinula Edinu guzicatrcicu trceci wrote:ja konto karte po 15, ali preko dati je previse
-
statixx
#330 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ima sad ovih funky elemenata, isto U2 oca'm...
-
broj dva
#331 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
-----------kazokazo wrote:Ma ok niti slusam lika niti bi mu isao na koncert ali kad ga uporedis sa ostalima Ex yu zvijezdama ipak je ozbiljnija pojava ...ExNihilo wrote:To što neko ide na koncert, i što trpa Dini lovu u džep, fakat me boli qrz. Ali ne mogu da pojmim da postoje ljudi se ozbiljno upinju da objasne kako je frajer neki respektabilan umjetnik ili šta već.
Pa lik je dokazano najveći plagijator u historiji umjetnosti našeg govornog područja, a možda i šire. Njegova "umjetnost" je estetski škart, koji može isplivati samo i jedino u umjetnički poharanoj zemlji, koja ne mari za kulturu "ni koliko je prašine pod noktom", i koju u širokom luku zaobilazi svaki, ali ama baš svaki, iole spomena vrijedan muzičar na planeti koju zovemo Zemlja.
Slušao se Merlin i u Yugi, ali se znalo šta su njegovi dometi. Neka vrsta pandana Plavom orkestru, sa sladunjavim pjesmicama kojima se bare emocijama zaglupljene tinejdžerke. I to je to.
Josipa Lisac
-
Paul F.
#332 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Nevjerovatno je na šta ste spali. Čak do glupog trolanja na forumu. Ne bih vam u koži bio.ExNihilo wrote:Respektabilan umjetnik i pop umjetnik su, uglavnom, međusobno isključivi pojmovi.kazokazo wrote:Ma ok niti slusam lika niti bi mu isao na koncert ali kad ga uporedis sa ostalima Ex yu zvijezdama ipak je ozbiljnija pojava ...ExNihilo wrote:To što neko ide na koncert, i što trpa Dini lovu u džep, fakat me boli qrz. Ali ne mogu da pojmim da postoje ljudi se ozbiljno upinju da objasne kako je frajer neki respektabilan umjetnik ili šta već.
Last edited by Paul F. on 25/07/2015 17:26, edited 1 time in total.
- SpecialOffer
#333 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Veceras ce se poslije koncerta prosuti litri sperme pa vi gledajte sta propustate.
- ho oponopono
#334 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
...reklamee meeee meee... 
- Moamer
#335 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Izoni Gegaj:
- Nije plagijator
- Umije svirati harmoniku
- Duhovit
- Sarmantan
- Iskren
Edin sve suprotno.
- Nije plagijator
- Umije svirati harmoniku
- Duhovit
- Sarmantan
- Iskren
Edin sve suprotno.
-
broj dva
#336 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
---------ExNihilo wrote:To što neko ide na koncert, i što trpa Dini lovu u džep, fakat me boli qrz. Ali ne mogu da pojmim da postoje ljudi se ozbiljno upinju da objasne kako je frajer neki respektabilan umjetnik ili šta već.
Apsolutno si u pravu ali nakon pola sata provedenog gledajuci pevaljke na Pinku (ne pitaj, mazohista u meni proradio jedne veceri) Dino i nije tako los
- Towelie
#337 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Puno buke ni oko cega.
-
calculator
#338 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Evo kol'ko je Merlin popularan, da je morao angažirati agenta da mu reklamira koncert na Koševu preko klix forumaresito wrote:Bolje pitati ko ne ide, nego ko ide, tačnije iz mog kruga ljudi, ne znam nikoga ko ostaje kući..
Koliko ljudi očekujete, kakvu atmosferu očekujete... Iz cijele BIH sutra dolaze autobusi u Sarajevo..
Par pitanja..
1. Koliko će me izaći taksi od autobuske stanice do čaršije?
2. Gdje jesti, Željo, Hodžić ili Mrkva?
3. Šta će od lokala raditi u blizini Koševa nakon koncerta ponoći? Radi li kakav kebab?
4. Gdje se zasladiti, valja li Vatra?
5. Ima li šta interesantno u SCC?
Koliko ljudi očekujete.. ja sam na tribinama koje nisu deklarisane po mjestima.. koliko treba poraniti ?
- AntiKrist
#339 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Posteno,pa ko kome uceraSpecialOffer wrote:Ja bih isao na koncert samo ako bih imao siguricu da guzim, inace ne.
- Moamer
#340 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Senilni bjelobradi dedica veceras na Kosevu uz prolom oblaka ...
Da te nije Alijaaaa 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#341 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Svi koji su u to vrijeme bili na Starom Gradu, naročito oni koji su znali rahmetli Aliju...Walther wrote:hmmm... Bas me zanima ko jos osim tebe vjeruje da je ovo pjesmica o Aliji Miladinu, heroju odbrane Starog Grada
Naravno, prebjeguljama, dezerterima i podrumašima je ta pjesma trn u okuWalther wrote:p.s.: inace pjesmica je iz vremena Alija Izetbegovic_SDA_gdje_si_bio_ti_kad_je_bilo_najteze patriotizma (slucajno naravno)
Kakav jadan komentar,
- KatarinaKosaca
#342 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
PodMoamer wrote:Senilni bjelobradi dedica veceras na Kosevu uz prolom oblaka ...![]()
Da te nije Alijaaaa
a) Senizlost je bolest i najmanje je za podsmijeh, najmanje je za šprdnju kao što je tvoj pobačaj od komentara. Ne dao Bog i onome ko je ima i okolini, a namanje dao Bog onome ko misli da je ok šprdati se sa bolesću
b) Dino Merlin ne boluje od te bolesti.
- Moamer
#343 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Relax .. shegu tjeramo sa plagijatoromKatarinaKosaca wrote:PodMoamer wrote:Senilni bjelobradi dedica veceras na Kosevu uz prolom oblaka ...![]()
Da te nije Alijaaaa
a) Senizlost je bolest i najmanje je za podsmijeh, najmanje je za šprdnju kao što je tvoj pobačaj od komentara. Ne dao Bog i onome ko je ima i okolini, a namanje dao Bog onome ko misli da je ok šprdati se sa bolesću
b) Dino Merlin ne boluje od te bolesti.
- KatarinaKosaca
#344 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Pa, evo, sama si odgovorila (izvini ako si muško, stalno mislim da si enskog roda..), Aiji MIladinu i "može se naći u tome"... nalazi se svatko od nas ili se može nači u nekoj pjesmi. Moje ime nosi jedna pjesma, nije posvećena meniExNihilo wrote:DANI: Možemo li razjasniti još nešto: 1994. godine izjavili ste da Vam je na prijemu Alija Izetbegović rekao "da ste ga previše pohvalili u pjesmi"; četiri godine kasnije hladno ste izjavili da tu pjesmu niste posvetili njemu, nego svom komšiji Aliji Miladinu. Licemjerje?
MERLIN: Niste u pravu. Prva izjava, koju možemo provjeriti, bila je u Slobodnoj Bosni 1993. godine, a naslov intervjua je otprilike glasio: Ja sam Vladimir Nazor bošnjačke borbe za slobodu. Tu jasno piše da sam tu pjesmu posvetio Aliji Miladinu. Kasnije sam rekao da se Izetbegović može naći u tome.
Ali, ponavljam i da jeste samo Aliji Izebtbegoviću posvećena te 1992 , ne vidim u tome ništa ni loše ni neobično. Nama je sad Halid Bešlić idol, uzor i Bog što se nije znalo ni gjde je ni šta radi u ratu. Upsss, da zarađuje i ne daje feninga za BIH. Vidim da su sad takvi u modi i onda još više dajem podršku Dini Merlinu i želim mu još više jače i bolje u džepu, jahtama i uspjesima.
-
bumerangss
#345 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Sa ovim se slazemMustang1 wrote:Je'l to nije niko do sada rekao njegov pravi opis
Kao muzicar je odlican ali kao covjek je gnjida
- SpecialOffer
#346 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Dini Merlinu treba logopet!
-
StupskaBitanga
#347 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
zato je Halid i bankrotiraobumerangss wrote:Sa ovim se slazemMustang1 wrote:Je'l to nije niko do sada rekao njegov pravi opis
Kao muzicar je odlican ali kao covjek je gnjidasvaki taxista koji ga je vozio ce ti potvrditi da nikad ne ostavi baksis, za razliku od legende Halida Beslica koji koliko god da taximetar otkuca on baci petobanku i jos ako je voznja do njegove pumpe, neda ti otici dok ti ne natanka nafte do cepa, naravno gratis! To je ljudina a ne kao ova pichka
- KatarinaKosaca
#348 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Pripisujući mu epitet jedne bolesti. Ponavljam: jadno. Jadno se ismijavati sa bolesnicima... jadno da niže ne može biti.Moamer wrote:Relax .. shegu tjeramo sa plagijatorom
A, mora čovjek biti autoritet u nbekoj oblasti, pa se špradati sa drugim, kojem ne daje poreze i na čiji koncert ne mora otići.
Eto, vam Aca Lukas, plagijator svih grčkih pjesama, često na Bazenima, ni riječ niste zucnuli, niti progovorili na ofrumu o njegovoj neraskidivoj vezi sa porodicom ražnatović i zaštitom koju je imao od Arkanom..
- spinel_
#349 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Moamer - gdje si ti bio protekle dvije godine na forumu, izuzev ova dva dana kad si 90% svojih ukupsnih postova ispisao..
tjeras segu, ne, prije lijecis kompleks, sto pokazuje omjer aktivnosti u protekla dva dana i dvije godine
tjeras segu, ne, prije lijecis kompleks, sto pokazuje omjer aktivnosti u protekla dva dana i dvije godine
-
ovo_mi_je_nick
#350 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Da li se i sa ovim koncertom Merlin oprašta od muzičke scene i ide u penziju, kao 2008 godine.