NAPADI NA POVRATNIKE - all about !!!

LBVIEW

#326 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by LBVIEW »

exliberal-ex wrote:
Sta ba lupetas...pojave se slucajevi kao ovi I svi skoce joj kuku majko cetnici...najbolji primjer je bio kad je onaj jedan ubijen I odmah svo skocili , napad na povratinike...haman zovi nato kad ispade ubio ga bosnjak...I sta onda...opet cetnici krivi.
Ako je neko napao nekog cisto zbog nacionalne/religijske pripadnosti to treba sankcionisat ali netreba svaki incident stavljat pod lupu oni su nas napali jer smo...b/h/s....
Napadose one jebene motocikliste iz cacka u sred sarajeva I sta se desi...par ljudi je osudilo to vecina je bila ko im jebe mater...zasluzili su...ma to su nedgovorni navijaci....gdje je policija I zapisnik, gdje su pocinioci...nigdje...ispravi me ako grijesim ali se nesto nesjecam da si bio glasan u osudi tog napada...
Slusaj Biljin,trolas kad god serpski 'eroji nesto naprave,prvi si kad treba relativizirati serpske zlocine,od Sarajava gdje lazez i petljas o silnim bosnjackim snajperistima,preko odbrane genocidne babe koja se k'o fol "nista nije pitala" a vazila o "genetikom otpadu" pa do Srebrenice gdje kopas rukama i noga a kako bi serpsku krivicu za genocid ublazio i raspodijelio na "ravni casti", s toga jezik u zube,znamo se i predobro.
Sto se tice Cacana,nije tema,znaci trolas po obicaju i post ce ti biti prijavljen.
Bosanski_kralj

#327 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Bosanski_kralj »

NataliDizdar wrote:Cekaj - kakve veze imaju ovi pretuceni sa tvojim poznancima koji su hvalili cetnike?

Jel znas da ima i Sarajlija koji isto tako kazu za Krajisnike zbog Kladuscana...sto je van pameti narovno. Cemu generalizovanje?
Ima veze, zato što nije prvi put da se dešava ljudi iz Prijedora ne znaju ko ih je klao
Bosanski_kralj

#328 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Bosanski_kralj »

...
Last edited by Bosanski_kralj on 13/08/2015 17:27, edited 1 time in total.
NataliDizdar

#329 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by NataliDizdar »

Bosanski_kralj wrote:
NataliDizdar wrote:Cekaj - kakve veze imaju ovi pretuceni sa tvojim poznancima koji su hvalili cetnike?

Jel znas da ima i Sarajlija koji isto tako kazu za Krajisnike zbog Kladuscana...sto je van pameti narovno. Cemu generalizovanje?
Ima veze, zato što nije prvi put da se dešava ljudi iz Prijedora ne znaju ko ih je klao
Pa ako cemo tako onda postoji u narodu neka percepcija da su Krajisnici (pogotovo Prijedorcani i Banjalucani) nekako...suncokreti. Oportunisticki nastrojeni tako da kazemo.

Ali to ne znaci da su svi takvi i da treba opravdavati ovakve napade.
Bosanski_kralj

#330 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Bosanski_kralj »

NataliDizdar wrote:
Bosanski_kralj wrote:

Pa ako cemo tako onda postoji u narodu neka percepcija da su Krajisnici (pogotovo Prijedorcani i Banjalucani) nekako...suncokreti. Oportunisticki nastrojeni tako da kazemo.

Ali to ne znaci da su svi takvi i da treba opravdavati ovakve napade.
Prijedorčani nisu Krajišnici.

Ne opravdavam ja, daleko od toga, prvi sam za to da se reaguje. Ipak, prvi oni sami za sebe moraju stati, ne čekajući pomoć sa strane.
exliberal-ex

#331 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by exliberal-ex »

NataliDizdar wrote:Koji si ti jad i cemer od covjeka. Kakve veze imaju motorciklisti iz Cacka sa ovom temom?

Cudno sto moderatori uopste dozvoljavaju ovo trolanje.

Bljak.

Najsmijesniji su mi ovi nasi Bosnjaci sto misle da u RSu ne postoji problemi ako oni nisu bili fizicki napadnuti zbog svoje nacionalnosti. Bila sam tamo vise puta, u BL zadnji put 2013 godine a sada prije par mjeseci u istocnom dijelu...brate, osim toga da se netrpeljivost tamo bukvalno osjeti u zraku, koliko je to tuzno mjesto, depresivno...tuga da te uhvati kad si tamo.
Ima veze I te kako
Pravilo je ovdje ako neko nesto uradi bosnjacim u RS odmah dreka . pljuvanje, svi su oni cetnici , treba to protjerat u bosanskoj oluji, traktorijada... itd...kad se desi nesto slicno u bosnjackom djelu onda uvijek krene prica dobro su prosli sta su nam radili, to je djelo neodgovornog pojedinca, mozda su bili navijaci ...znas oni su napaljeni na drzavu pa ih netreba osudjivat.......zato sam I naveo dogadjaj sa motociklistima jer nije bilo da su dosli iz RS pa se kurcili, dosli turisti I napadnuti zbog toga sto su imali srbijanski grb....murija kobajagi dosla I sta se desilo...nista....par forumasa je kritikovalo ovaj dogaadjaj ali je ogromna vecina pozdravila I odobrila...
sto se ovog slucaja tice neznam sta je bilo...kao sto rece PM bilo 4 na 4...ovi popili batine I sad nas su tukli sto smo mi bosnjaci...koji je pravi razlog niko nezna
exliberal-ex

#332 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by exliberal-ex »

LBVIEW wrote:
exliberal-ex wrote:
Sta ba lupetas...pojave se slucajevi kao ovi I svi skoce joj kuku majko cetnici...najbolji primjer je bio kad je onaj jedan ubijen I odmah svo skocili , napad na povratinike...haman zovi nato kad ispade ubio ga bosnjak...I sta onda...opet cetnici krivi.
Ako je neko napao nekog cisto zbog nacionalne/religijske pripadnosti to treba sankcionisat ali netreba svaki incident stavljat pod lupu oni su nas napali jer smo...b/h/s....
Napadose one jebene motocikliste iz cacka u sred sarajeva I sta se desi...par ljudi je osudilo to vecina je bila ko im jebe mater...zasluzili su...ma to su nedgovorni navijaci....gdje je policija I zapisnik, gdje su pocinioci...nigdje...ispravi me ako grijesim ali se nesto nesjecam da si bio glasan u osudi tog napada...
Slusaj Biljin,trolas kad god serpski 'eroji nesto naprave,prvi si kad treba relativizirati serpske zlocine,od Sarajava gdje lazez i petljas o silnim bosnjackim snajperistima,preko odbrane genocidne babe koja se k'o fol "nista nije pitala" a vazila o "genetikom otpadu" pa do Srebrenice gdje kopas rukama i noga a kako bi serpsku krivicu za genocid ublazio i raspodijelio na "ravni casti", s toga jezik u zube,znamo se i predobro.
Sto se tice Cacana,nije tema,znaci trolas po obicaju i post ce ti biti prijavljen.
Bujrum prijavi....jebe mi se za tvoju prijavu
Ja sam prezivio rat I osjetio sranje na svoj kozi , sad sto se vasem visocanstvu nesvidja sto ja napisem neke stvari koje su mimo patriotske matrice ....nastavi da kmecis I dalje...nismo svi sisali veslo niti bili u slavnim minhenskim ...ili u obdanistima kad se o glavi radilo...
NataliDizdar

#333 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by NataliDizdar »

exliberal-ex wrote:
Ima veze I te kako
Pravilo je ovdje ako neko nesto uradi bosnjacim u RS odmah dreka . pljuvanje, svi su oni cetnici , treba to protjerat u bosanskoj oluji, traktorijada... itd...kad se desi nesto slicno u bosnjackom djelu onda uvijek krene prica dobro su prosli sta su nam radili, to je djelo neodgovornog pojedinca, mozda su bili navijaci ...znas oni su napaljeni na drzavu pa ih netreba osudjivat.......zato sam I naveo dogadjaj sa motociklistima jer nije bilo da su dosli iz RS pa se kurcili, dosli turisti I napadnuti zbog toga sto su imali srbijanski grb....murija kobajagi dosla I sta se desilo...nista....par forumasa je kritikovalo ovaj dogaadjaj ali je ogromna vecina pozdravila I odobrila...
sto se ovog slucaja tice neznam sta je bilo...kao sto rece PM bilo 4 na 4...ovi popili batine I sad nas su tukli sto smo mi bosnjaci...koji je pravi razlog niko nezna
Nema nikakve veze, ovo je tema o pretucenim Bosnjacima, ne o tvojim motorciklistima. No LBVIEW ti je vec prijavio post pa necu trositi vrijeme diskutujuci sa tobom. Trolaj negdje drugdje, kao i obicno.
NataliDizdar

#334 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by NataliDizdar »

exliberal-ex wrote:
Ja sam prezivio rat I osjetio sranje na svoj kozi , sad sto se vasem visocanstvu nesvidja sto ja napisem neke stvari koje su mimo patriotske matrice ....nastavi da kmecis I dalje...nismo svi sisali veslo niti bili u slavnim minhenskim ...ili u obdanistima kad se o glavi radilo...
Ladno kaze lik iz Kanade :lol:
luckylaka

#335 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by luckylaka »

Bosanski_kralj wrote:
luckylaka wrote:
Bosanski_kralj wrote:Neki dan sam imao "raspravu" sa par Prijedorčana, koji također budu u Švicarskoj. Ljudi na sva usta hvale četnike, je*u nama Krajišnicima mater..i sad bih ja trebao žaliti kad ih ti isti četnici prebiju!?
Mozda da naglasis da si sa par ti ,,prijedorcana" cetnika koji su hvalili cetnike.Dakle jednostavna logika je da cetnik brani cetnika il mozda hoces poturiti da bosnjo krajisnik brani cetnika iz Prijedora.I sta to likujes sto cetnici prebijaju bosnjake gdje god stignu u genocidnoj :-) :-)
Nisu četnici, bar sudeći po imenima. Oženjeni iz Cazina i oni na sav glas fino vaze o četnicima. I sam sam ostao šokiran.

Ne likujem ja, nego neću da pjenim. Šta sam trebao ja otići u Prijedor tući se za njih, pa bi opet za dva dana meni jebali mater, a sa četnicima pjevali? Fino imaju, ruke, noge, čakije, pa nek se bore
Jesu cetnici isti ko i ober cetniciJa hocu da pjenim jer sutra sam ja ne redu da me osakete(jednom vec jesu)pa moje dijete,pa unuce i tako redom.To nije od juce to traje stotinama godina .Al ok imas svoje misljenje.Poz.
exliberal-ex

#336 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by exliberal-ex »

NataliDizdar wrote:
exliberal-ex wrote:
Da kaze tip iz kanade koji je izasao poslije rata....par godina poslije rata...jel to problem
Dali smijem da pitam gdje si ti bila ?
junior3

#337 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by junior3 »

Samo ti pisi, jebes prijavljivanje postova. :D
LBVIEW

#338 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by LBVIEW »

exliberal-ex wrote:
LBVIEW wrote:
exliberal-ex wrote:
Ma tebi i takvima poput tebe ne odgovaraju historijske cinjenice pa bi,kao sto ste i navikli,vrsili reviziju istih.
Samo sto ovaj put nece moci,nemate vise monopol na pisanje historije,odnosno mitove,,presudeno je gdje treba a vi guslajte i dalje,bolje i ne znate.Kao sto uostalom radite kad god serpska mladez napravi kakvu bedastocu.
General War

#339 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by General War »

NataliDizdar wrote:
exliberal-ex wrote:
...a to primjeti cvjetka iz Zagreba koja bosance gleda kroz sulju i muju i kako im avlija izgleda nekako... "neuredno" :D
Gojeni H

#340 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Gojeni H »

PM72 wrote:Gojeni,
Mi smo se dobro razumjeli.

Što se tiče povratnika,ko hoće naći će način,ko neće naći će izgovor.To da neko u 21 vijeku nema struje jeste nešto nenormalno ali i to se može riješiti.Znam dvojcu povratnika koji su poslovođi elektrodistribucije dali po 200 KM na "kafu" i koji im je dovukao 10 bandera i ljudi dobili struju.dakle,sve se može kad se hoće.Da su išli regularno - nikad je ne bi dobili i pored šuplje priče kako svi prijeratni korisnici moraju dobiti struju.To mora zna se odužiti. :D

Ako ništa,ti koji nemaju volju i želju za povratkom mogu dati nekom par stotina "eura" da im ogradi i očisti lokalno mezarje.Mnogi ni to nisu u stanju...

A što se tiče teme,još ću jedno napisati i isključiti se.Da sam ja u dijaspori i da su moje dijete prebili,bile bi dvije opcije.Prva da se lično obračunam s njima a druga da platim da im neko noge polomi,zapali kuću,štalu,auto,imanje.Pošto je kod dijasporaca prva opcija nemoguća ostaje im druga opcija.Jebeš par hiljada eurića (to su ionako stranjske pare) kakav bi bio ćeif i zadovoljstvo gledati kretene da se pate sa cjevčicama u lobanji i pored zgarišta...
Mislim da se nismo razumjeli.
Dodje covjek u selo kod Bratunca, i sta onda treba? Proizvesti mlijeko koje ce dijeliti sarajevskim penzionerima? Od cega ce kupiti goveda na prvom mjestu, od krvnih zrnaca?

"povratak" uz privatizaciju je najveca prevara bosnjackog naroda.

I da, nije lijepo ovo za dijasporu. Otislo je trbuhom za kruhom ljudi koji su golemo zaduzili ovaj narod, i to na najtezi nacin - s puskom u ruci, kad je trebalo.
Maharadza

#341 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Maharadza »

Gojeni H wrote:

Što se tiče povratnika,ko hoće naći će način,ko neće naći će izgovor.To da neko u 21 vijeku nema struje jeste nešto nenormalno ali i to se može riješiti.Znam dvojcu povratnika koji su poslovođi elektrodistribucije dali po 200 KM na "kafu" i koji im je dovukao 10 bandera i ljudi dobili struju.dakle,sve se može kad se hoće.Da su išli regularno - nikad je ne bi dobili i pored šuplje priče kako svi prijeratni korisnici moraju dobiti struju.To mora zna se odužiti. :D

Ako ništa,ti koji nemaju volju i želju za povratkom mogu dati nekom par stotina "eura" da im ogradi i očisti lokalno mezarje.Mnogi ni to nisu u stanju...

A što se tiče teme,još ću jedno napisati i isključiti se.Da sam ja u dijaspori i da su moje dijete prebili,bile bi dvije opcije.Prva da se lično obračunam s njima a druga da platim da im neko noge polomi,zapali kuću,štalu,auto,imanje.Pošto je kod dijasporaca prva opcija nemoguća ostaje im druga opcija.Jebeš par hiljada eurića (to su ionako stranjske pare) kakav bi bio ćeif i zadovoljstvo gledati kretene da se pate sa cjevčicama u lobanji i pored zgarišta...
Dodje covjek u selo kod Bratunca, i sta onda treba? Proizvesti mlijeko koje ce dijeliti sarajevskim penzionerima? Od cega ce kupiti goveda na prvom mjestu, od krvnih zrnaca?

I da, nije lijepo ovo za dijasporu. Otislo je trbuhom za kruhom ljudi koji su golemo zaduzili ovaj narod, i to na najtezi nacin - s puskom u ruci, kad je trebalo.
I koji kasnije vraćaju teško zarađeni keš u svoju zemlju i kroz donacije dobrim dijelom pokrivaju BDP iste (oko 30% i ovdje nisu uračunate donacije "iz ruke u ruku") ali po prirodi Bošnjo samo zna pljuvati! :roll:
vivaldi

#342 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by vivaldi »

Maharadza wrote:I koji kasnije vraćaju teško zarađeni keš u svoju zemlju i kroz donacije dobrim dijelom pokrivaju BDP iste (oko 30% i ovdje nisu uračunate donacije "iz ruke u ruku") ali po prirodi Bošnjo samo zna pljuvati!
ma nije to samo kod bosnja vec kod svakoga..i prije rata je svugdje bilo antagonizama..istocna bosna, hercegovci, krajisnici, sandzaklije, lale, zagorci, pirocanci, irvasi..ma niko nikoga nije volio pa je tako i dijaspora dosla na spisak.

meni je to bilo glupo i klinac kad sam bio kad su hormoni divljali..ako mi je najveci uspjeh sto sam rodjen u sarajevu to bi onda najvise govorilo o meni..

tako je i sa dijasporom..ne razumijem sto bi kome smetali, niti ih treba okivat u zvijezde. kada dodju trose use, nase, podase..ne dijele pare na ulici. dolaze zbog sebe, a ne zbog mene.

ps. nije 30% vec oko 10%, ali tu su uracunate i penzije iz inostratsva (ima ih dosta iz bivis yu republika)
PM72

#343 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by PM72 »

Maharadza wrote:
Gojeni H wrote:

I koji kasnije vraćaju teško zarađeni keš u svoju zemlju i kroz donacije dobrim dijelom pokrivaju BDP iste (oko 30% i ovdje nisu uračunate donacije "iz ruke u ruku") ali po prirodi Bošnjo samo zna pljuvati! :roll:
E na ovakve izljeve patriotizma bih povraćao.30% BDP-a nam pokrivaju. :lol: ja što ljudi sami sebe lažu...pa gdje je taj put,gdje je zgrada ili most koji su napravili da narod koristi? Koja fabrika ili pogon? Pokaži mi bar jednu banderu koju ste vi dijasporci napravili u korist naroda da je cjelivam i da napravim još jednu.

Gojeni,

Slažem se s tobom da je povratak uz privatizaciju (certifikati naravno) su najveća prevara Bošnjaka poslije rata.Zna se čije je to maslo bilo - prevrt'o se u mezaru do sudnjega dana pošto mu pola Bošnjaka nikad neće halaliti.Ko se htio vratiti - vratio se,bez obzira na pritiske i poteškoće.Naš narod je nepismen pa ne zna šta je sve mogao iskoristiti a da ne pišem o tome kako ga niko nije htio ni usmjeriti jer ljubomora je čudo.90% povratnika nije se prijavilo niti ima lične karte RS,osim za izbore kad glasa za nekog iz familije da se uvali u opštinsko vijeće.Svojim očima sam gledao papir na kojem piše kako se dijele tri junice i desetak košnica povratnicima u dva sela a niko od njih nije prijavljen što je jedan od uslova da hajruju donaciju.Džamije se obnavljale ( i neka su) samo što niko od mladih efendija neće na selo,svi bi u grad.Znam jednog od njih što se sad uvalio kao direktor osnovne škole u Sarajevo a ahmediju gurnuo u stranu,jebeš Praču i sela oko njih.

Znači,ima dosta i do naroda.
ušće

#344 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by ušće »

Žao mi je momaka i nadam se da će ipak policija djelovati onako kao bi trebalo pravedno , jer očito je da napadačima nije prvi slučaj ...

Ostatk posta je Off topic pa se i ne ljutim ako ga moderatori ozbrišu, ali je jedini način da se pošalje poruka

@ PM 72
Pratio sam podosta tvoje pisananije na temi oko Azića , Stupa i Otesa pa sam kontao hajd" neka čovjek piše ...To što se kurčiš sa tih svojih 300 metara odbranjenih i to me briga , ali de malo ohani ima ovdje onih što su malo više odbranili pa i tih tvojih 300 metra na Otese možda žešće branili od tebe samog , samo ne vole o tome ...Jarane izgleda da je tebi neko dobro jaja stisnuo u procjep pa neznaš ili bi vrištao ili plakao ....Nemaš ti muda zucnuti protiv braće iz RS od kad su neki saznali tvoje ime i prezime ... Vidim obilaziš i svugdje si car ,a znaš više o problemima povratnika od njih samih i ti bi to završio jednostavno " U voz potrpati i pravac Istočna Bosna " što će oni tebi na Otesu ugrožavati tvojih 300 metara ..Nego kladim se da prije rata nisi ima više od dva pišanja u tih tvojih 300 metra pa sad mrziš sve one koji su poslije toga došli ...Ja putujem ovom brdovitom Bosnom plus Hercegovinom od 1999-e nema sporednogh puta da nisam njim prošao a o glavnim da ti ne pričam ...Belaja ima svugdje ali posebno kod nabrijanih junoša zadojenih Dodikovim pokličima o samostalnosti i Djedovskim gusalnjem o Serbstvu i junaštvu ...Pođi samnom jedan dan pa kaži da si Balija iz Sarajeva u Zvorniku ... Foči ...Višegradu ...pa mi tada ispričaj o tome kako je tamo lijepo i niko te nebi taknuo ... Što se tiče povratka bujrum da ti poklonim 10 duluma Dedovine pod usluvom da tamo napraviš kuću i živiš u njoj ..Usput hebiga sredi sa onim iz Eletrodistribucije za 200 kamečića da ti dovedu struje znaš ti kako to ide ...

P.S. Skoro mogu da se kladiim da počesto na BP Petrol ujutro popijemo kafu u isto vrijeme ...ko zna možda ti sutra dam do znanja ko sam ....
PM72

#345 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by PM72 »

Ja što me čovjek ocrni...

Mnogo si fulio,mnogo si izmislio,mnogo si uveličao ali mi mrsko pisati i odgovarati na svaku stavku.Nikad u životu nisam popio kafu na benziskoj pumpi-vjerovao ili ne.I volio bih kad bi mi napisao gdje se ja to kurčim sa 300 odbranjenih metara.Eto samo to te molim a ove ostale nebuloze ću ti zaboraviti.I ne treba moderacija ovo da obriše,neka ostane zabilježeno.
ušće

#346 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by ušće »

Fulio sam izgleda samo za tu Benzinsku jer me strašno podsjećaš na jednog što je odbranio Otes ...ostalo stoji kako je napisano ...
junior3

#347 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by junior3 »

Čuj 300 odbranjenih metara. ha-ha :shock: :lol: :lol:
walk_M-A-N

#348 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by walk_M-A-N »

Dosta trolanja i relativiziranja napada čiji su korijeni u očuvanju genocidne tvorevine.
Naravno da poslovni posjetioci iz FBiH ili bilo odakle ne znače opasnost pa ih zato niko ne gleda. Opasnost su povratnici, posebno mladi, ili potencijalni povratnici. Srbočetnici znaju koliki je čiji natalitet.

Ne mogu vjerovati, iako znam, da su Bošnjaci toliko neorganizovani da nema Instituta genocida koji bi pratio i sve aktivnosti na 'učvršćenju temelja RS'. Pa da odemo na stranicu i vidimo sve ove napade i šta je dalje bilo sa prijavom, optužnicom, kaznom, robijom.

PS To što su uvlačitelji koji su sad predsjedatelji umjesto Instituta pravili Muzej A. I. koji ima par eksponata i toliko posjetitelja, i nešto više članova Upravnih odbora, je jedan od simbola nestanka Bošnjaka kao političkog faktora i pretvaranja u vreću za udaranje od strane fašista.
VCorp

#349 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by VCorp »

Bosanski_kralj wrote:
luckylaka wrote:
Bosanski_kralj wrote:Neki dan sam imao "raspravu" sa par Prijedorčana, koji također budu u Švicarskoj. Ljudi na sva usta hvale četnike, je*u nama Krajišnicima mater..i sad bih ja trebao žaliti kad ih ti isti četnici prebiju!?
Mozda da naglasis da si sa par ti ,,prijedorcana" cetnika koji su hvalili cetnike.Dakle jednostavna logika je da cetnik brani cetnika il mozda hoces poturiti da bosnjo krajisnik brani cetnika iz Prijedora.I sta to likujes sto cetnici prebijaju bosnjake gdje god stignu u genocidnoj :-) :-)
Nisu četnici, bar sudeći po imenima. Oženjeni iz Cazina i oni na sav glas fino vaze o četnicima. I sam sam ostao šokiran.

Ne likujem ja, nego neću da pjenim. Šta sam trebao ja otići u Prijedor tući se za njih, pa bi opet za dva dana meni jebali mater, a sa četnicima pjevali? Fino imaju, ruke, noge, čakije, pa nek se bore
Je li ti palo napamet da ako već ljudi žive vani onda su u krugu Balkanaca ? A Balkanci vani se drže više zajedno i pomažu jedni drugima nego što možeš zamisliti. Nisu svi Srbi krivi za rat, mora se graditi opet prijateljstvo i povjerenje. Imas Srbe na jednoj strani, eto i sam sam Krajisnik pa cak imam i rođake Srbi ali oni su svi pošteni pa kazu lijepo ko je kriv za rat. Ko god govori u suprotnosti, brani Karadzica, Mladica onda mu treba je*ati mater iste sekunde, s tim se ja ne zamaram. Nek' se jebu.
escobar__

#350 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by escobar__ »

ušće wrote:Žao mi je momaka i nadam se da će ipak policija djelovati onako kao bi trebalo pravedno , jer očito je da napadačima nije prvi slučaj
Policija u čijim redovima su ratni zločinci i krvoloci bez presedana teško da će djelovat kontra ovih četničkih proljeva po tzv. rs.
Post Reply