Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
JohnnyS

#326 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by JohnnyS »

salik79 wrote:
JohnnyS wrote:Oni koji homoseksualcima brane pravo na javno okupljanje se nimalo ne razlikuju od ovih divljaka koji su jučer maltretirali povratnike.

Tako je, gay-pride je uvijek bio dio naseg folklora, odnosno tradicije! Stoljecima se paradiralo, a sada neki supci bi i to da zabrane...

Pa kad tad treba biti prvi put. Ta ni iftar nije ovdje milijun godina već se nekad održao prvi put. U krajnjem slučaju, ne vidim što bi tebi smetala gay parada sve i da se održi, nije valjda da te nekako ugrožava (kao dobojlije iftar).
salik79

#327 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by salik79 »

JohnnyS wrote:
salik79 wrote:
JohnnyS wrote:Oni koji homoseksualcima brane pravo na javno okupljanje se nimalo ne razlikuju od ovih divljaka koji su jučer maltretirali povratnike.

Tako je, gay-pride je uvijek bio dio naseg folklora, odnosno tradicije! Stoljecima se paradiralo, a sada neki supci bi i to da zabrane...

Pa kad tad treba biti prvi put. Ta ni iftar nije ovdje milijun godina već se nekad održao prvi put. U krajnjem slučaju, ne vidim što bi tebi smetala gay parada sve i da se održi, nije valjda da te nekako ugrožava (kao dobojlije iftar).
U cemu je tvoj problem, vidis da sam apsolutno za!?
salik79

#328 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by salik79 »

Btw, kada ce iftari u Ljubuskom i Capljini, Listici?
JohnnyS

#329 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by JohnnyS »

salik79 wrote: U cemu je tvoj problem, vidis da sam apsolutno za!?
Meni se učinilo da ti je komentar pun sarkazma, ali očito sam pogriješio. Ispričavam se zbog toga, drago mi je da i ti podržavaš borbu gay zajednice protiv zaostalog puka.
salik79

#330 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by salik79 »

JohnnyS wrote:
Meni se učinilo da ti je komentar pun sarkazma, ali očito sam pogriješio. Ispričavam se zbog toga, drago mi je da i ti podržavaš borbu gay zajednice protiv zaostalog puka.
Drago mi je da ti je stalo do moje podrske.
JohnnyS

#331 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by JohnnyS »

salik79 wrote:
JohnnyS wrote:
Drago mi je a ti je stalo do moje podrske.
Vidi se razlika između pismenih i nepismenih baš na ovakvim pitanjima :thumbup:
salik79

#332 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by salik79 »

Jos samo da podrzis ovu moju ideju za Capljinu, Ljubuski, Listicu, pa da krenemo u stvaranje istinske demokracije na ovim prostorima :thumbup:
JohnnyS

#333 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by JohnnyS »

Podržavam je, što se mene tiče samo dođi i organiziraj iftar i u Čapljini i u Ljubuškom. Kako ćeš u Lištici organizirati ne znam, nije dovoljno duboka za podmornicu pa da u njoj organiziraš, možda si mislio NA Lištici, ali ti se potkrao zatipak.
salik79

#334 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by salik79 »

JohnnyS wrote:Podržavam je, što se mene tiče samo dođi i organiziraj iftar i u Čapljini i u Ljubuškom. Kako ćeš u Lištici organizirati ne znam, nije dovoljno duboka za podmornicu pa da u njoj organiziraš, možda si mislio NA Lištici, ali ti se potkrao zatipak.
Trebat ce mi tvoja podrska, ocekujem da nece ostati samo na rijecima - kada mladjahni Franceticevi, Luburicevi i Bobanovi sljedbenici izraze svoje negodovanje. Moze i u Sirokom Brijegu, ako ti je draze.
insomnia78

#335 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by insomnia78 »

salik79 wrote:
JohnnyS wrote:Podržavam je, što se mene tiče samo dođi i organiziraj iftar i u Čapljini i u Ljubuškom. Kako ćeš u Lištici organizirati ne znam, nije dovoljno duboka za podmornicu pa da u njoj organiziraš, možda si mislio NA Lištici, ali ti se potkrao zatipak.
Trebat ce mi tvoja podrska, ocekujem da nece ostati samo na toplim rijecima - kada mladjahni Franceticevi, Luburini i Bobanovi sljedbenici izraze svoje negodovanje. Moze i u Sirokom Brijegu, ako ti je draze.
Ma kakvo negodovanje kolega, kakvo negodovanje
Pa na temi o slovETu "u", pardon ipak o popularnoj "svastici", primili smo cvrsta uvjeravanja da se tu samo radi o jednoj benignoj takoreć' folklornoj skupini mladih ljudi
salik79

#336 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by salik79 »

insomnia78 wrote:
salik79 wrote:
Trebat ce mi tvoja podrska, ocekujem da nece ostati samo na toplim rijecima - kada mladjahni Franceticevi, Luburini i Bobanovi sljedbenici izraze svoje negodovanje. Moze i u Sirokom Brijegu, ako ti je draze.
Ma kakvo negodovanje kolega, kakvo negodovanje
Pa na temi o slovETu "u", pardon ipak o popularnoj "svastici", primili smo cvrsta uvjeravanja da se tu samo radi o jednoj benignoj takoreć' folklornoj skupini mladih ljudi
Dakako, u to nisam ni sumnjao.
triiksa

#337 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by triiksa »

Uvijek sam se zalagao za vladavinu prava i sudjenje prije proglasavanja krivice. Ipak, u slucaju ovih dobojskih dilbera opet tvrdim da je kandzija iz raja izasla. Bilo kakvo pokretanje sudskog procesa ukoliko ih nece otpratiti na razumnu robiju (a nece...) je cisto gubljenje vremena i trosenje para poreskih obveznika. Sa stokom zna se-stocarski.
JohnnyS

#338 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by JohnnyS »

salik79 wrote:
Trebat ce mi tvoja podrska, ocekujem da nece ostati samo na rijecima - kada mladjahni Franceticevi, Luburicevi i Bobanovi sljedbenici izraze svoje negodovanje. Moze i u Sirokom Brijegu, ako ti je draze.
Kakvu podršku očekuješ? Ja mogu samo deklarativno podržati iftar u Ljubuškom isto kao i gej paradu u Ljubuškom, ali ako vas netko napadne (bilo muslimane, bilo homoseksualce) ima policija, ta neću valjda ja s bejzbol palicom paziti da vas katolibani ne napadnu.
salik79

#339 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by salik79 »

JohnnyS wrote:
salik79 wrote:
Kakvu podršku očekuješ? Ja mogu samo deklarativno podržati iftar u Ljubuškom isto kao i gej paradu u Ljubuškom, ali ako vas netko napadne (bilo muslimane, bilo homoseksualce) ima policija, ta neću valjda ja s bejzbol palicom paziti da vas katolibani ne napadnu.

Da uvelicas tu prigodu svojim prisustvom. Ako zatrebaju kakve dozvole da se kao istinski multi-kulti demokrata, s ugledom, zauzmes za pravu stvar. Bez tvoje podrske ko zna...
Danguba

#340 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Danguba »

pupa hava

#342 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by pupa hava »

Fudo387 wrote:Taman kad pomislis da su ispucali sve opcije za spin kako bi sjebali temu, oni iskopase ligu mladih lingvista.
Golemo, bas su se izvjezbali. Svaka cast.
:lol:

Liga mladiHHH lingvista je spin sviHHH spinova...

ontopic...

Hoce li u Doboju biti organizovan jos koji iftar, tek je Ramazan poceo? :?
Gojeni H

#343 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Gojeni H »

Cybernetic wrote: ... ti, trzisni mumin,
:lol: :thumbup: Ne znam sta to znaci, ali dobar fazon.
Ali u Doboju, Trebinju ili Derventi stvari stoje drugacije i tamo mozes lako zaraditi belaja ako ga trazis.

Zato postoji nesto sto se zove bosnjacki inat, a zato postoji i nesto sto se zove gradjanska neposlusnost.

Ja jada i belaja na sta ljevica spade ... ipak ces i dalje savijati kicmu u kapitalistickoj Austriji, a austrijski slobodni ljudi su se borili i dalje ce se boriti da radis 40 sati sedmicno, da imas godisnji ... uzivaj u polodovima rada ljevicara u kapitalistickom rezimu.

Bosnjacima ostaje da se bore za svoja prava u genociditetu. Zadnje sjediste u autobusu za slobodnog covjeka nije opcija.
kucniljubimac

#344 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by kucniljubimac »

DoZeN wrote:
Drinski wrote: Nema to veze, mogu oni zivjeti i na Marsu, fasizam se ne smije provoditi u Doboju.
ovo nije fasizam,ovo je posledica nesredjenog drustva
Nemoj pricat :)
Drinski

#345 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Drinski »

Ova drzava ce ili poraziti ovu idelogiju ili je nece biti.
SmokingMan

#346 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by SmokingMan »

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#347 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by pici »

drz se Sratko djenerale nash, nasha diko i priliko...
@mba

#348 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by @mba »

TRAKTORIJADA I SAMO TRAKTORIJADA!
Maharadza

#349 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Maharadza »

Danguba wrote:Ovako to treba raditi.

Muslimani i katolici zajedno obnovili kapelicu u Bihaću

:thumbup: :thumbup: :bih: :bih:
Danas zajedno obnovili kapelicu, sutra zajedno obnoviti Oluju (po potrebi naravno), znaju moji Krajišnici kako se to radi. 8-)
Danguba

#350 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Danguba »

Evo jos jedne provokacije. :oops:

Obama organizovao iftar u Bijeloj kući
Post Reply