Moderators: _BataZiv_0809, anex

meni vala ruzan haos kao i bentley530i wrote:Meni Tiguan i nije nešto...dizajnerski. Straga poput BMW, naprijed bezveze.

Audi Q7 ce na testu biti bolji jer ima veci gepek i bolji pristup istommadner wrote:Sta li ce sada biti kritika, garant ce biti dosadan za voznju jer vise nije tezak.
Mislio sam na Astru.mali_milojica wrote:Audi Q7 ce na testu biti bolji jer ima veci gepek i bolji pristup istommadner wrote:Sta li ce sada biti kritika, garant ce biti dosadan za voznju jer vise nije tezak.
Sljedeci put cu baciti grah da vidim na sta si tacno misliomadner wrote:Mislio sam na Astru.mali_milojica wrote:Audi Q7 ce na testu biti bolji jer ima veci gepek i bolji pristup istommadner wrote:Sta li ce sada biti kritika, garant ce biti dosadan za voznju jer vise nije tezak.
Po cemu je napredak? Jesi vozio? Ja jesam... Uzbudljiv ko tv alfa...ado-šampion wrote:Pa i Golf je dosadan, tako da se to ne pika kao mana u poredjenju.![]()
Treba sacekati prve testove. Ali da ce biti bolja od Golfa, iskreno ne vjerujem.Golf je tito u toj klasi.
Plus sedmica je fakat veliki napredak po unutrasnjosti u odnosu na sesticu, sad se fakat moze porediti s premiumima makar sto se toga tice. Mada i dalje ostaje isti stari boring Golf.
Ned071 wrote:Po cemu je napredak? Jesi vozio? Ja jesam... Uzbudljiv ko tv alfa...ado-šampion wrote:Pa i Golf je dosadan, tako da se to ne pika kao mana u poredjenju.![]()
Treba sacekati prve testove. Ali da ce biti bolja od Golfa, iskreno ne vjerujem.Golf je tito u toj klasi.
Plus sedmica je fakat veliki napredak po unutrasnjosti u odnosu na sesticu, sad se fakat moze porediti s premiumima makar sto se toga tice. Mada i dalje ostaje isti stari boring Golf.
Koja Alfa?Ned071 wrote:Po cemu je napredak? Jesi vozio? Ja jesam... Uzbudljiv ko tv alfa...ado-šampion wrote:Pa i Golf je dosadan, tako da se to ne pika kao mana u poredjenju.![]()
Fahrina Alfadirestraits0078 wrote:Koja Alfa?Ned071 wrote:Po cemu je napredak? Jesi vozio? Ja jesam... Uzbudljiv ko tv alfa...ado-šampion wrote:Pa i Golf je dosadan, tako da se to ne pika kao mana u poredjenju.![]()
Ned071 wrote:E ta fahrina tv... Daleko je on od premijuma. Plastika unutra osrednja. Sjedista sam najvise gledao jer su iz preventa. Osrednja. Motor losiji od 1.6 dci... Prostora nako. Usb stick u najskupljoj varijantiNije nesto ni stedljiv... Jedino sto fakat valja jeste sto fino lezi u krivini... Preskup i precijenjen... Vozio 1.6 automatik. 38 milja maraka. Octavija puno bolje auto za te pare sa 2.0 motorom.
mali_milojica wrote:Fahrina Alfadirestraits0078 wrote:Koja Alfa?Ned071 wrote:
Po cemu je napredak? Jesi vozio? Ja jesam... Uzbudljiv ko tv alfa...

Pa kazem ja, dosadan.Ned071 wrote:Po cemu je napredak? Jesi vozio? Ja jesam... Uzbudljiv ko tv alfa...ado-šampion wrote:Pa i Golf je dosadan, tako da se to ne pika kao mana u poredjenju.![]()