Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
insomnia78

#326 Re: Zene nakon 25

Post by insomnia78 »

JThomas wrote:za prosječnog pripadnika konstitutivnih naroda bosne i hercegovine karijera = stručni saradnik u ministarstvu za istraživanje ruda i gubljenje vremena, ili zamjenik direktora u očevoj firmi. kakva karijera, kakve trice i ku(r)čine.
Tacno
Jebo te led co'ek bi rek'o sve go istrazivac i naucnik a one gledaju kako ce se uhljebiti u opstinu
Gabrielo

#327 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

insomnia78 wrote:
JThomas wrote:za prosječnog pripadnika konstitutivnih naroda bosne i hercegovine karijera = stručni saradnik u ministarstvu za istraživanje ruda i gubljenje vremena, ili zamjenik direktora u očevoj firmi. kakva karijera, kakve trice i ku(r)čine.
Tacno
Jebo te led co'ek bi rek'o sve go istrazivac i naucnik a one gledaju kako ce se uhljebiti u opstinu
Mnogi pod pojmom karijera smatraju i period u kojem studiraju.
ćiribiribela

#328 Re: Zene nakon 25

Post by ćiribiribela »

Ne kontam sta je cilj ove teme ikako. :mrgreen:
vade_mecum

#329 Re: Zene nakon 25

Post by vade_mecum »

Gabrielo wrote:
insomnia78 wrote:
Tacno
Mnogi pod pojmom karijera smatraju i period u kojem studiraju.
:lol: :lol: cuj to?
Coromandel

#330 Re: Zene nakon 25

Post by Coromandel »

kiki-miki wrote:Cijena - fascinantna rijec.

Imam jedno pitanje za Vas muske:

Koliko biste para dali za zenu po Vasem izboru tj. Vasu savrsenu zenu?
ni marke! ali zato bih dao sve ostalo...
berenice

#331 Re: Zene nakon 25

Post by berenice »

ćiribiribela wrote:Ne kontam sta je cilj ove teme ikako. :mrgreen:
Pa da hin bude lakse, eto to. Vecinom su to slinje koje smo jos kao klinci sutali po skoli. Samo kazem.
kosava

#332 Re: Zene nakon 25

Post by kosava »

Gabrielo wrote:
Dobro to ako je bila debela pa se dovela u red. Ali istina je ovo sto ti kazem. Znam po svojim poznanicama. I dalje one imaju istu liniju, ali lice nije isto. Pa ni noge nisu bas iste.
Jedino ako su pocele da piju drogiraju se i puse tri kutije dnevno ili ako im se od sjedenja izravnala guzica ili stoje na poslu pa im noge ojacale ko u Dzeke dijamanta.
kosava

#333 Re: Zene nakon 25

Post by kosava »

vade_mecum wrote:ova prica o ostvarivanju do 30 godine je glupa do bola, bilo da je pricaju muskarci ili zene. do 30 mozes imati plafon zavrsen faks i 5-6 godina staza, a ja iskreno ne poznajem u bosni nikoga da je sa 30 izgradio karijeru da padnes na dupe.

Tesko se na zapadu ili u Americi ostvariti do 30 godina gdje je mnogo vise sansi a da ne pricamo o Bosni :roll:
S4mpion

#334 Re: Zene nakon 25

Post by S4mpion »

Da se ubjeđujemo.
s.aint

#335 Re: Zene nakon 25

Post by s.aint »

S4mpion wrote:
Da se ubjeđujemo.
i lazemo :oops:
arslanbey

#336 Re: Zene nakon 25

Post by arslanbey »

kosava wrote:
vade_mecum wrote:ova prica o ostvarivanju do 30 godine je glupa do bola, bilo da je pricaju muskarci ili zene. do 30 mozes imati plafon zavrsen faks i 5-6 godina staza, a ja iskreno ne poznajem u bosni nikoga da je sa 30 izgradio karijeru da padnes na dupe.

Tesko se na zapadu ili u Americi ostvariti do 30 godina gdje je mnogo vise sansi a da ne pricamo o Bosni :roll:
Otkud? ustvari sta je za tebe ostvarit? ako zavrsis fax i dobijes svoj posao,jel to ostvaren?
kosava

#337 Re: Zene nakon 25

Post by kosava »

Ni pod razno, tada si tek postigao neke od uslova da se ostvaris.
Ramzess Veliki

#338 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

TaraCrvena wrote:
krater wrote:
Kupi garsonjeru, pa se natovari kod čovjeka u veci :mrgreen:
:D Nemam čovjeka a i koliko vremena provodim na poslu nemam šanse ni da ga nađem :roll: Tako da sam prisiljena sama sve obaviti.A ovdje svi dijele račune i stanarine(stanarinu moraš plaćati i kada je tvoj stan).Ne isplati mi se nikako :shock:
Ako se sprijateljiš sa Klixom osim navedenih obaveza ono malo slobodnog vremena provodićeš tražeći dijelove za onu njegovu krntiju. :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#339 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Capajebo wrote:
TaraCrvena wrote:Uglavnom,ja sam preselila prije pola godine u skandinavske oblasti.I konačno sam dobila mogućnost da napravim nesto u životu,zacrtala sam si stan i auto do tridesete.Nakon 25. Sam tek počela upoznavati samu sebe i u skladu s tim raditi na sebi.Da budem iskrena dosad mi je izled bio jedino sto sam donosila u vezu.Ali želim da napravim nesto od svoga života.I da postanem koliko-toliko ostvarena osoba.Mislim da cu ja tek nakon 30ete biti mačka i po 8) .Zato sam se upalila toliko oko ove price.
Stan i auto do 30te, i to je kao plan?
I meni je čudan i neobičan plan ... najčešće čujem - udati se do 30-te za nekoga ko ima stan i auto ... bravo Tara, cijenim trud. :thumbup:
TaraCrvena

#340 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

Ramzess Veliki wrote:
TaraCrvena wrote:
krater wrote:
Kupi garsonjeru, pa se natovari kod čovjeka u veci :mrgreen:
:D Nemam čovjeka a i koliko vremena provodim na poslu nemam šanse ni da ga nađem :roll: Tako da sam prisiljena sama sve obaviti.A ovdje svi dijele račune i stanarine(stanarinu moraš plaćati i kada je tvoj stan).Ne isplati mi se nikako :shock:
Ako se sprijateljiš sa Klixom osim navedenih obaveza ono malo slobodnog vremena provodićeš tražeći dijelove za onu njegovu krntiju. :lol: :lol: :lol:
Hmmm....Razmisliti cu isplati li mi se to prijateljstvo :mrgreen:
TaraCrvena

#341 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

Ramzess Veliki wrote:
Capajebo wrote:
TaraCrvena wrote:Uglavnom,ja sam preselila prije pola godine u skandinavske oblasti.I konačno sam dobila mogućnost da napravim nesto u životu,zacrtala sam si stan i auto do tridesete.Nakon 25. Sam tek počela upoznavati samu sebe i u skladu s tim raditi na sebi.Da budem iskrena dosad mi je izled bio jedino sto sam donosila u vezu.Ali želim da napravim nesto od svoga života.I da postanem koliko-toliko ostvarena osoba.Mislim da cu ja tek nakon 30ete biti mačka i po 8) .Zato sam se upalila toliko oko ove price.
Stan i auto do 30te, i to je kao plan?
I meni je čudan i neobičan plan ... najčešće čujem - udati se do 30-te za nekoga ko ima stan i auto ... bravo Tara, cijenim trud. :thumbup:
Kao sto vec rekoh,nisam u Bih,zdrava,prava,sposobna za rad.Nekad idem i na tri posla i ovdje to mogu ostvariti. 8)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#342 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

TaraCrvena wrote: Kao sto vec rekoh,nisam u Bih,zdrava,prava,sposobna za rad.Nekad idem i na tri posla i ovdje to mogu ostvariti. 8)
I usput stignes i na forumu pisati. Multipraktik, svaka cast :thumbup:
krater

#343 Re: Zene nakon 25

Post by krater »

:D
madner

#344 Re: Zene nakon 25

Post by madner »

Zdrava, prava, nekad i po 3 posla dnevno, ali do 30 se mora ostvariti.

Hm, jel u Sveckoj to sada legalno? :D
krater

#345 Re: Zene nakon 25

Post by krater »

madner wrote:Zdrava, prava, nekad i po 3 posla dnevno, ali do 30 se mora ostvariti.

Hm, jel u Sveckoj to sada legalno? :D
:lol:
klixoris

#346 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

TaraCrvena wrote:
Ramzess Veliki wrote:
TaraCrvena wrote: :D Nemam čovjeka a i koliko vremena provodim na poslu nemam šanse ni da ga nađem :roll: Tako da sam prisiljena sama sve obaviti.A ovdje svi dijele račune i stanarine(stanarinu moraš plaćati i kada je tvoj stan).Ne isplati mi se nikako :shock:
Hmmm....Razmisliti cu isplati li mi se to prijateljstvo :mrgreen:
Ne mozes me imati i da hoces ! :oops: Klixo vec ima zenu koja mu sarafa motor i trazi dijelove :D
Gabrielo

#347 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

berenice wrote:
Pa da hin bude lakse, eto to. Vecinom su to slinje koje smo jos kao klinci sutali po skoli. Samo kazem.
Sto je neke pogodilo. :lol:
Sramota da si sutala po skoli nekoga. Delikventice. :run:
Gabrielo

#348 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

TaraCrvena wrote: Kao sto vec rekoh,nisam u Bih,zdrava,prava,sposobna za rad.Nekad idem i na tri posla i ovdje to mogu ostvariti. 8)
A da se mi upoznamo? :per:
KPNCTNJAH

#349 Re: Zene nakon 25

Post by KPNCTNJAH »

Pozitivna stvar kad imate preko 30 je to sto ne mozete doci u ovako neugodne situacije :mrgreen: cast izuzecima

walter kurtz

#350 Re: Zene nakon 25

Post by walter kurtz »

Najmladja koju sam guzio 18 najstarija 59 sve je to tu negdje :mrgreen:
Post Reply