To onaj davitelj?cLo wrote:Tasko Nacic likes this.Zoya wrote:
Znam jednog Karanfila![]()
Ne mogu da vjerujem za Muškije
To onaj davitelj?cLo wrote:Tasko Nacic likes this.Zoya wrote:
Znam jednog Karanfila![]()
A znas li kojeg Narcisa?Zoya wrote:Marlina
Znam jednog Karanfila
Jesam ja i imenomZoya wrote:Ne imenom
Nadzorna_ploca wrote:Lijepo ime, znam par Nudzejmi.Margita81 wrote:Nudžejma
Zamisli reakcije kad te mati pita kako ti se zove cura, a ti joj kazes "Muskija".ultima_palabra wrote:U Sandžaku i Istočnoj Bosni se davalo ime Muškija četvrtom-petom uzastopnom ženskom djetetu, ko biva da se razbije urok, kako bi sljedeće bilo muško.
Pošto kupio, poto prodao
"Znaš li ti, Badema, da se ja ne mislim dvaput ženiti?"Margita81 wrote:Poznajem po jednu:
Begajeta
Badema
Begnada
Belmonda.
Sve iz moje carsije sad bas kontam
Šta ne možeš da vjeruješ? Upoznala 1992 curicu 12-13 godina, zvala se Muška. Izbjeglica, čini mi se iz I.Bosne.Zoya wrote:
Ne mogu da vjerujem za Muškije
Jel iz Bratunca?SkyLimit wrote:Upoznao sam ženu koja se zvala Muška.
muha_sa wrote:sto se ikako ibretite imenima--nek svak nadjeva ime kako mu cejf.
uzivajte u zivotu--jebes ibrecenje
moj rodjak ozenio neku Bademu,cura mladaSatori wrote:"Znaš li ti, Badema, da se ja ne mislim dvaput ženiti?"Margita81 wrote:Poznajem po jednu:
Begajeta
Badema
Begnada
Belmonda.
Sve iz moje carsije sad bas kontam![]()
To ime mi je prihvatljivo. Tako mi se pranena zvala. Ova ostala, nikad čula.
Ne pomaže tu nikakva ženidba, u rodnom listu uvijek ostaje izvorno prezime, kod njene djece će opet pisati njeno djevojačko u rodnom listu...Nema lijeka bez zvanične promjene prezimena u upisnim knjigama što bih ja uradila ne trepnuvši da me je familija žigosala nekim takvim prezimenom (ili idiotskim imenom).esmasaric wrote:Ja kad sam na poslu čula Drkenda prezime djevojke, zamalo nisam sa stolice pala.
Ma džabe svako ime. I uvijek je tražila očajno nekoga da je oženi. I ja bih...