Naravno. Imam osjecaj da srbi bace napalm bombu na sred carsije, niko nebi qurcem mrdno. Vazno je da se ima marka za kafice, cigara i kladionice.bh.tornjak wrote:ne bi se s time skozio kolega....pi*cke su ih i izabrale...to ne smijemo zaboravitiPoint. wrote:Nasi politicar su najvece picke sto hodaju ovom planetom. Jebem li im sve od do, sve i jednom.
Ko to tamo hapsi?
- Point.
#326 Re: Ko to tamo hapsi?
-
155_mm
#327 Re: Ko to tamo hapsi?
ne mislim nego znam da nece. ali za to su advokati besplatni.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Super je tekst samo misliš da će ga naši znati ekplatisati?155_mm wrote:ovo mi nikako nije jasno. ovamo se sve hapsi sto mirise na bosnju jer je to terosrista a na drugoj strani ovakvo nesto:
http://www.usmilitary.com/33116/bosnia- ... terrorism/
nego sta mislite cije misljenje ima vecu tezinu na svjetskoj politickoj sceni?
- Maharadza
#328 Re: Ko to tamo hapsi?
A šta ću sa svojim obrezanim Hašimom?!zagortenej wrote:Obrij bradu i mirna bosnakritichar wrote:Dok jedna grupa bošnjačkih političara ne radi ništa, druga odobravajuće kima glavom, a ostali bošnjaci po ulicama gađaju strelovitim pogledima svakoga ko ima bradu
- Drvosjeca iz Dejcica
#329 Re: Ko to tamo hapsi?
Nakalemi ga.Maharadza wrote:A šta ću sa svojim obrezanim Hašimom?!zagortenej wrote:Obrij bradu i mirna bosnakritichar wrote:Dok jedna grupa bošnjačkih političara ne radi ništa, druga odobravajuće kima glavom, a ostali bošnjaci po ulicama gađaju strelovitim pogledima svakoga ko ima bradu
- Alfons Kauders
#330 Re: Ko to tamo hapsi?
"Prilikom pretresa pronađeno je oružje, municija, vojne uniforme, a kod jednog lica 30 uniformi i pancir košulja"
Samo se pitam da li je u pitanju airsoft ili paintball
- Drvosjeca iz Dejcica
#331 Re: Ko to tamo hapsi?
Evo na BHT dnevniku pokazuju pronađeno oružije...mislim ima jedna automatska puška, pištolj, kasete, mačeta, zastava R.Irana, audio kasete, lovačke puške i još nešto pisanog materijala. Samo nije jasno da li je ovo pronađeno sve kod jednog, više i koliko osoba? Uniforme i pancir nisam vidio, nije precizirano kakve uniforme, radne, vojne, medicinske, vatrogasne Paint Ball uniforme...itd.Alfons Kauders wrote:"Prilikom pretresa pronađeno je oružje, municija, vojne uniforme, a kod jednog lica 30 uniformi i pancir košulja"
Da naprave raciju u susjednom srpskom selu mislim da bi našli više oružija.
- escobar__
#332 Re: Ko to tamo hapsi?
Da federalni MUP napravi kakvu raciju po srpskim selendrama po Federaciji našli bi daleko više oružja od ovog.
- Banksy
#333 Re: Ko to tamo hapsi?
Ma mi bi konkretno, nego Ljiljan na skijanju, nema ko da nas povede.ilkbahar wrote:Jel se sta konkretno radi ili se samo pusete po forumu?
Last edited by Banksy on 07/05/2015 19:25, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#334 Re: Ko to tamo hapsi?
Evo na FACE TV Ćamil Duraković govori, baš dobro priča, pogađa poentu.
Btw. Ramo Kadić pušten danas.

Btw. Ramo Kadić pušten danas.

-
poostar
#335 Re: Ko to tamo hapsi?
ova tema ce biti aktuelna jos maks 4 dana i sve ce opet biti po starom..dominirace desavanja u Siriji,Iraku,Jemenu i ostalim vukojebinama..
-
155_mm
#336 Re: Ko to tamo hapsi?
e nek si nam ga reko! svaka cast!poostar wrote:ova tema ce biti aktuelna jos maks 4 dana i sve ce opet biti po starom..dominirace desavanja u Siriji,Iraku,Jemenu i ostalim vukojebinama..
- MJAU - da
#337 Re: Ko to tamo hapsi?
Jer, narod i dalje ne konta princip Ordo Ap Chaos. Čuvajte živce, trebaće nam.poostar wrote:ova tema ce biti aktuelna jos maks 4 dana i sve ce opet biti po starom..dominirace desavanja u Siriji,Iraku,Jemenu i ostalim vukojebinama..
-
palermo
#338 Re: Ko to tamo hapsi?
Gledam Dnevnik FTV. U trenutku dok pišem ovaj post, prošlo je deset minuta Dnevnika. Ljudi, jeste li vi sigurni da se ovo o čemu se piše uopšte desilo. Ništa ovdje ne govore. Možda je to sve Klixova izmišljotina.
P:S Izgleda da nije izmišljotina, javili su u 12 minuti Dnevnika.
P:S Izgleda da nije izmišljotina, javili su u 12 minuti Dnevnika.
-
statixx
#339 Re: Ko to tamo hapsi?
Eno na FACE-u. U anti-teroristickim naletima oduzeli su nani noz kojim guli krumpire, koja smijurija od akcije i kakvo brukanje. 
- insomnia78
#340 Re: Ko to tamo hapsi?
Pa vjerujem da je iz Sarajeva sega, odavde iz EU je jos i smjesnijestatixx wrote:Eno na FACE-u. U anti-teroristickim naletima oduzeli su nani noz kojim guli krumpire, koja smijurija od akcije i kakvo brukanje.
Samo ne znam da li bi se ta nena, kojoj su 92 isto tako odveli muza i sina "na razgovor" a sad dosli po unuka, slozila sa nama
Nekako vjerujem da njoj bas i nije sega
-
emmir1
#341 Re: Ko to tamo hapsi?
Sad će na RTRS pečat.
Najava tema.
islamska država
terorizam bošnjaka
rusko novo oružje
slobodarski narodi Srpske i Rusije
Najava tema.
islamska država
terorizam bošnjaka
rusko novo oružje
- armin071
#342 Re: Ko to tamo hapsi?
Bosna postaje Palestina u srcu Evrope. Niko od bosnjačkih političara nikakve reakcije. Bagra samo gleda kako da razgrabi vodeće pozicije u državnim firmama. Nikad bošnjaci do pameti. Zamislite samo kako je večeras zaspati onim jadnim nanama u Srebrenici i okolini
Alija započeo , Bakir dovršava. Bravo SDA. Bravo Komšiću " ljiljane zlatni".
- red evil
#343 Re: Ko to tamo hapsi?
Da nije smiješno bilo bi žalosno. Smiješ se od muke, ništa mi ne trebamo činit, to i hoće da nas isprovociraju ali problem je što su i naši političari smotani (ili ne smiju ništa poduzeti) pa neće ništa poduzeti po ovom pitanju.
- insomnia78
#344 Re: Ko to tamo hapsi?
Pa i u Palestini su se Hamas i Abbas "rastalili"armin071 wrote:Bosna postaje Palestina u srcu Evrope. Niko od bosnjačkih političara nikakve reakcije. Bagra samo gleda kako da razgrabi vodeće pozicije u državnim firmama. Nikad bošnjaci do pameti. Zamislite samo kako je večeras zaspati onim jadnim nanama u Srebrenici i okoliniAlija započeo , Bakir dovršava. Bravo SDA. Bravo Komšiću " ljiljane zlatni".
Uzimaju profit, upravljaju donacijama, clanovi porodice im se regularno lijece po Izraelu isl
Jeb se njima
- Romanista 101%
#345 Re: Ko to tamo hapsi?
emmir1 wrote:Sad će na RTRS pečat.
Najava tema.
islamska država
terorizam bošnjaka
rusko novo oružje
mirise na propagandni TV Beograd krajem i pocetkom `90-tih, cetnicka propaganda, i Hitler bi im pozavidio
- bh.tornjak
#346 Re: Ko to tamo hapsi?
bravo narodu koji ih je izabrao....i koji ih gleda dok oni miljaju i kradu....armin071 wrote:Bosna postaje Palestina u srcu Evrope. Niko od bosnjačkih političara nikakve reakcije. Bagra samo gleda kako da razgrabi vodeće pozicije u državnim firmama. Nikad bošnjaci do pameti. Zamislite samo kako je večeras zaspati onim jadnim nanama u Srebrenici i okoliniAlija započeo , Bakir dovršava. Bravo SDA. Bravo Komšiću " ljiljane zlatni".
- escobar__
#347 Re: Ko to tamo hapsi?
Ma ovdje taman kad bi se i preslikao palestinski scenarij (okupacija zemlje od strane genocidaša) naši bi i dalje držali glave u pijesku i kontali kako je to samo dio Bakirove predizborne i dijasporska rabota. Yebeni idioti ovdje žive.insomnia78 wrote:Pa i u Palestini su se Hamas i Abbas "rastalili"armin071 wrote:Bosna postaje Palestina u srcu Evrope. Niko od bosnjačkih političara nikakve reakcije. Bagra samo gleda kako da razgrabi vodeće pozicije u državnim firmama. Nikad bošnjaci do pameti. Zamislite samo kako je večeras zaspati onim jadnim nanama u Srebrenici i okoliniAlija započeo , Bakir dovršava. Bravo SDA. Bravo Komšiću " ljiljane zlatni".
Uzimaju profit, upravljaju donacijama, clanovi porodice im se regularno lijece po Izraelu isl
Jeb se njima
-
statixx
#348 Re: Ko to tamo hapsi?
Govorim sa aspekta policije kao ozbiljne institucije. A nene mi je svakako zao. Nego, hajmo ovako, koliko je njima stvarno u cilju da se obracunaju sa nekim "stvarnim" teroristom, koji je zaista prijetnja, ako takav uopste postoji, kada je ocito da njihovo djelovanje ide njima u korist, a ne nama.insomnia78 wrote:Pa vjerujem da je iz Sarajeva sega, odavde iz EU je jos i smjesnijestatixx wrote:Eno na FACE-u. U anti-teroristickim naletima oduzeli su nani noz kojim guli krumpire, koja smijurija od akcije i kakvo brukanje.
Samo ne znam da li bi se ta nena, kojoj su 92 isto tako odveli muza i sina "na razgovor" a sad dosli po unuka, slozila sa nama
Nekako vjerujem da njoj bas i nije sega
-
almir90
#349 Re: Ko to tamo hapsi?
I, šta će biti sa ovima koji su uhapšeni, zatim pušteni na slobodu brzo? Zašto su uopšte i hapšeni? Ko ima krivice u sebi, sam ju je zaradio, ali ako je neko nevin zaglavio, to treba sankcionisati.
Veliki problem nas Bošnjaka je što smo podijeljeni totalno, prvo unutar opština mi nemamo dobre komunikacije, da ne govorimo o širem regionu. A, u političkom smislu i ne treba govoriti, na ovaj broj stanovnika dođu četiri velike partije/stranke. Ja stvarno ne razumijem tipičnog Bošnjaka kojemu je važnije da ima dobar odnos sa Milanom i Ivanom, dok je u zavadi sa rođenim bratom, sestrom, familijom, komšijom i s kim već ne. Nama će biti gore zato što i mržnje koja je masovno zavladala među Bošnjacima svi zabijaju glavu u pijesak i raduju se tuđoj nesreći.
Dokaz su bile poplave, Bošnje pored svojih prođoše, poletiše Srbima i Hrvatima u naručje. Da ne bude da ispoljavam nacionalnu mržnju, i da kažem da narodu nije trebalo pomoći, nije tako, i slažem se da je trebalo svijetu pomoći. Ali, kako možemo više voliti druge, od nas samih? To stvarno ne razumijem.
Situacija će se vremenom samo pogoršavati, jer većina Bošnjaka ovo potpuno ignoriše, i prave se metuzalemi. Nema napretka ni na jednom polju, ni ekonomskom, ni društvenom u bošnjačkom korpusu, dok se Bošnjaci ne ujedine prvo sami sa sobom, pa tek onda možemo pričati o poboljšavanju odnosa sa druga dva konsutitivna naroda. Naravno, sa pripadnicima istih koji žele to, ništa na silu.
Današnja situacija među rajom, svi mahom ignorišu sa izgovorima: "ma šta me briga šta oni tamo rade"; "ma nisu ih čaba uhapsili" (iako su neki odmah pušteni); "budale, zašto su se i vraćali tamo". Da ne duljim dalje, uglavnom klasika, nek' prvom mom sunarodnjaku crkne krava, pa nek bude šta bude. Neko dobro napisa, Bakir je odraz onih koji su glasali za njega, tj. "meni je dobro, a ostale ko jebe".
Veliki problem nas Bošnjaka je što smo podijeljeni totalno, prvo unutar opština mi nemamo dobre komunikacije, da ne govorimo o širem regionu. A, u političkom smislu i ne treba govoriti, na ovaj broj stanovnika dođu četiri velike partije/stranke. Ja stvarno ne razumijem tipičnog Bošnjaka kojemu je važnije da ima dobar odnos sa Milanom i Ivanom, dok je u zavadi sa rođenim bratom, sestrom, familijom, komšijom i s kim već ne. Nama će biti gore zato što i mržnje koja je masovno zavladala među Bošnjacima svi zabijaju glavu u pijesak i raduju se tuđoj nesreći.
Dokaz su bile poplave, Bošnje pored svojih prođoše, poletiše Srbima i Hrvatima u naručje. Da ne bude da ispoljavam nacionalnu mržnju, i da kažem da narodu nije trebalo pomoći, nije tako, i slažem se da je trebalo svijetu pomoći. Ali, kako možemo više voliti druge, od nas samih? To stvarno ne razumijem.
Situacija će se vremenom samo pogoršavati, jer većina Bošnjaka ovo potpuno ignoriše, i prave se metuzalemi. Nema napretka ni na jednom polju, ni ekonomskom, ni društvenom u bošnjačkom korpusu, dok se Bošnjaci ne ujedine prvo sami sa sobom, pa tek onda možemo pričati o poboljšavanju odnosa sa druga dva konsutitivna naroda. Naravno, sa pripadnicima istih koji žele to, ništa na silu.
Današnja situacija među rajom, svi mahom ignorišu sa izgovorima: "ma šta me briga šta oni tamo rade"; "ma nisu ih čaba uhapsili" (iako su neki odmah pušteni); "budale, zašto su se i vraćali tamo". Da ne duljim dalje, uglavnom klasika, nek' prvom mom sunarodnjaku crkne krava, pa nek bude šta bude. Neko dobro napisa, Bakir je odraz onih koji su glasali za njega, tj. "meni je dobro, a ostale ko jebe".
Last edited by almir90 on 07/05/2015 20:13, edited 3 times in total.
-
Fudo387
#350 Re: Ko to tamo hapsi?
Mislim da je sad i najvecoj budali jasno cemu ovo sve vodi. Ciljevi su javno izreceni, imas signal iz beograda da se sa rijeci predje na djela, a bojim se da je ovo neko i iz MZ aminovao. Dodik potpuno svjesno ide u konflikt, vucjaci su pustani s lanaca i sad se ceka reakcija druge strane pa da show pocne. Kako reagovati, pojma nemam. Znam samo da nas je ignorisanje zbilje, ne tako davno, jako puno kostalo.