Ko to tamo hapsi?

Post Reply
Point.

#326 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Point. »

bh.tornjak wrote:
Point. wrote:Nasi politicar su najvece picke sto hodaju ovom planetom. Jebem li im sve od do, sve i jednom.
ne bi se s time skozio kolega....pi*cke su ih i izabrale...to ne smijemo zaboraviti
Naravno. Imam osjecaj da srbi bace napalm bombu na sred carsije, niko nebi qurcem mrdno. Vazno je da se ima marka za kafice, cigara i kladionice.
155_mm

#327 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by 155_mm »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
155_mm wrote:ovo mi nikako nije jasno. ovamo se sve hapsi sto mirise na bosnju jer je to terosrista a na drugoj strani ovakvo nesto:
http://www.usmilitary.com/33116/bosnia- ... terrorism/
nego sta mislite cije misljenje ima vecu tezinu na svjetskoj politickoj sceni?
Super je tekst samo misliš da će ga naši znati ekplatisati?
ne mislim nego znam da nece. ali za to su advokati besplatni. :-)
Maharadza

#328 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Maharadza »

zagortenej wrote:
kritichar wrote:Dok jedna grupa bošnjačkih političara ne radi ništa, druga odobravajuće kima glavom, a ostali bošnjaci po ulicama gađaju strelovitim pogledima svakoga ko ima bradu
Obrij bradu i mirna bosna :D
A šta ću sa svojim obrezanim Hašimom?! :oops:
Drvosjeca iz Dejcica

#329 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Maharadza wrote:
zagortenej wrote:
kritichar wrote:Dok jedna grupa bošnjačkih političara ne radi ništa, druga odobravajuće kima glavom, a ostali bošnjaci po ulicama gađaju strelovitim pogledima svakoga ko ima bradu
Obrij bradu i mirna bosna :D
A šta ću sa svojim obrezanim Hašimom?! :oops:
Nakalemi ga. :mrgreen: Da se nasmijem i na ovako turobnoj temi. :oops:
Alfons Kauders

#330 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Alfons Kauders »

"Prilikom pretresa pronađeno je oružje, municija, vojne uniforme, a kod jednog lica 30 uniformi i pancir košulja"

Samo se pitam da li je u pitanju airsoft ili paintball
Drvosjeca iz Dejcica

#331 Re: Ko to tamo hapsi?

Alfons Kauders wrote:"Prilikom pretresa pronađeno je oružje, municija, vojne uniforme, a kod jednog lica 30 uniformi i pancir košulja"

Samo se pitam da li je u pitanju airsoft ili paintball
Evo na BHT dnevniku pokazuju pronađeno oružije...mislim ima jedna automatska puška, pištolj, kasete, mačeta, zastava R.Irana, audio kasete, lovačke puške i još nešto pisanog materijala. Samo nije jasno da li je ovo pronađeno sve kod jednog, više i koliko osoba? Uniforme i pancir nisam vidio, nije precizirano kakve uniforme, radne, vojne, medicinske, vatrogasne Paint Ball uniforme...itd.

Da naprave raciju u susjednom srpskom selu mislim da bi našli više oružija.
escobar__

#332 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by escobar__ »

Da federalni MUP napravi kakvu raciju po srpskim selendrama po Federaciji našli bi daleko više oružja od ovog.
Banksy

#333 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Banksy »

ilkbahar wrote:Jel se sta konkretno radi ili se samo pusete po forumu?
Ma mi bi konkretno, nego Ljiljan na skijanju, nema ko da nas povede. :mrgreen:
Last edited by Banksy on 07/05/2015 19:25, edited 1 time in total.
Drvosjeca iz Dejcica

#334 Re: Ko to tamo hapsi?

Evo na FACE TV Ćamil Duraković govori, baš dobro priča, pogađa poentu.

Btw. Ramo Kadić pušten danas. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Image
poostar

#335 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by poostar »

ova tema ce biti aktuelna jos maks 4 dana i sve ce opet biti po starom..dominirace desavanja u Siriji,Iraku,Jemenu i ostalim vukojebinama..
155_mm

#336 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by 155_mm »

poostar wrote:ova tema ce biti aktuelna jos maks 4 dana i sve ce opet biti po starom..dominirace desavanja u Siriji,Iraku,Jemenu i ostalim vukojebinama..
e nek si nam ga reko! svaka cast!
MJAU - da

#337 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by MJAU - da »

poostar wrote:ova tema ce biti aktuelna jos maks 4 dana i sve ce opet biti po starom..dominirace desavanja u Siriji,Iraku,Jemenu i ostalim vukojebinama..
Jer, narod i dalje ne konta princip Ordo Ap Chaos. Čuvajte živce, trebaće nam.
palermo

#338 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by palermo »

Gledam Dnevnik FTV. U trenutku dok pišem ovaj post, prošlo je deset minuta Dnevnika. Ljudi, jeste li vi sigurni da se ovo o čemu se piše uopšte desilo. Ništa ovdje ne govore. Možda je to sve Klixova izmišljotina.

P:S Izgleda da nije izmišljotina, javili su u 12 minuti Dnevnika.
statixx

#339 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by statixx »

Eno na FACE-u. U anti-teroristickim naletima oduzeli su nani noz kojim guli krumpire, koja smijurija od akcije i kakvo brukanje. :lol:
insomnia78

#340 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by insomnia78 »

statixx wrote:Eno na FACE-u. U anti-teroristickim naletima oduzeli su nani noz kojim guli krumpire, koja smijurija od akcije i kakvo brukanje. :lol:
Pa vjerujem da je iz Sarajeva sega, odavde iz EU je jos i smjesnije
Samo ne znam da li bi se ta nena, kojoj su 92 isto tako odveli muza i sina "na razgovor" a sad dosli po unuka, slozila sa nama
Nekako vjerujem da njoj bas i nije sega
emmir1

#341 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by emmir1 »

Sad će na RTRS pečat.

Najava tema.

islamska država
terorizam bošnjaka
rusko novo oružje
slobodarski narodi Srpske i Rusije
armin071

#342 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by armin071 »

Bosna postaje Palestina u srcu Evrope. Niko od bosnjačkih političara nikakve reakcije. Bagra samo gleda kako da razgrabi vodeće pozicije u državnim firmama. Nikad bošnjaci do pameti. Zamislite samo kako je večeras zaspati onim jadnim nanama u Srebrenici i okolini :sad: Alija započeo , Bakir dovršava. Bravo SDA. Bravo Komšiću " ljiljane zlatni".
red evil

#343 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by red evil »

Da nije smiješno bilo bi žalosno. Smiješ se od muke, ništa mi ne trebamo činit, to i hoće da nas isprovociraju ali problem je što su i naši političari smotani (ili ne smiju ništa poduzeti) pa neće ništa poduzeti po ovom pitanju.
insomnia78

#344 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by insomnia78 »

armin071 wrote:Bosna postaje Palestina u srcu Evrope. Niko od bosnjačkih političara nikakve reakcije. Bagra samo gleda kako da razgrabi vodeće pozicije u državnim firmama. Nikad bošnjaci do pameti. Zamislite samo kako je večeras zaspati onim jadnim nanama u Srebrenici i okolini :sad: Alija započeo , Bakir dovršava. Bravo SDA. Bravo Komšiću " ljiljane zlatni".
Pa i u Palestini su se Hamas i Abbas "rastalili"
Uzimaju profit, upravljaju donacijama, clanovi porodice im se regularno lijece po Izraelu isl
Jeb se njima
Romanista 101%

#345 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Romanista 101% »

emmir1 wrote:Sad će na RTRS pečat.

Najava tema.

islamska država
terorizam bošnjaka
rusko novo oružje
slobodarski narodi Srpske i Rusije

mirise na propagandni TV Beograd krajem i pocetkom `90-tih, cetnicka propaganda, i Hitler bi im pozavidio
bh.tornjak

#346 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by bh.tornjak »

armin071 wrote:Bosna postaje Palestina u srcu Evrope. Niko od bosnjačkih političara nikakve reakcije. Bagra samo gleda kako da razgrabi vodeće pozicije u državnim firmama. Nikad bošnjaci do pameti. Zamislite samo kako je večeras zaspati onim jadnim nanama u Srebrenici i okolini :sad: Alija započeo , Bakir dovršava. Bravo SDA. Bravo Komšiću " ljiljane zlatni".
bravo narodu koji ih je izabrao....i koji ih gleda dok oni miljaju i kradu....
escobar__

#347 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by escobar__ »

insomnia78 wrote:
Pa i u Palestini su se Hamas i Abbas "rastalili"
Uzimaju profit, upravljaju donacijama, clanovi porodice im se regularno lijece po Izraelu isl
Jeb se njima
Ma ovdje taman kad bi se i preslikao palestinski scenarij (okupacija zemlje od strane genocidaša) naši bi i dalje držali glave u pijesku i kontali kako je to samo dio Bakirove predizborne i dijasporska rabota. Yebeni idioti ovdje žive.
statixx

#348 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by statixx »

insomnia78 wrote:
statixx wrote:Eno na FACE-u. U anti-teroristickim naletima oduzeli su nani noz kojim guli krumpire, koja smijurija od akcije i kakvo brukanje. :lol:
Pa vjerujem da je iz Sarajeva sega, odavde iz EU je jos i smjesnije
Samo ne znam da li bi se ta nena, kojoj su 92 isto tako odveli muza i sina "na razgovor" a sad dosli po unuka, slozila sa nama
Nekako vjerujem da njoj bas i nije sega
Govorim sa aspekta policije kao ozbiljne institucije. A nene mi je svakako zao. Nego, hajmo ovako, koliko je njima stvarno u cilju da se obracunaju sa nekim "stvarnim" teroristom, koji je zaista prijetnja, ako takav uopste postoji, kada je ocito da njihovo djelovanje ide njima u korist, a ne nama.
almir90

#349 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by almir90 »

I, šta će biti sa ovima koji su uhapšeni, zatim pušteni na slobodu brzo? Zašto su uopšte i hapšeni? Ko ima krivice u sebi, sam ju je zaradio, ali ako je neko nevin zaglavio, to treba sankcionisati.

Veliki problem nas Bošnjaka je što smo podijeljeni totalno, prvo unutar opština mi nemamo dobre komunikacije, da ne govorimo o širem regionu. A, u političkom smislu i ne treba govoriti, na ovaj broj stanovnika dođu četiri velike partije/stranke. Ja stvarno ne razumijem tipičnog Bošnjaka kojemu je važnije da ima dobar odnos sa Milanom i Ivanom, dok je u zavadi sa rođenim bratom, sestrom, familijom, komšijom i s kim već ne. Nama će biti gore zato što i mržnje koja je masovno zavladala među Bošnjacima svi zabijaju glavu u pijesak i raduju se tuđoj nesreći.

Dokaz su bile poplave, Bošnje pored svojih prođoše, poletiše Srbima i Hrvatima u naručje. Da ne bude da ispoljavam nacionalnu mržnju, i da kažem da narodu nije trebalo pomoći, nije tako, i slažem se da je trebalo svijetu pomoći. Ali, kako možemo više voliti druge, od nas samih? To stvarno ne razumijem.

Situacija će se vremenom samo pogoršavati, jer većina Bošnjaka ovo potpuno ignoriše, i prave se metuzalemi. Nema napretka ni na jednom polju, ni ekonomskom, ni društvenom u bošnjačkom korpusu, dok se Bošnjaci ne ujedine prvo sami sa sobom, pa tek onda možemo pričati o poboljšavanju odnosa sa druga dva konsutitivna naroda. Naravno, sa pripadnicima istih koji žele to, ništa na silu.

Današnja situacija među rajom, svi mahom ignorišu sa izgovorima: "ma šta me briga šta oni tamo rade"; "ma nisu ih čaba uhapsili" (iako su neki odmah pušteni); "budale, zašto su se i vraćali tamo". Da ne duljim dalje, uglavnom klasika, nek' prvom mom sunarodnjaku crkne krava, pa nek bude šta bude. Neko dobro napisa, Bakir je odraz onih koji su glasali za njega, tj. "meni je dobro, a ostale ko jebe".
Last edited by almir90 on 07/05/2015 20:13, edited 3 times in total.
Fudo387

#350 Re: Ko to tamo hapsi?

Post by Fudo387 »

Mislim da je sad i najvecoj budali jasno cemu ovo sve vodi. Ciljevi su javno izreceni, imas signal iz beograda da se sa rijeci predje na djela, a bojim se da je ovo neko i iz MZ aminovao. Dodik potpuno svjesno ide u konflikt, vucjaci su pustani s lanaca i sad se ceka reakcija druge strane pa da show pocne. Kako reagovati, pojma nemam. Znam samo da nas je ignorisanje zbilje, ne tako davno, jako puno kostalo.
Post Reply