TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#326 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by hrasno38 »

Evo sta su napisali navijaci Drine:

"Поштовани грађани, у четвртак око 13:00ч заказана је скуп испред Споменика Палим Борцима у Зворнику, поводом терористичког напада на полицијску станицу...не желимо стварати мржњу или нешто слично, желимо само да скренемо пажњу на опасност од тероризма, као и да одамо почаст нашем настрадалом суграђанину.
Данас је то била полицијска станица, сутра ће бити дјечији вртић или школа...
Такође биће организована и протестна шетња...

https://www.facebook.com/pages/%D0%92%D ... 04?fref=ts
vazi

#327 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by vazi »

York Light 100`s wrote:Šta ste svi napali Zviza? Šta je rekao šta nije tačno? Ne huška on, huškaju naši nacionalisti političari i Europa i SAD što ih pustiše da laju.
Davno sam ja rekao i napisao jedno 100 puta na ovom forumu, odbijanje SAD i EU da sasječe nacionalizam i rak ranu u korijenu u BiH nakon rata kao što su uradili sa Njemačkom poslije 2. svjetskog je samo znak da je za svijet poželjno da kad tad zarati zbog njihovih interesa. Uz to odbijanje IZ da se distancira od vehabija, Dodikovo iznošenje mokrih snova u javnost o odcepljenju i nesankcionisanje četničkih pokreta kao i Čović i njegov 3. entitet su jasan znak da 95. nije bilo kraj utakmice nego samo kraj 1. poluvremena. Možda će ovaj napad imati posljedice dugotrajno, najvjerovatnije da neće ali jednog dana će se nešto desiti garant i sve to zato što se nije postupilo kao sa Njemačkom poslije 2. svjetskog i jednom ćemo imati nekog novog srpskog svata.
:thumbup:

zato pamet u glavu
Janjicar

#328 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Janjicar »

Siddratho wrote:VIDITE LI S KIM IMAMO POSLA!!!
Na fejsbuk stranici navijaca Drine iz Zvornika napisali status
Braco budite spremi jer bi moglo biti jos napada. Sutra ce se ispitati poturice koje idu u srednje skole u Zvorniku da li znaju nesto vise, a Pauk ce ujutro posjetiti par poturickih porodica da im objasni neke stvari, ako slucajno budu sta skrivali znate sta ce biti. Samo hrabro, Srbin je na svojoj zemlji i nista ga ubiti nece pa ni ovo.
I onda mog oca pitaju jel ti zao sto si ratovao. Mijenjaju teze. A sta bi bilo da nije ratovao? Zamislite ovu situaciju danas a da u Zvorniku ima 50% poturica? Mi zivi nebi ostali. Pazite se, a u neka bolja vremena, rastjerati i ovo sto ih je ostalo oko Zvornika!!! Nije ih puno, ali da smeta.. smeta brate!!!
Ne sikiraj se ja ti garantujem SIPA se aktivirala i da cita svaki status, do ujutro ce njima pokucat inspektor na vrata i pitat ga za misljenje o napadu :)
Sta vam je ljudi nije 92-a
Juliuscezar

#329 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Juliuscezar »

Iker C wrote:Čudo Dodik nije rekao da je ovo gerilski napad. Dodik želi novi rat jer svojim izjavama to potencira.

Izjaba šega policije RS je krajnjje zabbrinjavajuca i potpaljujuca. Nepromisljena, ili jako dobro promišljena
Magarece_godine

#330 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Magarece_godine »

Edin H. wrote:
Magarece_godine wrote:Na PTPC napadač Nermin Ibrić 1991 godište, a na BHT Nerdin Ibrić ima 60 godina ...
Sto si sitnicav? 36 godina, gore, dole :oops:
Pa dobro, godine i nisu bitne. Bitnije je je li brada duza ili kraća :)
Šveđanin

#331 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Šveđanin »

Koliko godina na kraju, jel 1991 godiste?
Oligarh

#332 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Oligarh »

bull21 wrote:Evo ga: PTPC: Kako su psi rata (koji su trebali biti u gvantanamu do sada) ostali u bosni poslije rata?

Čovjek je uz to i otvoreno rekao kako je država "ostala prijateljski i zahvalno u vezi sa tim ljudima". Bujrum, upravo je rekao da nam je precjednik terorista i samim time i ja i vi i svi drugi.

Red Galijaševića, red Lazanskog. Fuj, sada bi mogli i Šešelja uključiti
O'zone
Globalni moderator

#333 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by O'zone »

bull21 wrote:Evo ga: PTPC: Kako su psi rata (koji su trebali biti u gvantanamu do sada) ostali u bosni poslije rata?

Čovjek je uz to i otvoreno rekao kako je država "ostala prijateljski i zahvalno u vezi sa tim ljudima". Bujrum, upravo je rekao da nam je precjednik terorista i samim time i ja i vi i svi drugi.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#334 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by japin_mutapi »

Nerdinova osveta

BN piči muziku
Bosnjak333

#335 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Bosnjak333 »

Ned071 wrote:
Opetja033 wrote:
Ned071 wrote:Ovo je udar na drzavu i nakon ovoga pohapsit svakog vehabijskog konjinu. 21 vijek je mrs vise u tri pm
Ovo je prije svega pravna i slobodna drzava, gdje se niko nece hapsiti zbog svog izgleda ma koliko ti kmecao i siktao o tome. Najveca je ironija u tome sto ti je mentalitet isti kao kod ovih dzihadista i cetnika. Ni ti a ni oni necete postavljati norme u ovoj drzavi. A mozes nastaviti siktati do sutra.

Boli me neka stvar za ovim ubijenim cetaljem, frajer je bio aktivan u VRS tokom agresije na BiH i ja sada kao trebam da ga zalim? Ahaaa.. Boli me neka stvar i za njim i za njegovom porodicom. Ne zato sto je Srbin nego sto je bio aktivni clan VRS u gradu u kojem je zabiljezen pogrom Bosnjaka. Sa druge strane ne opravdavam ovo djelo, izmedju ostalog i zbog povratnika u zvornicku regiju. Niko ne moze uzimati zakon u svoje ruke i moraju se postovati institucije drzave. Posve bezuman cin, barem sudeci po onome sto znamo sad za sad.
Relativiziras ko i svi. Sikcem? Da i vazda cu jer je to pogan koja mi ne treba u mom gradz i mojoj zemlji. Svako sranje nakon rata su oni napravili. Od splitske ulice preko andjelica bugojna fisa do ovog majmuna danas. Hapsit zaostalu bagru. Moj prvi komsija ima sedmero unucadi djevojcica od 11 godina se u pantolama i u samiji banja ljeti u bazenu? Halo 2015 godina?! Hapsit i tjerat u sudan il gdje god... Pogan
Pa je li to tvoj problem ili njen i njenog oca?Ne znam sta ocekujete od ovih ljudi.I kad zive mirnim zivotom svi ih proganjaju evo kao ti debil svog komsiju.
bull21

#336 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by bull21 »

Image

Pa vi vid'te.
archi_a

#337 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by archi_a »

Nevjerovatno je ovo sto se desava veceras. Ne mogu da vjerujem !!!! Toliko je informacija, rijeci i zakljucaka izreceno prije nego sto se istraga i otvorila. To nije dobro.
Gledam, evo vanredan program ptpc-a ( kao sjeverna koreja ) , bez imalo straha i stida ljudi huskaju, uvode u nove podjele. Komentarisu sve sami vojni analiticari od ovih generala nekadasnje vojske rs-a, preko Lazanskog poznatog po huskackim emisijama sa Kosova. Kao slag na tortu Dzevad Galijasevic idiot.
Majmuni, sacekajte kraj istrage, ne pozivajte ljude na krvoprolice.
Nece vam proci picka vam ma...ina. :evil:
hrasno38

#338 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by hrasno38 »

Braco budite spremi jer bi moglo biti jos napada. Sutra ce se ispitati poturice koje idu u srednje skole u Zvorniku da li znaju nesto vise, a Pauk ce ujutro posjetiti par poturickih porodica da im objasni neke stvari, ako slucajno budu sta skrivali znate sta ce biti. Samo hrabro, Srbin je na svojoj zemlji i nista ga ubiti nece pa ni ovo.
I onda mog oca pitaju jel ti zao sto si ratovao. Mijenjaju teze. A sta bi bilo da nije ratovao? Zamislite ovu situaciju danas a da u Zvorniku ima 50% poturica? Mi zivi nebi ostali. Pazite se, a u neka bolja vremena, rastjerati i ovo sto ih je ostalo oko Zvornika!!! Nije ih puno, ali da smeta.. smeta brate!!!
Daj link gdje si ovo nasao!!!!! Ako nemas link i dokaz za ovo onda si isti kao i ovaj sto je pobio policajce i zelis nemire u drzavi!!!!!!
LSD

#339 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by LSD »

Miroslav Lazanski maloprije to izvali 8-)
isti onaj psihopata, samozvani vojni analiticar koji je umirivao Srbe u toku NATO bombardovanje sa "i bombardovanje je za ljude" :lol:
skafiskafsnjak

#340 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by skafiskafsnjak »

hrasno38 wrote:
Daj link gdje si ovo nasao!!!!! Ako nemas link i dokaz za ovo onda si isti kao i ovaj sto je pobio policajce i zelis nemire u drzavi!!!!!!
Ma papcina potpaljuje....

Kooo fool obrisali...
York Light 100`s

#341 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by York Light 100`s »

Herr Flick wrote:Svi zajedno pretjerujete..Ovo nisu 90-te i nije Jugoslavija..Od novog rata i nemaira nece nista biti,mada bi neki to voljeli vrlo rado
Ma ko bi volio rat? Ne slažem se uvijek sa Zvizovim postovima ali ko trijezan i neutralan čita njegove postove na ovoj temi zna da ne navija za rat nego govori da je ovaj slučaj samo još jedna kap koja će preliti čašu.
Ovo nisu 90-te i Jugoslavija ali sa ovakvom nakaradnom strukturom države, još nakaradnijim Daytonom, vladajućim nacionalizmom i napadima na nacionalnoj ili religijskoj osnovi i budala može skontati da će prije eskalirati u BiH nego npr. u Hrvatskoj ili Sloveniji
mO k3

#342 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by mO k3 »

Oligarh wrote:

Red Galijaševića, red Lazanskog. Fuj, sada bi mogli i Šešelja uključiti
Ovaj lazanski , sjetim mu se familije Dabogda ih Grci rasturili a gotivio sam Makedoniju
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#343 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by japin_mutapi »

Nerdinova osveta

Ø
Siddratho

#344 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Siddratho »

NEMOJTE CITIRATI VISE TAJ POST.
Ispadam nepouzdan na kraju.

Ovo je bilo u komentaru na stranici navijaca drine. prenosim sa drugog foruma. OBRISANO JE.
Ned071

#345 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Ned071 »

Bosnjak333 wrote:
Ovo je prije svega pravna i slobodna drzava, gdje se niko nece hapsiti zbog svog izgleda ma koliko ti kmecao i siktao o tome. Najveca je ironija u tome sto ti je mentalitet isti kao kod ovih dzihadista i cetnika. Ni ti a ni oni necete postavljati norme u ovoj drzavi. A mozes nastaviti siktati do sutra.

Boli me neka stvar za ovim ubijenim cetaljem, frajer je bio aktivan u VRS tokom agresije na BiH i ja sada kao trebam da ga zalim? Ahaaa.. Boli me neka stvar i za njim i za njegovom porodicom. Ne zato sto je Srbin nego sto je bio aktivni clan VRS u gradu u kojem je zabiljezen pogrom Bosnjaka. Sa druge strane ne opravdavam ovo djelo, izmedju ostalog i zbog povratnika u zvornicku regiju. Niko ne moze uzimati zakon u svoje ruke i moraju se postovati institucije drzave. Posve bezuman cin, barem sudeci po onome sto znamo sad za sad.
Relativiziras ko i svi. Sikcem? Da i vazda cu jer je to pogan koja mi ne treba u mom gradz i mojoj zemlji. Svako sranje nakon rata su oni napravili. Od splitske ulice preko andjelica bugojna fisa do ovog majmuna danas. Hapsit zaostalu bagru. Moj prvi komsija ima sedmero unucadi djevojcica od 11 godina se u pantolama i u samiji banja ljeti u bazenu? Halo 2015 godina?! Hapsit i tjerat u sudan il gdje god... Pogan[/quote]
Pa je li to tvoj problem ili njen i njenog oca?Ne znam sta ocekujete od ovih ljudi.I kad zive mirnim zivotom svi ih proganjaju evo kao ti debil svog komsiju.[/quote]

Niko od njih ne zivi murnim zivotom. Oni su anticivilizacijska norma. Debilu
JThomas

#346 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by JThomas »

bez guantanama i bez ulaženja u to je li počinilac uopšte vehabija - vehabije nisu autohtoni fenomen u bosni i u bosnu su ih doveli upravo izetbegovići, od njih se nikad nisu distancirali ni oni ni IZ, ali zato jesu mnogima na vrlo sumnjive načine dali državljanstvo.
euroBASIC

#347 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by euroBASIC »

bull21 wrote:Image

Pa vi vid'te.
nije valjda da ovog bubuljičara shvatas ozbiljno. On će da ubija balije... :lol: :lol: :-)
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#348 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by mk ultra »

euroBASIC wrote:

Pa vi vid'te.
nije valjda da ovog bubuljičara shvatas ozbiljno. On će da ubija balije... :lol: :lol: :-)
Image

cijela armija
area51

#349 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by area51 »

Jebo ti sve ovo,odaVle treba razguliti što prije to bolje :run:
hrasno38

#350 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by hrasno38 »

euroBASIC wrote:

Pa vi vid'te.
Kada bi ovakve citirali sa svih strana nema baze koja bi izdrzala toliko postova...na zalost nekada u bivsoj drzavi za ovakve izjave najebavali su roditelji bubuljicavih i to bi trebalo pod obavezno vratiti u zakon,
Locked