_BataZiv_0809 wrote:Spadam u kategoriju po godinama.
Nisam se ozenio jer sam tako odlucio
Momci nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dr Kova
#326 Re: Momci nakon 25
- Saian
#327 Re: Momci nakon 25
kupio jaran auto, neki mercedes, polovan, al opet benz jebi ga, i ja ga pitam poslovichno tehnichki, "Cuo sam da si kupio auto, kako te sluzhi, jesi zadovoljan?" kaze on, Sad vise nisam debeli krmak, sad sam mali meeeeeedo, bez da ulazim u diskusiju o opravdanosti implikacija koje izjava povlachi, on ce svoje razloge znati vec, al oplak'o sam od srcaRidjobrki wrote:debelo krme + $$$$$ = bebeji medo
![]()
![]()
- ho oponopono
#328 Re: Momci nakon 25
...ovi ko fol frajeri pobogu, seru (da prostis) ko i prije 25 godinice ali i gore...
...izgleda kako su stariji, cangrizaviji, neka rospija ostavila traga jebiga, traume su to, zato nijedna gdje da valja, jadnica bez zivota prije njega, pozeljna jer nije lagala i varala i dobrodosla si u njihov san...i dok plese sama s kisom...
...izgleda kako su stariji, cangrizaviji, neka rospija ostavila traga jebiga, traume su to, zato nijedna gdje da valja, jadnica bez zivota prije njega, pozeljna jer nije lagala i varala i dobrodosla si u njihov san...i dok plese sama s kisom...
- JaneEyre
#329 Re: Momci nakon 25
kraljuho oponopono wrote:...ovi ko fol frajeri pobogu, seru (da prostis) ko i prije 25 godinice ali i gore...![]()
- ho oponopono
#330 Re: Momci nakon 25
...ma ko ga jebe (da prostis), nek ga mamica tjesi, ili nek guta pilule, ne glumila ja nikome Zvoncicu takav Pan mi nije potreban u zivotu... 
- supercali
#331 Re: Momci nakon 25
ti si nasla kretenaJaneEyre wrote:kraljuho oponopono wrote:...ovi ko fol frajeri pobogu, seru (da prostis) ko i prije 25 godinice ali i gore...![]()
...izgleda kako su stariji, cangrizaviji, neka rospija ostavila traga jebiga, traume su to, zato nijedna gdje da valja, jadnica bez zivota prije njega, pozeljna jer nije lagala i varala i dobrodosla si u njihov san...i dok plese sama s kisom...tačno si opisao pojedince...a ja sam nažalost imala tu nesreću da izlazim s jednim takvim
kad smo krenuli kontam se fin momak, o sebi pri sebi, preko 30 godina, zreo, valjda bi trebao da zna šta hoće...kad ono nervozno, čangrizavo...i naravno, bilo je poželjno da sam ja njegov obožavatelj i najvjerniji fan i da ono baš patim za njim i da sam ono baš jadna i umirem od tuge kad bismo se posvađali...
nema veze jel on ima ispod ili iznad 25
kako kazu ljudi su onakvi citav zivot kakvi su u starosti samo sto se to prije prikrivalo i nije dolazilo do izrazaja
- Matzan
#332 Re: Momci nakon 25
Momci od 25+ godina samo
Naravno, ako su pametni.
Poslije 30 i neke ožene neku solidnu do 25.
I opet

Naravno, ako su pametni.
I opet
-
Gabrielo
#333 Re: Momci nakon 25
Pa naravno. Tada imas izbor cura od 16-25. Najbolje izgledas i u naponu si snage.Matzan wrote:Momci od 25+ godina samo![]()
![]()
![]()
Naravno, ako su pametni.
I opet![]()
Mislim da se jedino veliki vjernici zene prije 25te.
-
arslanbey
#334 Re: Momci nakon 25
evo ja sam 28 uskoro 29 ,i vidim oko mene(dakle u bosni) manje vise vecina mojih godina ili ozenjeni ili pred zenidbuGabrielo wrote:Pa naravno. Tada imas izbor cura od 16-25. Najbolje izgledas i u naponu si snage.Matzan wrote:Momci od 25+ godina samo![]()
![]()
![]()
Naravno, ako su pametni.
I opet![]()
- Matzan
#335 Re: Momci nakon 25
arslanbey wrote:evo ja sam 28 uskoro 29 ,i vidim oko mene(dakle u bosni) manje vise vecina mojih godina ili ozenjeni ili pred zenidbuGabrielo wrote:Pa naravno. Tada imas izbor cura od 16-25. Najbolje izgledas i u naponu si snage.Matzan wrote:Momci od 25+ godina samo![]()
![]()
![]()
Naravno, ako su pametni.
I opet![]()
To su neki naivci, valjda.
Momci, samo derite, nije saFun!
-
arslanbey
#336 Re: Momci nakon 25
Pa to je u BIH prosjek nekiMatzan wrote:
To su neki naivci, valjda.
Momci, samo derite, nije saFun!![]()
![]()
![]()
![]()
ja kao momak u 28,29-im nemam s kim izaci kao covjek
-
Gabrielo
#337 Re: Momci nakon 25
Izlazi sa osamnaestogodisnjakinjama.arslanbey wrote: ja kao momak u 28,29-im nemam s kim izaci kao covjekjer ovi drugi vezani i ne da zena
![]()
najboljeg jarana zovem evo par puta na kafu ne moze covjek "nesto"
-
arslanbey
#338 Re: Momci nakon 25
ne ide to tako lako,onda bi bio "freak" koji se mota oko curica...20 godinjakinje vec moze prociGabrielo wrote:Izlazi sa osamnaestogodisnjakinjama.arslanbey wrote: ja kao momak u 28,29-im nemam s kim izaci kao covjekjer ovi drugi vezani i ne da zena
![]()
-
Gabrielo
#339 Re: Momci nakon 25
Ne vidim zasto. Meni jedino nije ok da curice od 13,14 izlaze sa onim od 20. A toga ima dosta.arslanbey wrote:ne ide to tako lako,onda bi bio "freak" koji se mota oko curica...20 godinjakinje vec moze prociGabrielo wrote:Izlazi sa osamnaestogodisnjakinjama.arslanbey wrote: ja kao momak u 28,29-im nemam s kim izaci kao covjekjer ovi drugi vezani i ne da zena
![]()
- MedenoSrce
#340 Re: Momci nakon 25
pa jes, u Gluhoj Bukovici je sve normalno
-
Gabrielo
#341 Re: Momci nakon 25
Medeno srce na sta se odnosi tvoj komentar?
- Matzan
#342 Re: Momci nakon 25
Samo sačekaš 18-i rođendan i raspali...
Neće ona mlijeka, već što je više
više te voli, a i tebi se apetit i sigurnost povećava.
Još kad naučiš da odglumiš teleći zaljubljen pogled, nigdje ti kraja neće biti.
Neće ona mlijeka, već što je više
-
Gabrielo
#343 Re: Momci nakon 25
Svaka ti je zlatna. Ne znam kad sam procitao nesto od tebe a da se nisam slozio.Matzan wrote:Samo sačekaš 18-i rođendan i raspali...
Neće ona mlijeka, već što je više![]()
- ho oponopono
#344 Re: Momci nakon 25
...mozda jedna te ista osoba pobogu...?! 
- Ramzess Veliki
#346 Re: Momci nakon 25
Biće kasno kad shvatiš da one glume teleći zaljubljeni pogled malo bolje.Matzan wrote:Samo sačekaš 18-i rođendan i raspali...
Neće ona mlijeka, već što je više![]()
- edo_79
#347 Re: Momci nakon 25
Ja opisa Allaše dragi ... oplakahJaneEyre wrote:kraljuho oponopono wrote:...ovi ko fol frajeri pobogu, seru (da prostis) ko i prije 25 godinice ali i gore...![]()
...izgleda kako su stariji, cangrizaviji, neka rospija ostavila traga jebiga, traume su to, zato nijedna gdje da valja, jadnica bez zivota prije njega, pozeljna jer nije lagala i varala i dobrodosla si u njihov san...i dok plese sama s kisom...tačno si opisao pojedince...a ja sam nažalost imala tu nesreću da izlazim s jednim takvim
kad smo krenuli kontam se fin momak, o sebi pri sebi, preko 30 godina, zreo, valjda bi trebao da zna šta hoće...kad ono nervozno, čangrizavo...i naravno, bilo je poželjno da sam ja njegov obožavatelj i najvjerniji fan i da ono baš patim za njim i da sam ono baš jadna i umirem od tuge kad bismo se posvađali...
Ja imam 35 i ova definicija mi je ono pravo primjenjiva na OBA pola, ne samo muškarce .... mi preko 30 znamo šta hoćemo ali vi ispod 30 mislite ako imate dvije sise i dva guza da vam treba kleknut na koljena i slinit i balit svaki put kad prođete
- Ramzess Veliki
#348 Re: Momci nakon 25
Da ... i to je malo rečeno ... stalni pokušaji vaginalne manipulacije, kao da je nama to jedina bitna stvar u životu:edo_79 wrote:Ja opisa Allaše dragi ... oplakahJaneEyre wrote:kraljuho oponopono wrote:...ovi ko fol frajeri pobogu, seru (da prostis) ko i prije 25 godinice ali i gore...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja imam 35 i ova definicija mi je ono pravo primjenjiva na OBA pola, ne samo muškarce .... mi preko 30 znamo šta hoćemo ali vi ispod 30 mislite ako imate dvije sise i dva guza da vam treba kleknut na koljena i slinit i balit svaki put kad prođete
- Dat ću ti ako me oženiš ...
- Dat ću ti ako mi kupiš poklon ...
- Dat ću ti ako mi pomažeš u mojim poslovima ...
- Dat ću ti ako moju mater voliš više nego svoju ...
- Dat ću ti ako ja zaserem sa tvojom familijom a ti ćeš stati na moju stranu ...
Nije to toliko vrijedno ...nije ...
- edo_79
#349 Re: Momci nakon 25
A nije sve ni u davanju .... nebi ih Bog ubio da nekad i primeRamzess Veliki wrote:Da ... i to je malo rečeno ... stalni pokušaji vaginalne manipulacije, kao da je nama to jedina bitna stvar u životu:
- Dat ću ti ako ja zaserem sa tvojom familijom a ti ćeš stati na moju stranu ...
Nije to toliko vrijedno ...nije ...
- Ramzess Veliki
#350 Re: Momci nakon 25
Najgore je to njhovo razmišljanje da time nešto daju. Dajte malo kuharskih čarolija, počasti izlaskom u pozorište, gajbom piva, novim gumama ... pažnjom, nježnošću i razumijevanjem, shvati i podrži kao osobu ...edo_79 wrote:A nije sve ni u davanju .... nebi ih Bog ubio da nekad i primeRamzess Veliki wrote:Da ... i to je malo rečeno ... stalni pokušaji vaginalne manipulacije, kao da je nama to jedina bitna stvar u životu:
Nije to toliko vrijedno ...nije ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()