Vole li žene grub seks?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#327 Re: Vole li žene grub seks?
Jebu a ne vade I to grubost na nivousherbett wrote:![]()
Zipa ovo.. odem na svoje postove i gledam redim teme.. taman ispod ove je postavljena "kuda ide islamska zajednica u bih"
- pecpec
#328 Re: Vole li žene grub seks?
Jel to iz licnog iskustva ili rekla-kazala?supercali wrote:Jebu a ne vade I to grubost na nivousherbett wrote:![]()
Zipa ovo.. odem na svoje postove i gledam redim teme.. taman ispod ove je postavljena "kuda ide islamska zajednica u bih"
- supercali
#329 Re: Vole li žene grub seks?
Oboje onda ih zovnem na kafupecpec wrote:Jel to iz licnog iskustva ili rekla-kazala?supercali wrote:Jebu a ne vade I to grubost na nivousherbett wrote:![]()
- pecpec
#330 Re: Vole li žene grub seks?
Vidim ja da su tebi i rogovi dragi 
- irac300
#331 Re: Vole li žene grub seks?
Vole žene svašta. Ja sam mislio da sam ja perverzan, dok nisam upoznao par ženskih osoba. Kakav amater. 
- supercali
#332 Re: Vole li žene grub seks?
Ja ne biram rupepecpec wrote:Vidim ja da su tebi i rogovi dragi
- triconja
#333 Re: Vole li žene grub seks?
Mislim da od Markiza de Sad ne moze biti perverznije, znaci iz tog uciirac300 wrote:Vole žene svašta. Ja sam mislio da sam ja perverzan, dok nisam upoznao par ženskih osoba. Kakav amater.
- irac300
#334 Re: Vole li žene grub seks?
Muško možda više ispoljava svoju perverznost, ne ustručava se toliko kao žene, ali žene kad se oslobode, Tito dragi šta im se sve mota u glavi.triconja wrote:Mislim da od Markiza de Sad ne moze biti perverznije, znaci iz tog uciirac300 wrote:Vole žene svašta. Ja sam mislio da sam ja perverzan, dok nisam upoznao par ženskih osoba. Kakav amater.
- klixoris
#335 Re: Vole li žene grub seks?
Podsjeti me ovo na onaj vic sa starom babom...Ramzess Veliki wrote:Meni ovo kod sudije nije proslo ...exliberal-ex wrote:
ja sam imao jednu koja mi je priznala da masta da je silujem...
![]()
Ni jedna iskusnija zena ne gubi vrijeme sa tipom koji je njezan i pazljiv. Takav je dobar za rogatog muza, ali za uzivanje nije.
Cak i one koje su tek pocele da upoznaju svoje tijelo, prvi put kad budu kvalitetno raznesene, zaborave na onog njeznog romanticara.
Ti su dobri samo za modne savjete.
Znaci kad je zgrabis dlakavim rucetinama i nabijes na zid, ostemaj maltu iza nje ... poslije mozes da joj poklonis tratincicu da ne bude da si totalni krkan.
Zvoni lik babi na vrata, pita ona: "Koooo je ?"
Kaze lik: "Raznosac pizza !"
Kaze baba: "Udji i raznesi !"
- exliberal-ex
#336 Re: Vole li žene grub seks?
Ramzess Veliki wrote:Meni ovo kod sudije nije proslo ...exliberal-ex wrote:
ja sam imao jednu koja mi je priznala da masta da je silujem...
![]()
Ni jedna iskusnija zena ne gubi vrijeme sa tipom koji je njezan i pazljiv. Takav je dobar za rogatog muza, ali za uzivanje nije.
Cak i one koje su tek pocele da upoznaju svoje tijelo, prvi put kad budu kvalitetno raznesene, zaborave na onog njeznog romanticara.
Ti su dobri samo za modne savjete.
Znaci kad je zgrabis dlakavim rucetinama i nabijes na zid, ostemaj maltu iza nje ... poslije mozes da joj poklonis tratincicu da ne bude da si totalni krkan.
ma znam
nakraju se isplatilo...I meni I njoj
-
zenit dozic
#337 Re: Vole li žene grub seks?
Joj dobre temesherbett wrote:![]()
Serbo volis li ti ovu hardcore varijantu sexa
- Ramzess Veliki
#338 Re: Vole li žene grub seks?
... onda ga razneses ...moonca wrote:Ramzess Veliki wrote:A kad te zgrabi za guzu jako?![]()
Tu ga ceka iznenadjenje.![]()
![]()
-
zipoo
#339 Re: Vole li žene grub seks?
mjerka muskacra po stisku ruke, sto li ?zenit dozic wrote:Joj dobre temesherbett wrote:![]()
![]()
Serbo volis li ti ovu hardcore varijantu sexa
-
zoomba
#340 Re: Vole li žene grub seks?
Kad je stisnes u trenutku slabosti zavija ko kojot 
- walter kurtz
#341 Re: Vole li žene grub seks?
Jedna moja drolja pored grubog sexa palila se na scenarij silovanja pa sam odlucio joj ispuniti zelju ona je pristala ali nije znala kad cu i kako cu to izvesti od tog razgovora proslo je i nekoliko mjeseci skoro da je i zaboravila na to. ja sam u medjuvremenu iskoristio priliku i kopirao joj kljuc od stana koji sam uredno vratio nakon roleplaya
usao sam joj u dva ponoci jednog radnog dana sa fantomkom na glavi izvukao je za kosu iz kreveta bacio na pod otvorio joj usta i zabio k....c do jaja tako sam je gusio jedno pet sest minuta i onda zabio u s...k bez ikakvog lubrikanta vristala je otimala se plakala ali i uzivala samarao i udarao sam je kasnije sam skinuo fantomku i jebali smo se svu noc ona nikad sretnija i pohotnija nije bila 
-
radostan dan
#342 Re: Vole li žene grub seks?
ihhh, jos da si bejzbolku imao...
- walter kurtz
#343 Re: Vole li žene grub seks?
Sta ce mi bejzbolka 
- mobsterc
- MarlboroGold
#345 Re: Vole li žene grub seks?
Šta pročita jbt... čak i da se radi o zajebanciji...
- славянин
#347 Re: Vole li žene grub seks?
Hrabro... zamisli ti sa fantomkom a ne znas da je u medjuvremenu kupila pistolj i drzi u latici pored krevetawalter kurtz wrote:Jedna moja drolja pored grubog sexa palila se na scenarij silovanja pa sam odlucio joj ispuniti zelju ona je pristala ali nije znala kad cu i kako cu to izvesti od tog razgovora proslo je i nekoliko mjeseci skoro da je i zaboravila na to. ja sam u medjuvremenu iskoristio priliku i kopirao joj kljuc od stana koji sam uredno vratio nakon roleplayausao sam joj u dva ponoci jednog radnog dana sa fantomkom na glavi izvukao je za kosu iz kreveta bacio na pod otvorio joj usta i zabio k....c do jaja tako sam je gusio jedno pet sest minuta i onda zabio u s...k bez ikakvog lubrikanta vristala je otimala se plakala ali i uzivala samarao i udarao sam je kasnije sam skinuo fantomku i jebali smo se svu noc ona nikad sretnija i pohotnija nije bila
- merlin246
#349 Re: Vole li žene grub seks?
+1Nastasia wrote:Vole.
- Nastasia
#350 Re: Vole li žene grub seks?
Pa ne znam čemu filozofiranje svega mi.
Neke vole, neke ne vole.
Ove što se pale na silovanje su mi opet neki ekstrem. To mi je već bolesno.
Mada i ja se ponekad zapitam jesam li bolesna kad skontam na šta se sve palim
Ma nisam.
Sve je udure.
Neke vole, neke ne vole.
Ove što se pale na silovanje su mi opet neki ekstrem. To mi je već bolesno.
Mada i ja se ponekad zapitam jesam li bolesna kad skontam na šta se sve palim
Ma nisam.
Sve je udure.