Zaluđenost bojom haljine
- York Light 100`s
#326 Re: Zaluđenost bojom haljine
To tebi bi super post dok ne naleti na onaj dio što tebe opisuje pa ti prisjede?
- insomnia78
#327 Re: Zaluđenost bojom haljine
Ja se sad osjecam zanemaren 
- Raigor Stonehoof
#328 Re: Zaluđenost bojom haljine
ne opisuje me, ja sam ateista i javno i privatno. i boli me cuna sta si ti, i svako drugi, i na forumu i uzivo. i tebe bi trebala.
- fortaleza
#329 Re: Zaluđenost bojom haljine
Prva stvar, razina ovolikog ad hominem etiketiranja govori nešto o tebi jer si se gotovo sigurno našao u mom postu. Drugo, tolika razina općenitog generaliziranja i vrijeđanja čitave populacije zbog vjerskog opredjeljenja, aktivizma, muzičkih preferencija, nacionalnosti, politike govori još više (ironično spominjanje granda je mala maca za tebe). E sad da ja malo generaliziram, iz tebe je dovoljno izvući deset rečenica da bi mi sve bilo jasno. Tolika agresiva koja vrvi svakom tvojom napisanom konstrukcijom dovodi do zaključka da sigurno imaš ili svojih nerješenih kompleksa ili si jednostavno takav, svejedno. Uglavnom, sreća tvoja pa si dobio ikakav odgovor, ovakav način komunikacije inače ignoriram.York Light 100`s wrote:Yeblo vas više i Grand i Pink![]()
Ako je išta slika i prilika današnje omladine u BiH onda su to pojedini na ovom forumu. Ne smije se otvoriti nijedna bezazlena tema da odmah neko ne sere, nije niko ni rekao da se raspravlja o nečemu ozbiljnom kao liječenju raka nego se raja malo zajebaje oko ovoga.
Ako je išta slika i prilika današnje BH omladine onda su to pametnjakovići kao ti i ovaj TheMule koji su na malo višim temama izgubljeni pa se zato prave pametni na jednostavnim temama gdje niko i ne pokušava biti pametan i ozbiljan, onda ove klix.ba Che Guevare što štancaju po 50 stranica na temama protesti, SDA, Mile Dodik a niko da digne guzicu i stvarno šta pokrene, garant sve neki studenti u 30im što ne znaju ni eksera zakucati i jedino im Štulić u glavi, pa onda oni internet ateisti, miševi što nemaju muda u javnosti reži da su ateisti pa glume frajere kada su anonimni "o budale imate li dokaza za vašeg imaginarnog prijatelja" a nemaju muda reći svom babi da im se ne ide za bajram u džamiju, pa onda oni ko LeClerc koji će ismijavati sve medije što imaju išta veze sa Islamom ali će zato svaki cionistički medij dizati u zrak kao jedini validan izvor za informacije, pa onda one "ja sam Bošnjo ali ne musliman" koji će kritikovati Islam jer smatra religije gluposti ali će taj isti ulizica za uskrs potruditi da svakom Hrvatu poliže njegova neofarbana jaja.
E ja se poserem na taj dio naše BH omladine i na svakoga lično ko je se pronašao u ovom mom postu
Ja sam samo čekao kada će se neko pojaviti na ovoj bezazlenoj temi i početi srati ko foka
-
Zoya
#330 Re: Zaluđenost bojom haljine
Jos jedna tema gdje se našlo pametovati? Nice
5 dan i opet ništa pocrnilo ili poplavilo nije, bElo i zlatno i dalje.
5 dan i opet ništa pocrnilo ili poplavilo nije, bElo i zlatno i dalje.
-
Ripicipi
- York Light 100`s
#332 Re: Zaluđenost bojom haljine
Ne brini se ja sam smiren, samo sam nabrojao par primjera što zapinju za oko sve ovo vrijeme od kada sam aktivan ovdje. Nisam se našao u tvom postu nego sam jednostavno primjetio koliko ima pametnjakovića ovdje što se nepotrebno prave pametni kao npr. TheMule i ti u ovom slučaju, valjda nemate gdje drugo pa hajde bar će ovi što drže ovaj forum sevapa na vama zaraditi,fortaleza wrote:Prva stvar, razina ovolikog ad hominem etiketiranja govori nešto o tebi jer si se gotovo sigurno našao u mom postu. Drugo, tolika razina općenitog generaliziranja i vrijeđanja čitave populacije zbog vjerskog opredjeljenja, aktivizma, muzičkih preferencija, nacionalnosti, politike govori još više (ironično spominjanje granda je mala maca za tebe). E sad da ja malo generaliziram, iz tebe je dovoljno izvući deset rečenica da bi mi sve bilo jasno. Tolika agresiva koja vrvi svakom tvojom napisanom konstrukcijom dovodi do zaključka da sigurno imaš ili svojih nerješenih kompleksa ili si jednostavno takav, svejedno. Uglavnom, sreća tvoja pa si dobio ikakav odgovor, ovakav način komunikacije inače ignoriram.York Light 100`s wrote:Yeblo vas više i Grand i Pink![]()
Ako je išta slika i prilika današnje omladine u BiH onda su to pojedini na ovom forumu. Ne smije se otvoriti nijedna bezazlena tema da odmah neko ne sere, nije niko ni rekao da se raspravlja o nečemu ozbiljnom kao liječenju raka nego se raja malo zajebaje oko ovoga.
Ako je išta slika i prilika današnje BH omladine onda su to pametnjakovići kao ti i ovaj TheMule koji su na malo višim temama izgubljeni pa se zato prave pametni na jednostavnim temama gdje niko i ne pokušava biti pametan i ozbiljan, onda ove klix.ba Che Guevare što štancaju po 50 stranica na temama protesti, SDA, Mile Dodik a niko da digne guzicu i stvarno šta pokrene, garant sve neki studenti u 30im što ne znaju ni eksera zakucati i jedino im Štulić u glavi, pa onda oni internet ateisti, miševi što nemaju muda u javnosti reži da su ateisti pa glume frajere kada su anonimni "o budale imate li dokaza za vašeg imaginarnog prijatelja" a nemaju muda reći svom babi da im se ne ide za bajram u džamiju, pa onda oni ko LeClerc koji će ismijavati sve medije što imaju išta veze sa Islamom ali će zato svaki cionistički medij dizati u zrak kao jedini validan izvor za informacije, pa onda one "ja sam Bošnjo ali ne musliman" koji će kritikovati Islam jer smatra religije gluposti ali će taj isti ulizica za uskrs potruditi da svakom Hrvatu poliže njegova neofarbana jaja.
E ja se poserem na taj dio naše BH omladine i na svakoga lično ko je se pronašao u ovom mom postu
Ja sam samo čekao kada će se neko pojaviti na ovoj bezazlenoj temi i početi srati ko foka
To što si ti uznemiren ne znači da sam ja (a vidi se da si uznemiren čim ti nije bilo mrsko podvlačiti određene riječi). Jednostavno je patetično na ovoj sporednoj temi čija svrha nije ništa drugo nego zafrkancija početi nešto pametovati samo zato što si nesposoban na temama gdje stvarno treba biti pametan i napisati nešto pametno pa se hvatamo ovih tema jel' tako
A da sam upravu govori i činjenica kako si uzeo primjer gdje ja citiram druge kako se rugaju meni i mojim istomišljenicima (ono "o vjernici budale) i pripisuješ meni kao ad hominem reketiranje, pa kako ćeš jadan kod nečega ozbiljnijeg nešto citirati a da ne uprskaš
Uglavnom boli me briga hoću li dobiti odgovor, važno je da si ti pročitao i uzrujao se
- ćiribiribela
#333 Re: Zaluđenost bojom haljine
Mama I tata kontaju da ih sestra I ja zajebavamo, oboje vide bijelu I zlatnu.

- Matzan
#335 Re: Zaluđenost bojom haljine
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /150305098
Kako li ovo vide oni što su vidjeli onu P-C kao B-Z?
- cyprus
#336 Re: Zaluđenost bojom haljine
Pa ova je samo bijela... tj. kombinacija bijela-prljavo bijelaMatzan wrote:http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /150305098
Nego izbaciše li naučnici kakvu pametnu teoriju... Ono što je prvobitno rečeno ne drži vodu baš
- Raigor Stonehoof
#337 Re: Zaluđenost bojom haljine
napisah ja par stranica ranije svoju teoriju koja je 100% tacna 
znaci ako percipiras da je haljina osvjetljena dnevnom svjetloscu a ono iza da je zuta svjetlost sijalice, vidjeces je bijelo-zlatnu.
ako percipiras da je haljina osvijetljena zutom svjetloscu sijalice a da je ono iza dnevna svjetlost, vidjeces je crno plavu.
sve zavisi kako mozak "klikne" kad ugledas sliku
znaci ako percipiras da je haljina osvjetljena dnevnom svjetloscu a ono iza da je zuta svjetlost sijalice, vidjeces je bijelo-zlatnu.
ako percipiras da je haljina osvijetljena zutom svjetloscu sijalice a da je ono iza dnevna svjetlost, vidjeces je crno plavu.
sve zavisi kako mozak "klikne" kad ugledas sliku
- seoBIH
#338 Re: Zaluđenost bojom haljine
Aha, a kako ja ne mogu opet da vidim bijelu i smedju? Vidio sam je prvi dan, prvih par sati, a onda nema sanse?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#339 Re: Zaluđenost bojom haljine
Bijelo-zlatno i kvit
.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#340 Re: Zaluđenost bojom haljine
bome plavo i crno... 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#341 Re: Zaluđenost bojom haljine
Crvena boja mi daje snagu, pozitivnu energiju itd. Sve nijanse.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#342 Re: Zaluđenost bojom haljine
ja ovo ništa ne kontam
-
Zoya
#343 Re: Zaluđenost bojom haljine
I sa laptopa bijela i zlatna 
-
Sunny-7
#344 Re: Zaluđenost bojom haljine
Pa zar jos uvijek?! 
- supercali
#345 Re: Zaluđenost bojom haljine