Vozio djed na pijacu i nazad, taj fol jelmadner wrote:Covjek je htio reci prije braka.
Ono, dobro ocuvano, maksimalno druga ruka, ako je i vozeno.
Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
- edo_79
#326 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
- SaraFina
#327 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
_BataZiv_0809 wrote:Pa nemas potrebe, dobro ti je rekao za neke stvari. Uglavnomja je dobro objasnila.SaraFina wrote: Pa ja se zezam.
Lik ne konta. Pa mu kontriram.
A on lupa zakone
Znaš već da uzivam u tom.
Za koje stvari?
Da se bolje vratiti Bogu neotpakovana, nego privesti nekog krkana
To jeste.
Ili nisam skontala poentu?
Ali samo sam to isčitala, kuburim sa bosanskim!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#328 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Ma yok to.SaraFina wrote:
Za koje stvari?
To jeste.
- edo_79
#329 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
SaraFina wrote: Za koje stvari?
To jeste.
- spreca
#330 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
NeeeeeeeeSaraFina wrote:
Za koje stvari?
To jeste.
- insomnia78
#331 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Jah, nejseSaraFina wrote:_BataZiv_0809 wrote:Insomnia je u Francuskoj i sretno ozenjen i otacSaraFina wrote: Kao što ti rekoh
Da ne ponavljam..
A za mene se ne brini, hvala.
Pa ja se zezam.
Lik ne konta. Pa mu kontriram.
A on lupa zakone
Znaš već da uzivam u tom.
- SaraFina
#332 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
edo_79 wrote:SaraFina wrote: Za koje stvari?
To jeste.
Ali samo sam to isčitala, kuburim sa bosanskim!to .... ni pod tačkom razno ...... jazuk golem
Što je jazuk?
Nego da rezimiramo ozbiljno.
Zene su na zapadu zaštićene.
Dakle, ako zena nakon razvoda od supruznika nema primanja, a supruznik ima on je duzan placati joj izdrzavanje. I alimentaciju za djecu, ako ih imaju.
Dok god se ne zaposli.
Drzava te obaveze ne preuzima osim ako supruznik ima neki minimalac. U Austriji je to 900€. Sve do te sume mogu skinuti sa plaće. I .
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#333 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Zrtvovacu se da ti pomognemspreca wrote:NeeeeeeeeSaraFina wrote:
Za koje stvari?
To jeste.
Ali samo sam to isčitala, kuburim sa bosanskim!,,,,svaka zapakovana neka dodje ja cu je halallosum otpakovat
- SaraFina
#334 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
spreca wrote:NeeeeeeeeSaraFina wrote:
Za koje stvari?
To jeste.
Ali samo sam to isčitala, kuburim sa bosanskim!,,,,svaka zapakovana neka dodje ja cu je halallosum otpakovat
Neka spreca, nemoj ima ovih sretno ozenitih
- spreca
#335 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
moRe_BataZiv_0809 wrote:Zrtvovacu se da ti pomognemspreca wrote:NeeeeeeeeSaraFina wrote:
Za koje stvari?
To jeste.
- SaraFina
#336 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
_BataZiv_0809 wrote:Zrtvovacu se da ti pomognemspreca wrote: Neeeeeeee,,,,svaka zapakovana neka dodje ja cu je halallosum otpakovat
Grozni ste
- spreca
#337 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
ma jok oni nemaju vremena ni svoje da raspakujuSaraFina wrote:
Neka spreca, nemoj ima ovih sretno ozenitih
- edo_79
#338 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Pa ako nisu redovna davanja, nemogu bit redovna ni primanja jelteSaraFina wrote: Što je jazuk?
Nego da rezimiramo ozbiljno.
Zene su na zapadu zaštićene.
Dakle, ako zena nakon razvoda od supruznika nema primanja, a supruznik ima on je duzan placati joj izdrzavanje. I alimentaciju za djecu, ako ih imaju.
Dok god se ne zaposli.
Drzava te obaveze ne preuzima osim ako supruznik ima neki minimalac. U Austriji je to 900€. Sve do te sume mogu skinuti sa plaće. I .
- ćiribiribela
#339 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Ne kvarite Zvizu temu, sta vam je!

-
yoyo13
#340 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
hoces li se ti druzit sa nama kad odes u dojčlandćiribiribela wrote:Ne kvarite Zvizu temu, sta vam je!
- edo_79
#341 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
baška će ... reći će vidi ovih ausländera što su naval'li ..... hoće papire i pašošyoyo13 wrote:hoces li se ti druzit sa nama kad odes u dojčlandćiribiribela wrote:Ne kvarite Zvizu temu, sta vam je!
![]()
![]()
-
yoyo13
#342 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
edo_79 wrote:baška će ... reći će vidi ovih ausländera što su naval'li ..... hoće papire i pašošyoyo13 wrote:hoces li se ti druzit sa nama kad odes u dojčlandćiribiribela wrote:Ne kvarite Zvizu temu, sta vam je!
![]()
![]()
- ćiribiribela
#343 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Ja cu biti gora od Zviza. 
- edo_79
#344 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
hoš nam poslat bar po je'nu šarenu lažu.... lijepo upakovanu ... ono 'našćiribiribela wrote:Ja cu biti gora od Zviza.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#345 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Sitaucija je sasvim opustena...

-
yoyo13
#346 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Ma jebe se zvizu....stan tamo...kuca vamo....aerodrom placa kiriju.....
a ja se evo omisljam hocu li rostilj upalit u basti pa sa kumom ispratit Europa Ligu ili kod stare na burek otic. Svako ima svoju muku

- spreca
#347 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Zviz brijes noge....malo paznje posveti i sisama...vise tiZviz wrote:Sitaucija je sasvim opustena...
-
zippoo87
#348 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
evo novi primjer kako mladi odlaze iz BiH
...udajom 
poznanica upoznala momka oko nove godine,on jos ostao tu kod nje 15ak dana...valjda se skontali,ne znam detalje,nisam ni pitao...uglavnom...udala se prije 3-4 dana za tog iz Njemacke i vec se ispalila tamo
e sada,nije da je ovo djevojka neka losa ili nesto,da je otisla konkretno radi papira ili sta ali vjerujem da je i nada u bolji zivot prevagnula...iako je i ovdje bila zaposlena i imala solidnu platu,za ono sto je radila (zavrsila je i privatni fax)
eh eto...jos jedna bosanka manje u BiH
prije par godina,slicno joj je uradio i brat...upoznao neku mladu iz Njem,pa je zivio tamo neko vrijeme a sada zivi u Australiji i dobro mu je tamo
poznanica upoznala momka oko nove godine,on jos ostao tu kod nje 15ak dana...valjda se skontali,ne znam detalje,nisam ni pitao...uglavnom...udala se prije 3-4 dana za tog iz Njemacke i vec se ispalila tamo
e sada,nije da je ovo djevojka neka losa ili nesto,da je otisla konkretno radi papira ili sta ali vjerujem da je i nada u bolji zivot prevagnula...iako je i ovdje bila zaposlena i imala solidnu platu,za ono sto je radila (zavrsila je i privatni fax)
eh eto...jos jedna bosanka manje u BiH
prije par godina,slicno joj je uradio i brat...upoznao neku mladu iz Njem,pa je zivio tamo neko vrijeme a sada zivi u Australiji i dobro mu je tamo
- edo_79
#349 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
Jest vala .... mada bih se ja odlučio na roštilj prije .... a poslije kod stare na burekyoyo13 wrote:Ma jebe se zvizu....stan tamo...kuca vamo....aerodrom placa kiriju.....![]()
a ja se evo omisljam hocu li rostilj upalit u basti pa sa kumom ispratit Europa Ligu ili kod stare na burek otic. Svako ima svoju muku
![]()
![]()
![]()
- Ridjobrki
#350 Re: Udaja za papire - opsti kur***uk, prvi korak prema boljem ili sta vec...?
U nekom paralelnom univerzumu ja idem na odmor u Austriju i dovodim neku Austrijanku na Grmeč...