Masakar u Parizu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#326 Re: Masakar u Parizu

Post by hrasno38 »

luckylaka wrote:Tacno se vidi po reakcijama da je nekima ovaj zlocin dosao ko kec na desetku pa su na Islam uzjahali ne silaze.A i providni su. Do skoro sam mislio za neke forumase da su raja sad tek vidim da ih se treba cuvati ko arkanovih gardista
Niko nije uzjahao na Islam jer sam Islam kao religija nema blage veze sa ovakvim stvarima i ovakvim gadostimac i da se vjernici slijepo drze svih tih ispisanih rijeci u svetim knjigama mi danas ne bi imali o cemu pisati generalno jer bi zaista na zemlji bio raj.Uzjahani su oni koji ga nakaradno provode a to je nesto sasvim drugo.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#327 Re: Masakar u Parizu

Post by Zviz »

luckylaka wrote:
Zviz wrote:Sreca Francuska ima nuklearno, ja da sam predsjednik ja bi je bacio rodjenom ocu na glavu kad bi znao da stoji iza vakog nesto.

Nebitno ko ovo radio, muslimani, zidovi, katolici, otrodoksi, budisti, lokalni poglavari mikro relogija ili ko vec. Ovo ide u stetu normalnom covjeku, musilmanu koji ce od danas jos teze dolaziti do svojih prava, ili trazenja posla, registovanja i sl. Ovo samo ide u korist nacionalizmu, mrznji i sl. Ovo ide u korist ljudima koji djele misljenja Hitlera i sl. njemu. Le Pen ce na sljedecim izborima ne da zavalada, nego da progna ljude u more, jer su samo muslimani, a vecina je normalna. Ljudi napuste da navijaju za neki klub kad vidie da je vrag odnje salu i da oni koji upravljau istim prave probleme. A kad je vjera u pitanju ljudi se boje sta ce ih cekati poslje smrti ono ovo. Ni jedan covjek nije duzan nikome da polaze racune, jer ga niko nije pitao da bude na ovom svijetu ako tako hocete, pa ne znam zbog cega se toliko i boje ti ukrznjeni vjernici. Kad budu Njemci hodali od haustora do haustora i vadili iz stanova Muhamede, Ibrahime i sl. i na neku njivu u neki hangar da cekaju na plin. Sve se ponavlja. To je sljedeci prizor. Sve sam pogodio, od cijena benzina u nebu, do ekonomske krize, pa i do tog. Do 2023 necete moci prepoznati Europu po nekim pitanjima. A sutra ce u znaku solidarnosti brojne medijske kuce crtati profete sa ekskrementima u ustima. Kad dialog i razumjevanje umre, tad tek pocinje rat!
Daj ima li iko da makne ovog provokatora sa Romanije ili ja treba da popusim ban da bi zajedno otisli :oops:
Kao prvo nisam sa romanija a kao drugo imam ja pravo na svoje misljenje isto kao i ti, ako ti se ne cita sta pisem i nemoj, nemam nista protiv. Mozda si ti sa Romanije? Drug ja sam sa Stupa!
Umalo popisivac

#328 Re: Masakar u Parizu

Post by Umalo popisivac »

Pol_Pot wrote: Pa srpski i hrvatski su vrbovali ljude za agresiju na Bosnu i blagosiljali puške i bili duhovne vođe zločina. Ima snimaka koliko hoćeš, potraži.
Da mi jednu jedinu sliku katolickog svecenika koji radi tako nesto.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#329 Re: Masakar u Parizu

Post by hrasno38 »

Stjui wrote:Poslanik a.s. se ne smije crtati.Tačka!
Ko to kaze??????? To kaze Islam i to moze vrijediti samo za muslimane za druge vjere ne vazi.
pashasolidni

#330 Re: Masakar u Parizu

Post by pashasolidni »

.
Last edited by pashasolidni on 07/01/2015 17:10, edited 1 time in total.
mali_balon

#331 Re: Masakar u Parizu

Post by mali_balon »

pirpa wrote:
mali_balon wrote:
Slozio bi se stobom jedino u konstataciji da su imali iskustva sa koristenjem automatskog naoruzanja a da su vrhunski obuceni to je vec pretjerivanje koje vodi u razne teorije zavjere. A sto nema stresa i adrenalina znaci da im je mozak dobro izapran.
Da je tako lako istrenirati čovjeka ili kao što ti kažeš izaprati mozak svi bi mi bili specijalci.
Činjenica je da su ostvarili u potpunosti svoj zadatak a to ne može osoba koja je prošla osnovnu tromjesečnu obuku.
Sto bi nas narod rekao, kod nekih osoba to je moguce preko noci, ali et.... Vidim da is strucnjak pa ne bi da se dalje prepucavam.
aveos

#332 Re: Masakar u Parizu

Post by aveos »

Ovaj papak je vrijeđao sve odreda blo krscana il muslimana,stigne te bozija kazna
donBeton

#333 Re: Masakar u Parizu

Post by donBeton »

Pa majku mu jebem, haj nisi uspio čitat obične udžbenike u srednjoj, ribe, cuga, zajebancija, šta. Al ima jarane wikipedia, ima upitaš google, imaš torrente, na njima filmova, knjiga, svega .Sve umreženo - samo pitaš tačno, informacije na dlanu, sve varijante. I opet veze nemaš sa svijetom, ni historija ni kultura, niđe ništa. I opet bi volio da nešto baljezgaš o stvarima. Ne pričam tu o mogućnostima kopčanja, da vidiš šta ti o glavi rade dok puštaju mečku da igra po evropskim ulicama, nego ono - da kad znaš već da imaš slobodu govora, da se oko nje potrudiš toliko da znaš otpilike o čemu pričaš, ugrubo ono poredat rodove i vrste, da ne uspoređuješ neusporedive kategorije, da ne izjednačavaš suprotne stvari, da malo vidiš imal' to logike, smisla, da se ono prisjetiš da je postojalo nešto i prije tebe, il recimo da postoji više od tri stvari na svijetu i jednog kontinenta, da ne tretiraš istim razmišljanjem sve stvari. Odnosno, bolje to narod kaže, da ne brkaš babe i žabe.

Ne izvinjavam se na off topicu, jer ova tema i ne treba da postoji, naročito ako će služiti reprodukciji straha. Najviše ćete učiniti protiv ovakvih situacija ukoliko ih budete ignorisali.
luckylaka

#334 Re: Masakar u Parizu

Post by luckylaka »

stakasa wrote:
luckylaka wrote:
Zviz wrote:Sreca Francuska ima nuklearno, ja da sam predsjednik ja bi je bacio rodjenom ocu na glavu kad bi znao da stoji iza vakog nesto.

Nebitno ko ovo radio, muslimani, zidovi, katolici, otrodoksi, budisti, lokalni poglavari mikro relogija ili ko vec. Ovo ide u stetu normalnom covjeku, musilmanu koji ce od danas jos teze dolaziti do svojih prava, ili trazenja posla, registovanja i sl. Ovo samo ide u korist nacionalizmu, mrznji i sl. Ovo ide u korist ljudima koji djele misljenja Hitlera i sl. njemu. Le Pen ce na sljedecim izborima ne da zavalada, nego da progna ljude u more, jer su samo muslimani, a vecina je normalna. Ljudi napuste da navijaju za neki klub kad vidie da je vrag odnje salu i da oni koji upravljau istim prave probleme. A kad je vjera u pitanju ljudi se boje sta ce ih cekati poslje smrti ono ovo. Ni jedan covjek nije duzan nikome da polaze racune, jer ga niko nije pitao da bude na ovom svijetu ako tako hocete, pa ne znam zbog cega se toliko i boje ti ukrznjeni vjernici. Kad budu Njemci hodali od haustora do haustora i vadili iz stanova Muhamede, Ibrahime i sl. i na neku njivu u neki hangar da cekaju na plin. Sve se ponavlja. To je sljedeci prizor. Sve sam pogodio, od cijena benzina u nebu, do ekonomske krize, pa i do tog. Do 2023 necete moci prepoznati Europu po nekim pitanjima. A sutra ce u znaku solidarnosti brojne medijske kuce crtati profete sa ekskrementima u ustima. Kad dialog i razumjevanje umre, tad tek pocinje rat!
Daj ima li iko da makne ovog provokatora sa Romanije ili ja treba da popusim ban da bi zajedno otisli :oops:
Najoptimalnije je da odete u paketu
Ti si ko neki faktor ovdje pa odlucujes. Mislio sam nesto teze napisati ali nece tablet da mi izbacuje vulgarnosti Pametna stvar me postedjela bana
It_is_a_Leclerc

#335 Re: Masakar u Parizu

Post by It_is_a_Leclerc »

aveos wrote:Ovaj papak je vrijeđao sve odreda blo krscana il muslimana,stigne te bozija kazna
Koga su vrijeđali srebrenički Bošnjaci, pa ih je stigla kazna ?
Ajatolah_

#336 Re: Masakar u Parizu

Post by Ajatolah_ »

U islamu, ne smije se jesti svinjetina. Treba li baciti bombu na mesnicu koja je prodaje?
Ne smije se kockati. Treba li bacati bombe na kladionice?
Ne smije se piti alkohol. Treba li bacati bombe gdje god se služi ili prodaje?

I tako dalje.
m_l

#337 Re: Masakar u Parizu

Post by m_l »

luckylaka wrote:Tacno se vidi po reakcijama da je nekima ovaj zlocin dosao ko kec na desetku pa su na Islam uzjahali ne silaze.A i providni su. Do skoro sam mislio za neke forumase da su raja sad tek vidim da ih se treba cuvati ko arkanovih gardista

Al' fakat.
5 0 5

#338 Re: Masakar u Parizu

Post by 5 0 5 »

sta je veci grijeh po tebi, ubiti nevinog covjeka ili nacrtati licnost iz istorije?
LSD

#339 Re: Masakar u Parizu

Post by LSD »

hrasno38 wrote:
Ko to kaze??????? To kaze Islam i to moze vrijediti samo za muslimane za druge vjere ne vazi.
pa trebalo bi važiti i za druge vjere, koje bi opet (sa svoje strane) trebale uvažavati islam i ne praviti cirkus sa stvarima koje su zabranjene....u pitanju je međuvjerska tolerancija i stvar opšte kulture - gdje nije primjereno praviti cirkus sa karikaturama Poslanika i slicne pojave, ako vec znaš da to muslimanima itekako smeta.....dakle, svjesno provociraranje u cilju reakcije drugog
VjecitiStudent

#340 Re: Masakar u Parizu

Post by VjecitiStudent »

Ajatolah_ wrote:
U islamu, ne smije se jesti svinjetina. Treba li baciti bombu na mesnicu koja je prodaje?

I tako dalje.
Naš musliman kladionice iznutra podriva.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#341 Re: Masakar u Parizu

Post by Zviz »

Znas kad ce da dodju do Kurt Westergaard-a. Kad u po Riyadh se bude jela pasetina ko sladoled na Miami Beach, a u po Tokija slavio Bajram. A u Vatikanu isto
Last edited by Zviz on 07/01/2015 17:12, edited 1 time in total.
5 0 5

#342 Re: Masakar u Parizu

Post by 5 0 5 »

It_is_a_Leclerc wrote:
aveos wrote:Ovaj papak je vrijeđao sve odreda blo krscana il muslimana,stigne te bozija kazna
Koga su vrijeđali srebrenički Bošnjaci, pa ih je stigla kazna ?
pa to je jasno. oni su ubijeni iz osvete zbog bune na dahijama.
mali_balon

#343 Re: Masakar u Parizu

Post by mali_balon »

Ajatolah_ wrote:

I tako dalje.
Pa jarane sta bi ostalo od bosne, jedan veliki krater
It_is_a_Leclerc

#344 Re: Masakar u Parizu

Post by It_is_a_Leclerc »

LSD wrote:
hrasno38 wrote:
pa trebalo bi važiti i za druge vjere, koje bi opet (sa svoje strane) trebale uvažavati islam i ne praviti cirkus sa stvarima koje su zabranjene....u pitanju je međuvjerska tolerancija i stvar opšte kulture - gdje nije primjereno praviti cirkus sa karikaturama Poslanika i slicne pojave, ako vec znaš da to muslimanima itekako smeta.....dakle, svjesno provociraranje u cilju reakcije drugog
Ma to su nonsensi.

Ja imam pravo da nacrtam šta god hoću, a neko ko u tome nalazi nešto uvredljivo ima pravo da živi s tim kako zna i umije.

Ja nedavno gledao božićnu epizodu Simpsona gdje je Marge Djevica Marija koja raađa Isusa koji je Bart i koji štipa svog oca Josipa Homera i za to okrivi jednog od tri kralja s kojim se Homer potuče.

Jel možeš zamisliti sad kako američki katolici uleću u Fox i masakriraju urednike ?
stakasa

#345 Re: Masakar u Parizu

Post by stakasa »

luckylaka wrote:
stakasa wrote:
luckylaka wrote: Daj ima li iko da makne ovog provokatora sa Romanije ili ja treba da popusim ban da bi zajedno otisli :oops:
Najoptimalnije je da odete u paketu
Ti si ko neki faktor ovdje pa odlucujes. Mislio sam nesto teze napisati ali nece tablet da mi izbacuje vulgarnosti Pametna stvar me postedjela bana
Patetican si do bola. Ako ista mislis odmakni se, ovo je preozbiljna tema za tebe
Avetinho

#346 Re: Masakar u Parizu

Post by Avetinho »

mefistofilis wrote:mene sad najvise interesuje zasto ubise onu/onoga na ulici.
da li je ta osoba imala kakve veze sa magazinom
Znas kad je ono Hit^er naredio Him^eru da pobije 6 miliona Jevreja i 7 Parizana. A Him^er pita "A zasto 7 Parizana?". "Eeee, " kaze Hico "a ja cijelo vrijeme govorim kako nikog nece biti briga za 6 miliona Jevreja."
mali_balon

#347 Re: Masakar u Parizu

Post by mali_balon »

LSD wrote:
hrasno38 wrote:
Kaze lik koji opravdava ubijanje u ime vjere, citaj se malo jebo ga mis
Mračajski proto

#348 Re: Masakar u Parizu

Post by Mračajski proto »

Šta idioti uradiše od Islama. Nikad više pseudovjernika.
AcaLukas

#349 Re: Masakar u Parizu

Post by AcaLukas »

Cherry-Cherry wrote:
Ovakve se stvari desavaju skoro svaki dan.... neki dan americki vojnik ubio pet civila niko ni habera.
Dno dna.
Pa u pravu je covjek, jos se mi nasli zaliti zbog nekakvih masakra na Markalama, logorima, genocidu u istocnoj bosni... pa ljudi moji to se desava u africi non stop niko ni habera.

*sarkazam*

jebem ti logiku u glupog covjeka.
spinel_

#350 Re: Masakar u Parizu

Post by spinel_ »

Zviz wrote:Znas kad ce da dodju do Kurt Westergaard-a. Kad u po Riyadh se bude jela pasetina ko sladoled na Miami Beach, a u po Tokija slavio Bajram. A u Vatikanu isto

ne moraju ni dolazi. taj je upola vec krepo
Locked