Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

pumica

#326 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Banksy wrote:
pumica wrote: Da bi pisao za avaz i naplatio (bijedno) to pisanje moras pisati sta i kako fahro kaze.
Dakle, moras biti jadan barem po dva osnova, kao novinar i kao insan ... za male pare pisati po naredjenju.
:facepalm:
SDA je patentirala taj izum i uvela ga u praksu kao poželjan obrazac ponašanja u novinarstvu. Red je i pravda da se zlo vrati u izvorište.
Ovo "za male pare" je izumio i u praksu uveo fahro ... na velike pare ima pravo samo on (milioni za pokretanje novine, stamparija za vrecu papira/certifikata, kredit iz razvojne banke skoro za djaba, ...).
Lik je sebe vidio na mjestu Alije. Od postanka avaza uposlenici/robovi mu se obracaju sa "predsjedniche".
Banksy

#327 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

pumica wrote:
Ovo "za male pare" je izumio i u praksu uveo fahro ... na velike pare ima pravo samo on (milioni za pokretanje novine, stamparija za vrecu papira/certifikata, kredit iz razvojne banke skoro za djaba, ...).
Lik je sebe vidio na mjestu Alije. Od postanka avaza uposlenici/robovi mu se obracaju sa "predsjedniche".
:shock: :shock:

Otkud mu milioni, štamparije, krediti, ko mu je dao? Zašto? :?
pumica

#328 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Banksy wrote:
pumica wrote:

Otkud takva pitanja? :shock:
On je sposoban ... sam stvorio ... zar imalo sumnjas :-D
Tako kaze on i ovi sto su glasali za njega ... kazu zato i treba da bude predsjednik pa da isti napr(e)dak (cunaaaami) nastane i narodu i drzavi :mrgreen:
Banksy

#329 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

pumica wrote:
Banksy wrote:
pumica wrote:

Otkud takva pitanja? :shock:
On je sposoban ... zar imalo sumnjas :-D
Ma ne sumnjam, nego mi se učini da si mislila da ih je od nekog dobio, gluho bilo.

Dobro si, pošten i vrijedan čovjek u današnjem društvu lako zaradi milione. Ne znam čemu se čude ...
razonoda

#330 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

pumica wrote:
Banksy wrote:
pumica wrote: Da bi pisao za avaz i naplatio (bijedno) to pisanje moras pisati sta i kako fahro kaze.
Dakle, moras biti jadan barem po dva osnova, kao novinar i kao insan ... za male pare pisati po naredjenju.
:facepalm:
SDA je patentirala taj izum i uvela ga u praksu kao poželjan obrazac ponašanja u novinarstvu. Red je i pravda da se zlo vrati u izvorište.
:lol: bas me nasmija Hvala Ti
JThomas

#331 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

pumica wrote:
JThomas wrote:zato u drugim strankama i stranačkim firmama pišeš i radiš kako ti hoćeš, jelde?

degutantno vas je čitati, a naročito imajući u vidu da je riječ o vašem, bakirovom proizvodu i eksponentu koji se naknadno oturio...
U avazu nema nezavisnog i objektivnog novinarstva.

Rijec je mediju ... avazu. To ne bi trebalo da znaci da je rijec o stranci ili stranackoj firmi. A obzirom da nije tako onda je smijesno pozivati se na avaz i citirati bilo koji clanak iz avaza.
Relevantnost je ravna nuli.

Insan bude zdrav pa npr. dobije rak i odstrani ga ... pa se desi da zivi jos dugo nakon operacije.
E vidis fahro je rak kojeg treba odstraniti pa da svi pokusamo da ozdravimo.
jedina adresa za sve prigovore:

STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE – CENTRALA, Ul. Mehmeda Spahe 14, Sarajevo

otkud uopšte avaz i fahro kao ikakav faktor? list godine u svijetu '92 koji je sa nama izdržao najdužu opsadu glavnog grada u istoriji modernog ratovanja vam nije bio dovoljno zelen i bošnjački. pa je bakir lično izvukao fahru iz kasarne i dao mu pare za isključivo bošnjački avaz. i neka vas sad jebe i neka vam je što veći trn u oku, zaslužili ste.
Ridjobrki

#332 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Bakirova SDA i Fahrova SBB su dva kraja iste pogane batine, nemojmo se lagati.
JThomas

#333 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

naravno da jesu. ali ovdje ipak znamo šta je prije, kokoš ili jaje.
razonoda

#334 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

Ridjobrki wrote:Bakirova SDA i Fahrova SBB su dva kraja iste pogane batine, nemojmo se lagati.
:) Tako, sto bi ista mijenjali ,ostanimo sa SDA jel to hoces da kazes.
pumica

#335 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

JThomas wrote:
pumica wrote:
JThomas wrote:zato u drugim strankama i stranačkim firmama pišeš i radiš kako ti hoćeš, jelde?

degutantno vas je čitati, a naročito imajući u vidu da je riječ o vašem, bakirovom proizvodu i eksponentu koji se naknadno oturio...
U avazu nema nezavisnog i objektivnog novinarstva.

Rijec je mediju ... avazu. To ne bi trebalo da znaci da je rijec o stranci ili stranackoj firmi. A obzirom da nije tako onda je smijesno pozivati se na avaz i citirati bilo koji clanak iz avaza.
Relevantnost je ravna nuli.

Insan bude zdrav pa npr. dobije rak i odstrani ga ... pa se desi da zivi jos dugo nakon operacije.
E vidis fahro je rak kojeg treba odstraniti pa da svi pokusamo da ozdravimo.
jedina adresa za sve prigovore:

STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE – CENTRALA, Ul. Mehmeda Spahe 14, Sarajevo

otkud uopšte avaz i fahro kao ikakav faktor? list godine u svijetu '92 koji je sa nama izdržao najdužu opsadu glavnog grada u istoriji modernog ratovanja vam nije bio dovoljno zelen i bošnjački. pa je bakir lično izvukao fahru iz kasarne i dao mu pare za isključivo bošnjački avaz. i neka vas sad jebe i neka vam je što veći trn u oku, zaslužili ste.
Koga "nas" :?
Cak i da "nas" sve licno poznajes, ne bi imao pravo odredjivati sta smo zasluzili ...
VjecitiStudent

#336 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:
pumica wrote:

Ovo sve pišu ovi ljubomorni "što se nisu snašli u tranziciji" :oops:
JThomas

#337 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

pumica wrote:
Cak i da "nas" sve licno poznajes, ne bi imao pravo odredjivati sta smo zasluzili ...
vas, fanove beglerbega bošnjačkog milošću sultanovom...
pumica

#338 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Ridjobrki wrote:Bakirova SDA i Fahrova SBB su dva kraja iste pogane batine, nemojmo se lagati.
Ma Fahro je SDA sa losim update-om.
Mnogi se sa lolipopa vracaju na kitket...a u slucaju SDA/SBB nema ni to smisla...nema se kud.
Država

#339 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Država »

Kad bih birao između Karadžića i Fahraona, molio bih da mi ponude treću opciju...

:sax:
pumica

#340 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

JThomas wrote:
pumica wrote:
vas, fanove beglerbega bošnjačkog milošću sultanovom...
A vama milo oko srca ... e jadni vi kad vas fahro usrecuje :roll:
Ridjobrki

#341 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

razonoda wrote:
Pa previše ti je prizeman taj pokušaj igranja logikom, ne ide ti ni inače a još pogotovo kad meni to pokušaš prodati.
:)

Al' ako me već pitaš - nema sumnje, ako je alternativa SBB i ja ću glasati za SDA.
JThomas

#342 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

srećo moja lijepa, 9 od 10 postova ti je o fahri koji je duboka opozicija i koji nikakve vlasti nema u ovom trenutku, ali ti je svejedno kriv za sve probleme u državi, a vlast ni za jedan. trebali bi vam na tim obukama i akademijama skrenuti pažnju da bar povremeno promijenite ploču da bi uspješnije odglumili nepristrasnost.
razonoda

#343 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

Ridjobrki wrote:
razonoda wrote:
Pa previše ti je prizeman taj pokušaj igranja logikom, ne ide ti ni inače a još pogotovo kad meni to pokušaš prodati.
:)

Al' ako me već pitaš - nema sumnje, ako je alternativa SBB i ja ću glasati za SDA.
:-D Haj' opet procitaj sta si napisao, pa zakljuci ko ima --prizemnu logiku--
Al Tvoj izbor je upravo i sam odgovor.
Tvoj izbor SDA-- respektujem, bez imalo ironije. :-D
Ridjobrki

#344 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

razonoda wrote: :-D Haj' opet procitaj sta si napisao, pa zakljuci ko ima --prizemnu logiku--
Tanki ste u spinovanju, Fahro vas trenira samo za pripismene mase :D

Da ću ti ja crtati šta sam napisao, jok. Onda bi ti tražio da ofarbam, pa šta ja znam... Neka te. :wink:
pumica

#345 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Ako je SBB jedina alternativa ... glasa se za SDA.
Nema dileme. Ako ni zbog cega drugo a onda u cilju glasanja PROTIV SBBa.

Sta reci ... Fahro, uspjesan biznismen, uspjesan politicar ... milina.

Na koncu, za SDA ipak montiranje Fahre ispade pametan potez :mrgreen: viziJonarski.
pumica

#346 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

JThomas wrote:srećo moja lijepa, 9 od 10 postova ti je o fahri koji je duboka opozicija i koji nikakve vlasti nema u ovom trenutku, ali ti je svejedno kriv za sve probleme u državi, a vlast ni za jedan. trebali bi vam na tim obukama i akademijama skrenuti pažnju da bar povremeno promijenite ploču da bi uspješnije odglumili nepristrasnost.
Sta li ti trazis na ovoj temi :? problem ti boldirano?
razonoda

#347 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

Ridjobrki wrote:
razonoda wrote: :-D Haj' opet procitaj sta si napisao, pa zakljuci ko ima --prizemnu logiku--
Tanki ste u spinovanju, Fahro vas trenira samo za pripismene mase :D

Da ću ti ja crtati šta sam napisao, jok. Onda bi ti tražio da ofarbam, pa šta ja znam... Neka te. :wink:
:-D Sto bi stari rekli----zivi svaki dan zivota kao da ti je zadnji - jednom ces biti u pravu. :)
Ridjobrki

#348 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Muč', internetski bote u Fahra. :D
Agron P

#349 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Agron P »

eifel wrote:Poznati bošnjački intelektualac analizira stanje u SDA uoči 6. kongresa
Bakire, povuci se, napravi istinski podvig!
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/173838/bakire ... jDtcq.dpuf
Citamo mi njegove analize svakodnevno na forumu, s tom razlikom da su one u Avazu narucene a one forumske uglavnom(ali ne i svaki put) odraz vlastitog promisljanja.
razonoda

#350 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

Ridjobrki wrote:Muč', internetski bote u Fahra. :D
:) Jednom si napisao --da Avaz ne kupujes, vec prolistas gdje je dostupan. Kakva si Ti osoba kad to sebi mozes dozvoliti , s obzirom na Tvoj stav prema pomenutom. :wink:
Post Reply