Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pumica wrote:
Da bi pisao za avaz i naplatio (bijedno) to pisanje moras pisati sta i kako fahro kaze.
Dakle, moras biti jadan barem po dva osnova, kao novinar i kao insan ... za male pare pisati po naredjenju.
SDA je patentirala taj izum i uvela ga u praksu kao poželjan obrazac ponašanja u novinarstvu. Red je i pravda da se zlo vrati u izvorište.
Ovo "za male pare" je izumio i u praksu uveo fahro ... na velike pare ima pravo samo on (milioni za pokretanje novine, stamparija za vrecu papira/certifikata, kredit iz razvojne banke skoro za djaba, ...).
Lik je sebe vidio na mjestu Alije. Od postanka avaza uposlenici/robovi mu se obracaju sa "predsjedniche".
pumica wrote:
Ovo "za male pare" je izumio i u praksu uveo fahro ... na velike pare ima pravo samo on (milioni za pokretanje novine, stamparija za vrecu papira/certifikata, kredit iz razvojne banke skoro za djaba, ...).
Lik je sebe vidio na mjestu Alije. Od postanka avaza uposlenici/robovi mu se obracaju sa "predsjedniche".
Otkud mu milioni, štamparije, krediti, ko mu je dao? Zašto?
pumica wrote:
Otkud takva pitanja?
On je sposoban ... sam stvorio ... zar imalo sumnjas
Tako kaze on i ovi sto su glasali za njega ... kazu zato i treba da bude predsjednik pa da isti napr(e)dak (cunaaaami) nastane i narodu i drzavi
pumica wrote:
Otkud takva pitanja?
On je sposoban ... zar imalo sumnjas
Ma ne sumnjam, nego mi se učini da si mislila da ih je od nekog dobio, gluho bilo.
Dobro si, pošten i vrijedan čovjek u današnjem društvu lako zaradi milione. Ne znam čemu se čude ...
pumica wrote:
Da bi pisao za avaz i naplatio (bijedno) to pisanje moras pisati sta i kako fahro kaze.
Dakle, moras biti jadan barem po dva osnova, kao novinar i kao insan ... za male pare pisati po naredjenju.
SDA je patentirala taj izum i uvela ga u praksu kao poželjan obrazac ponašanja u novinarstvu. Red je i pravda da se zlo vrati u izvorište.
JThomas wrote:zato u drugim strankama i stranačkim firmama pišeš i radiš kako ti hoćeš, jelde?
degutantno vas je čitati, a naročito imajući u vidu da je riječ o vašem, bakirovom proizvodu i eksponentu koji se naknadno oturio...
U avazu nema nezavisnog i objektivnog novinarstva.
Rijec je mediju ... avazu. To ne bi trebalo da znaci da je rijec o stranci ili stranackoj firmi. A obzirom da nije tako onda je smijesno pozivati se na avaz i citirati bilo koji clanak iz avaza.
Relevantnost je ravna nuli.
Insan bude zdrav pa npr. dobije rak i odstrani ga ... pa se desi da zivi jos dugo nakon operacije.
E vidis fahro je rak kojeg treba odstraniti pa da svi pokusamo da ozdravimo.
jedina adresa za sve prigovore:
STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE – CENTRALA, Ul. Mehmeda Spahe 14, Sarajevo
otkud uopšte avaz i fahro kao ikakav faktor? list godine u svijetu '92 koji je sa nama izdržao najdužu opsadu glavnog grada u istoriji modernog ratovanja vam nije bio dovoljno zelen i bošnjački. pa je bakir lično izvukao fahru iz kasarne i dao mu pare za isključivo bošnjački avaz. i neka vas sad jebe i neka vam je što veći trn u oku, zaslužili ste.
JThomas wrote:zato u drugim strankama i stranačkim firmama pišeš i radiš kako ti hoćeš, jelde?
degutantno vas je čitati, a naročito imajući u vidu da je riječ o vašem, bakirovom proizvodu i eksponentu koji se naknadno oturio...
U avazu nema nezavisnog i objektivnog novinarstva.
Rijec je mediju ... avazu. To ne bi trebalo da znaci da je rijec o stranci ili stranackoj firmi. A obzirom da nije tako onda je smijesno pozivati se na avaz i citirati bilo koji clanak iz avaza.
Relevantnost je ravna nuli.
Insan bude zdrav pa npr. dobije rak i odstrani ga ... pa se desi da zivi jos dugo nakon operacije.
E vidis fahro je rak kojeg treba odstraniti pa da svi pokusamo da ozdravimo.
jedina adresa za sve prigovore:
STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE – CENTRALA, Ul. Mehmeda Spahe 14, Sarajevo
otkud uopšte avaz i fahro kao ikakav faktor? list godine u svijetu '92 koji je sa nama izdržao najdužu opsadu glavnog grada u istoriji modernog ratovanja vam nije bio dovoljno zelen i bošnjački. pa je bakir lično izvukao fahru iz kasarne i dao mu pare za isključivo bošnjački avaz. i neka vas sad jebe i neka vam je što veći trn u oku, zaslužili ste.
Koga "nas"
Cak i da "nas" sve licno poznajes, ne bi imao pravo odredjivati sta smo zasluzili ...
pumica wrote:
Ovo sve pišu ovi ljubomorni "što se nisu snašli u tranziciji"
srećo moja lijepa, 9 od 10 postova ti je o fahri koji je duboka opozicija i koji nikakve vlasti nema u ovom trenutku, ali ti je svejedno kriv za sve probleme u državi, a vlast ni za jedan. trebali bi vam na tim obukama i akademijama skrenuti pažnju da bar povremeno promijenite ploču da bi uspješnije odglumili nepristrasnost.
Ridjobrki wrote:Bakirova SDA i Fahrova SBB su dva kraja iste pogane batine, nemojmo se lagati.
Tako, sto bi ista mijenjali ,ostanimo sa SDA jel to hoces da kazes.
Pa previše ti je prizeman taj pokušaj igranja logikom, ne ide ti ni inače a još pogotovo kad meni to pokušaš prodati.
Al' ako me već pitaš - nema sumnje, ako je alternativa SBB i ja ću glasati za SDA.
Haj' opet procitaj sta si napisao, pa zakljuci ko ima --prizemnu logiku--
Al Tvoj izbor je upravo i sam odgovor.
Tvoj izbor SDA-- respektujem, bez imalo ironije.
razonoda wrote: Haj' opet procitaj sta si napisao, pa zakljuci ko ima --prizemnu logiku--
Tanki ste u spinovanju, Fahro vas trenira samo za pripismene mase
Da ću ti ja crtati šta sam napisao, jok. Onda bi ti tražio da ofarbam, pa šta ja znam... Neka te.
JThomas wrote:srećo moja lijepa, 9 od 10 postova ti je o fahri koji je duboka opozicija i koji nikakve vlasti nema u ovom trenutku, ali ti je svejedno kriv za sve probleme u državi, a vlast ni za jedan. trebali bi vam na tim obukama i akademijama skrenuti pažnju da bar povremeno promijenite ploču da bi uspješnije odglumili nepristrasnost.
Sta li ti trazis na ovoj temi problem ti boldirano?
razonoda wrote: Haj' opet procitaj sta si napisao, pa zakljuci ko ima --prizemnu logiku--
Tanki ste u spinovanju, Fahro vas trenira samo za pripismene mase
Da ću ti ja crtati šta sam napisao, jok. Onda bi ti tražio da ofarbam, pa šta ja znam... Neka te.
Sto bi stari rekli----zivi svaki dan zivota kao da ti je zadnji - jednom ces biti u pravu.
Citamo mi njegove analize svakodnevno na forumu, s tom razlikom da su one u Avazu narucene a one forumske uglavnom(ali ne i svaki put) odraz vlastitog promisljanja.
Jednom si napisao --da Avaz ne kupujes, vec prolistas gdje je dostupan. Kakva si Ti osoba kad to sebi mozes dozvoliti , s obzirom na Tvoj stav prema pomenutom.