neka te mad_max, dobrodosaomad_max_ba wrote:samo da se tuspasim, da pratim
nekad, kad mi dodje, nasvrljao bih i ja nesto
pisi, bas bi mi bilo drago.. evo te i javno pozivam ..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
neka te mad_max, dobrodosaomad_max_ba wrote:samo da se tuspasim, da pratim
nekad, kad mi dodje, nasvrljao bih i ja nesto
to ti Amidja iz iskustva pricas ? haha, tebe trefilo kamenje medju perjemAmidja wrote:
Pazi se ti ovdje, vec te upozorili, da ne bude u jastucima kamenja, među perjem
Mjenjo bi rado i nick, tegoba je bit njanjav poslje javnog lincha na onog kmeketavog sarajevskog studenta, svi me dozivljavaju kao njegaHadiRa wrote: ahahah, ojj tegobe![]()
mijenjaj namah awatar, nista od tog tvog oruzja
Bilo jednom, jedno zemsko, krenuli se jastucima tuci...Ja udarim jednom, dva puta ona nista.. Kad ti ona iz coska vadi svoje oružje, jastuk ali meni bi sumnjivo, po nacinu na koji ga dize.. Ne bi meni mrsko pregledati jastuk, imam ti sta vidjeti, pun jastuk kamenjaHadiRa wrote:to ti Amidja iz iskustva pricas ? haha, tebe trefilo kamenje medju perjemAmidja wrote:
Pazi se ti ovdje, vec te upozorili, da ne bude u jastucima kamenja, među perjem![]()
amaaan Amidja.. pa Booozee, koga si to nasao za rat jastucima.. neku grubijankuAmidja wrote:Bilo jednom, jedno zemsko, krenuli se jastucima tuci...Ja udarim jednom, dva puta ona nista.. Kad ti ona iz coska vadi svoje oruđe, jastuk ali meni bi sumnjivo, po nacinu na koji ga dize.. Ne bi meni mrsko pregledati jastuk, imam ti sta vidjeti, pun jastuk kamenjaHadiRa wrote:to ti Amidja iz iskustva pricas ? haha, tebe trefilo kamenje medju perjemAmidja wrote:
Pazi se ti ovdje, vec te upozorili, da ne bude u jastucima kamenja, među perjem![]()
![]()
moze Jesse, bas je sladakNjanjavi wrote:Mjenjo bi rado i nick, tegoba je bit njanjav poslje javnog lincha na onog kmeketavog sarajevskog studenta, svi me dozivljavaju kao njegaHadiRa wrote: ahahah, ojj tegobe![]()
mijenjaj namah awatar, nista od tog tvog oruzja![]()
Jab sad metno nick Boots Electric i stavio neku mahnitu sliku Jesse Hudges-a
jok Amidja, .. ljubav* je sihirbazAmidja wrote:@HadiRa
Sve ste vi zemske grubijanke, sihirbasice
HAhahha, uvjerio sam se kasnije, zemsko je bila sto posto
HadiRa wrote:jok Amidja, .. ljubav* je sihirbazAmidja wrote:@HadiRa
HAhahha, uvjerio sam se kasnije, zemsko je bila sto posto![]()
ko vam je, muskarcima, kriv, sto se upustate sa zenama u ljubav*..![]()
a mi zenske nismo ni izbliza sve grubijanke.. ima nas koje vas zaslijepimo svojom mehkocom poput pamuka i njeznoscu od svile ..
Euridika rode moj lijepiEuridika wrote:HadiRa wrote:jok Amidja, .. ljubav* je sihirbazAmidja wrote:@HadiRa
a mi zenske nismo ni izbliza sve grubijanke.. ima nas koje vas zaslijepimo svojom mehkocom poput pamuka i njeznoscu od svile ..
Ključna riječ u tvom postu je da nas zaslijepiteHadiRa wrote:jok Amidja, .. ljubav* je sihirbazAmidja wrote:@HadiRa
Amidja wrote:
Ključna riječ u tvom postu je da nas zaslijepite
haha, tamam .. samo se ti sakrij dok je vrijemeNjanjavi wrote:Eno je, promjenila avatar u crnu udovicu, sad se drzhte, bjezim ja dok je vakat odavde, nece ovo na dobro izac, ja vam kazem
Euridika wrote:@HadiRa, opet uljepšavaš jutro.![]()
I ja ću nešto nažvrljati, čim stignem...
o Otto, ma prekrasno ..Otto_13 wrote:I kad nebo tiho zajeca u noci pustoj u kojoj se krik bola lomi ugusen suzama spomenem tvoje ime . Prstima po zraku prosaram kao milujem lice predivno tvoje . Spomenem ti ime , kao zakletvu i oprostaj od svijeta ovog . Ime kojim se sreca zove , ime ljubavi moje tvoje ime ti maleno prelijepo moje . I onda kad tisina odgovor precuti potonem u more tisine sam na svijetu ovom gledajuci u tamu i snivajuci predivne oci tvoje . Volim te cupavice ponavljam kao zakletvu ljubavi nijeme koju izgovarju usne moje . Usne sto zeljne tvojih su usne sto i u samrtnom ropcu sapucu koliko te vole. I nestajem , polako me brise svijet . Odlazim bez onog sto zelio sam najvise toplog dodira ruke tvoje
HadiRa wrote:
ti si.. i poezija i muzika.
Jesam li ti pričala, nije se niti jedna misao divlja pokrenula, ni oživjela, da bi bila smetnja tišini u kojoj sam te opijenog, sa ushićenjem otkrivala. U bijelom snijegu jutros, sinoć medju sjajnim zvijezdama.
Srce to, u koje si slatki jezik svoj umočio, postalo je tvoj Hram i Bogomolja. Spontan i nenametljiv, zagledan dalekim mističnim okom u drveće na vjetru , autentičan bas onoliko koliko nam život dopušta.
Znam ja, ti si mistik i pjesnik i ti tako voliš kad voliš… nađeš i nudiš priliku za ljubav, ispunjen vječnim sokovima, poput mladog snažnog drveta kad izlista i procvjeta.
Euridika wrote:
![]()