Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joooj wrote:Poslusaj nas cure, otidji i iznenadi je. Naravno prije toga se pobrini da saznas barem da ce taj dan biti u Tuzli pa naci ces je vec nekako
joooj wrote:Poslusaj nas cure, otidji i iznenadi je. Naravno prije toga se pobrini da saznas barem da ce taj dan biti u Tuzli pa naci ces je vec nekako
Nije li malo glupo ići tako nekome sa kojim se nisi vidio ni čuo od osnovne niti si bio u bilo
kakvom kontaktu? Nemam ništa protiv spontanosti, ali ovo je bezveze.
joooj wrote:A to ne moze reci ee dosao sam zbog xy stvari, pa volio bih te vidjeti ako si slobodna, a kasnije ako/kad se razvije nesto vise prizna joj da je dosao samo zbog nje.. So romantic
joooj wrote:A to ne moze reci ee dosao sam zbog xy stvari, pa volio bih te vidjeti ako si slobodna, a kasnije ako/kad se razvije nesto vise prizna joj da je dosao samo zbog nje.. So romantic
Nije to romantično osim ovako na netu.
U stvarnosti - bilo mi je takvih par situacija.I neka hvala, ne volim iznenađenja i plus se osjećaš glupo što odbiješ da vidiš tu osobu.
A bome i par forumaša/ica može potvrditi ta neugodna iskustva.
Evo napokon neko da je na mojoj strani. Stigla konjica.
Zeljooo pusti ti ove price. Prvo odigraj kladionicu i digni fine pare. Onda odes gdje ona zivi i nades je, tj kucnu adresu. Onda uzmes pismo i napises ljubavno pismo a stavis datum iz doba kada ste bile simpatije (prije 15-ak godina). (Ono djeciji mozak, pa takvo i pismo). Tipa: u Vezi? pa kvadratice za da ili ne. Naravno, moras ti to pismoo ubaciti u sanducic, a ne postar. Nades staru kovertu i papir zuti gdje ces to napisati.
So romantic
U stvarnosti - bilo mi je takvih par situacija.I neka hvala, ne volim iznenađenja i plus se osjećaš glupo što odbiješ da vidiš tu osobu.
S4mpion wrote:Slušaj profesionalce, ne idi u Tuzlu nipošto, poginućeš k`o na frontu zbog ničega. Svaki pristup koji se plaća gubitkom dominacije, za muškarca je poguban.
+1
A posebno Tuzla, mislim, ni da ti stave pistolj na glavu ne idi u Tuzlu.