U Sarajevo stiže KFC, jelde, ćevapi su zdraviji i bolji?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Pandakonda

#326 Re: U Sarajevo stiže KFC, jelde, ćevapi su zdraviji i bolji?

Post by Pandakonda »

sarajevsko_pivo wrote:Sta bi sa KFCom u Sarajevu?
Otvorilo se nešto na sličan fazon na stupu.
karanana

#327 Re: U Sarajevo stiže KFC, jelde, ćevapi su zdraviji i bolji?

Post by karanana »

otvara se ottomans kebap and burger
kica

#328 Re: U Sarajevo stiže KFC, jelde, ćevapi su zdraviji i bolji?

Post by kica »

jel stigao KFC u BiH ?
r00t

#329 Re: U Sarajevo stiže KFC, jelde, ćevapi su zdraviji i bolji?

Post by r00t »

kica wrote:jel stigao KFC u BiH ?
Nije, trebao se koliko znam otvoriti kod hotela Evropa, gdje je Springfield bio nekad (iselio se prosle godine, mislim bas zbog toga). Ali vjerovatno je nesto propalo i pojavio se ovaj u medjuvremenu https://www.facebook.com/CaliforniaFriedChickenBiH/, djeluje kao neka kopija KFCa
nasa

#330 Re: U Sarajevo stiže KFC, jelde, ćevapi su zdraviji i bolji?

Post by nasa »

Šveđanin wrote:Što se KFC tiče.. osjećaj sitosti je mnogo dugotrajniji od MCD, moram se složiti sa vama.
Bio sam u KFC u više zemalja i imam osjećaj da je ukus skroz drugačiji.. a najšugaviji je u Grčkoj.. ono veze nema sa KFC, boga pitaj šta su meni strpali da jedem.. :D

Image

Ma jebo ovo.. treba biti patriota, dakle na kafu u Wayne's Coffee, na ručak u Max. :D :kiss:
Trebalo bi kao da imaju iste recepte, standarde itd. u svim zemljama ali nije tako...ima razlike...ne samoKFC vec McD, BK...razlikuje se i u ponudi jer u nekim zemljama imaju gotovo konstantno vrlo pristupacne specijalne ponude dok su kod nas onako, nista osjetno povoljnije
dildi

#331 Re: U Sarajevo stiže KFC, jelde, ćevapi su zdraviji i bolji?

Post by dildi »

nasa wrote:
Šveđanin wrote:Što se KFC tiče.. osjećaj sitosti je mnogo dugotrajniji od MCD, moram se složiti sa vama.
Bio sam u KFC u više zemalja i imam osjećaj da je ukus skroz drugačiji.. a najšugaviji je u Grčkoj.. ono veze nema sa KFC, boga pitaj šta su meni strpali da jedem.. :D

Image

Ma jebo ovo.. treba biti patriota, dakle na kafu u Wayne's Coffee, na ručak u Max. :D :kiss:
Trebalo bi kao da imaju iste recepte, standarde itd. u svim zemljama ali nije tako...ima razlike...ne samoKFC vec McD, BK...razlikuje se i u ponudi jer u nekim zemljama imaju gotovo konstantno vrlo pristupacne specijalne ponude dok su kod nas onako, nista osjetno povoljnije
slazem se sa tobom totalno
Post Reply