aaaa pa zar ti nisi i pametan i sposoban i hot? il si konobarRamzess Veliki wrote:Pametni i sposobni nisu hot ... samo su osiguranje za budućnost. Najobičniji konobar ih šije ...DaffyDuck wrote: A mozda lijepe zene vole pametne i sposobne muskarce
Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- DaffyDuck
#326 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
- klixoris
#327 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ramke, daj nam 2 pive, reci muzici malo tise, i tim trebama da te popuste malo 
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#328 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
odnosi se samo na muskarce jer mislim da stil i ljepota idu zajedno (ono kad neko zraci stilomsheilak wrote:pa evo upravo si ovom svojom zadnjom recenicom pobio vlastiti argument da su ljudi drugdje atraktivniji zbog visokog/viseg standarda.parappa wrote:
skandinavske zemlje (posebno norveska) = novac = ljudi imaju dovoljno vremena i novca za kupovinu = mladi imaju drustvo u koje se mogu ugledati i kopirati ako im se nesto svidja.
zagreb, rijeka, split... sve jake urbane sredine sa velikim brojem turista i obrazovanih ljudi. cak i ne obrazovani mladi ljudi imaju se u koga ugledati i kopirati.
sarajevo je do 92 sigurno moglo parirati tim gradovima ali rat je ucinio svoje. dosta urbane raje je otislo a doseljenicima iz ruralnih sredina treba jos par godina da se uklope.
ja se u pragu, budimpesti i kijevu (a i sarajevu) cesce okrenem za zenom/curom nego u minehu ili parizu...
ili se to odnosi samo na muskarce?
al ne bih se slozila uopce s tom tvojom tezom. ja gledam u ovom kontekstu fakat samo na izgled/stas/lice/etc. Stil ovaj put izostavljam jer iako bitan, ne moze se mjeriti s dobrim izgledom. Isto tako i obrazovanje.
necu da pisem u ime svih muskaraca ali meni treba puno vise (nekad i par dana) da sve to upratim. prvo pogledam lice i ako mi se to svidi ne gledam odmah druge detalje. svidjaju mi se visoke jagodice (slavenske zene to cesto imaju) zato prag, kijev itd. (znam budimpesta ne spada u to)
u HR (posto si nevala HR gradove) po meni nema neke velike razlike izgled/stas/lice od sarajeva i BiH. to se odnosi na muskarce i zene.
ali da ne duljimo... vec smo se slozili da su ukusi zazliciti
-
Pol_Pot
#329 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ja muške raje priče
Ja da sam žena, nakon izlaganja stručnjaka ovde, odrekao bi se muškog roda preko novina.
Ja da sam žena, nakon izlaganja stručnjaka ovde, odrekao bi se muškog roda preko novina.
- Big Ang
#330 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Meni vala malo faliPol_Pot wrote:Ja muške raje priče![]()
![]()
![]()
-
Jokericious
#331 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ja uvijek iskreno kazem. Danas zeni nije tesko da barem pristojno izgleda ako brine i drzi do sebe.Bloo wrote:sad ako ne dobijes 5000 PMova, nećeš nikadJokericious wrote:Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna. Ima manje privlacnih i vise privlacnih ali svaka je zena lijepa na svoj nacin. I svaka je nekome privlacna.![]()
daj broj mobitela
-
Pol_Pot
#332 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Jel ovo vazda vako? Jel vazda frajeri imaju ovakvu priču?Big Ang wrote:Meni vala malo faliPol_Pot wrote:Ja muške raje priče![]()
![]()
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#333 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
šta znači pristojno?Jokericious wrote:Ja uvijek iskreno kazem. Danas zeni nije tesko da barem pristojno izgleda ako brine i drzi do sebe.Bloo wrote:sad ako ne dobijes 5000 PMova, nećeš nikadJokericious wrote:Ja od zena koje poznajem za nijednu ne bi rekao da je ruzna. Ima manje privlacnih i vise privlacnih ali svaka je zena lijepa na svoj nacin. I svaka je nekome privlacna.![]()
daj broj mobitela
šta znači držati do sebe?
- Big Ang
#334 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ne. Ovo je u zadnje vrijeme postalo "in" .Pol_Pot wrote:Jel ovo vazda vako? Jel vazda frajeri imaju ovakvu priču?Big Ang wrote:Meni vala malo faliPol_Pot wrote:Ja muške raje priče![]()
![]()
![]()
Valjda misle da su veći frajeri što gore pričaju o ženama.
-
Pol_Pot
#335 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ne znam jebote. Malo me i stid. Šatro na forumu bi trebala biti malo emancipovanija raja, ja ovake priče ni u seoskim birtijama nisam slušo...Big Ang wrote:
Ne. Ovo je u zadnje vrijeme postalo "in" .![]()
-
prog321
#336 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Emancipovana raja 
Last edited by prog321 on 11/11/2014 12:41, edited 1 time in total.
- Big Ang
#337 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Neš ih ni čut u seoskim birtijama.Pol_Pot wrote:Ne znam jebote. Malo me i stid. Šatro na forumu bi trebala biti malo emancipovanija raja, ja ovake priče ni u seoskim birtijama nisam slušo...Big Ang wrote:
A ti si izgleda tek od skora na forumu? Čudi me da su čudiš. Ja skoro pa navikla.
-
prog321
#338 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
I ovi emancipovani kad pocnu kmecat.. 
- Big Ang
#339 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Sjo kad bi bila opcija "foe svi papci" 
-
Jokericious
#340 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ako nista moze vjezbati i biti dobro gradjene.Bloo wrote: šta znači pristojno?
šta znači držati do sebe?
-
Pol_Pot
#341 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Pa eto, relativno skoro. Ne znam, možda nisam dovoljno pratio. Nije mi ni žao što nisam pratioBig Ang wrote:Neš ih ni čut u seoskim birtijama.Pol_Pot wrote:Ne znam jebote. Malo me i stid. Šatro na forumu bi trebala biti malo emancipovanija raja, ja ovake priče ni u seoskim birtijama nisam slušo...Big Ang wrote:
A ti si izgleda tek od skora na forumu? Čudi me da su čudiš. Ja skoro pa navikla.
- Big Ang
#342 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Pol_Pot wrote:
Pa eto, relativno skoro. Ne znam, možda nisam dovoljno pratio. Nije mi ni žao što nisam pratio
Blago tebi. Neokaljan. Bez predrasuda.Bez madnerovog utjecaja.
Bježi dok možeš
-
Pol_Pot
#343 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Mah, ne unosim se dovoljno, a i vala po ovom što pročitah, teško je past pod uticaj, smješni likovi. Jebem, jebem, pa promijenim ruku.Big Ang wrote:Pol_Pot wrote:
Pa eto, relativno skoro. Ne znam, možda nisam dovoljno pratio. Nije mi ni žao što nisam pratio
Bježi dok možeš
- dale cooper
#345 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Nisu dugo tu, ali si već sve shvatio.Pol_Pot wrote:Mah, ne unosim se dovoljno, a i vala po ovom što pročitah, teško je past pod uticaj, smješni likovi. Jebem, jebem, pa promijenim ruku.Big Ang wrote:Pol_Pot wrote:
Bježi dok možeš
- Ramzess Veliki
#346 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Bloo wrote:Ramo, mislim da je vrijeme da promijeniš nick u Šaptać picama
Nije ti ta ni loša ...
- Ramzess Veliki
#347 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Ma zaj... sam se ... radio kao konobar i išlo mi pravo to šaptanje, a onda me nagovore da završim faks.DaffyDuck wrote:aaaa pa zar ti nisi i pametan i sposoban i hot? il si konobarRamzess Veliki wrote:Pametni i sposobni nisu hot ... samo su osiguranje za budućnost. Najobičniji konobar ih šije ...DaffyDuck wrote: A mozda lijepe zene vole pametne i sposobne muskarce
-
prog321
#348 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Pa nije da nema emancipovanih.
Ima onaj djecak.... i/ .... ?
Srecom to je to.
Srecom to je to.
- Big Ang
#349 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
to tebi drago što si papak?prog321 wrote:Pa nije da nema emancipovanih.
Srecom to je to.
- Ramzess Veliki
#350 Re: Lako je ružnoj ženi da bude poštena..
Jednom sam u mraku naletio na takvu ... umalo mi odgrizla zadnji točak. Jarane prep'o sam se k'o nikad u životu ...klixoris wrote:Bori se sa zombi vaginama tzv Pussy Walkers
Đe su ba slike mene tamo gdje nisam bio?
Taman sam ćitao nešto kvantna fizika, vrijeme dimenzija ...