Brkooo wrote:jesu li bitne godineSaraFina wrote:Zgodni visoki " vještci"![]()
Ne nuzno.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Brkooo wrote:jesu li bitne godineSaraFina wrote:Zgodni visoki " vještci"![]()
Mala ti si vidjela samo koriceSaraFina wrote:dobar osjecaj wrote:Prednost dajem sposobnosti prakticnog zivljenja nad nedorecenoscu i stvarnom ili izmisljenom misterijom (cesci slucaj).SaraFina wrote:Ja bi jednog tajanstvenog i nedorečenog.
Pa da ga " istrazujem" u svim mogućim segmentima.
Intelektualno naravno! Mozezete se cure loziti na nekog u intelektualnom pogledu? Bez fizičkih komponenti u početku ?
Znam da je neprakticno ali...
Šta da radim?
@Bela, Respo je ko Bukvar. KaHVa! I ...
Ja bi enciklopediju!
Imamlua wrote:bermude i tene
Kljucna stvar je da ima izuzetaka. Samo treba potraziti.almir90 wrote:Napisao sam ja već, dovoljno je u bilo koji grad da izađeš i vidiš, kako ih većina hodaju same, sredi se ona i sve to, ali niko ne prilazi, i ako joj neki priđe, nije to taj, obično se 100 cura zaljubi u jednog momka, i čekaju kad će im taj "posebni" da im priđe. Al' njega nemaaaa, njegaaa neeemmaaa.Zatamnjena stakla wrote:Imate jebeno visoke standarde. Svaka čast. Nijedna neće naći momka kako ga je na ovoj temi opisala. Ćao.![]()
Došlo novo vrijeme izgleda, postalo je važnije da se zabavljate sa nekim, s'kime se možete pohvaliti u javnosti, u fazonu da ti svi zavide, i nije to samo kod ženskih, ruku na srce, nije ni kod nas ništa bolja situacija. Gleda se samo ambalaža, kao najvažniji faktor, a sve ostalo je sporedno, odnosno nevažno, i ako neko nije lijep/a i zgodan/a, i nema status "popularnosti", a ima neke dodatne kvalitete, jednostavno sve to pada u vodu, prvi i najvažniji faktor ne ispunjava. Ne kažem ja, to, da, izgled nije bitan, bitan je, ali ne treba svu pažnju poklanjati njemu, kao ni statusu istog/e među rajom. Međutim, barem što se mene tiče, treba gledati prosjek svega, ne samo jednu stvaku postaviti kao najvažniju.
Naravno, prije nego me bilo ko optuži za generalizaciju, nije u tome stvar, naravno da još uvijek ima izuzetaka, koji se ne vode tim putem. Ako im neko ne ispunjava u potpunosti "zahtjeve" što se izgleda tiče, i statusa, opet će njemu/njoj pružiti priliku da se upoznaju bolje, pa možda se i desi nešto ozbiljnije.
supercali wrote:To je osobina ne inteligentnih i zaostalih ljudi a posebno zena
Jokericious wrote: Mislio sam da su neke forumasice izuzeci ali nisu. Nadje se jedna u pedeset normalna.
Samo potvrdjujes tezuSaraFina wrote:supercali wrote:To je osobina ne inteligentnih i zaostalih ljudi a posebno zena
Majka priroda, otac karikaturista:))
Jesi je vodio na kafu?supercali wrote:Nema tu nezadovoljstva
Nego su samo oprecne njihove tvrdnje od onoga sto zapravo rade
Ja bi se zapitao jesam li ok kad bi se svima svidjao ovako ili onako
Sinoc upoznah simpaticnu djevojku tako da opisi na forumu ne znace puno
SaraFina wrote:Od ovih muškaraca ni na zenskim temama ne mozeš imati mira
Te su razočarani u nas ukus, te u našu površnost, te smo sve stereotipne sa par izuzetaka.
Ja ću se stvarno baciti u depresiji radi ovih kritika
Nek ti muze odgovorebella_ciao wrote:Jeste li onda zaneseno vodili ljubav do kasno u noc opijeni misterioznim svojstvima zelene vile?
Secer_033 wrote:Ma eto ja bih samo da je musko, pa kakav god bio...
sherbett wrote:Ne pravi se pametan s piranjima tog tipamO k3 wrote:Prati temu i zanima me jedna stvar .koliko vas djevojaka ovdje kojim opisuju stavak privlači i zapravo koliko vas je u vezi ili braku ???