VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

ultima_palabra

#326 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by ultima_palabra »

Jedan baja nudio mi jaja, vadi ih iz mreže, kaže da je sveže :mrgreen:
mO k3

#327 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by mO k3 »

XXS wrote:Najbolje je kad mu je Dodik prijetio da ce ga prebit tokom marketinskog predaha.

Zar bi ti udario covjeka sa naocalama? :lol: :lol: :lol:
cccc :mrgreen: tebe "haj ne seri" sto bi predcednik baja reko :) , mozze skinuti naocale
madner

#328 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by madner »

XXS wrote:
prljavi Hare wrote:
XXS wrote:Najbolje je kad mu je Dodik prijetio da ce ga prebit tokom marketinskog predaha.

Zar bi ti udario covjeka sa naocalama? :lol: :lol: :lol:
To samo pokazuje koliko je ovaj nekulturni cvikeraš-kabadahija iznervirao Guardiana,da tako reaguje čovjek
kome je nasilje potpuno strano i čije vaspitanje ne poznaje takvu vrstu priče. :mrgreen:
Koga ba ti zajebavas?
Covjeku koji dolazi iz SRS-a vaspitanje ne dozvoljava nasilje???
Stvarno, koga ti zajebavas???
Ti stvarno ne znas da je Baja Guardian glavni predavac na kursu defuziranja konfliktnih situacija alternativnim metodama? :D
Murat Sabanovic

#329 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Murat Sabanovic »

salabajzeru :lol: :lol: :lol:
Murat Sabanovic

#330 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Murat Sabanovic »

posra ga dodik-sto jest,jest...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#331 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by pici »

Image
omega369

#332 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by omega369 »

ja dobre emisije...cirkus... :D :-) :D :-)
pici

#333 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by pici »

Image

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
NeenaSa

#334 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by NeenaSa »

bull21 wrote:Evo ga, počinje srpska verzija zlatnih kašika :lol:
Po sloganu: I mi imamo konjine za utrku.
' Bem ti zivot, ne znas, kad sveukupno gledas ... bi l' plak'o il' se keserio.
Da se posluzim metaforom: Ovce, ovce, svugdje oko nas.
Nazalost, sve su prilike.
Son1

#335 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Son1 »

Image
dalje

#336 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by dalje »

Son1 wrote:Image
:lol:

Al što pretura po sakou.
pici

#337 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by pici »

:lol: :lol: :lol: :lol: VRH !!! :thumbup: :mrgreen:
mO k3

#338 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by mO k3 »

Gif godine :)
Arsenal Royal

#339 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Arsenal Royal »

shibonja wrote:Za one koji nisu pogledali

To shibonja tražim jucer na internetu nigdje nisam mogao naci

+1
:thumbup:
Šveđanin

#340 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Šveđanin »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
titinho

#341 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by titinho »

dufon wrote:Neki ovdje govore da je glavni baja razvalio Tadica, ja se bas ne bih slozio. Obadvojica su bili losi i stvarno je tesko e odluciti ko je bio vise los.

U skoli za managere se uci recimo reakcija ljudi kad sjede nasuprot tebe i jedna od najnegativnijih stvari koji osoba koja dolazi recimo traziti od tebe posao je da prekrsti ruke na prsima kako je to Dodik uradio dosta puta. A njemu su ruke cijelo vrijeme maltene bile prekrstene, sto je veliki znak nesigurnosti, ali i neiskrenosti.

Image

Cak naprotiv, cetnik sa cvikama jeste napadao, pa cak se moze i reci i da je bio agresivan, pored toga sto je bio iritantan.

Ali svejedno to ne mijenja cinjenicu da se glavni baja dobro ukakio, sto se na pocetku pogotovo i moglo primjetiti.
mozda se tako uci al se sigurno uci i kad u vise navrata glas Tadica zadrhti. Kada 18 puta vise Tadic upada u rijec Dodika da bi ga zbunio. I na kraju onaj govor koji narod moze protumaciti samo kao uvlacanje i borbu za stolicu. Ovaj duel je trebao srusiti Dodika a iz svega je na kraju izaslo da je Dodik bio mocan, siguran, opusten (cak i kad prekrsti ruke) pa cak i da mu je dosadno (kada miluje lice i nos).
I na kraju. Dodik pruza ruku Tadicu (logika je da bude obratno jer je ipak ovaj na funkciji predsjednika) a Tadic kao uvrijedjena mlada predomislja se dal da pruzi ruku i na kraju kad je Dodik vrati sebi onda Tadic odluci da se rukuje. Ruka ustaje u zraku i pobjeda Dodika.

Ja sam Bosnjak nisam ni za Mileta ronhila ni za srninog ratnog izvjestaca Tadica. Od dva zla ja biram manje.
mO k3

#342 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by mO k3 »

Tadić je bio na početku dobar smiren , nakon reklama kada mu je glavni baja prijetio promjenio se .

Zaista me zanima sta mu je baja sve rekao i mogu misliti da nije samo bilo tema tuča
Lakat Jebić

#343 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Lakat Jebić »

radi ovakvih stvari treba podrzavat americki izvoz demokratije :D
MeSko Hz

#344 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by MeSko Hz »

Lakat Jebić wrote:radi ovakvih stvari treba podrzavat americki izvoz demokratije :D
hahahaha
It_is_a_Leclerc

#345 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by It_is_a_Leclerc »

dufon wrote:
mO k3 wrote:Tadić je bio na početku dobar smiren , nakon reklama kada mu je glavni baja prijetio promjenio se .

Zaista me zanima sta mu je baja sve rekao i mogu misliti da nije samo bilo tema tuča
Da, Tadic jeste bio izvan takta, kao da mu je glavni baja zaprijetio zivotima zene i dijeteta? Ne vjerujem da se samo prepao tuce.

Osim toga, ako je Dodik prijetio Tadicu tucom, onda je to posao za CIK i u tom slucaju CIK mora suspendirati Dodika baju jer vjerovatno da ATV ima snimku svega toga.
Ma nije sigurno direktno rekao - "ja ću te prebit", nego je vjerovatno rekao nešto kao - "čuvaj da se mi ne bi potukli" ili nešto kroz zajebanciju, i onda je Tadić uzjahao tu priču da se predstavi kao ugrožen i napadnut.

CIK je pod kontrolom SDP, SDA, SNSD-a i HDZ-a. Da nije, Hamdija Lipovača bi nakon što je političke protivnike nazvao bručkama i penisom, bio sklonjen, jer je Slavko Vučurević za puno manje stvari sklonjen sa liste PDP-a.
kowalski1

#346 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by kowalski1 »

It_is_a_Leclerc wrote:EU i SAD su svjesne realne opasnosti da posao u BiH ostave nesređenim, jer mi jesmo potencijalno žarište za novi sukob u Evropi, što sebi EU, a ni NATO s kojima dijelimo 1000 kilometara granica, neće dozvoliti. Priče o tome kako njih nije briga jednostavno ne stoje. Mi nismo međunarodni prioritet, ali slučaj jesmo. U ovu zemlju su uloženi milioni i milioni američkih i evropskih para, i nema ništa od toga da će oni sve to pustiti niz vodu.

Kako su svi političari već najavili, po završetku izbora kreće novi pokušaj da se izmjeni Ustav, ovaj put pod sponzorstvom Njemačke. I vrlo je bitno koga ćemo mi, kao Bošnjaci, izabrati za svoje pregovarače, ali i ko će biti s druge strane. Imati SDS koji je je već, kroz period 1996 - 2004., pokazao da ne stoji baš najbolje pod međunarodnim pritiscima i ucjenama, je bolje za BiH od SNSD-a koji nema šta da izgubi.

Kako rekoh, daleko od toga da je SDS sada neka probosanska partija ili nešto slično, ali činjenica da su kooperativniji sa strancima itekako stoji.
a šta će suštinski promijeniti ustav? ništa. da li je rs institucionalno slabija neko 2000.? jeste.
da li je politički i simbolički jača danas? nažalost jeste.
ideja promjene ustava ucjenama i zavrtanjem ruku iz ranih 2000-tih nam je donijela rekakciju u vidu dodika i par godina kasnije čovića, i uopšte ta "probosanska" politika čekanja da stranci nešto urade se pokazala katastrofalnom. jedina šansa je neka vrsta unutrašnjeg konsenzusa sve tri strane oko, npr. puta u eu i zamrzavanja trenutnih političkih podjela. ideja da će amerikanci da nam donesu nešto dobro novim ustavom je još jedna ubleha kojih smo se nagledali. uvijek kad se takve stvari dešavaju kao posljedicu imamao novu mobilizaciju nacionalista i još veću podjelu ove zemlje.

ako u rs pobjede tadić i ivanić bilo bi sjajno da komšić ili ko već bude na vlasti, odmah otvori dioalog o nekom minimalnom političkom interesu koji bi podrazumijevao , prije svega EU. ako se okrene na priču o promjeni ustava i gluposti o ukidanju entiteta, nećemo dobiti ništa.
raskopusa

#347 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by raskopusa »

dufon wrote:
mO k3 wrote:Tadić je bio na početku dobar smiren , nakon reklama kada mu je glavni baja prijetio promjenio se .

Da, Tadic jeste bio izvan takta, kao da mu je glavni baja zaprijetio zivotima zene i dijeteta? Ne vjerujem da se samo prepao tuce.

Osim toga, ako je Dodik prijetio Tadicu tucom, onda je to posao za CIK i u tom slucaju CIK mora suspendirati Dodika baju jer vjerovatno da ATV ima snimku svega toga.
pred tv kamerama,voditeljem,kamermanima,ljudi u reziji.....da dodik prijeti nesto zastrasujuce, malo je vjerovatno.
al dobro,pustite masti na volju.
mali cetaj je samo provincijski lajavac. ne moze on da se nosi sa dodikom. jedini koji bi se mogao nositi je ivanic i trece osobe na politickoj sceni u rs nema. ostali su svi lokalnog karaktera.
raskopusa

#348 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by raskopusa »

kowalski1 wrote:
a šta će suštinski promijeniti ustav? ništa. da li je rs institucionalno slabija neko 2000.? jeste.
da li je politički i simbolički jača danas? nažalost jeste.
ideja promjene ustava ucjenama i zavrtanjem ruku iz ranih 2000-tih nam je donijela rekakciju u vidu dodika i par godina kasnije čovića, i uopšte ta "probosanska" politika čekanja da stranci nešto urade se pokazala katastrofalnom. jedina šansa je neka vrsta unutrašnjeg konsenzusa sve tri strane oko, npr. puta u eu i zamrzavanja trenutnih političkih podjela. ideja da će amerikanci da nam donesu nešto dobro novim ustavom je još jedna ubleha kojih smo se nagledali. uvijek kad se takve stvari dešavaju kao posljedicu imamao novu mobilizaciju nacionalista i još veću podjelu ove zemlje.

ako u rs pobjede tadić i ivanić bilo bi sjajno da komšić ili ko već bude na vlasti, odmah otvori dioalog o nekom minimalnom političkom interesu koji bi podrazumijevao , prije svega EU. ako se okrene na priču o promjeni ustava i gluposti o ukidanju entiteta, nećemo dobiti ništa.
:thumbup: napokon dobar post. :)
CSKA

#349 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by CSKA »

Gledao sam danas u 16.00 dnevnik BN nisu uopste pomenuli TV duel...izgleda da je Tadic pao zbog njega na anketama pa ga peru danas cijeli dan predizbornim spotovima.
Šveđanin

#350 Re: VEČERAS RUŠIMO DODIKA, 22:00, ATV TV!

Post by Šveđanin »

Jel svaki duel bude ovakav. :D Treba ovo cesce rijetko imam priliku gledati bilo sta slicno.. :)

Skickat från min iPhone via Tapatalk
Post Reply