Nije tema, ali Jozi u Zenici se desila Muzička...duh_sa_sjekirom wrote:Jozi u Zenici ne bi se desilo ništa, ali bi Muji u Čapljini, jer mu se već jednom desio Heliodrom i Dretelj kad je formirana "administrativna jedinica" tzv HR HB, možda ne u tako hard verziji kao '93.ali nešto slično sigurno bi...Hafis wrote: svejedno, ti meni ne odgovori, već mi i k'o nekakv vic ispriča usput.
Dakle, što bi se to desilo Jozi u Zenici ako bi Mate u Čapljini dobio administrativnu jedinicu?Bi li jozo bio deložiran iz nebodera, išao u razmjenu, konvertiran na islam...reci mi što bi mu se dogodilo...koje bi se to loše promjene desile u njegovom životu. Jer vidim stalno iznosiš tu činjenicu. Dakle?
Od preko 20 tisuća ostade malo preko 5 Hrvata.
Ovako možemo do sutra, nema smisla, izvlačiti sranja koji smo jedni drugima radili.
Nitko od vas nista da kaže što će to Raguž učiniti dobro za BiH? Što je dobro napravio u ovih preko 24 g koliko je u polizici?
Jedino što će uspjeti je još gore narušiti i onako loše odnose između nas, svojom bolesnom ambicijom da bude drugi Komšić.
Eto što je dobro Komšić napravio za bilo koga u 8g mandata? Ako vas je zadovoljilo to što je dva tri puta zagalamio na srbiju, toga nećete imati kod Raguža, jer kako kažete on nije svadljiv.