FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post Reply
dudlov

#326 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by dudlov »

madner wrote:Tacno se zna ko ce gdje u OSu u slucaju slucaja, no nije bas da nema nista od toga.

Nema nista od dugog rata ako dodje do pokusaja secesije, bitno je ko sta moze u roku 3 mjeseca.
To su nepredvidive stvari. Moj komšija Mahmut je u aprilu 1992. govorio "sutra sloboda".
madner

#327 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by madner »

Naravno, samo mislim da je to najrealniji ishod. Moze se opet oduziti, no puno realnije je Ukrainski od Sirijskog scenarija.
prog321

#328 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by prog321 »

madner wrote:
Nema nista od dugog rata ako dodje do pokusaja secesije, bitno je ko sta moze u roku 3 mjeseca.

Svaki rat je poceo sa idejom da ce trajati "3 mjeseca".
i 92e su tako govorili.
KENJAC

#329 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by KENJAC »

Добрый вечер, я первый раз здесь, и они сказали мне, чтобы быть выгружен грузовик банан. Эти ребята, которые были в автобусе были российские артисты балета. Спасибо ...
daddy-kool

#330 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by daddy-kool »

Guaridan je nosilac Ordena Kozaka prvog reda što automatski povlači čin general-pukovnika kozačkih trupa.
O'zone
Globalni moderator

#331 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by O'zone »

Ruski kozaci obišli Banja Luku
02. oktobar 2014. u 19:58

Tri folklorne grupe kozaka iz Rusije koje su u Republiku Srpsku stigli povodom učešća u kulturnoj manifestaciji "Obilježavanje 100 godina od početka Prvog svjetskog rata", obišle su danas ovaj grad.

MUP RS-a: U Laktaše nisu stigli ruski specijalci, već umjetnici

Vođa donskih kozaka Nikolaj Đakonov rekao je novinarima u Banjaluci, nakon pitanja da li zna da su ih pojedini mediji okarakterisali kao ruske specijalce i obavještajce, da se u Banjaluci normalno kreću, da ne osjećaju nikakvu napetost i da je glavni razlog njihove posjete manifestacija koju Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske organizuje od 5. do 12. oktobra, prenose lokalni mediji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske demantovalo je informaciju pojedinih federalnih medija da u Srpskoj boravi "148 ruskih specijalaca i obavještajaca".
Alfons Kauders

#332 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Alfons Kauders »

arman1 wrote:Prvi signali iz Dijaspore. Navodno nekakva crvena zora ili nešto takvo(grčka) šalje "konsultante" da pomognu postizborne strane investicije. Radio Mileva. 15, a ne 150 dobro uvježbanih i motiviranih ljudi može svima da napravi glavobolju.
Možda jesu plesaći ali važno je na vrijeme shvatiti ko će svirati da bi oni "igrali". Neki orkestar ili .............
Golden Dawn

grcki nacisti

ali ne znam zasto se toliko brinete... ni zasto u RS pojedinci likuju... jer ako rezim dovede par stotina batinasa iz ruskih stepa... nije ih doveo da krene u secesiju ili rat... nije dovoljno

dovesce ih je da lome kosti svom narodu koji se usudi izaci na ulicu ako bude pizdarija na izborima... ili da kao u kijevu malo zapucaju u haosu... prosjecan policajac iz prijedora ili teslica to nikad ne bi uradio, jer bi morao lomiti i ubijati svoje ljude, poznanike, rodbinu itd... cak je i banja luka premala za takvo nesto - svi se znaju...

ali ruskog desnicara na rakiji, sa dnevnicom kao mjesecnom platom u rusiji... cisto zaboli kurac - rado ce da lomi kosti i puca u nenaoruzan narod...

samo sto su u pravoslavnoj dzamahiriji toliko isprani kada su u pitanju rusi da i dalje na svaki pomen istih dolaze tik do orgazma... cak i kada se radi o batinasima koji su tu da im lome kosti, pucaju u noge i rade druge prljave poslove koje cak ne bi radili ni lokalni kriminalci i drotovi
madner

#333 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by madner »

Mozda zato sto vecina stvarno tako i zavrsi.

Niko ozbiljan ne planira da se ganja 4 godine nego je cilj skratiti rat sto vise. Dok je Bosnjacki plan da se prvo godinu dana malo improvizuje, onda jedno dvije godine radi ono sto drugi rade prije te cetvrtu godinu pocne dominirat. :roll:
daddy-kool

#334 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by daddy-kool »

Rat u slučaju secesije će trajati projektovanih 2 mjeseca.
prog321

#335 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by prog321 »

daddy-kool wrote:Rat u slučaju secesije će trajati projektovanih 2 mjeseca.

Ode ja polako odmotavat ono iz podruma.
lajkujMe

#336 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by lajkujMe »

Nece biti ni Sirijskog ni Ukrajinskog scenarija biti ce Bosanskog scenarija koji je mjesavina oba scenarija.

Biti ce jasno podjeljene 3 strane (kako politicki tako vojno/drustveno), s kojima se moze pregovarati za razliku od Sirijske gdje ima 1000 opozicija i strana.

Ukrajinski tako sto se jedna velika zemlja uplice u nase afere to jeste pokusava pomrsiti racune drugoj sili.

Bosanski zato sto za razliku od Sirije i Ukrajine NATO ima sve ovlasti i dopustenja da odmah krene u rat jer su ugovorom vezani i garant mira u BIH ne moraju ici kroz parlament svojih drzava. Samo posalju avione iz Italije, vojske vec ima u Sarajevu a najbliza veca koncentracija vojske je na Kosovu ma da je NATO granica takodjer odmah prekoputa.

I jos jedan fazon za razliku od ova dva rata u Siriji i Ukrajini sve strane kod nas su vec naoruzane i spremne moze se reci kod nas bi bio prirodni nastavak prosleg rata tacno odakle smo i stali.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#337 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by pici »

Luciuse wrote:Šta bi ja kao Srbin najviše volio?
Da vam naprave novu Srebrenicu. Ionako ćete kmečati kako smo zli i kako smo vas klali. Pa nek bar bude razlog za to.

Šta će se stvarno desiti?
Dodik vjerovatno gubi izbore, njih gura da bi ostao na položaju. Nikakve to jebene veze nema sa muslimanima. U pitanju je borba za vlast između SDS i SNSD.

Na kraju ga Kozaci šuknuše svima.. aham.. došli po bošnje, evo odmah večeras kreću na vas. Ali naravno da i dalje stoji da bi ja htio vidjeti novu srebrenicu. :)
Image
homega

#338 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by homega »

It_is_a_Leclerc wrote:Uistinu je spobosnot prosječnog Bošnjaka da povjeruje da ovih 15-ak bradonja predstavljaju KUD iz Rusije, impresivna i zabrinjavajuća.

Gdje su preostali ?! Šta rade ?! Zašto neko ne bi članove KUD-a prijavio u Agenciju za poslove sa strancima ?! Koji to KUD doveze vozilo MUP-a ?!

Dodik će, ako bude trebalo, optužiti opoziciju za krađu, i braniti poziciju nekim protestima, neredima i sl.
Uporedi banjolučke i ove Kozake sa videa....
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#339 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by arman1 »

Masa narkosa večras za kompom. Neki su se i uključili u diskusiju. Ako su ove barabe ono što mislim da su u dan oko i poslije izbora neće biti niko siguran u čentitetu.
TheMule

#340 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by TheMule »

Svi tenkovi iz Tuzle trebaju biti spremni, i Bosnjacka komponenta, i Vikicevi specijalci.

Ovo bi inace Sipa trebala provjeravati, ali ko ce im vjerovati. 150 nije nista ako pokusaju neku secesiju, govna p
obit i razapet na bascarsiju
Last edited by TheMule on 02/10/2014 22:04, edited 2 times in total.
prog321

#341 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by prog321 »

homega wrote:
Uporedi banjolučke i ove Kozake sa videa....
Ovi imaju zene pored sebe. Oni u Banjaluci nemaju.//
Luciuse

#342 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Luciuse »

Ovo su budalaštine, ako i šta bude, biće nereda po RS zbog izbora. Ne zbog otcjepljenja, ne zato što smo krvoločni i slično.
Nebojte se, rata biti neće, bar ne uskoro. ;)

Jebote 15 000 pregleda ova tema ima u jednom danu. Ko se na ovo pali stvarno je imbecilan.

Kontao sam da ste pametniji, ko vjeruje kako će Srbi pokretati nešto sa ovih 150 vojnika stvarno je retardos.
pici

#343 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by pici »

Luciuse wrote:Ovo su budalaštine, ako i šta bude, biće nereda po RS zbog izbora. Ne zbog otcjepljenja, ne zato što smo krvoločni i slično.
Nebojte se, rata biti neće, bar ne uskoro. ;)

Jebote 15 000 pregleda ova tema ima u jednom danu. Ko se na ovo pali stvarno je imbecilan.

Kontao sam da ste pametniji, ko vjeruje kako će Srbi pokretati nešto sa ovih 150 vojnika stvarno je retardos.
Image
Luciuse

#344 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Luciuse »

Srbi imaju taj neki kompleks na vehabije i mudžahedine, ajd priznaću vam to.
Bio sam u prisustvu i vehabija i mudžahedina i mogu vam reći da su obe grupe miševi koji prvi bježe a jaki su samo u grupi.

Više bi se bojao ovih iz Bužima, Cazina, Bihaća, jer ono što sam vidio i čuo je...... fanatik do fanatika. Govorim o ratnim zbivanjima, naravno samo na to mislim. Da je ostatak Bosne kao oni, pitanje koliko bi Srba danas bilo u Bosni. Ma da li bi ih uopšte bilo.

Koga plaše ovi Rusi on je na nivou onih Srba koje plaše jebeni mudžahedini. Ne budite imbecili zarad dnevne politike.
archi_a

#345 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by archi_a »

interesantan tekst o druzenju dodoa i kozaka prije godinu i nesto.

Image

http://www.e-novine.com/entertainment/e ... acima.html
pici

#346 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by pici »

Luciuse wrote:Srbi imaju taj neki kompleks na vehabije i mudžahedine, ajd priznaću vam to.
Bio sam u prisustvu i vehabija i mudžahedina i mogu vam reći da su obe grupe miševi koji prvi bježe a jaki su samo u grupi.

Više bi se bojao ovih iz Bužima, Cazina, Bihaća, jer ono što sam vidio i čuo je...... fanatik do fanatika. Govorim o ratnim zbivanjima, naravno samo na to mislim. Da je ostatak Bosne kao oni, pitanje koliko bi Srba danas bilo u Bosni. Ma da li bi ih uopšte bilo.

Koga plaše ovi Rusi on je na nivou onih Srba koje plaše jebeni mudžahedini. Ne budite imbecili zarad dnevne politike.
Image
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#347 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by Bobi »

Pici, dobro te je :D
insomnia78

#348 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by insomnia78 »

pici wrote:
Luciuse wrote:Šta bi ja kao Srbin najviše volio?
Da vam naprave novu Srebrenicu. Ionako ćete kmečati kako smo zli i kako smo vas klali. Pa nek bar bude razlog za to.

Šta će se stvarno desiti?
Dodik vjerovatno gubi izbore, njih gura da bi ostao na položaju. Nikakve to jebene veze nema sa muslimanima. U pitanju je borba za vlast između SDS i SNSD.

Na kraju ga Kozaci šuknuše svima.. aham.. došli po bošnje, evo odmah večeras kreću na vas. Ali naravno da i dalje stoji da bi ja htio vidjeti novu srebrenicu. :)
Image
Nu Arslana
A tu je i arslanic, za nejači
Image

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
madner

#350 Re: FTV: 148 ruskih specijalaca stiglo u genocidnu!?

Post by madner »

I ove su partizani vec jednom zgazili. :D
Post Reply