Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#326 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Lulić otkako je u Lazio prešao mislim da nije odigrao utakmice na poziciji beka...štaviše u klubu igra veoma ofanzivno krilo
- and
#327 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
u reprezentaciji ne koristimo ni 10%njegovih mogućnosti.šteta,jer je odličan igrač,dok u formaciji i na poziciju u kojoj igra u reprezentaciji izgleda kao ispodprosječan.JoseMujica wrote:Lulić otkako je u Lazio prešao mislim da nije odigrao utakmice na poziciji beka...štaviše u klubu igra veoma ofanzivno krilo
možda papetu neko nekad dobaci kasetu s utakmicom lacia
- JoseMujica
#328 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
mislim da je to uzaludan posao jer Java ima neki svoj konto...ipak je porodica na prvom mjestu, a ostali nek se uklope kako znaju i umiju 
- p206
#329 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
čitav ovaj intervju na duplom sportu, i ne mogu da vjerujem koji tokmak nas vodi, čuj Hadžić na štoperu
samo da mu je vidjeti leđa
samo da mu je vidjeti leđa
- AcaLukas
#330 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Poznato je da su svi germanci univerzalni. Vrso je na spiskovima reprezentacije bio bukvalno sve osim golmana, Heroj Tino se, iako je prirodno defanzivni vezni, zrtvuje na poziciji Misimovica a evo i Hadzic pokriva sve.
-
palermo
#331 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Zaprvo, u svemu je najtužnije što za nas sutra nema dobitne kombinacije. Ukoliko izgubimo sve smo dalje od evropskog (gluho bilo). Ako dobijemo (nadajmo se) onda se ništa neće pormijenioti i opet nas uskoro iza nekog ćoška s čeka opet neki kipar. A neriješeno je čini mi se još i najgora varijanta, udaljujemo se od evropskog, a bogami i od skore promjene.
- nKrkan
#332 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sutra
-------------------------Ministar nepostojeće odbrane-----------------------
--Vječiti hasta----------Lik sa Biroa----Uvreda za panj-------------Igrač koji ne daje sve od sebe
---------------------------------------Bešić----------------------
Princ nepostojeće sredine terena--------Copy of Muhammed a.s--------------------Teletabis,Germanac,Amidžić,Bratić isti kurac
--------------------------------------Dijamant--------Plavooki bombarder bez bombi-------------------------------
-------------------------Ministar nepostojeće odbrane-----------------------
--Vječiti hasta----------Lik sa Biroa----Uvreda za panj-------------Igrač koji ne daje sve od sebe
---------------------------------------Bešić----------------------
Princ nepostojeće sredine terena--------Copy of Muhammed a.s--------------------Teletabis,Germanac,Amidžić,Bratić isti kurac
--------------------------------------Dijamant--------Plavooki bombarder bez bombi-------------------------------
- limeni
#333 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
znaci ovako bi to izgledalo...luckylaka wrote:Jeli to to "U napadu će igrati Edin Džeko i Vedad Ibišević, u sredini terena vjerovatnije Haris Medunjanin, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić i Tino Sušić, a u zadnjoj liniji Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Anel Hadžić i Senad Lulić", rekao je Sušić, a prenosi avaz.ba.
--------------------Begovic--------------------------
--Mujdza------Sunjic---Hadzic--------------------
----------Besic-----Medunjanin--------------------
----------Pjanic--Susic-------Lulic-----------------
--------------Ibisevic--Dzeko-----------------------
dobro dosao gereth bale-e imas mjesta za golova dvjesta
imam dojavu da ce mujdza izletit pa ce za njega vrsajevic dobiti priliku...
safet je tipican amater na klupi on umjesto da postane bolji taktika mu sve gora
nazalost ce wales povesti 2-0 kasnije ce se nasi trznuti i postici dva komada za casnih 2-2 protiv amaterske ekipa sa ostrva, u zenici nas ceka teferic protiv belgije i casnih 0-4.
- BHF_Manijak
#334 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Rekoh ja danas da je opet najavio bez krila!!! Jebem li ti pleme ono seljacko i ko ti produzi ugovor!
Kakve on pravi sprdnje od formacije i izbora igraca, zarad licnih interesa, to je prosto nevjerovatno!!! Kara kompletnu naciju u mozak, a mi sutimo!
Znaci 4 centralna vezna opet u postavi, strasno!
Kakve on pravi sprdnje od formacije i izbora igraca, zarad licnih interesa, to je prosto nevjerovatno!!! Kara kompletnu naciju u mozak, a mi sutimo!
Znaci 4 centralna vezna opet u postavi, strasno!
- IcedMFEarth
#335 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ne mora se šutiti, najbolje na stadionu pokazati šta raja misli o Sušiću, samo da to neko organizovano pokrene.
- AcaLukas
#336 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
S obzirom da igramo protiv Balea, postoji mogucnost da ce Mujdza ipak zaigrati. Vrsajevic se cuva za suitable protivnike, kako kazu englezi. Valja ga nekome uvaliti, zato i neigra protiv Grcke i druge jace reprezentacije.
- cyprus
#337 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Opet bez krila?
Pu jbt... Bale vjerovatno na samog Lulića... Jebali smo mačka...
- JoseMujica
#338 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
sutra će Lulić ničim izazvan ispasti karinaš jer igra na poziciji koju nije igrao od juniorskih dana i to sam protiv jednog od najbržiš igrača svijeta
ono kad imaš sposobnog trenera koji te voli
zavalit
ono kad imaš sposobnog trenera koji te voli
-
palermo
#339 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
A ti ne bi zavalio onog što priča protiv tebe....ha, bogatiJoseMujica wrote:sutra će Lulić ničim izazvan ispasti karinaš jer igra na poziciji koju nije igrao od juniorskih dana i to sam protiv jednog od najbržiš igrača svijeta
ono kad imaš sposobnog trenera koji te volizavalit
- ljevoruki
#340 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Da kopiram moj post sa teme o "vrlom amidzi" i odgovor mom dragom Laki:
Mi cemo Balea da pustimo jer niko od nasih igraca nema brzinu da ga zaustavi 1 na 1.
Bokovi nam nece biti podupolani jer nemamo krila. Neko iz sredine ce morati duplati sto ce stvoriti veliku rupu izmedju linija.
Ovdje je Hajrovic morao imati mjesto u timu jer on ima tu brzinu ali jebiga mora igrati amidjino dijete.
Sto se Pjanica tice, njega je lakse neutralizirati nego Balea.
Ja bih sutra izveo ovu postavu:
Begovic
Mujdza - Sunjic - Vranjes - Lulic
Medunjanin - Besic
Hajrovic - Pjanic - Visca
Dzeko
Vedu cuvati kao dzokera sa klupe.
Mi cemo Balea da pustimo jer niko od nasih igraca nema brzinu da ga zaustavi 1 na 1.
Bokovi nam nece biti podupolani jer nemamo krila. Neko iz sredine ce morati duplati sto ce stvoriti veliku rupu izmedju linija.
Ovdje je Hajrovic morao imati mjesto u timu jer on ima tu brzinu ali jebiga mora igrati amidjino dijete.
Begovic
Medunjanin - Besic
Dzeko
-
Zastozato
#341 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Bez obzira sto na klupi imamo Susica koji je nas najjaci protivnicki igrac, pobjedjujemo i to sa visokom razlikom. Moja prognoza je 6:2. Oni su desetkovani vise nego mi, ali glavni razlog zbog cega mislim da cemo pobijediti je to sto ce oni biti pod velikim pritiskom jer nisu nikad igrali ovako vazne utakmice, a i kvalitet je na nasoj strani. Sad ne znam koliko ce to biti dobro posto ce tesko biti rijesiti se Susica, a da smo imali dobrog strucnjaka na klupi na svjetskom bi dosli do cetvrtfinala.palermo wrote:A ti ne bi zavalio onog što priča protiv tebe....ha, bogatiJoseMujica wrote:sutra će Lulić ničim izazvan ispasti karinaš jer igra na poziciji koju nije igrao od juniorskih dana i to sam protiv jednog od najbržiš igrača svijeta
ono kad imaš sposobnog trenera koji te volizavalit
- luckylaka
#342 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
I ja bih izveo ovu postavu...kako imas li idejuljevoruki wrote:Da kopiram moj post sa teme o "vrlom amidzi" i odgovor mom dragom Laki:
Begovic
Medunjanin - Besic
Dzeko
- ljevoruki
#343 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Imam jarane. Novi selektor.luckylaka wrote: Begovic
Medunjanin - Besic
Dzeko
I ja bih izveo ovu postavu...kako imas li ideju
Na stranu sva za.ebancija sa Papetom, on je guska izgubljena u magli i nema mu spasa.
Ova ekipa i igraci su davno prerasli selektora i Savez, njima treba neko ko je na tom nivou.
Pape je, po trenerskom i taktickom umijecu na nivou nekog naseg premier ligasa, po karakternim osobinama na nivou Bakira Izetbegovica, kao psiholog na nivou sinise mihajlovica. (namjerno malim slovima)
Last edited by ljevoruki on 09/10/2014 18:33, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#344 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
JoseMujica wrote:Lulić otkako je u Lazio prešao mislim da nije odigrao utakmice na poziciji beka...štaviše u klubu igra veoma ofanzivno krilo
Zasto sto puta ponavljas glupost?JoseMujica wrote:sutra će Lulić ničim izazvan ispasti karinaš jer igra na poziciji koju nije igrao od juniorskih dana i to sam protiv jednog od najbržiš igrača svijeta
Naravno da je igrao lijevog beka u Laziju mnogo puta, barem jeste pod Petkovicem. Jeste mu primarno pozicija bila naprijed , ali bar svaku 4-5 utakmicu se pojavljivao pozadi mjenjajuci Radua.
Ti veze nemas ni o cemu i vrhunac pisanja ti je smisljanje retardiranih nadimaka koje valjda kupis iz svog limitiranog opusa zasnovanog na stripovima i holivudskim filmovima.
Odlicno te pronasao ovaj lik na temi FKS neki dan:
Mentalni sklop balona na promaji.Udbas wrote:JoseMujica wrote:Bili smo svjesni administrativnog nedostatka kad je u pitanju Dženan Uščuplić. Jutros smo s njim obavili razgovor u kojem smo analizirali trenutnu situaciju i propise NS BiH i vidjeli da kazne mogu biti samo oštrije. Mogli bismo dobiti novčane kazne, kazne oduzimanja bodova i negativnih bodova, suspenzije sportskih radnika i slično. Zbog toga smo postigli dogovor da Uščuplić u nastavku sezone ne vodi prvi tim FK Sarajevo", izjavio je Selimović.žali bože što ovakve amatere Amidža zapade
Hrak, pljuc, liz, liz, pa u krug.JoseMujica wrote:stvarno svaka čast ovoj upravi...ljudi na sve moguće načine pokušavaju neku pozitivu da naprave i proguraju i popularizuju klub max
- cyprus
#345 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
http://www.klix.ba/sport/nogomet/predst ... /141009052
Bolja moja analiza
znaju li ovi naši komentatori/novinari išta osim deklamovanja statistike 
Bolja moja analiza
- luckylaka
#346 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Zasto sto puta ponavljas glupost?JoseMujica wrote:sutra će Lulić ničim izazvan ispasti karinaš jer igra na poziciji koju nije igrao od juniorskih dana i to sam protiv jednog od najbržiš igrača svijeta
Naravno da je igrao lijevog beka u Laziju mnogo puta, barem jeste pod Petkovicem. Jeste mu primarno pozicija bila naprijed , ali bar svaku 4-5 utakmicu se pojavljivao pozadi mjenjajuci Radua.
Ti veze nemas ni o cemu i vrhunac pisanja ti je smisljanje retardiranih nadimaka koje valjda kupis iz svog limitiranog opusa zasnovanog na stripovima i holivudskim filmovima.
Odlicno te pronasao ovaj lik na temi FKS neki dan:
Mentalni sklop balona na promaji.[/quote]Udbas wrote:JoseMujica wrote:Bili smo svjesni administrativnog nedostatka kad je u pitanju Dženan Uščuplić. Jutros smo s njim obavili razgovor u kojem smo analizirali trenutnu situaciju i propise NS BiH i vidjeli da kazne mogu biti samo oštrije. Mogli bismo dobiti novčane kazne, kazne oduzimanja bodova i negativnih bodova, suspenzije sportskih radnika i slično. Zbog toga smo postigli dogovor da Uščuplić u nastavku sezone ne vodi prvi tim FK Sarajevo", izjavio je Selimović.žali bože što ovakve amatere Amidža zapade
Hrak, pljuc, liz, liz, pa u krug.JoseMujica wrote:stvarno svaka čast ovoj upravi...ljudi na sve moguće načine pokušavaju neku pozitivu da naprave i proguraju i popularizuju klub max
Ovo je ipak njegov maximum @JoseMujica,,
ne paše meni ništa u tvojoj izjavi jer je to apsolutni isti način razmišljanja onih što Ratka na majicama nosaju
Podržat ne mogu čovjeka u kojeg ne vjerujem...ni kao čovjeka ni kao profesionalca
-
bull21
#347 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pa jebote"Stanje u ekipi je dobro. Pomirili smo se sa tim da nema Spahića, ali mislim da možemo sastaviti dobru ekipu za dobar rezultat. U zadnjoj liniji igrat će Šunjić i Hadžić i tu se nema šta kriti," kaže Sušić i dodaje:
"Za Balea neće biti specijalnih zadataka. Htio bih umiriti njihovog selektora. Nećemo biti grubi, nego ćemo na fin i sportski način uzeti sva tri boda. Bale cijenim, izuzetan je i najveća je opasnost. Neće biti slobodan, ali neću nikoga žrtvovati da bi trčao za njim svih 90 minuta," kaže Sušić.
"Mi smo oslabljeni kao i oni, nećemo kukati ali možemo sastaviti dobru ekipu, a to ćete vidjeti sutra. Aaron je veliki igrač i to im je hendikep, ali sigurno se ništa bitno neće promijeniti u njihovoj ekipi. Međutim utakmica će se možda baš i riješiti na sredini terena, a mi tu imamo dobre igrače," kaže Sušić i dodaje:
"Mi smo prije početka kvalifikacija planirali da pobijedimo Kipar i uzmemo bod ovdje ali je sad drugačije. Moraćemo igrati napadački i otvoreno, a nadam se da isto možemo očekivati i od njih," kaže Sušić.
-
todd_smith
#348 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Hadzic mu stoper.

- Maharadza
#349 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
bull21 wrote:Pa jebote"Stanje u ekipi je dobro. Pomirili smo se sa tim da nema Spahića, ali mislim da možemo sastaviti dobru ekipu za dobar rezultat. U zadnjoj liniji igrat će Šunjić i Hadžić i tu se nema šta kriti," kaže Sušić i dodaje:
"Za Balea neće biti specijalnih zadataka. Htio bih umiriti njihovog selektora. Nećemo biti grubi, nego ćemo na fin i sportski način uzeti sva tri boda. Bale cijenim, izuzetan je i najveća je opasnost. Neće biti slobodan, ali neću nikoga žrtvovati da bi trčao za njim svih 90 minuta," kaže Sušić.
"Mi smo oslabljeni kao i oni, nećemo kukati ali možemo sastaviti dobru ekipu, a to ćete vidjeti sutra. Aaron je veliki igrač i to im je hendikep, ali sigurno se ništa bitno neće promijeniti u njihovoj ekipi. Međutim utakmica će se možda baš i riješiti na sredini terena, a mi tu imamo dobre igrače," kaže Sušić i dodaje:
"Mi smo prije početka kvalifikacija planirali da pobijedimo Kipar i uzmemo bod ovdje ali je sad drugačije. Moraćemo igrati napadački i otvoreno, a nadam se da isto možemo očekivati i od njih," kaže Sušić.
-
LSD
#350 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
mislim da smo podjednako oslabljeni
kod nas nedostaju defanzivci (Bičakčić, Kolašinac i povratnik Spahić)
kod njih nema glavnih veznjaka selekcije (Ramsey i Allen) - moramo iskoristiti to i preuzeti sredinu terena.
kod nas nedostaju defanzivci (Bičakčić, Kolašinac i povratnik Spahić)
kod njih nema glavnih veznjaka selekcije (Ramsey i Allen) - moramo iskoristiti to i preuzeti sredinu terena.