Šta se bolan raspravljaš sa njim vidiš je nesretan obolio od mržnje.zarko.filip wrote:@shake69
Sta nije tacno u mom postu?Da li ga je Marin rasturio kao Nadal 2008 na RG?To ce ti svi koji se razumeju u tenis reci da jeste.Sta smo u ovom mecu videli od Federera osim gledanja u nebo i prizivanja kise?Realno je trebao ispasti od Gaela i tada i sam znas da su ga vile pronosale.Jel tada udarao u mrezu reketom i prigovarao sudiji sto ga nije obavestio koji je gem u pitanju?Ne postoji tu nikakava mrznja prema Rodzeru nego surova realnost.
Jesi li juce odmah posle Novakovog poraza stavio svoj omiljeni instrument?Znas kako kaze narod "ne trci pred rudu".Jel guslas?Guslas.Ili ako ti je lakse "daleko si ti od istine".
US OPEN 2014
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- area51
#326 Re: US OPEN 2014
- shake69
#327 Re: US OPEN 2014
Smanji dozivljaj, lanbo. Jasno je kao dan da sam ti replicirao na tezu kako je Roger setao po osnovnoj liniji u posljednjem gemu 'kao po korzu'!zarko.filip wrote:@shake69
Sta nije tacno u mom postu?Da li ga je Marin rasturio kao Nadal 2008 na RG?To ce ti svi koji se razumeju u tenis reci da jeste.Sta smo u ovom mecu videli od Federera osim gledanja u nebo i prizivanja kise?Realno je trebao ispasti od Gaela i tada i sam znas da su ga vile pronosale.Jel tada udarao u mrezu reketom i prigovarao sudiji sto ga nije obavestio koji je gem u pitanju?Ne postoji tu nikakava mrznja prema Rodzeru nego surova realnost.
Jesi li juce odmah posle Novakovog poraza stavio svoj omiljeni instrument?Znas kako kaze narod "ne trci pred rudu".Jel guslas?Guslas.Ili ako ti je lakse "daleko si ti od istine".
- shalla
#328 Re: US OPEN 2014
Pravo mi je smijesno da raja prica samo o Noletu i Federeru, kao da su jucerasnji porazi uzrokovani jedino njihovom losom igrom?
Nemojte zajebavati, i Kei i Marin su sinoc bili savrseni, hajmo im dati malo kredita nakon sinocnjih izvedbi...
Sent from my HTC One
Nemojte zajebavati, i Kei i Marin su sinoc bili savrseni, hajmo im dati malo kredita nakon sinocnjih izvedbi...
Sent from my HTC One
- area51
#329 Re: US OPEN 2014
Upravo tako,treba biti realan i objektivan pa reći da bi recimo protiv Marina i Novak slično prošao kao Federer(eventualno jedan set).Možda je i bolje što ga je Kei izbacio u 1/2 ...shalla wrote:Pravo mi je smijesno da raja prica samo o Noletu i Federeru, kao da su jucerasnji porazi uzrokovani jedino njihovom losom igrom?
Sent from my HTC One
Da Nišikori kojim slučajem u prošlih 5-6 dana nije odigrao 14 setova šanse bi bile 50.50,ovako uzima ovo Čilić sa 3:0 ili 3:1
- shmizlica
#330 Re: US OPEN 2014
bude li marin igrao kao sinoć vjerujem da će pobijediti u finalu. moram priznati da sam pomislila kad mu je fed napravio onaj brejk u 3-ćem setu da slijedi preokret, da će se marin početi raspadati, ali gle on i dalje bi
fantastičan 
kad su finala po našem vremenu?
kad su finala po našem vremenu?
-
radostan dan
#331 Re: US OPEN 2014
area51 wrote:Šta se bolan raspravljaš sa njim vidiš je nesretan obolio od mržnje.zarko.filip wrote:@shake69

dico moja, poslušajte ante
što se zbilo u njujorku gradu,
u njujorku gradu, artur eša dvore,
di don ivo pogubi fra federer roka...
- It_is_a_Leclerc
#332 Re: US OPEN 2014
aveos wrote:Bas mi je drago zbog njega,lani gledao US open na televiziji,pogresno optuzen na dopingiranje jos ga onaj konj Murray napade kako ga treba izbacit iz tenisa,,kako se sve vrati,ko feniks iz pepela
Cestitke Marine!
- It_is_a_Leclerc
#333 Re: US OPEN 2014
Edin Arslanagić, predsjednik Teniskog saveza BiH, dovijeka direktor "Bosnalijeka", i lopov u slobodno vrijeme, će ozbiljno razmisliti o tome.MoodSwingeR wrote:A Omar Jasika? Danas osvojio juniorske parove, sutra u finalu juniora? Zadnji put je neko osvojio oba finala 1984.
Je li istina da mali ima interesa da nastupa za BiH?
- JohnnyS
#334 Re: US OPEN 2014
Čilić nema šanse sutra, choke je neminovan. Jedino je upropastio RF priliku da se još malo odlijepi s brojem GS-ova...
-
munjaXis
#335 Re: US OPEN 2014
jesu govna doša do grla? neka neka...It_is_a_Leclerc wrote:Izdajnik će ovo osvojiti, iako navijam za predstavnika prijateljskog Japana. Dakako.
- It_is_a_Leclerc
#336 Re: US OPEN 2014
Pa zar tako o našem Marinu Čiliću ?munjaXis wrote:jesu govna doša do grla? neka neka...It_is_a_Leclerc wrote:Izdajnik će ovo osvojiti, iako navijam za predstavnika prijateljskog Japana. Dakako.
ccc...
Sramota.
-
KENJAC
#337 Re: US OPEN 2014
Al' treba ovo sve gledati sa ljepse strane. Naime ovo je prvo finale US Oppena, nakon 5 godina , da cu moci mirno da ga gledam. Ovaj Djokovic, mi je stvarno od tenisa napravio teret. Uopste ne uzivam gledajuci ga. I kad vodi dva nula u setovima i pet jedan u trecem , nikako ne uspijevam da se opustim. Sutra fino serpu sarme , glavicu luka i leden Tuborg i ko covjek da pogledam malo tenisa. Ziv bio Novace, opet cemo se mi sekirat po Azijskoj turneji , a do tada...... 
- Meho Kodro
#338 Re: US OPEN 2014
Bravo Marine, sutra po trofej

- area51
#339 Re: US OPEN 2014
Nakon jedne duže razmjene udaraca između Novaka i Nišikorija komentator Smiljan Banjac reče :"kakva razmjena udaraca kao da su obadvojica profesionalni igrači"

-
stalaktit
#340 Re: US OPEN 2014
Ajde ne kakaj. Čiliću je suspenzija skinuta zato što je dokazao da je uzeo pilulu šećera, koja se bilo gdje u svijetu može kupiti bez recepta i u DM-u, a koja je sadržavala molekularne tragove niketimida, supstance za koju nije ni dokazano da uzrokuje poboljšanje izvedbe, iako se 70-ih godina prošlog stoljeća mislilo da poboljšava performance. Pa je od 70-ih na listi zabranjenih supstanci.BHF_Manijak wrote: PS I ne kontam sto forumska masa onanise na ovog hercegovackog supka koji je suspendovan radi dopinga? Sportiste i qrac... Mozda se i sad necim puk'o.
Meni se čini da se ti trebaš apaurinom puknuti koliko ti je krivo.
-
radostan dan
#341 Re: US OPEN 2014
znači, definitivno mora dilera da promjeni (banjac)...toliko je gluposti navaljao i plasirao netačnih podataka u zadnja 3 meča, da sam se pitao -šta bi sa čovjekom...
- area51
#342 Re: US OPEN 2014
Kladionice više vjeruju japancu nego li hrvatu,1.8/1.9
Sutra igram na čilkana pa kud puklo da puklo
Sutra igram na čilkana pa kud puklo da puklo
- area51
#343 Re: US OPEN 2014
Ni meni nije jasno kako ozbiljna tv kuća kao što je eurosport dozvoli budali da prosipa gluposti po 6-7 sati prenoseći mečeveradostan dan wrote:znači, definitivno mora dilera da promjeni (banjac)...toliko je gluposti navaljao i plasirao netačnih podataka u zadnja 3 meča, da sam se pitao -šta bi sa čovjekom...
Ima i ona:"ovo je novakov prvi gem nakn osvojena četiri gema"
-
radostan dan
#344 Re: US OPEN 2014
malo o federeru...
Federera iznervirali novinari: Rekli ste da smo "prošlost" i posle Australijan opena
D. Nikolić | 07. 09. 2014. - 10:22h | Foto: Reuters
Rodžer Federer je bio prilično otvoren u razgovoru sa novinarima posle poraza u tri seta od Marina Čilića u polufinalu US opena, ali mu se nije svidela ideja da je, možda, "njegovo vreme" prošlo.
Upitan koliko će mu ovaj poraz uzdrmati nadanja da može i do 18. grend slem titule u sjajnoj karijeri, Švajcarac je samo kratko rekao:
"Ne previše. Prosto sam... razočaran trenut. Ne samo na ovom turniru, već i, generalno, sezonom".
Ipak, 33-godišnji Federer ne smatra da je njegovo i vreme njegovih kolega Nadala i Đokovića, prošlo, te da će sada glavnu reč voditi "neki novi klinci". Zbog toga je u pomoć svom stavu pozvao podsećanje na ovogodišnji Australijan open, kada je trijumfom Stanislasa Vavrinke neko uspeo da se ugura u veliku četvorku, u kojoj je sa dva grend slem trofeja tu i Endi Marej.
"Vi (novinari) pišete svoje priče. Isto ste rekli u Australij, svi vi. A znamo šta se desilo u finalu Rolan Garosa (igrali su Nadal i Đoković, a Rafa je odneo pobedu), a onda i u finalu Vimbldona (Đoković je nadigrao Federera). Ali, evo vam nove šanse, pišite šta želite. Ja prosto ne razmišljam tako", rekao je Federer.
On se osvrnuo i na uspeh Marina Čilića.
"Stvarno sam srećan zbog njega, rekao sam mu to i po završeku meča. Drago mi je zbog tih (novih) momaka (koji se probijaju ka vrhu), ali kako oni to čine uz moje poraze, svakako da mi nije baš zabavno. Sportista sam. Volim da pobeđujem. Ipak, ovo nije bio moj dan", zaključio je slavni švajcarski teniser.
- aveos
#345 Re: US OPEN 2014
stalaktit wrote:Ajde ne kakaj. Čiliću je suspenzija skinuta zato što je dokazao da je uzeo pilulu šećera, koja se bilo gdje u svijetu može kupiti bez recepta i u DM-u, a koja je sadržavala molekularne tragove niketimida, supstance za koju nije ni dokazano da uzrokuje poboljšanje izvedbe, iako se 70-ih godina prošlog stoljeća mislilo da poboljšava performance. Pa je od 70-ih na listi zabranjenih supstanci.BHF_Manijak wrote: PS I ne kontam sto forumska masa onanise na ovog hercegovackog supka koji je suspendovan radi dopinga? Sportiste i qrac... Mozda se i sad necim puk'o.
Meni se čini da se ti trebaš apaurinom puknuti koliko ti je krivo.
-
radostan dan
#346 Re: US OPEN 2014
a - nišikori je uspio da osvoji rg.area51 wrote:Ni meni nije jasno kako ozbiljna tv kuća kao što je eurosport dozvoli budali da prosipa gluposti po 6-7 sati prenoseći mečeveradostan dan wrote:znači, definitivno mora dilera da promjeni (banjac)...toliko je gluposti navaljao i plasirao netačnih podataka u zadnja 3 meča, da sam se pitao -šta bi sa čovjekom...![]()
- It_is_a_Leclerc
#347 Re: US OPEN 2014
To je sigurno onaj što je imputirao kako ona Kineskinja simulira ozljedu i kako bi je trebalo kazniti za odugovlačenje u meču protiv Wozniacki ?!area51 wrote:Nakon jedne duže razmjene udaraca između Novaka i Nišikorija komentator Smiljan Banjac reče :"kakva razmjena udaraca kao da su obadvojica profesionalni igrači"
- area51
#348 Re: US OPEN 2014
Nije taj,onaj je još i zlatan ovo je jedna klasična budalaIt_is_a_Leclerc wrote:To je sigurno onaj što je imputirao kako ona Kineskinja simulira ozljedu i kako bi je trebalo kazniti za odugovlačenje u meču protiv Wozniacki ?!area51 wrote:Nakon jedne duže razmjene udaraca između Novaka i Nišikorija komentator Smiljan Banjac reče :"kakva razmjena udaraca kao da su obadvojica profesionalni igrači"
-
radostan dan
#349 Re: US OPEN 2014
malo o novaku...
i još jednom -
Novak u Njujorku: Nova propuštena šansa
SAŠA OZMO
Poslednji put kada je ispao pre polufinala US opena Novaku Đokoviću bilo je 19 godina.
Sada ima 27, osvojio je jednu titulu, četiri puta je zaustavljan u finalu, a tri puta u polufinalu.
Tri puta je gubio od Federera (2007, 2008, 2009), dva puta od Nadala (2010, 2013), veliku šansu propustio je u porazu od Marija (2012), ali je eliminacija od Keija Nišikorija možda i najbolnija od svih Novakovih u Njujorku.
Đoković je imao niz poraza u finalima Gren slem turnira, a kada je na Vimbldonu na spektakularan način skinuo tu kletvu, očekivalo se da će to osloboditi zver u njemu – da će mu dati dodatnu motivaciju za rad i da će ga učiniti oštrijim u završnicama najvećih turnira.
Dolazila je sezona na betonu, Đokovićevoj omiljenoj podlozi. Međutim, umesto nastavka izvanrednih rezultata, Novak je potpuno razočarao – eliminacija u trećem kolu u Torontu i Sinsinatiju, a onda i novi poraz u polufinalu u Njujorku.
Kei Nišikori u subotu je igrao svoje prvo Gren slem polufinale, Novaku je bilo 24. put da se nađe u takvoj situaciji, ali po igri na terenu to se nije moglo zaključiti.
Đoković je govorio da želi da bude agresivniji u prvim udarcima posle servisa i riterna i da tako kontroliše razmene, ali od toga nije bilo ništa – baš kao i u meču sa Marijem, Novak je veći deo meča proveo iza osnovne linije mučeći se da pronađe dubinu i snagu udaraca (ne sećam se kada je veći broj njegovih loptica završio u mreži).
Ritern je obično Novakovo utočište, udarac kojem se vraća kada ništa drugo u igri ne funkcioniše. Sada mu je Nišikori potpuno oduzeo tu prednost – koristio je svoje brze ruke, dobro je čitao Đokovićeve servise i neke od najvažnijih poena u meču (naročito u prvom setu) dobio je zahvaljujući riternu.
Novak nije uspevao da ostvari prednost slajs servisom sa djus strane, kao što je obično slučaj, a njegovi riterni nisu bili dovoljno duboki i agresivni. Uz to, Nišikori ga je mučio istim tim slajs servisom koji je obično plus na kontu Đokovića.
Ni u duelu sa Marijem, a ni sada, Novak nijednog trenutka nije delovao kao da je svoj na svome na terenu, pa čak ni kada je ubedljivo dobio drugi set. Vrućina i vlaga činili su uslove za igru teškim, ali kao što je i sâm Đoković rekao, to ne može da bude izgovor, pogotovo zato što je Japanac prethodno preživeo dva maratona u pet setova sa Raonićem i Vavrinkom.
Đoković se veoma slabo kretao – i u meču sa Marijem izostala je agresivnost, ali je mnogo toga nadoknadio svojom brzinom, fleksibilnošću i sposobnošću da napadne iz kontre. Toga u meču sa Nišikorijem nije bilo, Japanac je retko morao da odigrao tzv. “dodatni udarac“, prvobitni napad najčešće je bio i dovoljan za poen. Takođe, bilo je loptica koje Đoković nije ni pokušao da stigne, a u uobičajenim okolnostima bi to učinio.
Nišikori jeste igrao odlično, hvatao je loptice u penjanju, dobijao je razmene bekhendima što malo kome protiv Novaka uspeva, ali da je Đoković imao prilike da prelomi meč u svoju korist, imao je.
Možda i najveću u 11 minuta dugom gemu početkom trećeg seta kada je propustio četiri brejk lopte – jednu pogrešno pokušavajući da uhvati rivala na krivoj nozi na mreži, a drugu izbacivši ne baš težak bekhend u aut. Na preostale dve Nišikori je odigrao briljantno.
Takođe, u trećem setu Japanac nije uspeo da odservira za set, a i u taj brejku je prokockao prednost 4:0, uz jednu duplu grešku. Međutim, svaki put kada bi Kei ponudio Novaku prozor za povratak, Đoković bi ga svojim greškama zalupio (ovde je na 4:5 ničim izazvan posle forhend u mrežu).
Poslednji put prozor je odškrinut u drugom gemu četvrtog seta – Đoković je imao tri vezane prlike za ribrejk, ali na najizglednijoj šansi zakucao je bekhend paralelu u mrežu. To je faktički bio kraj.
Više od samog poraza brine način na koji je do njega došlo – Đokovića odavno nismo videli malodušnog i bezvoljnog kao u subotu, posle propuštenih brejk lopti u četvrtom setu izgledalo je kao da želi što pre da ode sa terena. Mislili smo da je ta faza zauvek prošla, ali s vremena na vreme se vraća – ona je deo Novakov psihe i treba sa pomiriti sa time.
Četvrtfinale Australijan opena, finale Rolan Garosa, titula na Vimbldonu i polufinale US opena. Gren slem sezona za ponos u svakom slučaju, ali ne može se poreći činjenica da Đoković ponovo napušta Njujork sa gorkim ukusom u ustima – propustio je ogromnu priliku.
i još jednom -
o tome piše radosni ima 2. pune godine...Više od samog poraza brine način na koji je do njega došlo – Đokovića odavno nismo videli malodušnog i bezvoljnog kao u subotu, posle propuštenih brejk lopti u četvrtom setu izgledalo je kao da želi što pre da ode sa terena. Mislili smo da je ta faza zauvek prošla, ali s vremena na vreme se vraća – ona je deo Novakov psihe i treba sa pomiriti sa time.
- area51
#350 Re: US OPEN 2014
radostan dan wrote:a - nišikori je uspio da osvoji rg.area51 wrote:Ni meni nije jasno kako ozbiljna tv kuća kao što je eurosport dozvoli budali da prosipa gluposti po 6-7 sati prenoseći mečeveradostan dan wrote:znači, definitivno mora dilera da promjeni (banjac)...toliko je gluposti navaljao i plasirao netačnih podataka u zadnja 3 meča, da sam se pitao -šta bi sa čovjekom...![]()
ispravio se ,kasnije je rekao da se radilo o kinezu